sevmek zamani sarkisi / Sevmek Zamanı Dizisinde Çalan Şarkılar ve Dizi Müzikleri | DiziFilmTv

Sevmek Zamani Sarkisi

sevmek zamani sarkisi

BiR REDDi Ş&#;HRET HiKAYESi

Haberin Devamı

“DÖNÜŞ KORKUTUCU”
’te ‘Saraylı’, ’de de ‘Aşk, İhanet Vs.’ albümleri geldi. Sonra Oya Bora bir anda ortadan kayboldu. Ne oldu?
BORA: Kırılma noktası ‘Aşk, İhanet, Vs.’ idi. Çok inanarak yaptığımız bir albümdü. Kesinlikle beklediğimiz tepkiyi almadı.
OYA: O dönemde bir takım sorunlardan dolayı bazı firmaların klipleri yayınlanmıyordu. Bizimki de yayınlanmadı Küstük biz de.


Bu bir ‘reddi şöhret’ hikayesidir denilebilir mi?
OYA: Yıllar içinde değiştiğimiz halde değişmemiş gibi yapmak, şöhreti kaybetmeyelim diye aynı şeyleri yapmaya devam etmek acıklı bir durum gibi geldi bize ve vazgeçtik.
Sonuçta bu bir karardı ve birbirimize destek olarak atlattık o dönemi.


Yeni albümünüz, bir ‘dönüş’ albümü mü?
OYA: Dönüş lafı korkutucu bir laf. ‘Dönüşüm muhteşem olacak’
gibi bir şey değil.
BORA: Bir dönem çok yoğun konser yapmış, televizyona çıkmış bir ikili olarak geri dönüş olamaz çünkü biz öyle bir şey planlamadık. Bizi programlarda görmeseniz de olur. Ondan yorulduk.

“AŞKIMIZ ÖLMEDİ”
Bunca yıldır hem müzikal bir ortaklık yürütüyor, hem de hayatı paylaşıyorsunuz. Seneler aşkı öldürüyor mu?
OYA: Çok enteresan ama hayır. Benim hala Bora’yla buluşacağım zaman kalbim çarpıyor.
O da aynı şekilde Bir arkadaşımız geçenlerde Bora’ya demiş “Sen hâlâ Oya’yla ne kadar yumuşak konuşuyorsun” diye. Ne yapalım,
“Ne? Ha?” diye mi konuşalım? Hâlâ bir bardak
su getirse bana “Zahmet oldu, çok teşekkür ederim” demeden almam. O içten gelen bir şey.

Haberin Devamı

Bu albüm Oya Bora’ya eskisi gibi bir popülerlik getirir mi peki?
OYA: Hayatını tanınmak üzerine, albümün satması üzerine kurarsan, her şeyini ona bağlarsan sonuçta mutsuz olursun. Geçen Facebook hesabına bir şey yazdım ve çok olumlu tepki geldi: “Hiç kendimizi yırtmıyoruz albümü tanıtmak için. Su nasıl yolunu bulursa, albüm de yolunu bulur.”

90'lar Oya Bora-Sevme Zamanı Mp3 İndir, Oya Bora-Sevme Zamanı Müzik İndir Dinle

Oya Bora-Sevme Zamanı
 
90'lar - Oya Bora-Sevme Zamanı

Sanatçı

: 90'lar

Albüm

: 90'lar Nostalji

Şarkı

: Oya Bora-Sevme Zamanı

Boyut

: MB

İndirme

: Toplam İndirme

Tarihinde eklendi, Toplam İndirme

Mp3 indirmek için tıklayın

Sanatçı'nın En Çok İndirilen Mp3leri

Kullanıcı Yorumları (90'lar - Oya Bora-Sevme Zamanı )

Oya Bora-Sevme Zamanı Şarkı Sözü

Oya Bora-Sevme Zamanı İçin şarkı sözü eklenmemiş. Oya Bora-Sevme Zamanı Şarkı sözlerini biliyorsanız bize gönderebilirsiniz.

Oya Bora-Sevme Zamanı Anahtar Kelimeler

90'lar Oya Bora-Sevme Zamanı Mp3 İndir Dinle , 90'lar Oya Bora-Sevme Zamanı Şarkı Sözleri , 90'lar Albümleri , 90'lar Oya Bora-Sevme Zamanı Cep Telefonuna Mp3 İndir,Oya Bora-Sevme Zamanı bedava mp3 indir ,Oya Bora-Sevme Zamanı cepten ücretsiz indir

Sanatçı'nın Son Eklenen Mp3leri

Şuan Dinlenen Mp3'ler

Sevmek Zamanı Dizisinde Çalan Şarkılar ve Dizi Müzikleri

Atv ekranlarında ilk bölümü ile ekranlara gelen ve yaz sezonu boyunca Pazartesi akşamları ekranlara gelecek olan Sevmek Zamanı Dizisinde Çalan Şarkılar ve Dizi Müzikleri izleyenler tarafından oldukça beğenildi. 

Dizide yer alan Firuze karakteri  hem çalışan hem de okuyan azimli ve akıllı birsidir. Oldukça zor bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Kaan karakteri ile tanışınca hayatı değişecektir. 

Sevmek Zamanı Dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın yapıyor. Senaryoyu Nalan Merter Savaş kaleme almıştır. 

Sevmek Zamanı Dizisinde Çalan Şarkılar

Sevmek Zamanı Dizi Müziklerini Cem Öget yapmaktadır. Sevmek Zamanı Dizisi Son Bölümde Çalan şarkı ve şarkı sözleri ile dizi müzikleri burada yer alacak.  

Sevmek Zamanı Jenerik Dizi Müziği 


Sevmek Zamanı Dizisinde Çalan  Masal Müziğinin Cem Öget ve Alper Ketenci yapmaktadır. 


Oya Bora Sevme Zamanı Mp3 indir

Mp3 indir ve Müzik dinle artık çok kolay İnternet ortamında reklamsız ve herhangi bir sorun yaşamadan Bedava mp3 indir istiyorsanız doğru adrestesiniz. funduszeue.info sitemizde üzerinde sanatçı, üzerinde albüm ve 'den fazla mp3 bulunmaktadır. Tüm arşvimiz ücretsiz müzik indirme sitemizde sizlere sunulmaktadır. Kürtçe mp3, türkçe mp3, yabancı müzikler farklı kategorilerde şarkılar hergün onlarca yeni albüm ve daha fazlası Sitemizde mp3'lerimizin büyük bir bölümüde şarkı sözleri de bulunmaktadır. Evde, arabada, işyerinde kısacası internetinin olduğu her yerde funduszeue.info sizinle birlikte

İstek, öneri şikayet ve telif hakları bildirimi için bize [email&#;protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. Telif hakkı bildirimlerinde anında içerik sitemizden kaldırılmaktadır. Sitemiz hiçbir şekilde sunucuda veya kendi bünyesinde mp3 dosyası barındırmamaktadır. Sadece embed kodları ile paylaşılmaktadır. Sitemizdeki şarkılar sadece dinleme amaçlıdır. Kesinlikle ticari amaç bulunmamaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası