orhan demircan / Son Dakika Orhan Demircan Haberleri - Orhan Demircan Son Dakika

Orhan Demircan

orhan demircan

Amatör kümenin köklü kulübü Karaelmasspor, Ocak ayında hayatını kaybeden merhum antrenörü Orhan Demircan’ın adının verildiği Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk hedefliyor. sezonu için geçen sezon Elvanpazarcıkspor’u şampiyon yaparak Süper Amatör Lige çıkaran antrenör Muttalip Özdemir’i takımın başına getiren siyah-beyaz kulüp, tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda 22 kişilik kadro oluşturdu.

Kadroda yer alan isimlerden Muhammet Ali Çağlar, Fatih Ünver, Sercan Ustabaş, Ardacan Terzi, Furkan Özkan, Eyüpcan Sönmez, Tuncay Öztürk, Hasancan Uçar, Selahattin Şanal, Oral Karagüzel, Cihan Uysal, Onur Aysal, Hamit Furkan Canöz ve Metin Kocasoy geçen sezon ki mevcut futbolcuları oluştururken, Çatalağzı Demirspor’dan Berkant Ağdacı, Karamanspor’dan Tolga Ayhan, Bünyamin Nar, Taner Çalova, Sakarya Karadenizspor’dan Yusuf Abaş, İstanbul Esenköyspor’dan Emre Aytuğ Karabulut, Çaydamarspor’dan Doğuş Nalbant, Kozlu Belediyespor’dan Alev Alp yeni transfer olarak kadroya dahil edildi.

Genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan yeni sezon kadrosuyla yer aldığı Merkez grubunda şampiyonluk hedefleyen Karaelmasspor, sezonun ilk maçını 25 Eylül Pazar günü saat ’da Fener sahasında Polisgücüspor’la oynayacak.

Öte yandan, yılı başında hayatını kaybeden merhum antrenörü Orhan Demircan’ın adının verildiği sezonu, Karaelmasspor için çok anlamlı bir sezon olacak. Siyah-Beyazlı kulüp, böylesi anlamlı bir sezonu şampiyonluk kupasıyla taçlandırıp kupayı, Demircan’a armağan etmek istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Acıbadem Adana Hastanesi

Hakkında

Dr. Orhan Demircan, Acıbadem Adana Hastanesi'nde genel cerrahi alanında en iyi profesörlerden biridir ve mesleğinde zengin deneyime sahiptir. Meme kanseri ve morbid obezite konusunda uzmandır. Türkiye'de olduğu gibi bölgede de çalışkan ve tanınmış bir uzmandır. Ayrıca Dr. Orhan, çeşitli uluslararası forum ve konferanslarda araştırılmış çalışmalar sunmuştur. Önde gelen dergilerde bölümleri de dahil olmak üzere birçok yayını bulunmaktadır. Hastalığı önlemek için her zaman her türlü araştırmayı yapmaya çalışmaktadır. Ayrıca Türk Cerrahi Derneği, Endokrin Diyaloğu Derneği, Dünya Meme Sağlığı Derneği, Endokrin Cerrahisi Derneği, Ulusal Travma ve Acil Derneği, Çukurova Cerrahisi Derneği, Çukurova Meme Hastalıkları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Meme Hastalıkları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi birçok prestijli derneğin üyesidir. EĞİTİM: * İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi * Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi * Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı / Yardımcı Doçent * Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı / Doçent * Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı / Profesör

Bu profil sayfası internete açık olan bilgilerden otomatik olarak oluşturulmuştur.

Doktor Bul

Doktor Bilgisi

PROF. DR. ORHAN DEMİRCAN

İş Deneyimi

  • Acıbadem Adana Hastanesi
    - Şimdi

PROF. DR. ORHAN DEMİRCAN misiniz ?

Profil Düzenle




PROF. DR. ORHAN DEMİRCAN misiniz ?

seafoodplus.info üzerindeki profilinizin kontrolünü devralmak için hemen bir hesap oluşturun.




Yüz Yüze Randevu

Online Görüşme

Klinik Bilgisi

ACIBADEM ADANA HASTANESİ

Döşeme Mah. Cumhuriyet seafoodplus.info

Bu profilden alacağınız hizmet danışmanlık olarak değerlendirilir. Muayene yerine geçemez

Online Konsültasyon.

Evinden ayrılmadan doktoruna ulaş, görüntülü görüşerek muayene ol.

Online Konsültasyon.

Yüz Yüze Randevu

Online Görüşme

Klinik Bilgisi

ACIBADEM ADANA HASTANESİ

Döşeme Mah. Cumhuriyet seafoodplus.info

Online Konsültasyon.

Evinden ayrılmadan doktoruna ulaş, görüntülü görüşerek muayene ol.

Online Konsültasyon.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir