dell bayii / Dell Laptop Fiyatları ve Dell Notebook Modelleri - ebrarbilgisayar.com

Dell Bayii

dell bayii

Dell Tarzı Direkt Satış Direkt Başarı (Ciltli)

Michael Dell tarzı girişimciler nasıl çok az para ama büyük bir fikirle yola çıkıp sonunda bütün pazarı egemenlikleri altına alabiliyor ve muazzam kişisel servetler elde edebiliyorlar? Yeni bir yüksek teknoloji şirketi borsaya girdiğinde yatarımcılar niçin her defasında çılgına dönüyor?

Rebecca Saunders, elinizdeki kitapta dünyanın en yenilikçi teknoloji süperstarlarından Michael Dell'in olağanüstü başarı öyküsüne temel olan Direkt Modeli ayrıntılarıyla inceleyerek her sektördeki her işletmenin faydalanabileceği evrensel dersler çıkarıyor. Yönetici, girişimci ve yatırımcıların kendi iş alanlarına uygulayabilecekleri temel fikirleri örnekleriyle ayrıntılandırıyor. Ve Direkt Model'in 10 vazgeçilmez ilkesinin altını çiziyor:

  1. Seri kişiselleştirme yapın!
  2. Stoktan kurtulun!
  3. Tedarikçilerinizi sevin...
  4. Ama çalışanlarınızı daha fazla sevin...
  5. Direkt olun!
  6. Siz kendi müşterilerinizsiniz
  7. Gelişmekten asla vazgeçmeyin
  8. Küresel düşünün, Küresel hareket edin
  9. Yeteneklerinize sadık kalın
  10. Hiperbüyümeyi idare edin
Devamını Oku

Dell Profesyonel Hizmetler

Uzun yıllardır satışını yaptığımız Dell EMC Kurumsal ürünlerine, 2016 yılında Yetkili Servis Merkezimizi de katarak satış, çözüm ve servislerini tek bir noktadan sunmaya başladık.

Services Partner yetkinliklerine sahip olan Data Market, kaliteli ekip ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine bu hizmetlerini güvenilir bir şekilde sunmaktadır.

Data Market, Dell EMC garanti kapsamında ve üreticinin belirlemiş olduğu prosedürlere uygun olarak bakım ve onarım hizmetlerini kesintisiz olarak sunar. Ürünlerinizin bakım ve onarımları üretici firmaların kalitesinde, Data Market’in dinamik, hızlı ve profesyonel yaklaşımı ile gerçekleştirilir.

Garantili destek hizmetlerinde hızlı çözümün yanısıra, servise gelen tüm cihazlara genel kontrol ve bakım gibi ekstra servisler ücretsiz sağlanarak ürünlerinizin uzun ömürlü ve ilk günkü gibi çalışması hedeflenmektedir.

Dell EMC Servis merkezimiz size rahatlık sağlamak için tasarlanmıştır.

Sisteminizde bir arıza ortaya çıkarsa, yetkili servis merkezimizde hızlıca garanti koşullarında onarım sağlanır. Tek yapmanız gereken, sisteminizi merkezimize bırakmak ve sonra aynı yerden geri almaktır. Desteklenen ürünün onarımı tamamlandığında, Dell EMC Yetkili Servis Merkezimiz sizinle bağlantı kurar ve ürünü teslim almanız için gereken düzenlemeleri yapar.

Bir hizmet sağlayıcı olarak hedefimiz, kurumsal uygulamalar ve sektöre özel uzmanlık tecrübemiz ile basit altyapı hizmetlerinin ötesine geçmeye çalışmaktır. DELL EMC Profesyonel Hizmetler İş Ortağı olarak hedefimiz ise müşterilerimize gelir getirici çözümler, yenilikçi ve işbirliğine dayalı hizmet sunmaktır.

Dell Notebook & Laptop Hakkında

Dell Notebook, En yüksek çözünürlüklü ekranlara sahip, dikkat çekici fiziksel kalite ve dayanıklı materyaller ile donatılmamıştır. Güçlü özelliklerle dizüstü pazarının en iyisi olmak için adanmıştır. Üstün kalitede renk, ses ve akış özelliklerine sahip bilgisayar ile Dell, müşteri memnuniyetini kavramıştır. Şık ve ince tasarımlarıyla birlikte rahatlıkla taşınılabilir ve işinizi her yerde yapabilirsiniz. Dell Notebook ve Laptop fiyatları, Modelin Ekran kartı belleği ve Hafıza belleğine göre değişmektedir.

Dell Notebook & Laptop Modelleri

Dell Notebook & Laptop Modelleri, Bir çok kullanıcıya ve ortama uygun şekilde üretilmiştir. Birçok model kendine özgün kullanıcısı bekliyordur. İster ofis, ister oyuncu laptop'u olmak üzere üretimi yapan DELL, Kullanıcılar tarafından pozitif karşılaştırılmıştır. Dell Notebook i7 ve i5 işlemcilerinin muazzam performansı ve kalitesi ile öne çıkmaktadır.

 

Dell iş istasyonu

Dell iş istasyonu, Uygun fiyatları ve muazzam kalitesi ile bilinmektedir. Kule tipi iş istasyonlarında, performansının sanal gerçeklik içeriği oluşturmasının ve en yenilikçi teknoloji gücünden yararlanın. Profesyonel ve geliştirilmiş ekran kartları ile gücüne güç katan iş istasyonları en iyi fiyat performans ürünleri olarak dünya çapında ses duyurmuştur. Dell İş İstasyonları Laptop Tasarımları ile birlikte iş istasyonu pazarında yeni bir segment açmıştır. Dell İş İstasyonu fiyatları, modelin tip, işlemci ve Hafıza Belleğine göre değişmektedir.

 

Dell Monitör

Dell Monitör, Devrim yaratan üstün kalitesi ile harika bir performans sunan Dell monitörler en iyi fiyat & performans ürünleri olarak kendilerini tanıtmıştır. İşyeriniz veya işyerinize uygun bir şekilde monitörünüzü seçin. Bununla birlikte iyi bir tasarruf etmiş olursunuz. Gündelik çalışmalarınızda yardımcı olan en iyi Dell monitör modellerinden seçim yapabilirsiniz. Dell Monitörlerin fiyatlarının çoğunluğu, Ekran çözünürlülüğü, Ekran Büyüklüğü ve kullanıldığı alandan ile fiyatlandırılmaktadır.

 

Dell Sunucular & Server

Dell Sunucular, Küçük, büyük ve sanal işletme ofislerinde ideal güç, çok yönlülük ve sessiz performansı ile özenle üretilen bir üründür. 2 tip seviye sunucu ürünü bulundurmaktadır. Giriş seviyesi sunucular küçük ve sunucu kullanımına yeni geçen işletmeler için ideal bir modeldir. Gelişmiş tip sunucularda Daha fazla önbellek ve depolama barındırmaktadır. İşlemci, genişletme ve sanallaştırma seçenekleri daha fazla öne çıkmaktadır. Dell Sunucu fiyatları, Sunucu işlemcisine, Sunucu RAM'ine ve soğutma çözümüne göre değişmektedir.

 

Dell Masaüstü Bilgisayar

Dell Masaüstü bilgisayarlar, ev ve ofis için tasarlanmış olup piyasada sunmaktadır. Inspiron masaüstü bilgisayarlar kendilerini ev ve ofis için adamıştır. En yeni işlemciler ve zengin depolama alanlarıyla donanmış olan Inspiron modelleri verimliliği ile işletmelerin ideal seçenekleridir. Masaüstü veya All-in-one bilgisayar türünde alınabilir. XPS model masaüstü bilgisayarlar en ince ve yüksek performanslı bilgisayarlar. Üstün üretim kalitesi, benzersiz malzeme ve güçlü özelliklerle donatılmıştır. Üst düzey kişisel masaüstü bilgisayarlarından biridir.

Dell Masaüstü Bilgisayar Fiyatları

Dell Masaüstü Bilgisiyar Fiyatlarını etki eden birçok faktör bulunmaktadır. Bunlardan çoğunluğu Hafıza Bellek kapasitesi, İşlemci modelleri ve ekran kartı hafıza belleği kapasitesidir. Dell Masaüstü bilgisayarlardaIntel i5 işlemciler büyük bir yoğunlukla kullanılmaktadır. Dell Masaüstü bilgisayarlarında İntel i5 modelini seçtiğinden dolayı Müşterilerinden pozitif geri dönüş almıştır.

 

Dell Mobil İş istasyonları

Dell Mobil ​iş istasyonları, İleri düzey kullanıcılara, tasarımcılara ve içerik yaratıcılarına en güçlü iş istasyonlarını sunan DELL, kendinisini kaliteli iş istasyonlarına adamıştır. Kaliteli bir tasarım ve profesyonel düzeyde bir araya getirilen donanımlar ile yaratıcılığınızın farkına varın. İş açısından en iyi sistemleri sunmak için müşterilerin kulak veren DELL, karanlık ve ortam algılayan ekran parlaklığı birlikte her yerde üretkenliğinizi ve göz sağlınızı koruyabilirsiniz. Çalışma deneyiminizi öğrenen yapay zekâ size uyum sağlayarak yardım etmektedir. Pil ömrünü kontrol eden yapay zekâ kendi güç tasarrufunu açarak üretkenliğinizi performans kesintisi yaşamadan devam ettirebilirsiniz.

Dell Mobil İş istasyonları Fiyatları

Uygun ve performansları açısından Dell Mobil iş istasyonları, müşterileri tarafından sıkça tercih edilmektedir.Dell Mobil iş istasyonu fiyatları, sistemin en iyi performans veren donanımlar ile donatıldığını söyleyebiliriz. Dell Mobil İş istasyonlarından en fazla talep gören model dell precision 7750 mobil iş istasyonu olmaktadır. 

 

Dell Yetkili Distribütörü

DELL Kaliteli ürün yelpazesi ile Dell Bilgisayar Donanımları ürünleri Markaları arasında kalite ürün yelpazesi ile en çok tercih edilen markadır. Dell ürünleri Fiyatları kullanım alanı ve Donatıldığı teknolojisi. Alanınıza en uygun model tercihinize göre fiyatlar değişmektedir. Dell Yetkili dağıtcısı artsistem üzerinden Artsistem bayilik başvurusu yapabilirsiniz. Dell ürünleri uygun ve toptan tedarikleri Dell Türkiye yetkili distribütörü üzerinden alabilirsiniz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir