kova burçlarının yükseleni nedir / Yükselen Kova Burcu Özellikleri

Kova Burçlarının Yükseleni Nedir

kova burçlarının yükseleni nedir

Kova Burcu Genel Bur&#; Yorumu

Yükselen burcu Kova olan kişilerin en önemli özelliği dürüstlüktür. Tüm burçlar arasında yükselen Kova kadar dürüst olan başka burç yoktur. İçten ve idealist davranışları vardır. İnsancıl bakış açısına sahip, bağışlayıcı kişilerdir. Tam anlamıyla saf ve temiz yürekli insanlardır. Bu özelliklerinden dolayı bazı insanlar, yükseleni Kova olan kişileri yanlış anlayabiliyor. Aşk konusunda da oldukça istikrarlı kişilerdir. Aşk hayatında sevgiye ve devamlılığa çok fazla önem verir. Tutkulu aşıktır ve bağlılık gösterir. Kova burcu yükseleni olan kişiler sanata düşkün insanlardır. Edebiyata ve müziğe olan eğilimleri fazladır ve bu konularda oldukça yeteneklidirler. Bilimsel yazılara da özellikle ilgileri vardır. İyi huylu, kişilik olarak sevecen insanlardır. Kızdıkları, sinirlendikleri zaman parlayan kişilerdir ancak kin tutmaz, hemen yumuşarlar. Dost olarak sağlam kişilerdir, hiç kimseyi yarı yolda bırakmazlar. Yükseleni Kova olan kişiler nazik, oldukça neşeli, keyifli kişilerdir. Her zaman güler yüzlüdür, çevresine pozitif enerji saçar.

Doğum haritanızda astrolojinin on birinci burcu olan Kova yükseliyorsa, yine yönetici gezegen Satürn’ün ciddi, mesafeli, soğuk yönlerini yansıtabilirsiniz ancak hava elementinin bu dost, arkadaş ve sosyal çevre canlısı burcunda bu durum çok daha kendine özgü, sıra dışı, yenilikçi bir izlenime bürünür ve size çok daha farklı bir görünüm kazandırır. Çağınızın ötesinde bir görüntü sergileyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Satürn’ün sert yapısı yumuşar ama yine de bir şekilde vardır. Dost canlısı dursanız da yanlış bir durum gördüğünüzde buz gibi soğuyabilir ve çok ciddi olabilirsiniz. Düşünceleriniz ve fikirlerinizle oldukça ilginç olabildiğiniz gibi görünümünüze de bu sıra dışı durumu çılgın ve hatta zaman zaman marjinal biçimde yansıtabilirsiniz. Değişik renklerde saçlar, aksesuarlar ya da giysilerle dikkat çekici olabilirsiniz. Doğduğunuz ortam çağının ilerisinde veya ötesinde modern ve yenilikçi bir ortam olabilir, bu ortamda ilginç ve farklı insanlar olabilir, teknoloji, elektronik, elektrik unsurları bu değişik atmosfere hâkim olabilir. Doğuştan kazandığınız bu ilginç yetileri gerek dış görüntünüze gerek çevresel şartlarınıza yansıtmaktan geri duramayabilirsiniz.

Geri Dön

Kova burcu y&#;kseleni nedir? Y&#;kseleni ko&#; olanların &#;zellikleri nelerdir?

Yükselen burç kişinin dış dünya tarafından nasıl algılandığını gösteren burçtur. Yükselen burcu hesaplamak için kişinin doğum tarihi ve tam doğduğu saat net olarak bilinmelidir.

KOVA BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükselen burcu Kova olan kişilerin öne çıkan özellikleri arasında dürüstlük bulunmaktadır. Yükselen Kova burcu burçlar arasında en dürüst olanıdır. Onlar kadar dürüst başka bir burç yoktur. Yükseleni Kova burcu olan kişiler idealist, içten, zeki ve başarılı kişilerdir. Çok temiz yürekli ve insancıldırlar. Oldukça bağışlayıcı olan Yükselen Kova Burcu bu özelliklerinden dolayı bazen yanlış anlaşılabilmektedirler.

Etrafındakilere sürpriz yapmayı ve şaşırtmayı çok seven yükselen Kova burcu insanı arkadaş çevrelerinden en sevilen kişilerdendir. Çok sağlam ve çok sadık bir dost ve aynı zaman çok da iyi birer dinleyicidirler. Edebiyata, metafiziğe, müziğe ve bilime oldukça düşkünlerdir. Sanatsal konularda oldukça yeteneklidirler. Yükseleni Kova burcu olan kişiler oldukça güler yüzlü, pozitif ve sevecen kişilerdir. Ancak sinirlendikleri zaman aniden parlama eğilimi gösterirler.

Yükseleni Kova burcu olan kişiler başkalarının fikirlerini dinlemek yerine kendi fikirlerini başkalarına dayatmaya çalışırlar. Kendi fikrini başkalarına dayatma huyu bu hayatta değiştirmeleri gereken davranış kalıplarındandır.

YÜKSELENİ KOÇ OLANLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükselen Koç burçları atak, rekabetçi, pozitif ve oldukça yüksek enerjili kişilerdir. Bu nedenle çoğu zaman düşünmeden harekete geçebilirler. Yükselen koç burcu ataklığın ve eyleme geçmenin burcudur. Yükseleni Koç olan kişilerin en belirgin

özelliği sabırsız olması ve aklındakini hemen eyleme dökmek istemesidir. O anda aklına eseni yapmak, elindekini bırakıp yeni bir projeye atılmak, aniden seyahate çıkmak tipik yükselen Koç burcu özelliklerindendir.

Yükselen Koçlar stratejik düşünürler ve çok iyi birer liderdirler. Bağımsızlıklarına oldukça düşkün ve özgür ruhludurlar. İçlerinde yüksek bir enerji vardır ve bu enerjiyi fiziksel aktivitelerle harcamazlarsa stres ve tansiyon problemleri yaşayabilirler. Yüksek enerjileri rekabetçi yapıları ile birleştiğinde oldukça savaşçı ruhlu kişiler ortaya çıkmaktadır. Birçok başarılı ve ünlü sporcu yükselen Koç burcundandır.

Yükseleni Koç burcu olan kişiler sabırsızlıklarını kontrol altına alıp daha planlı ve programlı hareket ettikleri takdir de girdikleri her işte çok başarılı olmaları kaçınılmazdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir