bir litre gozyasi 5 bolum izle / Bir Litre Gözyaşı dizisi bölüm izle, Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölüm fragmanı izle

Bir Litre Gozyasi 5 Bolum Izle

bir litre gozyasi 5 bolum izle

Bir Litre Gözyaşı bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Cihan gerçekleri öğrenebilecek mi? Bir Litre Gözyaşı bölüm fragmanı izle!

Bir Litre Gözyaşı bölüm full izle! Ekranların nefes kesen dizisi Bir Litre Gözyaşı yeni bölümüyle ekranlara dönemeye hazırlanıyoryeni bölümde diziye veda edenler ve katılanlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıfunduszeue.info ile Cihan'ın yaşadıkları dağ evindeki yangının üzerinden 5 yıl geçmişfunduszeue.info olayın ardından Ali ile evlenemeye karar vermişfunduszeue.info çalıştığı tekstil firmasının sahibi Kerem'in Mahir ile olan benzerliği kafasının yeniden karışmasına neden funduszeue.info ise ölmüştür ve herkes bunun üzüntüsünü yaşamayı sürdürüfunduszeue.info Bir Litre Gözyaşı bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Cihan gerçekleri öğrenebilecek mi? Bir Litre Gözyaşı bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM NE OLDU ?

Cihan'ın yaşadığı acı, etrafındakileri de yıkıp geçiyor. Hande'nin duygularından ötürü Mahir'den uzak durmaya çalışırken, hem kendisine hem de Mahir'e yaşattığı duygular, ikisini de bir çıkmaza sürüklüfunduszeue.info’nin beklenmeyen hamlesi ile Mahir ve arkadaşı arasında kalarak, Mahir'den uzak durmaya karar veren Cihan, kendini planlamadığı durumların içinde bulmuştu.

BİR LİTRE GÖZYAŞI BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Mahir, Cihan'a açılma konusunda bu sefer kararlı hareket etse de Hande'nin hareketi ile başarısızlığa uğramıştı. Ali ise Cihan'ın gönlünü alabilmek için elinden geleni yaparken, destek yine Hande'den gelmişfunduszeue.info ve Mahir'in zamansız ortadan kaybolmaları, onları sürekli bir arada bulması, Hande'nin aklını iyiden iyiye kurcalarken, sahnede ikilinin dans ettiğine şahit olması, harekete geçmesine sebep oluyor.  

Bir Litre Gözyaşı bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Cihan gerçekleri öğrenebilecek mi? Bir Litre Gözyaşı bölüm fragmanı izle!

Hande’yi üzmemek için Mahir’den kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihan’ın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figen’in tüm uyarılarına rağmen Ali’yi Cihan’dan uzak tutmanın yollarını aramaya başlıyor. İlk hamlesi ise Ali'ye ders vermek funduszeue.info'ın, anne ve babasının yıldönümleri için hazırladığı sürpriz, geçtiğimiz bölümün keyifli sahnelerinden olurken, Ali ve Mahir arasındaki gerginlik iyiden iyiye kendini hissettirdi. Bir Litre Gözyaşı Bölüm'de bu gerginliğin nereye varacağı merakla funduszeue.info'ın yaşadığı acı, etrafındakileri de yıkıp geçiyor. Hande'nin duygularından ötürü Mahir'den uzak durmaya çalışırken, hem kendisine hem de Mahir'e yaşattığı duygular, ikisini de bir çıkmaza sürüklüfunduszeue.info’nin beklenmeyen hamlesi ile Mahir ve arkadaşı arasında kalarak, Mahir'den uzak durmaya karar veren Cihan, kendini planlamadığı durumların içinde bulmuştu. Öte yandan Mahir, Cihan'a açılma konusunda bu sefer kararlı hareket etse de Hande'nin hareketi ile başarısızlığa uğramıştı. Ali ise Cihan'ın gönlünü alabilmek için elinden geleni yaparken, destek yine Hande'den gelmişfunduszeue.info ve Mahir'in zamansız ortadan kaybolmaları, onları sürekli bir arada bulması, Hande'nin aklını iyiden iyiye kurcalarken, sahnede ikilinin dans ettiğine şahit olması, harekete geçmesine sebep oluyor.   Hande’yi üzmemek için Mahir’den kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihan’ın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figen’in tüm uyarılarına rağmen Ali’yi Cihan’dan uzak tutmanın yollarını aramaya başlıyor. İlk hamlesi ise Ali'ye ders vermek funduszeue.info'ın, anne ve babasının yıldönümleri için hazırladığı sürpriz, geçtiğimiz bölümün keyifli sahnelerinden olurken, Ali ve Mahir arasındaki gerginlik iyiden iyiye kendini hissettirdi. Bir Litre Gözyaşı Bölüm'de bu gerginliğin nereye varacağı merakla bekleniyor.

5.BÖLÜM

Beyincik dejenerasyonuna yakalanan Cihan'ın hareketlerindeki değişim iyice artar. Artık kendisindeki bu değişimlerle yaşamaya alışan Cihan, hastalığını daha bilmemektedir. Annesi Figen, Cihan'ın gerçeklerle mücadele edemeyeceğini düşünür ve babası Muzo ile birlikte aldıkları bu kararın arkasında dururlar. Üstelik Cihan'ın doktorunun tüm ısrarlarına rağmen kararlarında değişiklik olmaz. Cihan'ın ileride daha büyük problem yaşayacağını düşünen doktoru, ikna etmeyi başarır.

Fakat bu kez daha büyük bir sorun ortaya çıkar. Figen ile Muzo, Cihan'a gerçekleri açıklayacakları sırada acı gerçek ortaya çıkar. Figen'in babası da beyincik dejenerasyonu hastalığına yakalandığı için intihar etmiştir. Bu haber herkesi perişan eder ve Cihan'ın da aynı problemleri yaşayabileceği düşünülür. Cihan ise hareketlerinde dengesizlik, kavrayamama ve sürekli düşmesine bir anlam verememektedir. Artık bununla yaşamayı öğrenmek zorunda kalır. Doğum gününü kutlamak için dışarı çıktıkları sırada Cihan yere yığılır. Ailesinin koşarak başına geldiği genç kızın bu olay, zorlu hayatının başlangıcıdır.

 4. BÖLÜM

Figen tam her şeyi Cihan’a anlatma kararı almışken Selim’den öğrendiği haberle alt üst olur. Öz babasının Cihan’la aynı hastalığa sahip olduğunu ve bu gerçekle baş edemediği için intihar ettiğini duymak Figen’in bütün korkularını gün yüzüne çıkarır. Cihan’ın da babası gibi hayatına son verebileceğini düşünmektedir. Babasının kaldıramadığı şeyi küçük kızı nasıl kaldıracaktır?

Anne-babasının yaşadığı sıkıntılardan habersiz olan Cihan, aşka bir adım daha yaklaşır. Ali, ona bir yüzük hediye edecektir. Bu yüzük birlikte yaşlanmaya dair Cihan’dan istediği sözün bir simgesidir. Cihan, şaşırır, sevinir ama 18 yaşına girerken yapacağı ilk şeyin ‘sözlenmek’ olacağını hiç düşünmemiştir!

Cihan, her geçen dakika gerçeğe bir adım daha yaklaşırken, Figen ve Muzo kızlarına gölgesiz, mutlu bir gün daha yaşatmak isterler. Cihan için şahane bir doğum günü partisi hazırlanır. Her şey harika giderken kimsenin beklemediği acı bir olay bütün nefesleri kesecektir.

3. BÖLÜM

Cihan’ın doktorun odasından gözleri yaşlı çıkışı Figen’e tek bir şey düşündürür. “Her şey bitti. Cihan artık gerçeği biliyor.” Figen suçlayan gözlerle Onur’a bakar…

Cihan’ın doktoruyla görüşmeye gittiğini bilen Mahir tedirgin halde olacakları beklerken Ali’nin rahat, umursamaz tavırlarından rahatsız olur. Ali, Cihan’a karşı daha önce kimseye hissetmediği şeyler hissettiğini, çok yakın olduklarını iddia etmektedir ama Cihan’ın neler yaşadığı ya da yaşamak üzere olduğu konusunda hiçbir fikri yoktur.

Bu arada gençlerin gündemine Ballıkayalar Kanyonu’na yapılacak olan okul gezisi oturur. Ancak bu gezi sarp kayalıkları da kapsayan bir yürüyüş parkuru içermektedir. Cihan ve Hande, ailelerinden izin alabilmek için bu yürüyüşün tehlikelerini gizlerler. Figen ve Muzo, kızlarının hala gücü varken yaşayabileceği güzel şeylerden mahrum kalmasını istemeyeceklerdir. Cihan’a geziye gitmesi için izin verilir ancak genç kızın nasıl bir felakete yürüdüğünü henüz Mahir’den başkası görememektedir.

2. BÖLÜM ÖZETİ

Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…

1. BÖLÜM

Daha okulun ilk günü etrafını sarmalayacak olan arkadaş çemberine adım atar. Sınav sabahı tanıştığı, “o garip çocuk” la da yolları tekrar kesişir. Cihan’ı en çok heyecanlandıran, uzun süredir hayranlık duyduğu Ali’yle aynı okulda olmaktır. “İlk aşk” şimdi ona bir adımlık mesafededir.

Her şey gayet güzel giderken yüreği ağırlaşan tek kişi Figen’dir. Kızının sakarlıklarından tedirginlik duymaya başlar. Cihan’ın yaralanmasına sebep olan bir düşüş acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Cihan’a Beyincik dejenerasyonu teşhisi konur. Bunun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu öğrendiğinde dünya Figen'in başına yıkılır. Cihan her şeyden habersiz yeni hayatının tadını çıkarırken Figen ise bambaşka bir dünyaya adım atmıştır. Yürekli ailesi, nasıl başa çıkacaklarını hiç bilmedikleri bir durumda kendilerini bulurlar. Acaba Cihan ve ailesini neler beklemektedir?

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİ

Fatih Aksoy'un Kanal D için hazırladığı Japon uyarlaması 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sanem Çelik de, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun adının geçtiği 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için Fatih Aksoy ile el sıkıştı. Japon uyarlaması dizide Sanem Çelik, kızı omurilik hastası olan Figen isimli eski bir hemşireye hayat verecek. Medyapım'ın Kanal D için hazırlayacağı dizinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin oturacak. 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi için geçen yıl ilk olarak Farah Zeynep Abdullah'la anlaşma imzalanmıştı. Ancak daha sonra senaryo krizi yaşanınca proje bu yıla ertelenmişti.

Üniversite sınavına hazırlanan omurilik soğanı dejenerasyonu hastası Cihan adlı genç kızın hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyan dizinin ekibine Tolga Tekin de katıldı. Başrolünü oynadığı 'Kelebekler' ve 'Rüzgârda Salınan Nilüfer' filmleriyle peş peşe ödüller alan Tolga Tekin, 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinde Sanem Çelik'in eşi Muzo rolüne hayat verecek.

Ekranın yeni ikilisi “Cihan ve Mahir”
Bir Litre Gözyaşı’nın genç ve yetenekli başrolleri Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu dizide Cihan ve Mahir karakterlerini canlandıracak. Hayat dolu güzel bir genç kız olan Cihan ile asi ruhlu Mahir’in tesadüfi karşılaşmaları önce çok güçlü bir arkadaşlığa sonrasında ise sürpriz olaylara sebep olacak. İkili herkesin kalbine dokunacak.

Bir Litre Gözyaşı dizisi bölüm izle, Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölüm fragmanı izle

Erkenci Kuş dizisi bölümü ve bölüm fragmanı burada! İzlenme rekorları kıran ve Kanal D'de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümünde neler yaşandı? İşte birbirinden önemli isimlerin oynadığı Bir Litre Gözyaşı dizisi bölümünde yaşananlar bölüm fragmanına da haberimizden ulaşabilirsiniz.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKT MI?



BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Cihan ile Mahir'in ilişkisini öğrenen Hande, bu duruma nasıl tepki verecek? Cihan ile Mahir'in birlikte geçirdikleri vakit, ikisinin yakınlaşmasını sağlar. Mahir, duygularının farkındadır ve babasının cesaretlendirmesiyle bunu Cihan'a itiraf etmeye hazırlanır. Cihan için bir sürpriz planlayan Mahir, Hande'nin baskını sonucu ne yapacağını bilemez. Hande sürprizin Mahir tarafından kendisi için yapıldığını düşünür. Mahir'e büyük bir aşk besleyen Hande, duygularını itiraf eder ve Mahir'i öper. O esnada bara gelen Cihan, tanık olduğu manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Mahir'e olan duygularına engel olamayan Cihan, en yakın arkadaşı Hande'nin de onu seviyor olmasını kabullenmekte güçlük çeker.
Öte yandan Ali, Cihan'ın peşini bırakmamakta kararlıdır. Cihan'ı istemeye geldiklerinde olan olaylar karşısında yeniden ilişkilerini toparlamaya çalışsa da bu o kadar kolay olmayacaktır. Zira bu sefer karşısında Cihan'ın babası Muzo'yu bulur. Muzo, sert bir dille Ali'yi uyarmaktan çekinmez.

Ali'nin eski sevgilisi Selin ise intikam için elindeki kozları kullanmaktan çekinmez. Cihan ile Mahir'in birbirlerine olan duygularını bilen Selin, bu kozu Hande'ye söyler. Hande, duydukları karşısında büyük bir şok yaşarken, Cihan ile aralarında gerçekleşecek büyük yüzleşme tüm olayların seyrini değiştirecektir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN KONUSU

Ailenin önemini, inancın gücünü ve hayatın güzelliklerini gözler önüne serecek olan 1 Litre Gözyaşı'nda Sanem Çelik ve Miray Daner 'e; Tolga Tekin, Helin Kandemir, Görkem Mete ve Revna Çolak eşlik edecek. Cihan (Miray Daner) ve ailesinin hayat mücadelesini; anı yaşamanın değerine vurgu yaparak anlatacak 1 Litre Gözyaşı'nın genel hikayesi ise şöyle;

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: "Aşk". Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.



BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCULARI

Cihan (Miray Daner) ve ailesinin hayat mücadelesini; anı yaşamanın değerine vurgu yaparak anlatacak Bir Litre Gözyaşı'nın yönetmenliğini Serhan Şahin üstlenirken senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen kaleme alıyor.


MİRAY DANER (CİHAN YÜREKLİ)

15 Ocak 'da İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı. İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde "Beren Beylice" karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

Yürekli ailesinin en büyük çocuğu… 18 yaşında, oldukça güzel, sevimli, yaşam enerjisi yüksek bir kız. Her zaman yaşıtlarından bir adım önde, mantıklı, ayakları yere basan yapısıyla ailenin parlak, sorumluluk sahibi, güvenilen çocuğu olmuş. Arkadaşları tarafından da sevilen, kollanan, sosyal yönü kuvvetli biri… Olaylara pozitif yaklaşan, hedeflediği her alanda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve oldukça başarılı bir genç… Gelecek vadediyor.

SANEM ÇELİK (FİGEN YÜREKLİ)

18 Mayıs tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 'te İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bale bölümüne girdi. 12 sene boyunca okul gösterilerinde ve Çağdaş Bale Topluluğu'nun çeşitli eserlerinde solist ve corps de ballet dansçısı olarak dans etti. Figen Yücel, Vecihi Ofluoğlu, Cem Ertekin, Marion-Yener Durukan, Valentina Sobseva, Ludmilla Marazova, Ramazan Bapov gibi değerli eğitmen ve koreograflarla çalıştı. Önlisansını aldıktan sonra tiyatro bölümüne geçti. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen'in yıldız öğrencilerindendi. 'da mezun oldu.

'da Nihat Durak'ın yönetmenliğinde, başrollerini Aytaç Arman ile üstlendiği, Ziya Öztan'in Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun edebiyat eserinden senaryolaştırdığı Yaban'da ki Emine rolü Sanem'in ilk sinema deneyimi oldu. Bu rol ile Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

'de başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizilerinden biri olan Kara Melek, Sanem Çelik için büyük bir dönüm noktasıdır. Canladırdığı Yasemin Saylan, Türk televizyonlarının en ünlü kötü karakterlerinden biri oldu. Türkiye Sanem'i bu dizi ile tanıdı ve Magazin Gazetecileri Derneği'nin verdiği "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü Perran Kutman ile paylaştı.

yılında Havva Adem karakterini canlandırdığı Derviş Zaim'in Filler ve Çimen adlı sinema filmi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü aldı. Yine aynı film ile yılları arasında beş farklı yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. Bu sirada Dormen Tiyatrosu'nda sahnelenen bir Ray Cooney oyunu olan Hangisi Karısı ile Volkan Severcan, Salih Kalyon gibi değerli isimlerle tiyatro sahnelerindeydi.

'te Aliye adlı televizyon dizisiyle Atv ekranlarında hayranlarının karşısındaydı. Halit Ergenç, Nejat İşler, Ayla Algan, gibi zengin kadroya sahip olan dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dört ayrı yarışmadan "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ödülleri aldı.

yılında tekrar bir sinema filmi ile beyazperdeydi: "Ayın Karanlık Yüzü". Metin Belgin'in yazdığı, Buket İlhan'ın yönettiği filmde, Mehmet Ali Alabora, Ali Poyrazoğlu gibi usta oyuncularla birlikte başrolü paylaştı. yılında Aliye dizisini bitişinin ardından Amerika'nın Los Angeles şehrine gitti. Çeşitli alanlarda kurs ve atölye çalışmalarına katıldı.

'te Bursa'da çekimleri tamamlanan Derviş Zaim'in Balık filminde başrollerini Bülent İnal ile paylaştığı Filiz rolünü üstlendi. Yine ayı yıl, Serdar Akar'ın yönettiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler gibi sevilen oyuncularla paylaştığı Behzat Ç. Ankara Yanıyor sinema filminde Alman polisi Ulrike rolünde oynadı.

Cihan'ın annesi… 40 yaşında, hala güzelliğiyle dikkat çeken, her şeye yetişmeye çalışan, enerjik bir kadın… Her zaman kendi tercihlerini yaşamış, bu uğurda gereken bedelleri ödemiş ama bundan hiçbir zaman pişman olmamış biri… Güçlü bir kadın, kolay kolay kimseye eyvallah etmiyor. El attığı her işte başarılı olan, mücadeleci bir karakter… Sahip olduğu dört çocuğa, iş hayatında zaman zaman tökezleyen kocasına, evinin idaresine, sağlık görevlisi olarak yaptığı işe, her şeye yetişmeyi başarıyor. En önemlisi bunları sevgiyle yapıyor.

TOLGA TEKİN (MUZAFFER YÜREKLİ)

19 Mart yılında Ankara'da doğmuştur. Orta eğitimini, Özel Arı Koleji'nde 'de tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden, yılında mezun oldu. Devlet Tiyatroları'nın açtığı sınavı kazanarak, Adana Devlet Tiyatrosu'nda görevine başladı. ile yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Bizim Evin Halleri dizisinde 4 yıl oyuncu olarak çalıştı. Halen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır.

– yılları arasında "Bizim Evin Halleri" dizisinde Beyhan Saran, Meral Niron, Emel Göksu, Ayşenil Şamlıoğlu, Zeynep Koltuk ile birlikte oynadı. – yılları arasında "Paramparça" adlı dizide "Özkan Gülpınar" karakterini canlandırdı ve popülerlik kazandı.

Başarılı oyuncu son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol alıyor. Bu dizide "Muzaffer Yürekli" karakterine hayat verecek olan Tolga Tekin'in canlandıracağı karakterin özellikleri şöyle;

Cihan'ın babası, 42 yaşında… Sevecen, iyi niyetli, yumuşak huylu ve muzip bir adam… Karısına aşık; kendini onunla bulmuş, daha doğrusu kendini Figen'in akışına bırakmış biri Gençlik yıllarında savrulmaya müsait bir karakterken Figen'le tanışması hayatının dönüm noktası olmuş. Karısına duyduğu aşk, güven ve teslimiyetle iyi bir aile babasına dönüşmüş. Ailesi için yapamayacağı şey yok.

MERT YAZICIOĞLU (MAHİR YETKİN)

yılında İstanbul'da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu aslen Denizlilidir. Lise eğitiminin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü'nde kayıt yaptıran Yazıcıoğlu, Karagül adlı dizide canlandırdığı 'Baran' karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Şans eseri oyunculuk yapmaya başlayan Mert Yazıcıoğlu bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra "Dedemin İnsanları" adlı filmle, oyunculuğa ilk adımını attı. yılında FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Ece Uslu, Özcan Deniz, Mesut Akusta ve Yavuz Bingöl gibi usta isimlerle birlikte rol aldı. Bu proje ona şöhretin kapılarını araladı.

3 Kasım tarihinden itibaren FOX'ta yayınlanmaya başlayan, Burak Sağyaşar imzalı, "Umuda Kelepçe Vurulmaz" dizisinde de rol alan Mert Yazıcıoğlu, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde genç yeniçeri Korkut rolü ile seyirci karşısına çıkmıştı

Genç oyuncu son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde rol alıyor. Bu dizide "Mahir Yetkin" karakterine hayat verecek olan Mert Yazıcıoğlu'nun canlandıracağı karakterin özellikleri şöyle;

19 yaşında, Cihan'ın önce en yakın erkek arkadaşı, ilerleyen zamanlarda da her şeyi olacak… Karizmatik ama yaşıtlarından farklı biri, çevresiyle mümkün olduğunca az iletişim kuruyor. Doğuştan isyankar, bazen kabalığa varacak derecede dobra biri Serinkanlılığı, kendine yeter hali, asiliği, herkese kendince kafa tutuşu akranları tarafından "tuhaf" biri olarak görülmesine neden oluyor ama bu bir yandan onu çekici de kılıyor.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

Bir Litre Gözyaşı dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?

Bir Litre Gözyaşı dizisi 3 Şubat Pazar saat &#;da FİNAL BÖLÜMÜ ile ekrana geliyor..

Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümü ( bölüm) ile 27 Ocak Pazar saat &#;de&#; 28 Ocak Pazartesi saat &#;da.. 2 Şubat Cumartesi saat &#;de..

Bir Litre Gözyaşı dizisi tekrarı 22 Ocak Salı günü saat &#;da..

Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümü ( bölüm) ile 30 Aralık Pazar saat &#;de&#; 6 Ocak Pazar saat &#;de&#; 12 Ocak Cumartesi saat &#;da&#;

Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümü ( bölüm) ile 23 Aralık Pazar &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 24 Aralık Pazartesi saat &#;da&#; 25 Aralık Salı saat &#;de.. 29 Aralık Cumartesi saat &#;de..

Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümü ( bölüm) ile 16 Aralık Pazar saat &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 19 Aralık Çarşamba saat &#;de&#;

Bir Litre Gözyaşı dizisinin ÖZETSİZ yeni bölümü ( bölüm) 9 Aralık Pazar saat &#;de.. 11 Aralık Salı saat &#;de&#; 13 Aralık Perşembe saat &#;de&#; 15 Aralık Cumartesi saat &#;de&#;

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü (9. bölüm) 2 Aralık Pazar saat &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 6 Aralık Perşembe saat &#;de&#; 8 Aralık Cumartesi saat &#;de..

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü (8. bölüm) 25 Kasım Pazar saat &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 26 Kasım Pazartesi saat &#;da&#; 28 Kasım Çarşamba saat &#;de&#;

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü (7. bölüm) 18 Kasım Pazar günü saat &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 19 Kasım Pazartesi saat &#;da&#; 22 Kasım Perşembe saat &#;da.. 24 Kasım Cumartesi saat &#;de..

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü (6. bölüm) 11 Ekim Pazar saat &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 16 Kasım Cuma günü saat &#;de&#; 17 Kasım Cumartesi saat &#;de..

Bir Litre Gözyaşı dizisi 5. bölümü ile 4 Kasım Pazar günü saat &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 7 Kasım Çarşamba saat &#;de&#; 9 Kasım Cuma günü saat &#;de. 10 Kasım Cumartesi saat &#;de.

Bir Litre Gözyaşı dizisi 4. bölümü ile 28 Ekim Pazar saat &#;de ekrana geldikten sonra tekrarı 30 Ekim Salı saat &#;de. 3 Kasım Cumartesi saat &#;de..

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 3. bölümünün tekrarı 22 Ekim Pazartesi saat &#;de.. 24 Ekim Çarşamba saat &#;de.. 26 Ekim Cuma saat &#;de.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 2. bölümü 14 Ekim Pazar günü saat &#;de ekrana geliyor. 2. bölümü izleyemeyenler için tekrarı aynı gece saat &#;de.. 15 Ekim Pazartesi saat &#;de.. 17 Ekim Çarşamba &#;de.. 19 Ekim Cuma saat &#;de.. 20 Ekim Cumartesi saat &#;de..

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 1. bölümünün tekrarı 7 Ekim Pazar günü saat &#;de.. 8 Ekim Pazartesi saat &#;te&#; 9 Ekim Salı günü saat &#;da.. 11 Ekim Perşembe saat &#;da. 13 Ekim Cumartesi saat &#;te ve saat &#;te..

Kanal D&#;de Pazar günleri yeni bir dizi başladı: Bir Litre Gözyaşı.  Saat &#;de ekranlara gelen dizinin yapımcılığını Med Yapım &#; Mf Yapım üstlendi. Yönetmenliğini Serhan Şahin&#;in yaptığı dizinin senaryosunu Neşe Şen – Sertaç Ergin – Gül Meriç Özen yazdı.
Dizinin oyuncuları : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)
Konusu: Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

 

ETİKETLER:Bir Litre Gözyaşı dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?, Bir Litre Gözyaşı hangi gün, Bir Litre Gözyaşı izle, Bir Litre Gözyaşı kaçta, Bir Litre Gözyaşı kim oynuyor, Bir Litre Gözyaşı ne zaman, Bir Litre Gözyaşı oyuncuları, Bir Litre Gözyaşı saat kaçta, Bir Litre Gözyaşı tekrar izle, Bir Litre Gözyaşı tekrarı, Bir Litre Gözyaşı tekrarı var mı, Bir Litre Gözyaşı yayın günü, Bir Litre Gözyaşı yeni bölüm, Kanal D Bir Litre Gözyaşı hangi gün, Kanal D Bir Litre Gözyaşı izle, Kanal D Bir Litre Gözyaşı kim oynuyor, Kanal D Bir Litre Gözyaşı ne zaman, Kanal D Bir Litre Gözyaşı oyuncuları, Kanal D Bir Litre Gözyaşı saat kaçta, Kanal D Bir Litre Gözyaşı tekrar izle, Kanal D Bir Litre Gözyaşı tekrarı, Kanal D Bir Litre Gözyaşı tekrarı var mı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası