bakırköyde yeni konut projeleri / Bakırköy Konut Projeleri 2019 teslim ve en güncel fiyat bilgileri

Bakırköyde Yeni Konut Projeleri

bakırköyde yeni konut projeleri

İstanbul Bakırköy Konut Projesi PROJE ÖZELLİKLERİ

İstanbul Bakırköy Konut Projesi,  Ak Proje Yatırım Gayrimenkul firması tarafından İstanbul'un en nezih bölgelerinden Bakırköy'de hayata geçirilecek. Yaklaşık 20 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak projede 172 adet konut ve ticari üniteden meydana geliyor.

Proje kapsamında yüzme havuzu, sosyal yaşam alanları, aktivite alanları, yeşil alan ve otopark yer alıyor.

Fırsat Projeleri

Sinpaş Koru Aura

Sinpaş Koru Aura

Sinpaş Koru Aura'da balkonlu, teraslı 3+1 dairelere, bankasız kefilsiz 72 ay vade avantajıyla kolayca sahip olun kampanya fırsatlarından yararlanmak için acele edin

Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla 236.000 Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

Sinpaş Boulevard Çankaya

Boulevard Çankaya

Boulevard Çankaya'da 0,79 oran ve 15 yıl vade avantajıyla yerinizi hemen alın kampanya fırsatlarından yararlanmak için acele edin

Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla 109.000 Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

 

İstanbul’un en prestijli ilçelerinden Bakırköy’de yükselecek proje bölgenin değerli alanlarından birinde farklı mimarisi, eşsiz konumu ile kapılarını aralıyor…

Halk GYO ve Biskon Yapı’nın gerçekleştireceği projede 256 konut ve 70 adet cadde mağazası yer alıyor. İstanbul’un tüm ulaşım yollarına yakınlığı ile tercih edilen, en eski ve tarihi semtlerinden Bakırköy’de yükselecek Referans Bakırköy’ün 24 ayda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Referans Bakırköy’ün tanıtım toplantısında konuşma yapan Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek “Halkbank gücü ile Ekim 2010’da kurulan Halk GYO olarak Referans Bakırköy Projesi ile ilk konut projesine imza atıyoruz.

Biskon Yapı ile gerçekleştirdiğimiz gelir paylaşımına dayalı Referans Bakırköy projesi, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Bakırköy’de ayrıcalıklı bir yatırım aracı olarak değerlendirilebilir.

İstanbul’un kalbi olarak gösterilen Bakırköy’de son kalan proje alanlarından birinde yükselecek proje, şehrin en gözde, en kaliteli, en güvenilir ve en prestijli yaşam alanlarından biri olacaktır” dedi.

GYO’nun genç bir şirket olmasına rağmen;  ilk mali tam yılı olan 2011’i büyüme ve karlılık açısından son derece başarılı geçirmiş olduğunu ifade eden Şimşek; “sürekli yükselen bir grafikle, Türkiye ekonomisi ve GYO sektörünün önemli aktörlerinden biri olmak hedefine sağlam adımlar ile ilerliyoruz.

 Halk GYO olarak güçlü sermaye yapımızla başarılı ve değerli projelere imza atarak yeni yatırımlar  ile büyümeye devam ediyoruz. Portföyünde yer alan arsaları farklı projeler ile değerlendiren Halk GYO konut projelerine ek olarak otel ve ofis yatırımları ile portföyünü çeşitlendirerek ve İstanbul Finans Merkezi paydaşlarından biri olarak GYO sektörünün öncülerinden biri olacaktır’’ şeklinde konuştu.

Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler ise “Referans Bakırköy’ün bölgedeki diğer projelerle kıyaslandığında inşaat kalitesi, konsept, mimari ve sosyal olanakları bakımından bir ilki temsil ediyor.

Hem deprem hem de sosyal açıdan güvenli bir sitede yaşama olanağı sunan Referans Bakırköy, Bakırköy’den ve özellikle ulaşım kolaylığı, merkezi konumu gereği bölgeden ayrılmak istemeyen ancak yaşam standardı ve kalitesinden de ödün vermeyen kesime hitap eden tek projedir” diye konuştu. 

İstanbul’un merkezinde teraslı konutlar ve maksimum deniz manzarası…

Toplam inşaat alanı 56 bin 800 metrekareye olan projede metrekare fiyatları 5 – 6 bin TL arasında değişiyor. Arsası Halk GYO’ya ait Referans Bakırköy, 8 katlı 4 bloktan oluşuyor ve projede ihtiyaca göre 1+0’dan 4+1+1’e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Kapalı ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, fitness, hamam, kreş, çocuk oyun alanı, kapalı basketbol sahası ve kapalı otopark gibi pekçok sosyal olanağa sahip Referans Bakırköy’ün en önemli özelliği ise teraslı yapısı. Her katta yerleşik dokuya uygun olarak tasarlanan teraslar özellikle 4’üncü kattan itibaren kullanıcılarına deniz manzarasından maksimum yararlanma imkânı sunuyor.

Modern yaşamın tüm gereklerine uygun olarak tasarlanmış evlerde, banyolu ebeveyn suitleri ve yardımcı odaları tamamen ev sahiplerinin konforu için düşünüldü.

Bakırköy konumu itibariyle; kara, deniz, demir ve hava yolu ulaşımının tam merkezinde yer alıyor. Ticaret ve alışveriş merkezlerine de çok yakın bir konumda bulunan Referans Bakırköy; Marmara Forum ve Bakırköy Adliye Sarayı’nın yanı başında…

Ekim 2010 yılında kurulan Halk GYO yatırımları ve projeleri ile GYO sektörünün öncülerinden olma hedefinde…

Halk GYO halka arzını gerçekleştirerek başarılarını daha geniş bir hissedar kitlesi ile paylaşmayı, sektördeki payını artırmayı, yeni projeler ile büyüme, karlılık ve verimliliğini geliştirmeyi hedefliyor.

Şirketin portföyünde, 4 arsa ( 3’ü İstanbul’da) ve düzenli kira geliri elde edilen 21 bina bulunuyor. Gayrimenkul portföy dağılımını kira gelirlerine dayalı olarak oluşturan Halk GYO, portföyünde yer alan arsaları farklı projeler ile değerlendirerek konut, otel ve ofis projeleri ile portföyünü çeşitlendiriyor. Yatırımcısını mevcut ve gelecek süreçte ki potansiyel karına ortak etmeyi hedefleyen Halk GYO güçlü portföyü ile önemli lokasyonlarda yüksek gelir getirecek projelere imza atıyor.

Şirket portföyünün en değerli varlığı olan Ataşehir arsası üzerinde geliştirilecek proje ile T.Halk Bankası A.Ş.’nin yeni Genel Müdürlük binası ve ilave ticari alanlar inşa edilmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında Şirket portföy değerine önemli katkılar sağlayacak.

İstanbul’un en prestijli iş merkezlerinden olan Büyükdere Caddesi’ndeki arsa üzerine planlanan Levent Otel Projesi’nin 2014 yılında tamamlanması bekleniyor.

Şirketin büyüme stratejisi kapsamında; Ataşehir Finans Merkezi’ne yakın konumda satın aldığı bina çevresindeki projelerin tamamlanması akabinde şirket portföy değerinde önemli oranda artış sağlayacak. Portföye yeni katılan Eskişehir-Odunpazarı’ndaki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için hazırlıklara başlandı. 

Dergisi

KAYNAK: İnşaat & Yatırım


Bakırköy Hakkında Bilgi

Türkiye'nin mega şehri İstanbul büyümeye devam ediyor. Mega şehir'de her yeni gün mega projeler başta ulaşım olmak üzere şehri dünya çapında ününe ün kayıyor.

En büyük projelerden Marmaray ile taçlanan iki kıta deniz altından tren yolu ile buluşturulurken, 2016 içerisinde açılışları gerçekleştirilen, Osmangazi Geçiş köprüsü Marmara denizi üzerinde yine farklı iki kıtayı birbirine bağladı. İstanbul'un üçüncü köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışı ile büyük bir ulaşım kolaylığını ağır vasıtaların hizmetine İstanbullunun hizmetine sunuldu. Son olarak Avrasya Tüneli projesinin devreye alınmasıyla bir kez daha deniz altında yapılan tüp geçiş projesi sayesinde otomobil ve minübüsler trafiğe takılmadan Göztepe-Kazlıçeşme arasında kısa sürede geçişlerini yapmaya başladı.

Mega şehrin ses getiren yeni projeleri arasında 2018'de açılması planlanan Üçüncü Havalimanı projesi ise büyük bir hızla devam ederken, İstanbul'u Dünya'nın havayolu merkezi haline getirecek.

Kanal İstanbul projesinde sona yaklaşıldı bu yıl 2017'de temelleri atılacak. Tamamlandığında Karadeniz- Marmara denizine bir kanal aracılığı ile bağlanacak ve İstanbul'a ikinci boğaz yapılmış olacak. Dünyanın konuştuğu şehir İstanbul büyümesini genişlemesini, yapılaşmasını ekonomisini büyütmeye devam ediyor.

İstanbul'un ilçelerinde yapımı devam eden yeni metro projeleri 2016'da konut fiyatlarını yükseltirken, 2017 ve 2018'de aynı şekilde hizmete girecek dev projeler yatırım değeri yüksek ilçeleri ön plana çıkartacak.

Büyüyen ekonomiye katkı sağlayan İstanbul tek başında Türkiye genelinden fazla bir ekonomiye sahip. Yabancı yatırımcının, turizmin, dev projelerin kalbi İstanbul 2017'de yeni projelerle büyümesini sürdürecek.

Konut projeleri kapsamında ilçe ilçe semt semt yeni projelere ulaşabildiğiniz, kentsel dönüşüm ile devam eden özel projeler sayesinde dayanıklı yapıları, kuleleri, silueti çoğalan şehirde geceleri rengarenk ve ışıl ışıl aydınlık geçiyor.

Son olarak Küçük Çamlıca TV-Radyo kulesi projesi 365 metre yükseklikte olacak ve yapımı büyük bir hızla sürüyor. Tamamlandığında Fransız Eyfel Kulesini yükseklik olarak geçmiş olacak. Turizime İstanbul siluetine büyük bir katkı sağlayacak olan şehrin en yeni dev projesi olarak her gün görebileceğiz.

İstanbul'un ilçeleri 2017;

İstanbul Anadolu yakası ilçeleri listesi;

- Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar

 İstanbul Avrupa yakası ilçeleri listesi;

- Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş,Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kâğıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi, Şişli, Zeytinburnu

Bakırköy Konut Projeleri



Bakırköy Konut Projeleri hakkındaki tüm bilgiler emlakkulisi.com\'da. Bakırköy Konut Projeleri fiyat bilgileri,teslim tarihleri,ulaşım bilgileri,sosyal donatıları,iletişim bilgileri ve projenin tüm detaylarını bulabilirsiniz...



Özaksu Bakırköy

Özaksu Bakırköy

Firma : Özaksu Gayrimenkul

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 08 / 2020

Konut sayısı: 590 Konut

Ihlamur Konakları Florya

Ihlamur Konakları Florya

Firma : Beyaz İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 08 / 2018

Konut sayısı: 73 Konut

 Selenium Retro 9

Selenium Retro 9

Firma : Aşçıoğlu İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 06 / 2019

Konut sayısı: 225 Konut

Route İstanbul

Route İstanbul

Firma : Özyazıcı İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 07 / 2018

Konut sayısı: 300 Konut

Pruva 34

Pruva 34

Firma : Doğa Şehircilik

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 09 / 2017

Konut sayısı: 239 Konut

Bakırköy City

Bakırköy City

Firma : Beyaz İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 06 / 2017

Konut sayısı: 165 Konut

Avrupa Konutları Ataköy

Avrupa Konutları Ataköy

Firma : Artaş İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 12 / 2016

Konut sayısı: 165 Konut

Sea Pearl

Sea Pearl

Firma : Kuzu Grup

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 07 / 2017

Konut sayısı: 1401 Konut

Selenium Retro

Selenium Retro

Firma : Aşçıoğlu İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 09 / 2017

Konut sayısı: 394 Konut

Vita Park Evleri

Vita Park Evleri

Firma : Zeylan - İnça İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 11 / 2014

Konut sayısı: 40 Konut

Kartaltepe Konakları

Kartaltepe Konakları

Firma : Yetkinhisar İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 12 / 2015

Konut sayısı: 84 Konut

Selenium Ataköy

Selenium Ataköy

Firma : Aşçıoğlu İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 03 / 2016

Konut sayısı: 300 Konut

Nef Ataköy 22

Nef Ataköy 22

Firma : Timur Gayrimenkul

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 01 / 2017

Konut sayısı: 0 Konut

Dareyn Bakırköy

Dareyn Bakırköy

Firma : Güvenilir İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 12 / 2015

Konut sayısı: 214 Konut

Avrupa Konakları Florya

Avrupa Konakları Florya

Firma : Artaş İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : Hemen Teslim

Konut sayısı: 80 Konut

ataköy suits

ataköy suits

Firma : Gül İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : Hemen Teslim

Konut sayısı: 24 Konut

Tavros Residence

Tavros Residence

Firma : Tavros Group

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 01 / 2014

Konut sayısı: 15 Konut

İncirli Konakları

İncirli Konakları

Firma : Gültaş İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 12 / 2013

Konut sayısı: 203 Konut

Vezüv Konakları

Vezüv Konakları

Firma : Dimar Yapı

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 06 / 2014

Konut sayısı: 84 Konut

Referans Bakırköy

Referans Bakırköy

Firma : Biskon Yapı

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 06 / 2014

Konut sayısı: 157 Konut

Florya Ekşinar Konakları

Florya Ekşinar Konakları

Firma : Eroğlu Gayrimenkul

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : Hemen Teslim

Konut sayısı: 230 Konut

Koru Florya

Koru Florya

Firma : Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 06 / 2014

Konut sayısı: 298 Konut

Bakırköy 46

Bakırköy 46

Firma : Ağaoğlu İnşaat

Konum : İstanbul Avrupa / Bakırköy

Teslim : 01 / 2015

Konut sayısı: 1227 Konut

Copyright © 2023 Emlakkulisi.Com

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası