lg g4 vatan fiyat / LG G4'ün Türkiye fiyatı belli oldu! - Haberler - Teknokulis

Lg G4 Vatan Fiyat

lg g4 vatan fiyat

>> LG G4 H <<

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

    siz servise m&#;racaat ettinizmi. &#;r&#;n&#; alıpta kullanamazsak işe yaramazsa mağdur olurmuyuz. Net bir bilgi verirmisiniz

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam ya serviste yaptırıp garantili olarak satmak lazım bu cihazı,,

    Yada dışardan uyguna yaptırıp bi ka&#; hafta kullanıp garantisiz olarak satmak lazım..

    Fiyat ger&#;ekten uygun ama alıcının akıbeti &#;nemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar fiyat istediler garantiden yapılamıyormuymuş yapılınca orijinali gibi &#;alışırmıymış. Sıkıntı olup olmadığı konusunda daha net ve dataylı bilgi verirmisiniz
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Vatan Bilgisayar'dan Türkiye'yi notebook'land&#;ran kampanya. Vatan Bilgisayar, Temmuz tarihleri aras&#;nda düzenledi&#;i yeni kampanyas&#;yla tüm notebook'lar&#; çok özel f&#;rsatlarla sunuyor.

Vatan Bilgisayar Hiperstore'lar&#;nda, Vatan Notebook ma&#;azalar&#;nda, seafoodplus.info web sitesinde ve ça&#;r&#; merkezinde geçerli olan yeni kampanyayla marka ve model ay&#;rt etmeksizin tüm notebook'lar World'e özel 5 taksitle sat&#;l&#;yor ya da nakitte 1 ABD Dolar&#;'n&#;n 1,19 TL oldu&#;u çok özel sabit kur f&#;rsat&#;yla sunuluyor.

Vatan Bilgisayar Ma&#;azalar&#;'nda görev yapan ve teknoloji konusunda özel e&#;itim alarak uzmanla&#;m&#;&#; sat&#;&#; dan&#;&#;manlar&#;, teknoloji tutkunlar&#;n&#;n ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onlar&#; en uygun ürüne yönlendiriyor. Böylece do&#;ru teknolojiyi seçmek ve bütçeye en uygun al&#;&#;veri&#;i yapabilmek mümkün oluyor.

Bas&#;n bülteninden derlenmi&#;tir

Okuyucu Yorumları

Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarının popüler üreticilerinden biri haline gelen LG, geçtiğimiz yıllarda sadece LG Display ürünleri olan ekranlarıyla gündeme geliyordu. LG G, G2, G3 derken şimdi de sıra G4’e geldi. G2 ile yakaladığı popülerliği G4’e taşımayı başaran Güney Koreli üretici, G4 için hali hazırda reklam kampanyaları düzenlemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

LG G4’ün Türkiye çıkış tarihi, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirilen bir etkinlikte belli olurken kullanıcının duygusal yanı olan etiket fiyatı da dün itibariyle kesinlik kazandı. 29 Mayıs günü ülkemizde satışa sunulacak G4’ün, Vatan Computer’ın resmi satış sitesinde etiket fiyatı TL olarak belirlenmiş.

G4 için belirlenen TL, LG tarafından da doğrulandı. Öyle görünüyor ki LG G4, satış fiyatı olarak Galaxy S6/S6 Edge ve HTC One M9’un gerisinde kalmış.

milliyet logodemiroren logo

T&#;rkiye'den ve D&#;nya’dan son dakika haberler, k&#;şe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate b&#;t&#;n konuların tek adresi seafoodplus.info; seafoodplus.info haber i&#;erikleri izin alınmadan, kaynak g&#;sterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© seafoodplus.info

LG G4’&#;n T&#;rkiye Fiyatı Belli Oldu!

Son Dakika Haberler
TeknolojiLG G4’&#;n T&#;rkiye Fiyatı Belli Oldu!

-

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir