uşak körfez dershanesi / KÖRFEZ DERSHANELERİ EŞME UŞAK + / funduszeue.info

Uşak Körfez Dershanesi

uşak körfez dershanesi

HABERLER

Körfez Dershaneleri Uşak Şubesi'nin öğrencileri Sidal Gökalp ve Dudu Nur Kıymaz, 8. sınıf SBS'de soruların hepsine doğru cevaplayarak tam puan aldı. Anafen Şubesi Müdürü İbrahim Atakul, ve üzeri puan alan öğrencileri olduğunu belirterek, “Uşak'ta Körfez Dershanesi olarak kitlesel başarıya imza atmış bulunmaktayız. İl genelinde OYP'ye göre ilk 10'da 4, ilk 'de 33,. Türkiye geneli ilk 'de 4 öğrencimizle gurur duyduk.” dedi.

Tercih hakkı kazanan öğrencilere ücretsiz rehberlik desteğini vereceklerini söyleyen Müdür Atakul, ”Bu yıl ilköğretim 8. sınıfı tamamlayarak sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına devam edecek öğrenciler, şimdi ve daha önceki yıllarda girdikleri SBS'lerin sonuçları ve yıl sonu başarı puanlarının birleştirilmesiyle oluşan OYP'ye göre yerleştirilecek.” dedi. Tercihlerin okul müdürlüğü tarafından elektronik olarak onaylanacağını ifade eden İbrahim Atakul, ”Yerleştirme sonuçları, 26 Temmuz tarihinde 'funduszeue.info'den ilan edilecektir. Öğrenciler, kimlik ve okul numaralarıyla sonuç bilgilerini öğrenebilecek. Sonuçlar açıklanınca tercihlerinden birini asil olarak kazanan öğrenciler, 1–5 Ağustos arasında yerleştirildiği okula giderek kayıt yaptırabilecek. Kayıt yaptırmamaları durumda haklarını kaybederler.” şeklinde konuştu. CİHAN

Uşak Körfez Dershanesi&#;nden Kişi Üniversiteye Yerleşmeye Hak Kazandı

LYS yerle&#;tirme sonuçlar&#;nda U&#;ak Körfez Dershaneleri bireysel ba&#;ar&#;da oldu&#;u kadar kitlesel ba&#;ar&#;da da öne ç&#;kt&#;. Körfez Dershanesi ö&#;rencilerinden &#;eref Berk Tuncer Türkiye funduszeue.info ve il birincisi, Kür&#;at Topal ise Türkiye si olmu&#;tu. Yerle&#;tirme sonuçlar&#;na göre toplamda ö&#;renci üniversitelere kay&#;t yapt&#;rma hakk&#; kazand&#;. Yerle&#;tirme sonuçlar&#; hakk&#;nda aç&#;klama yapan U&#;ak Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Serkan Korkmaz, "Geçen y&#;l U&#;ak Körfez olarak toplamda ö&#;rencimiz kazanm&#;&#;t&#;. Bu y&#;l ç&#;tay&#; daha da yükselterek k&#;r&#;lmas&#; zor rekorlara ula&#;&#;yoruz. Her sene kendimizle yar&#;&#;&#;yoruz. Bu y&#;l t&#;p-di&#; hekimli&#;i- eczac&#;l&#;&#;a 25, hukuka 22 iktisadi ve idari bilimler fakültesi: 79, mühendislik-mimarl&#;k: 60, e&#;itim fakültesine , fen-edebiyata 68, ilahiyata 49, MYO'lara ve di&#;er fakültelere olmak üzere toplamda ö&#;rencimiz üniversiteyi kazand&#;.” funduszeue.info Korkmaz, teknolojik alt yap&#;s&#; ve imkanlar&#;, deneyimli ve bran&#;lar&#;nda uzman e&#;itim kadrosu, fedakarca çal&#;&#;an rehberlik kadrosu, her y&#;l yenilenen kaliteli ve bol dokümanlar&#;yla U&#;ak’ta Körfez’in dershanecili&#;in markas&#; oldu&#;unu söyledi. Korkmaz, ”Yak&#;nda yeni binam&#;zda teknolojinin son haliyle U&#;ak halk&#;n&#;n hizmetinde olmaya devam edece&#;iz. Halk&#;m&#;z&#;n teveccühüyle artan kay&#;t say&#;m&#;z&#; kar&#;&#;layabilmek için uzun zamand&#;r bina aray&#;&#;&#;ndayd&#;k ve yönetim kurulumuzun karar&#;yla yeni bir bina yapt&#;r&#;yoruz. Her türlü ihtiyaç gözetilerek yap&#;lan binam&#;z&#;n e&#;itim kalitesi ve ba&#;ar&#;lar&#;m&#;z&#; daha da art&#;raca&#;&#;na inan&#;yoruz. LYS sonuçlar&#;n&#;n bütün ö&#;renci ve velilerimize hay&#;rl&#; olmas&#;n&#; diliyor, eme&#;i geçen ö&#;retmenlerimize ve yönetim kurulumuza te&#;ekkür ediyorum." &#;eklinde konu&#;tu.

Anadolu Ajans&#; ve &#;HA taraf&#;ndan yay&#;nlanan yurt haberleri funduszeue.info editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajanslar&#;n yay&#;nlad&#;&#;&#; &#;ekliyle mynet sayfalar&#;nda yer almaktad&#;r. Yaz&#;m hatas&#;, hatal&#; bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatab&#;, haberi servis eden ajanslard&#;r. Haberle ilgili &#;ikayetleriniz için bize ula&#;abilirsiniz

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

yılından beri Uşak’ta faaliyet gösteren Uzem Dershanesi başarı halkasına bir yenisini daha ekledi. YGS sonuçlarına göre Türkiye funduszeue.info çıkaran  Körfez Dershaneleri , Uzem Körfez Dershanesi olarak Uşak’ta başarı geleneğini sürdürdü. 

Dershane İlde Eşit ağırlıkta İl birincisi ve ikincisi. Sayısal alanda da İl ikincisi çıkarırken genel başarıda yüzde 99,8’lik başarı elde etti.

Kurulduğu günden beri Uşak ve çevre halkına hizmet ettiklerini söyleyen Uzem Derhanesi Genel Müdürü Zekeriya Baltaş. “Uşak halkının güvenine layık olmaya çalışıyoruz. İnsan eğitmek zor bir iştir. Bu zor işi yıllardır başarıyla yürütmeye çalışıyoruz.”dedi

Başarılarını tesadüf olmadığını belirten Baltaş.”Büyük fedakarlık ve gayret isteyen dershanecilik faaliyetini yürütürken elde edilen başarılar ve dereceler ,bizleri hem motive ediyor,hem de sevindiriyor. Elde ettiğimiz başarılar gösteriyor ki başarılarımız tesadüf değildir.  Kuruluşundan bugüne kadar Uşak’ın en seçkin dershanesi olan Uzem, gerek bireysel gerekse kitlesel başarıda hep önde olmuş ,başarı çıtasını her gecen yıl yükseltmişfunduszeue.info  milyon yedi yüz bin öğrencinin yarıştığı bu zorlu sınavda yüksek başarı gösteren öğrencilerimiz ve velilerini tebrik ediyor ve haziran’da yapılacak olan LYS ‘de başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Eşit Ağırlık’ta İl birincisi  Feyyaz Selvi,  İl ikincisi  Sezgin Tuncay, Sayısal alanda il ikincisi  Betül Akşehirli isimli öğrenciler. “Bu başarıda planlı programlı çalışmamın, özellikle rehber öğretmenlerimin ve dershanemin çok büyük katkısı olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ederim.” dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası