araç zırh kaplama fiyatları / Bir aracı Zırhlı hale getirmenin maliyeti nedir ? | DonanımHaber Forum

Araç Zırh Kaplama Fiyatları

araç zırh kaplama fiyatları

funduszeue.info'da satılan sağlıklı ve dayanıklı araba boyası zırh boyama projelerini tamamlayarak zamandan tasarruf edin ve büyük ekonomik kullanım elde edin. Atmosferik aşınma ve yıpranmaya karşı güçlü bir direnç ve uzun ömürlü, pürüzsüz ve tek tip yüzeyler oluşturmak için mükemmel örtme yeteneği ile araba boyası zırh keşfedin. Biyosit ve plastikleştirici içermeyen ve alt tabakalarla kimyasal olarak reaksiyona girmeyen çevre dostu boyama çözümleri bulun.

Eldeki projeye ve istenen sonuçlara bağlı olarak araba boyası zırh türleri seçin selüloz, emaye, su bazlı, korozyon önleyici, bitümlü, plastik, yağ, çimento ve emülsiyon gibi. Bu smearlar kullanıma hazırdır, ekonomiktir, boyama hızlıdır ve birçok farklı renk tonunda gelir. Bazıları yüksek nemli odalar için ideal olan, süper etkileyici parlaklığa, sağlam yüzeylere ve iyi renk derinliğine sahip lekeleri bulun.

İç mekan ve dış mekan araba boyası zırh sprey, fırça, akrilik, epoksi ve poliüretan seçenekleri mevcuttur. Smearlar ayrıca hizmet ettikleri role göre kategorize edilir ve en yaygın seçenekler bina kaplamaları, cihaz lekeleri, kağıt kaplama ve ahşap kaplamalardır. Hem düşük hem de yüksek sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlanmış, yüksek geçirgenliğe ve daha kaba bileşime sahip ürünleri seçin.

İşletmeyi veya ev resimlerini yenilemek isteyen profesyoneller ve DIY yapanlar funduszeue.info'dan araba boyası zırh keşfetmeli yosun ve küf oluşumuna dirençli ürünler elde etmek için. Bu boyama çözümleri, dumanı, suyu ve asitleri tutabilen pürüzsüz ve sert yüzeyler sunar. Metaller, plastikler, elyaflar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli yüzeylere uygulanabilecek kadar çok yönlüdürler.

Bir aracı Zırhlı hale getirmenin maliyeti nedir ?

Yapan firmaya parasını versen bile yapmazlar heralde motorlu araca. En fazla kurşun ge&#;irmez cam yaparlar.

Hadi milyarlık araca dediğin zırh yapıldı, milyar en aşağı masrafı olur heralde zırh, araca yapılacak modifiye filan. Etti mi bin.

Trilyonlar konuşuluyordur bu işlerde. O kadar paranız varsa gidin daha g&#;venli avrupa şehirlerinde yaşayın. Hem arabada ne kadar vakit ge&#;ireceksiniz ki? Patlamamalar yollarda değil de genelde toplu kabalık yerlerde oluyor haliyle oralarda da arabayla bulunmayacağınız i&#;in.

Ben ısrarla g&#;venle aracıma bineyim diyorsan bence en fazla camları değiştirilir muhtemelen.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 6 Ocak ; >

30ML 30um Hk Tianmei 9h Seramik Kaplama Nano Zırh Çizilmez Araba Kaplaması

9 H seramik kaplama aracınız için güvenli ve çevre dostudur. Gelişmiş Alman nano teknolojisini kullanır.9H sertlikkaplama arabanın yüzeyinde koruyucu bir bariyer oluşturur. Arabanızın çizilmesini ve oksitlenmesini, kimyasal korozyonu, thermal,UV, funduszeue.infoilin daha uzun süre daha yeni görünmesini sağlar.

 

Özellik:

 

 

  • % Renksiz ve Şeffaf nano kaplama.

  • 2-Süper hidrofobik araba boyası 9H + sertlik

  • 3-Mükemmel çizilme direnci ve Yüksek aşınma direnci.Yüksek sertlik ve yüksek parlaklık.

  • 4-Anti-aging & Uzun servis süresi, kaplama 2 yıl sürebilir.

  • 5-Anti-UV işlevi.Yüksek sertlik ve yaşlanma karşıtı etki. Aracınızı yaşlanma, solma, hava ve güneş ışığı erozyonu, asit yağmuru, endüstri tozu vb.

  • 6-Geniş uygulama alanı: Boyalı Yüzey, Jant, Lamba Örtüsü, Şeftali ağacı, Metal yüzey vb.

Kullanmadan önce çalkalayınız

1. Araba boyasını temizleyin ve bir havluyla kurulayın

2. Ürün süngerin üzerine düşer, yüzeyi dikey ve yatay olarak boyayın, motor kaputunun yarısını sürün, kuru havlu kullanarak sadece kristal kaplı yerde silin

3. Kuru havlu kullandıktan sonra iz bırakırsanız, silmek için sıkma ıslak havlu kullanabilirsiniz.

 

Şartname

 

TipAraba sıvı seramik kaplamaparlakMükemmel parlaklık efekti, ayna gibi parlak
MalzemeNano-SeramikAnti korozyonPH
Sertlik9H sertlikIsı dayanıklılığı dereceye kadar
dayanıklılık yılTüketim30ML
Kaplama kalınlığı30umŞişe Boyuturesim olarak

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası