ücretsiz gta 1 indir / Grand Theft Auto İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna! - Tamindir

Ücretsiz Gta 1 Indir

ücretsiz gta 1 indir

yılında piyasaya sürülen ve bilgisayar oyuncuları tarafından çok sevilen GTA 1&#;in tam versiyonunu indirmek için tıklayın.

Deniz Gür

Deniz Gür -


Tüm dünyada bir çok oyun tutkununun hayatında önemli bir yer tutan GTA serisinin ilk bölümü. 2 boyutlu grafikleri ile o zamanın oyun anlayışında çığır açan bir oyun olan GTA geliştirilmesi sayesinde yakında GTA IV(PC versiyonu çıkmayacak) ile karşımızda olacak. Ancak o zamana kadar nostalji yapabiliriz.

Grand Theft Auto suç dünyasının sokaklardaki egemenliğini konu alan bir oyundur. Yerel suç patronları kahramanımızı birbirinden farklı ve zor görevlere gönderirler. Bu görevlerin arasında uyuşturucu satıcılığı, adam kaçırma, cinayet gibi bir çok suç mevcut. Bu görevleri başarı ile yerine getirdiğinizde suç piyasasındaki itibarınız artmakta.

Önemli! Rockstar Games oyunun tam versiyonunu ücretsiz vermekte. Oyun deneme sürümü değil tam sürümdür.

Kurulum açıklaması:

  • Oyun Rockstar Games tarafından yeni Windows işletim sistemlerine uyumlu hale getirilmiştir. Bu yüzden rahatça oynayabilirsiniz.
  • Oyunu indirdikten sonra funduszeue.info'yi çalıştırın ve programı kuracağınız yeri belirleyin.
  • Kurulumu tamamladıktan sonra direkt olarak oyuna girmeyin. Öncelikle Başlat menüsünde yer alan klasörden "Settings" bölümüne gidin ve tuş ayarları ile dil ayarlarını yapın.
  • Ardından oyunu oynayabilirsiniz.
  • Oyun esnasında ekran çözünürlüğünü ayarlamak için F11 tuşuna basabilirsiniz.

Grand Theft Auto: San Andreas , GTA serisinin üçüncü 3 boyutlu oyunudur ve Vice City'nin 80'lerinden 90'ların hip hop kaputu ve gangsterler dünyasına adım atmaktadır.

Sen Carl Johnson olarak oynuyorsun, Los Santos'un evine 5 yıl sonra dönüyor. Yetenekler yıllar geçtikçe değişti ve Carl çetesinin itibarını ve etkilerini geri almayı ayarladı. Grand Theft Auto: San Andreas'ın oynanışı klasik GTA - tonlarca sinema sahneleri, çeşitli misyonlar ve bir dolu mini oyunlar, serbest dolaşımlı bir sanal dünyaya yayıldı.

Grand Theft Auto 'yu tanımlayan şey: San Andreas her şeyden çok ölçek. Oldukça hırslı, üç büyük şehir ve çok sayıda kırsal alandan oluşan devasa bir eyalette bulunuyor. Kampanya muazzam ve yanında yapılacak daha çok şey var. Hikaye, zenginlik masalı bir paçavra, kitlesel olarak orijinal olmayabilir ama mükemmel oyunculuk ve unutulmaz ve komik karakterler çok iyi anlatılır. Radyo istasyonları mükemmel, 90'ların müzik ve komik reklamlar büyük bir karışımı ile.

Grand Theft Auto: San Andreas'ın bazılarının hayal kırıklığına uğrayacağı noktalar var. Kırsal kesimde araba yarışı, örneğin oldukça kaygan olabilir ve suyun altında yüzmek için Carl'ın akciğerlerini inşa etmek çok uzun sürüyor. Bazı görevler de biraz can sıkıcı, ama onlar oyunun en iyi anları ve devlet dolaşan, sitelerin zevk ve hasara yol açabilir eğlenceli miktarı tarafından gölgede!

Grand Theft Auto: San Andreas, sanal oyun alanında bir dönüm noktası. Bu, şiddetli ve çok yetişkin bir oyun, ve oyun oynama kusurlarına sahipken, genel başarı ve oynayabileceğiniz eğlenceler neredeyse rakipsiz.

GTA 1 İndir &#; Full

Grand Theft Auto 1, yılında yayınlanmış bu serinin ilk oyunudur. Oyunda büyük kişilerden ya da arkadaşlarımızdan verilen görevleri tamamlayarak senaryoyu oluştururuz. Her görev bize para, araç, silah ve ev kazandırmaktadır. Nostalji yapmak isterseniz mutlaka indirin. İyi eğlenceler.

Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP ve üzeri
  • İşlemci: Intel Pentium 4 veya AMD Athlon XP
  • Bellek: MB RAM
  • Ekran Kartı: 64 MB ekran kartı
  • Boyut: MB

İndirme Linkleri

Görseller

GTA 1 Ekran Görüntüleri1 Of 3

funduszeue.info (×81)

Kategori: Aksiyon Oyunları

Etiketler: Grand Theft Auto İndir,GTA 1 Apk,GTA 1 Oyna,GTA 1 PC,GTA 1 Yükle

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası