detay laboratuvar ankara / Detay Patoloji Laboratuvarı - seafoodplus.info

Detay Laboratuvar Ankara

detay laboratuvar ankara

Detay Patoloji Laboratuvarı

MİSYONUMUZ

DETAY patoloji ve sitoloji laboratuvarının misyonu, güvenilir ve dinamik kadrosuyla ulusal kalite standartlarına ve etik kurallara uyan, kaliteli hizmet sunan ve süreçlerini sürekli iyileştirerek ilişki içerisindeki tüm sağlık kuruluşlarına ve bireysel başvuran hastalarına rehber olmaktır.

VİZYONUMUZ

Klinik laboratuvar uygulamalarında sektörde söz sahibi olan, sunduğu hizmetlerde güvenilirliği ile öne çıkan, hizmet verdiği kuruluşlarla her anlamda bütünleşen, sektörün aranan kuruluşları arasında olmaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Tedavinin bir parçası olan tetkik teşhis hizmetlerinde uzman kadromuzla her zaman güvenilir sonuç vermek.

Ulusal kalite standartları kapsamıyla bütünleşmiş yönetim sistemlerini laboratuvarımızın tüm organizasyon yapısıyla aynı ciddiyet ve önemle sahiplenmek, kalite yönetim sistemimiz ile şeffaf ve paylaşımcı yönetim anlayışı ve çalışanların da katılımının sağladığı iyileştirme faaliyetlerini sürekli gerçekleştirmek.

Tüm personelimizin yaptığı işin tanı ve tedavinin bir parçası olduğunun bilinciyle her zaman aynı profesyonel yaklaşımla hizmet sunmasını sağlamak.

Ulusal kalite ile ilgili dökümanlarımıza tüm personelimizin her zaman hakim olmasını ve dökümanlarımızda yazılı kuralların sürekli uygulanmasını sağlamak.



64 28
[email&#;protected]
Mithatpaşa Cad. No D:9 Kocatepe - Kızılay - ANKARA
seafoodplus.info

yılında kurulan Detay Laboratuvar Cihazları yılında sadece Adana ve Mersin bölgesinde sınırlı bir pazara sahip küçük bir işletme olarak faaliyetlerine başlamıştır.

yılında Boehringer Mannheim’ı Roche Diagnostics’in satın alması ile Boehringer Mannheim bayisi olan Detay Laboratuvar Cihazları Adana’da 2 Roche Diagnostics bayisinden biri olarak çalışmalarına devam etmiştir.

Detay Laboratuvar Cihazları ilk olarak özel hastane ve sağlık kurumlarına verdiği hizmet ile Çukurova bölgesinde tanınmış ve Roche Diagnostics’in Çukurova Bölge bayiliğini alarak Devlet Kurumlarına da hizmet vermeye başlamıştır. yılında Adana’daki diğer Roche Diagnostics bayisinin de Detay Laboratuvar Cihazları’a bağlanması ile bu tarihten sonra Detay Laboratuvar Cihazları Roche Diagnostics Ana Bayisi olarak faaliyetini sürdürmüştür.“Güçlü organizasyon yapısı ve uzman kadrosu ile Devlet Hastaneleri, Üniversiteler ve Özel kurumlar olmak üzere kuruma 7/24 hizmet ulaştırarak bölgede hizmet firması olduğunun altını çizmektedir. Hizmet verdiği kurumlara getirdiği yüksek kalite standartları, verimliliği arttırmaya yönelik inovasyonları ile yeni uygulamalar geliştirmekte ve maliyet avantajı ile öne geçmektedir.”

Kendi bölgesindeki %70 seviyesindeki Pazar payı ve büyük bölge hastanelerinin tümüne hizmet vermesi sebebi ile Türkiye’deki en yüksek iş bitirme belgelerinden birine sahiptir.

Detay Laboratuvar Cihazları, kendi bölgesi haricinde ana bayisi olduğu Roche Diagnostics in talebi ile Doğu Anadolu, Karadeniz ve Batı Akdeniz Bölgelerinde de hizmet alım ihalelerine dâhil olup bu bölgelerdeki kurumlarda da hizmet vermiştir. Organizasyon ve lojistik kabiliyeti tüm Türkiye çapında hizmet üretmesini sağlamaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir