istikbal hamburg online shop / Yatak ve Baza – İstikbalNRW

Istikbal Hamburg Online Shop

istikbal hamburg online shop

 

Avrupa’nın sayılı mobilya üreticilerinden Boydak Holding markası İstikbal, Almanya’nın Köln şehrinde en önemli mobilya alışveriş merkezlerinden olan IKEA Butzweiler Homepark’da yeni mağazasının kapılarını açtı. Almanya’da 3 mağazaya ulaşan İstikbal, ortasına kadar 10 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Şıklıktan vazgeçmeyen ve evlerini keyifli birer yaşam alanına dönüştürmek isteyenler için Türkiye’de ve yurtdışındaki toplam ’den fazla mağazasıyla hizmet veren İstikbal; bir dünya markası olma hedefiyle Almanya’da yoluna devam ediyor. Avrupa, Asya, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Amerika’da gibi 70’i aşkın ülkede ’den fazla mağazası bulunan İstikbal, Köln’ün önemli alışveriş merkezlerinden IKEA Butzweiler Homepark’da da tüketicisi ile buluşuyor. 

60 yılı aşkın bir süredir mobilya sektörüne ve modasına ürünleri ile yön veren İstikbal’in, Almanya’daki üçüncü mağazası ile Almanya operasyonuna hız verdiğini ve Köln’den sonra sırasıyla yeni mağazaları da faaliyete sokacaklarını belirten Boydak Dış Ticaret Genel Müdürü Murat Bozdağ, “Manheim ve Berlin’den sonra İstikbal olarak Köln’de de tüketicilerimizle buluşuyoruz. Almanya’daki açılımlarımıza bu yıl Nürnberg, Hamburg, Stuttgart, Frankfurt ile devam etmek konusunda kararlıyız. Almanya bizim için çok önemli bir destinasyon, bu yüzden kısa vadeli hedeflerimiz arasında ortasına kadar Almanya’da 10 mağazaya ulaşmak var” dedi.

İstikbal IKEA Butzweiler Homepark açılışına Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Düsseldorf Ticaret Ataşesi Hüsamettin Kılıçkaya, medya ve STK temsilcileriyle çoğunluğu Köln’ün de içerisinde bulunduğu Kuzey Ren Vestfalya eyaletinden olmak üzere Almanya’nın tüm bölgelerinden ’den fazla ziyaretçi katıldı.  

 

 

 

 

Kaynak : İnşaat&Yatırım

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal Mobilya, yurtdışında da büyümeye devam ediyor. İstikbal Mobilya Avrupa’da ki mağazalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Modern ve kaliteli tasarımlarını Avrupa’ya taşıyan ve Avrupa’da bir çok ülkede mağaza açan İstikbal Mobilya, yurtdışında da adından övgüyle söz ettiriyor. İstikbal Mobilya Kuzey Almanya Bölge Sorumlusu Seyyid Arı, İstikbal Mobilya olarak Avrupa’da başarılı bir şekilde şubeleşmeye devam ettiklerini belirterek, Avrupa’da Hamburg, Bremen, Berlin, Münih, Frankfurt, Köln, Dortmund, Hannover başta olmak üzere daha bir çok büyükşehirde İstikbal Mobilya mağazasının olduğunu dile getirdi. Arı, Almanya dışında Hollanda, Belçika, Fransa, İngiltere, Yunanistan ve Avrupa’nın önemli bir çok merkezinde İstikbal Mobilya mağazalarının olduğunu belirtti. Hamburg’da ilk mağazalarını yılında Harburg semtinde açtıklarını söyleyen Arı, yeni şubenin müjdesini de verdi.

Seyyid Arı, Hamburg’da 2. şubeyi açmak için yer arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, “Hamburg’un kuzey bölgesinde yakında 2. şubemizi açmayı hedefliyoruz. Şehrin diğer yakasında 2. şube için yer arayışlarımız devam ediyor. Şu anda lokasyon değerlendirmeleri yapıyoruz. Uygun yeri bulup en kısa zamanda ikinci şubemizi de hizmete açacağız” dedi. Mart ayında Bremen şubelerini açtıklarını hatırlatan Arı, burada da çok yoğun bir ilgi olduğunun altını çizdi. Bremen’in tam merkezinde, çarşının hemen ortasında bir mağaza açtıklarını belirten Arı, “İstikbal Mobilya olarak çarşının göbeğinde bir lokasyondayız. Bremen’in merkezinde böyle bir mağaza açabilmek İstikbal Mobilya’nın büyük başarısıdır.

Türk markamızın şehrin tam ortasında, diğer büyük markalarla beraber bulunması bizim için büyük bir gurur kaynağı” dedi. Seyyid Arı, Alman müşterilerinin de çok fazla olduğunu ifade ederek, “Almanlar da artık müşteri portföyümüz içine girdi. Uzun yıllardır istikbal Mobilya’nın Almanya’da olması ve şubeleşmeye giderek bir çok şehirde şube açması Alman müşteriye güven sağlıyor. Almanlar da İstikbal kalitesini tercih ediyor” diye konuştu. İstikbal Mobilya olarak cazip kampanyaları olduğunu da vurgulayan Seyyid Arı, kampanyalar hakkında bilgi verdi. Bayram sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, baza, başlık, full ortopedik yatağı ile beraber sadece Euro’ya verdiklerinin altını çizen Arı, nakliye ve montajın ücretsiz olduğunu vurguladı. Arı, “Müşterimiz istediği renk ve modelde baza ve başlığı seçip, siparişini verebilir.

Siparişlerini bir hafta, on gün içinde evlerine kadar ücretsiz teslim ederek montajını yapıyoruz” dedi. Yeni evlenecekler için de çok cazip bir kampanyaları olduğunu vurgulayan Seyyid Arı, “Yeni evlenecek çiftlerimize her zaman olduğu gibi ayrıcalıklar sunuyoruz. Düğün paketimiz kapsamında komple her şeyi ile yemek odası takımı, komple yatak odası takımı, ve oturma odası takımını Euro fiyatla veriyoruz. Ayrıca yine ücretsiz nakliye ve montaj avantajı sunuyoruz” dedi. Düğün paketinin Ekim ayı sonuna kadar devam edeceğinin altını çizen Arı, yeni evleneceklerin bu kampanyayı kaçırmamasını tavsiye etti. Seyyid Arı, İstikbal Mobilya kalitesini ve konforunu çok uygun fiyatlarla müşteriye verdiklerini belirterek, 48 aya kadar yüzde 0 faizle taksit imkanı sunduklarını da dile getirdi.

Arı, müşterilerin isterlerse katalogdan seçtikleri modeli de sipariş verebileceklerini ifade ederek, teslimat süresinin ortalama 8 hafta olduğunu ve tüm ürünlerin bir yıl garantili olduğunu da hatırlatarak herkesi İstikbal Mobilya mağazalarına davet etti. İstikbal Mobilya Hamburg adres: Krummholzberg 10 – Hamburg Bremen Mağazası adres: Martinistrabe 34 – Bremen

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası