saklı bahçe park piknik / Saklı Bahçe Park Piknik - Ankara

Saklı Bahçe Park Piknik

saklı bahçe park piknik

Ankara Piknik Alanları: Ankara'nın En İyi 12 Piknik Yeri

Başkent Ankara'da hafta sonları gidebileceğiniz piknik alanları mı arıyorsunuz? Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan birbirinden güzel piknik alanlarını ve adreslerini sizler için yazımızda derledik. İşte, yoğun çalışma hayatından uzaklaşmak ve stres atmak isteyenler için Ankara'nın en iyi 12 piknik alanı:

  1. Kartaltepe Kent Ormanı


2222 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Kartaltepe Kent Ormanı'nda 2 adet çocuk oyun grubu, 1 adet futbol sahası, bisiklet parkuru, 1 adet voleybol sahası, yürüyüş ve koşu parkuru mevcut. Mesire alanı içinde 200, dışında ise 300 araçlık otoparkı olduğu için, araçlı girişlere uygun bir yer. 

Adres: Ovacık, 06280 Keçiören/Ankara

Google haritalarda bakın.

  1. Alacaatlı Piknik Alanı

Saklı Bahçe Park Piknik adresi, iletişim bilgileri

Hakkında

Has doğal güzellikleri, yeşilin her tonunu içinize çekebileceğiniz, temiz havası ve 1500 kişilik kapasitesi ile sizlere doğal, sakin ve kendinizle başbaşa bir dinlence ve kendin pişir kendin ye imkanı sunmaktadır.

Adres: Yapracık, Yukarı Yurtçu Yolu No:242, Etimesgut, 06815 Ankara

Telefon:+905306840653

İnternet Sayfası



Çalışma Saatleri

Pazartesi: 09:00 - 17:00
Salı: 09:00 - 17:00
Çarşamba: 09:00 - 08:00
Perşembe: 09:00 - 08:00
Cuma: 09:00 - 08:00
Cumartesi: 09:00 - 08:00
Pazar: 09:00 - 08:00

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: Saklı Bahçe Park Piknik, Ankarada Saklı Bahçe nerede, Saklı Bahçe çayyolu, Saklı Bahçe Yapracık, Yapracık Piknik Alanı, Saklı Bahçe Eskişehir yolu, Saklı Bahçe Ayaş, Alacaatlı Piknik

Yorumlar

Oldukça güzel bir mekan. Kendinize özel kapalı bir çardak alabiliyorsunuz. Aynı zamanda açık havada oturma şansınız da var. Mangal dışardan getirmek yasak onlar veriyor. Semaver de alabilirsiniz. Fiyatlar oldukça uygun. Mescit, tuvalet, ufak market, çeşme vb. ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz yerler var. Tekrar geleceğim kesinlikle.

Eşimle gittim memnun kaldım. Özellikle soğukta mangala gidemem diye kendinize dert etmeyin çünkü soba var : Covid döneminde herkezin bireysel yeri olması güzel. Randevu almadan gitmeyin.

Alacaatlı daki beyefendi sanırım açmış. Çok güzel, nezih, daha iç açıcı bence. Çocuk parkının olması büyük avantaj olmuş. Rezervasyon ile giriş yaptık. Kişi başı 5 TL ödedik. Mangal için ise 30 lira. Ama bundan sonra favori yerimiz

Ailenizle sabah veya akşam güzel vakit geçirebileceğiniz bir yer. Kış için odalarda sobası mevcut. Mangalı ve semaveri ücreti karşılığı kendileri veriyorlar Bir de cüzi miktar giriş ücreti var. Orta alanındaki büyük alanda oyun oynayabilirsiniz ancak mangala veya semavere gelebilecek toplara dikkat edin.

Haftaici gittik istedigimiz yere oturduk ve cok beğendik super vakit gecirdik ailemle beraber sakindide. Ama haftasonu cok kalabalik oldugunu biliyorum.

Çok temiz, giriş 8 yaş üstü 5 TL/kişi, 25 TL mangal. İçerde içecek olarak su ve meşrubat satılıyor, semaver de veriliyor. Tavsiye...

Mükemmel bir yer aile ile kesinlikle gidilebilecek hijyenik bir piknik alanı. Mangal ve semaveri işletme ücret karşılığında hazır olarak veriyor bilginize. Kendiniz mangal veya semaver yakamıyorsunuz. Her şeyden çok memnun kaldık, fiyatlar çok makul.

SAKLI BAHÇE PİKNİK

tanitim resim SAKLI BAHÇE PİKNİK

HAKKIMIZDA

AYAŞ AİLE PARK PİKNİK ALANI 

AYAŞ SERPME KAHVALTI HİZMETİ

AYAŞ ALABALIK IZGARA ÇEŞİTLERİ HİZMETİ

 

Keşfetmeye Başla

TÜM HİZMETLERİMİZ

hizmet YEMEK VE İÇECEK ÇEŞİTLERİ

YEMEK VE İÇECEK ÇEŞİTLERİ

yemek ve içecek çeşitlerimizle sizlere hizmet sağlamaktayız

hizmet PİKNİK HİZMETİ

PİKNİK HİZMETİ

piknik alanlarımız eşsiz doğası ile sizlerin hizmetindedir

hizmet KAMP HİZMETİ

KAMP HİZMETİ

kamp hizmetlerimiz tüm hızıyla sürmektedir

ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 22:00

Salı

: 09:00 - 22:00

Çarşamba

: 09:00 - 22:00

Perşembe

: 09:00 - 22:00

Cuma

: 09:00 - 22:00

Cumartesi

: 09:00 - 22:00

Pazar

: 09:00 - 22:00

TELEFON ONLINE

 

Yetkili Kişi

: SAMET KARTAL

Telefon

: Ödeme Onayı Bekliyor

Fax

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu

: Ödeme Onayı Bekliyor

Cep Telefonu 2

: Ödeme Onayı Bekliyor

Adres

: Ödeme Onayı Bekliyor

E-Mail

: Ödeme Onayı Bekliyor

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır