akvaryum köpek balığı dişi erkek ayrımı / Köpek balığı cinsiyeti nasıl anlaşılır Akvaryum Balıkları

Akvaryum Köpek Balığı Dişi Erkek Ayrımı

akvaryum köpek balığı dişi erkek ayrımı

Pangasius pangasius (Köpekbal&#;&#;&#; - Pangasus)

Hobici Köşesi

Plaket ve ödüllü Yarışma'ya katılıp canlı veya akvaryumunuzu taçlandırabilir, geçmiş dereceleri ve katılımları görebilirsiniz.

Akvaryum kültürü bölümünde akvaryum hobisi ile ilgili dergilere, belgesellere, kitaplara ve web sitelerine ulaşabilirsiniz.

Sitemizdeki Makaleler ve Üye Bloglarını gezerek istediğiniz konu hakkınca bilgi edinebilir, funduszeue.info adresine sahip olan kendi bloğunuzu oluşturabilirsiniz.

Canlı Veritabanı'nda bilgi ve canlı edinebilmek için kimde hangi balıkların olduğunu görebilir, kendi canlılarınızı da veritabanına ekleyebilirsiniz..

Üye akvaryumları bölümünden üyelerin akvaryumlarına bakıp yorum bırakabilir, siz de kendi akvaryumlarınızı da görebilirsiniz.

Akvaryumcular bölümünden akvaryumcuların adres telefon ve harita koordinatlarına ulaşabilir, akvaryumcular hakkındaki yorumları okuyup yorum yapabilirsiniz.

Tatlı Su, Bitki, Deniz ve Sürüngenler bölümünden toplam binden fazla türün detaylı bilgilerine, fotoğraflarına ve beseyenlerin yorumlarına ulaşabilir, sizler de yorum bırakabilirsiniz.

Ürünler bölümünde akvaryum piyasasında olan ürünlerin özelliklerine bakıp yorum yapıp, yorumları okuyabilirsiniz.

Köpek bal&#x;ğ&#x; cinsiyeti nas&#x;l anlaş&#x;l&#x;r

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

bir köpek balığım (challenger) var fakat almam acele oldu dükkanda ki adama sormayı unuttum. Bunların dişi ya da erkek olduğunu nasıl anlarım? bir bilen varsa

Selam kardeş bende de iki adet köpek balığı diye aldığım bir tür balık var.köpek balığına benziyor fakat emin değilim. senin balığının boyunu ve fiyatını söylersen ben de biraz bilgi sahibi olmuş olurum bu konuda. Saygılarımla

boylari ne funduszeue.info pengasus degil dimi challanger olduguna eminsen erkekler daha heybetli funduszeue.info ufaksa cok zor funduszeue.info yollarsan yardimci funduszeue.info dikkat et seni bile yiyebilir funduszeue.info pengasuslar copcu funduszeue.infoerinden bile korkarlarresim yollarsan elimden geleni yaparim [email&#;protected]

senin için sağlıklı olması daha öfunduszeue.info balıklar akvaryum ortamında üfunduszeue.info balıklar büyük ve geniş akvaryumuseverler aldığın balığın cinsiyetini boşver nasıl beslenir neyi sever onu araştır jaws besliyorsun farkında değfunduszeue.infoe balık dünyasında hızla boy atan ve gösterişli olan erkektir.

aekadaslar pengasuslarda cinsiyet ayırımı vardır yanlız bu turkiye icin gecerli deildir sadece uretilen singapur icin gecerli challenger ise dogdan toplanan hayvanlardır yani disi erkek ayırımı kesinlikle yapılamaz bu but7un kopekbalıkları icin gecerlidir(etcil olan)su anda sedece denizde bi kac tur bilinio hemsire,mercan mako vb yani bu balıkları beslemek sadece goze hitaben kolay gelsin. sorularinizi bekliorum????? "mercan shark"

Slm bende 2 tane pengasus var otcul 20 santim ama baya bi kur yapıyolar şimdi hareketleri değişti hep yüzerken şimdi diPte çok sabit duruyorlar biri koyu biri açık renkte belki yavrular diye umut ediyorum

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası