magnum porsche cekilisi / Magnum Porsche çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? - Son Dakika Haberler

Magnum Porsche Cekilisi

magnum porsche cekilisi

Kazanan belli oldu mu? Magnum Porsche &#;ekiliş sonu&#;ları asıl ve yedek talihliler ne zaman a&#;ıklanacak?

Son Dakika Haberler

G&#;ndemKazanan belli oldu mu? Magnum Porsche &#;ekiliş sonu&#;ları asıl ve yedek talihliler ne zaman a&#;ıklanacak?

-

Magnum çekilişi ne zaman? Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

1 Nisan Eylül tarihlerinde Magnum çubuklar&#;ndaki &#;ifreyi göndererek kampanyaya kat&#;lanlar&#;n gözü, çekili&#; sonuçlar&#;nda olacak. Magnum’un verdi&#;i Porsche marka otomobile sahip olmak isteyenler, çekili&#; gününü iple çekiyor.

MAGNUM ÇEK&#;L&#;&#; SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Çekili&#;, 13 Ekim ’de saat 'da U2 Tan&#;t&#;m ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. &#;ti. (U2 Tan&#;t&#;m) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Beyo&#;lu-&#;stanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin kat&#;l&#;m&#;na aç&#;k olarak yap&#;lacakt&#;r. Kazanan talihliler 16 Ekim ’deki Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde ilan edilecek. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yoluyla tebligat gönderilecektir. Postada ya&#;anabilecek gecikmelerden Unilever ve U2 Tan&#;t&#;m sorumlu tutulmuyor. Kat&#;l&#;mc&#;n&#;n ikramiye kazanmas&#; hâlinde adres bilgileri eksik ya da bilinmiyorsa gazetede yap&#;lan ilan tebli&#; için yeterli say&#;lacakt&#;r.

Asil talihliler, ba&#;vuru için en geç 31 Ekim ; yedek talihliler de en geç 15 Kas&#;m ’e dek ikramiye kazand&#;klar&#; okunabilir &#;ifreli ürün çubuklar&#;, kimlik fotokopileri ve ileti&#;im bilgileriyle [email protected]'ye ya da U2 Tan&#;t&#;m'&#;n yukar&#;da payla&#;&#;lan adresine &#;ahsen ba&#;vurmalar&#; ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri durumunda ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklard&#;r. Bu tarihlere kadar ba&#;vurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Türkiye'de ikamet eden yabanc&#; uyruklu ki&#;ilerin ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibraz&#; da zorunludur. &#;kramiye tesliminde, ikramiye kazan&#;lan okunabilir &#;ifreli ürün çubu&#;u ibraz&#; zorunludur ve &#;ifreli ürün çubu&#;unun okunabilir &#;ekilde saklanmas&#; kat&#;l&#;mc&#;lar&#;n sorumlulu&#;undad&#;r. &#;kramiye, çekili&#;le belirlenen talihlilere ba&#;vuru ve devir i&#;lemlerinin bitmesinin ard&#;ndan taahhüt edildi&#;i &#;ekilde verilecektir.

MAGNUM PORSCHE KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya tarihleri kat&#;l&#;m &#;ifresini, isim, soy isim ve adres bilgileriyle beraber kelime aralar&#;nda birer bo&#;luk b&#;rakarak tüm operatörlerden k&#;sa mesaj servis numaras&#;na k&#;sa mesajla gönderenler ya da funduszeue.info (ücretsiz) web sitesindeki, IOS veya Android i&#;letim sistemli ak&#;ll&#; cep telefonlar&#;na indirecekleri Magnum ya da Algida &#;le Kazan uygulamalar&#;ndaki ilgili alana telefon no, isim, soy isim, adres ve kat&#;l&#;m &#;ifresi bilgilerini girenler kampanyaya kat&#;lma hakk&#; elde edecektir.

Gönderilen k&#;sa mesaj, web sitesi, Magnum ve Algida&#;leKazan uygulamas&#; kat&#;l&#;mlar&#;ndan ayn&#; &#;ifreye ait mükerrer kat&#;l&#;mlar elenerek, ilk gönderilen &#;ifreli kat&#;l&#;m kabul edilecektir. K&#;sa mesaj, web sitesi, Magnum ve Algida&#;leKazan uygulamalar&#;ndaki kat&#;l&#;mlar&#;nda &#;ifre, ad soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekili&#; kat&#;l&#;m hakk&#; verilmeyecektir.

Kat&#;l&#;mda sunulan tüm bilgilerin do&#;rulu&#;u ve yeterlili&#;inin ispat&#; kat&#;l&#;mc&#;n&#;n sorumlulu&#;undad&#;r. K&#;sa mesaj ile Turkcell, Türk Telekom Mobil, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri kat&#;l&#;m yapabilir. K&#;sa mesaj ile ba&#;ar&#;l&#; ya da hatal&#; tüm kat&#;l&#;mlar KDV ve ÖTV dahil; Turkcell ve Türk Telekom Mobil için 1,00 TL, Vodafone için 0,65 TL olarak kat&#;l&#;mc&#;ya ücretlendirilir. Operatörlerin kat&#;l&#;m mesaj&#; birim fiyatlar&#;nda de&#;i&#;iklik hakk&#; sakl&#;d&#;r. Web sitesi, Magnum ve Algida&#;leKazan uygulamalar&#; üzerinden yap&#;lan kat&#;l&#;mlar ücretsizdir, internete ba&#;lant&#; ücreti kat&#;l&#;mc&#;ya aittir.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Magnum &#;ekiliş sonu&#;ları ne zaman ve nereden a&#;ıklanacak? Magnum Porsche &#;ekiliş sonucu sorgulama: Magnum Porsche &#;ekilişi yapıldı

Magnum Porsche çekiliş kampanyasına katılımlar 30 Eylül tarihinde sona erdi. Katılımcılar heyecanla çekiliş günü beklemeye başladı. Kampanya açıklamasında ise, binlerce kişinin katılım sağladığı Magnum Porsche çekilişinin 13 Ekim tarihinde gerçekleşeceği bildirilmişti. Çekilişin ardından isim listesi merakla beklenirken, bir kişi, ,41 TL değerindeki, Porsche Taycan 4S Elektrikli Model Carmine Kırmızı otomobil kazanacak. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman ve nereden açıklanacak? İşte hayalleri süsleyen Magnum Porsche çekiliş sonucuna ilişkin detaylar…

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ BAŞLADI

Magnum çekilişi 13 Ekim tarihinde saat 'da noter huzurunda U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Beyoğlu-İstanbul adresinde ve isteyen tüm vatandaşların katılımına açık olarak gerçekleştiriliyor.

Magnum çekiliş sonuçları ne zaman ve nereden açıklanacak Magnum Porsche çekiliş sonucu sorgulama: Magnum Porsche çekilişi yapıldı

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN VE NEREDEN AÇIKLANACAK?

Magnum çekiliş sonuçlarında kazanan asil ve yedek talihliler, 16 Ekim ’deki Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde ilan edilecek. Aynı zamanda, Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yoluyla tebligat gönderilecek.

Postada yaşanabilecek gecikmelerden Unilever ve U2 Tanıtım sorumlu tutulmuyor. Katılımcının ikramiye kazanması hâlinde adres bilgileri eksik ya da bilinmiyorsa gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli sayılacaktır.

Asil talihliler, başvuru için en geç 31 Ekim ; yedek talihliler de en geç 15 Kasım ’e dek ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları, kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileriyle [email protected]'ye ya da U2 Tanıtım'ın yukarıda paylaşılan adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri durumunda ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

Çekiliş sonunda 1 kişi tavsiye edilen piyasa değeri: ,41 TL olan Porsche Taycan 4S Elektrikli Model Otomobil Carmine Kırmızı,

1 kişi de tavsiye edilen piyasa değeri: ,41 TL olan Porsche Taycan 4S Elektrikli Model Otomobil-Metalik Dolomite Gümüş ikramiyesi kazanacak.

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.