kalamış okulları / KALAMIŞ BALE OKULU

Kalamış Okulları

kalamış okulları

Kalamış Sanat Merkezi Bale Okulu ’da  eğitime başlamıştır. T.C Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak eğitim veren Kalamış Sanat Merkezi Bale Okulunda bale eğitimi Royal Academy of Dance ve Vaganova (Rus) sistemleri doğrultusunda yapılmaktadır. Okulun eğitim kadrosu konservatuar mezunu ve Royal Academy of Dance'a kayıtlı, hocalık diploması almış öğretmenler ve çocuklarla iyi bir diyalog kurabilen ve onların her türlü sorunuyla ilgilenen uzman kişilerden oluşmaktadır. Deneyimli öğretmenlerin verdiği bale eğitimi, üstün bir sanat zevki geliştirmenin dışında çocuğun sosyal ve fiziksel gelişimine de büyük katkıda bulunmaktadır. Bale derslerinin piyano eşliğinde yapılması, öğrencinin müzikal açıdan gelişmesini sağlamaktadır.

Öğrenciler Kalamış Bale Okulu Klasik Bale eğitim programına 4 yaşından itibaren başvurabilirler. Entelektüel ve fiziksel açıdan uygun bulunduğu takdirde 3 yaşında da programa özel statü ile öğrenci alınabilir. Bale eğitimi yaş grubuna yönelik baleye giriş dersleri ve 7 yaş üstü için akademik bale eğitimi şeklinde olup, başarılı öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı diploma verilmektedir. Yeni başlayanlar fiziksel uygunluğu incelendikten sonra, daha önce bale yapmış öğrenciler ise seviyesi tespit edildikten sonra uygun sınıflara kabul edilirler. Derslerde klasik balenin yanı sıra seviyeye göre tarihi danslar, karakter dansları, repertuar, çağdaş dans, solfej ve ritm çalışması, pointe, bale tarihi, sahne uygulaması ve anatomi gibi ders içerikleri öğretilir.
 

 

Milli Eğitim Bakanlığınca Onaylı Müfredatımız

 

  • HAZIRLIK DÖNEMİ (Yuva, Bale Başlangıç ve Hazırlık sınıfları)

  • İLK DEVRE

  • ORTA DEVRE

  • LİSE DEVRESİ

  • YÜKSEK (İLERİ) DEVRE 
     

 

bölümlerinden oluşur.

 

Kalamış Bale Okulunda eğitim gören öğrencilere Royal Academy of Dance/İngiliz Kraliyet Dans Akademisi (RAD) funduszeue.info  programları doğrultusunda da eğitim verilir. Royal Academy of Dance  tüm dünyada 85’in üzerinde ülkede uygulanan, yaygınlaşmış, öğrencilerin yaşına ve bedenine uygun ders içeriği olan uluslararası bir eğitim müfredatı ve sistemidir. Her yaştan ve seviyeden bale öğrencilerini teşvik etmek ve cesaretlendirmek amacıyla tüm dünyada geçerliliği olan bir sınav sistemi sunmaktadır. İsteyen öğrencilerin Royal Academy of Dance'ın açtığı sınav programlarından (graded ve vocational/profesyonel müfredatlardan) yararlanmaları sağlanır. Başarılı olan öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı diplomanın yanısıra uluslararası geçerliliği olan Royal Academy of Dance Sertifika/Diplomaları ve madalyalarını alırlar. Kalamış Bale Okulunda yılından beri preprimary seviyesinden başlayarak advanced düzeyine kadar RAD sınavlarına katılım sağlanmakta olup öğrencilerimizin tümü (%’ü) distinction (takdir) ve merit (teşekkür) seviyesi ile altın ve gümüş madalyaya hak kazanmışlardır.

 

Kalamış Bale Okulunda,  tüm öğrencilerimizin iyi bir temel eğitim alması en önemli hedeflerimiz arasındadır. Sağlam bir temel, öğrencilerimizin ileride dansçı ve öğretmen olarak kariyer edinmelerini kolaylaştıracak, bale sanatını sevmelerini, iyi birer seyirci ve dinleyici olmalarını sağlayacaktır. 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Yüzme

İstanbul

Galatasaray Kalamış Sutopu-Yüzme Okulu                                                              

Sorumlusu:
Adres:         
Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Engin Bora Sutopu Havuzu
Telefon:        -

Halkalı Atakent Galatasaray Yüzme Okulu                                                
Sorumlusu:  Çetin Bingül
Adres:           
Halkalı Merkez Mah. Sok. No:5 Küçükçekmece/İstanbul Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi
Telefon:         90 90

Çekmeköy Galatasaray Yüzme Okulu                                                        
Sorumlusu:  Kerrar Özten
Adres:           
Mimar Sinan funduszeue.info Dede Cad.Gülpınar Sk. Çekmeköy/İstanbul - Cihangir Koleji Çekmeköy Kampüsü
Telefon:        

Kurtköy Galatasaray Yüzme Okulu                                                 
Sorumlusu:  Serdal Cengiz
Adres:           
Çamlık Piri Reis Cad. No Pendik / İstanbul Vega Okulları Kurtköy Kampüsü
Telefon:        0 () 19 05

Maltepe  Galatasaray Yüzme Okulu                                               
Sorumlusu:  Alperhan Gökdemir – Yasin Aksöz
Adres:          
Başıbüyük Mah. Başıbüyük Yolu Cad. Kent Plas B1-B2 Blok No: 16/1 Maltepe /İSTANBUL PLEON Spor Tesisleri
Telefon:       13 70

Ankara Çankaya Beytepe Galatasaray Yüzme Okulu                    
Sorumlusu:  Öykü Nihal Eter
Adres:           Beytepe Mah. Beytepe Olimpik Yüzme Havuzu Çankaya/Ankara
Telefon:      

Ankara Gölbaşı Galatasaray Yüzme Okulu                                                
Sorumlusu:  Emrah Eter
Adres:           Ufuk Üniversitesi Kampüsü İncek Gölbaşı/ANKARA
Telefon:       

Kış Spor Okulları başlıyor

Kadıköy Belediyesi'nin 7 - 12 yaş arası çocuklar için gerçekleştirdiği kış spor okulları başlıyor.

Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Spor Merkezi ve Özgürlük Parkı Spor Merkezi olmak üzere üç ayrı noktada gerçekleşecek kurslarda çocuklar deneyimli eğitmenler eşliğinde tenis ve futbol dersleri alacak. Kış Spor Okulları için kayıtlar kadikoydespor uygulaması ve funduszeue.info internet adresi üzerinden çevrimiçi olarak alınacak.

Kış Spor Okulları dışında, Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Spor Merkezi ve Özgürlük Parkı Spor Merkezi'nde +14 yaş tenis derslerinin kayıtları da başladı. 24 Ekim - 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek kurs için de kadikoydespor uygulaması ve funduszeue.info internet adresi üzerinden kayıt yaptırılabilir.   

Etiketler; k&#x;ş spor okulu tenis futbol kad&#x;köy


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası