salonda yapılan nişanda ne giyilir / Söz Ve Nişan Elbisesi Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Salonda Yapılan Nişanda Ne Giyilir

salonda yapılan nişanda ne giyilir

Bir nişan partisine giderken nasıl giyineceğinize dair 5 tavsiye

Güncelleme Tarihi:

Kaynak: Doğan Burda

Oluşturulma Tarihi: Şubat 06,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Nişan partisi için giyinmek düğün için giyinmekten çok daha zordur. Çünkü düğünde konsept bellidir ve ne kadar abarttığınız ya da sade kaldığınız sadece sizi ilgilendirir. Oysa bir ön parti niteliğindeki nişanda giyinmek hassasiyet ister.

1/5Herkes nasıl giyinecek öğrenin
2/5Kokteyl en zorudur
3/5Büyük günden öncesine hazırlanın
4/5Gelinden rol çalmayın
5/5Tam olarak günlük olmayın

Evlilik teklifini aldın, şimdi bu teklifi ailelerin önünde resmiyete dökme zamanı! Nişanın için çok heyecanlandığını, her şeyin kusursuz olmasını istediğini biliyorum. Haklısın da! Ne de olsa gözler üzerinizde olacak ve bu özel günü bir kere yaşayacaksın. Peki, bu özel günde ne giyeceğini düşündün mü? Hazırsan karar vermeni kolaylaştırmak için nişanlık seçimi nasıl yapılır, anlatmaya başlıyorum!

Organizasyonun Yapılacağı Mekana Uygun Alternatifleri Değerlendir

“Nişanda nasıl bir elbise giyilir?” sorusunun net yanıtını verebilmem için öncelikle nişanın nerede yapılacağını bilmem gerekiyor. Bunun yanında organizasyonun yapılacağı saat de önemli.

  • Evde nişan töreni yapmayı planlıyorsan abiye kıyafetlerden uzak durmanı öneririm. Diz hizasında ya da mini şık bir elbise uygun olabilir. Ayrıca düz tasarımlı bir elbise giymek istemiyorsan dantel detaylı, işlemeli nişan elbiselerinin son zamanlarda oldukça popüler olduğunu da söyleyebilirim.
  • Evde yapacağın nişanı gündüz saatlerinde düzenlemeyi planlıyorsanız sadelik konusunda daha hassas olmalısın.
  • Eğer bir mekanla anlaştıysanız ve nişanınız burada yapılacaksa uzun elbiseler uygun olabilir. Kabarık ve pastel tonlarındaki nişan kıyafetleri ev dışında yapılacak nişanda değerlendirebileceğin bir seçenek olabilir.
  • Bu arada nişan mekanlarında yapılacak törenler için saatin çok önemli olduğunun da altını çizmek isterim. Eğer akşam saatlerinde yapılacak bir organizasyondan söz ediyorsak, sade tasarımlı bir abiye yerine daha dikkat çekici abiye nişanlık modellerini değerlendirebilirsin.
  • İster evde ister mekanda nişan töreni düzenleyecek olun, takım elbiselerin de nişanda giyilecek kıyafetler arasında olduğu aklında bulunsun! Takım elbiseler o kadar moda ki nikahlarda bile sıklıkla tercih ediliyor.

Mevsime Uygun Bir Nişanlık Seçtiğinden Emin Ol

Nişan töreni ne zaman olacak? Bu nişanda giyilecek elbiseyi belirlerken kesinlikle göz önünde bulundurman gereken bir soru.

Örneğin ilkbahar ve yazın gerçekleştirilecek nişan töreninde tüllü, şifon elbiseleri tercih edebilir ve gözlerin üzerinde olmasını sağlayabilirsin. Kış aylarında ise parlak, kadife kumaşlı, uzun kollu seçenekler oldukça uygun. Eğer kış ayında yapılacak nişan için kısa kollu bir elbise seçimi yapacaksan kıyafeti tamamlayacak bir pelerin, şal ya da ceket almayı kesinlikle ihmal etmemelisin.

Vücut Tipine Göre Nişanlık Seçimi Yap

Vücut tipi, bir elbiseyi nasıl taşıyacağın ve onu kendine ne kadar yakıştıracağınla doğrudan bağlantılı bir konu. Mesela omuzların kalçalarına göre daha genişse omuzlarını daha geniş gösterecek detaylara sahip elbiselerden uzak durmalısın. Bel kıvrımın çok net değilse kemer gibi aksesuarlar sayesinde bu kıvrımı daha belirgin hale getirmelisin.

Vücut tipine göre günlük kıyafet ya da nişan elbisesi seçimi yaparken sana yardımcı olacak tüm tüyolar “Merak Ediyorsan Cevabı Burada: Vücut Tipine Göre Nasıl Giyinilir?” yazımda. Okumadan geçmemeni tavsiye ederim.

Müstakbel Nişanlının Giyeceklerini de Göz Önünde Bulundur

İster “Evde olacak nişanda ne giyilir?” ister “Salonda yapılan nişanda ne giyilir?” sorusunun yanıtını ara, seçim yaparken dikkat etmen gereken kriterlerden biri de sevgilinin ne giyeceği. Tarz ve renk uyumu, bütünlüğü sağlayabilmek açısından bu noktada oldukça önemli. Ayrıca damat adayı da sana uyum sağlayabilmek adına aksesuarlardan yardım alabilir. Mesela o lacivert bir takım elbise seçtiyse ve sen de sarının yoğun olduğu şifon bir elbise tercih ettiysen, müstakbel nişanlın ceket mendili seçiminde sarının bulunduğu bir alternatifi değerlendirebilir.

Sana son olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum: Nişanında ve sonrasında yaşayacaklarını merak etmen çok normal. Endişelenme; her şeyin çok güzel geçeceğine eminim. Ama istersen senin için bir fal bakıp fincanında neler gördüğümü sana söyleyebilirim. Kaave’ye buyur!

Nişan Davetlerine Özel En Güzel 25 Tesettür Kıyafet

Evlilik öncesi adımlardan biri olan nişan davetlerinde ne giyeceğinize şimdiden karar verin. Çünkü şık nişan tesettür kıyafetleri arasından seçim yapmak zor olabilir. İşte sezonun trendleri.

Havalar ısınmaya, yaz yüzünü göstermeye başladı. Yazla birlikte esas yüzünü gösteren şey ise evlilik hazırlıkları oldu. Evlenmeye hazırlananlar, nişan, kına, düğün sıralamasıyla törenler için şimdiden organizasyonu yapıyor.

nişan davet tesettür elbise

Nişan davetleri düğünün minimal versiyonu olduğu için hem gelin ve damat hem konuklar açısından küçük bir düğün provası sayılıyor.

nişan davetleri için yazlık tesettür elbise

İşte bu yüzden tesettür nişanlıklar kadar tesettür nişan kıyafetleri de önem taşıyor. Kapalı giyinen hanımlar, nişanda en şık haliyle boy göstermek için kapalı elbiseleri, kıyafetleri arşınlıyor, en uygun elbiseyi bulmaya çalışıyor.

nişan daveti için tesettür incili elbise

Şık bir tesettür nişan kombini yapıp davete katılmak için henüz hazır hissetmiyorsanız eğer sizin için hazırladığımız “nişan davetlerine özel en güzel 25 tesettür kıyafet” incelemesine mutlaka bakmalısınız.

nişan daveti için işlemeli elbise

Kat kat tesettür abiye elbiseler gençlerin odağında

Tesettür nişan kombini yapmak bazen bir elbiseyi görür görmez zihinde başlıyor. Gençler için enerjisi yüksek, şık ve romantik kat kat tesettür elbise modelleri nişan davetleri için fazlasıyla uygun.

nişan davetleri için kat kat elbise

Tek renk ya da minik desenlerin olduğu bir elbise, aynı tonlarda şal ile kullanıldığında ortaya çıkan şıklık nişan davetine hazır olduğunuzu gösterir.

nişan davetleri için pliseli elbise

Tesettür nişan kıyafetleri ile kombin yaparken aksesuarları ve şal seçiminize ekstra dikkat edin.

Eğer daha ağır ve düğünlük kıyafetler bakıyorsanız Sezonun En Şık 20 Düğünlük Tesettür Elbise Modeli yazımıza bakmanızı öneririz.

nişan daveti için saten elbise

Tulum elbise davetlerin gözdesi olma yolunda

Kapalı tulum çeşitleri muhafazakâr stile çabuk uyum sağladı. Gençler ve orta yaş grubu hanımlar, tulum giymekten hoşlandı.

nişan davetler için tesettür tulum

Modacılar nişan ve düğün gibi davetlere giderken de tulum rahatlığından yararlanmak isteyenlere abiye tesettür tulum modelleri tasarlıyor.

nişan davetleri için mint tulum

Dantel detaylı tulum elbiseler bu tasarımın öne çıkanlarından tesettür nişan kıyafetleri bakarken mutlaka tulum elbiselere şans verin.

nişan davetleri için tesettür takım

Elbise gibi görünen dantel, şifon, işleme gibi detaylarla süslenen bu modeller, davet boyunca kendinizi şık ve rahat hissetmenizi sağlıyor.

nişan davetleri için renkli kapalı elbise

Sadeliğin hanedanlığından minimal şifon elbiseler

Sadeliğe gönül veren kapalı hanımlar için elbette her sezon yenilenen bir davet elbise koleksiyonu bulunuyor. Sade kapalı elbise ve abiyelerde kumaş genellikle şifon oluyor.

nişan davetleri için pelerinli elbise

Şifon kumaş, kalitesi ve şıklığıyla her kıyafette kendini gösteriyor. Tesettür nişan kıyafetleri seçiminizde gönül rahatlığıyla şifona yönelebilirsiniz.

nişan daveti için sadece tesettür elbise

Şifon tasarımlarda pile ve drape detayları elbiseye hareket kazandırıyor, etkisini artırıyor. Dilerseniz düz şifon yerine drapeli, büzgülü, kemerli, simli tasarımlar seçebilir, nişan gecesinin ihtişamına en sade ve şık halinizle uyum sağlayabilirsiniz.

nişan daveti için işlemeli elbise

Yeni nesil pelerinli kapalı elbiselerin trendi davetlerde

Pelerinli elbise tasarımlarının bir dönem çok trend olduğunu aslında hala çok tercih edildiğini biliyoruz. Bu sezon pelerinli elbiselerde kemer detayı öne çıkıyor.

pelerinli özel gün tesettür elbise

Pelerin omuzlardan aşağı doğru usulca inerken bağımsız kalmıyor, kemerle bele sabitleniyor. Böylece elbisenin üstüne tül bir hırka giyilmiş gibi şık bir tasarım ortaya çıkıyor.

pelerin detaylı yeni şifon tesettür elbise

Elbette nişan ve düğün gibi önemli davetlerde elbisenin biraz hareketli olması önemli: Sim, işleme, pul payet gibi detaylar elbisenin hareketini artırır.

nişan davetleri için abaya

Tesettür nişan kıyafetleri için bu sezon biraz eski trendler biraz yenilikçi yaklaşımlar harmanlanarak koleksiyon hazırlanıyor. Daha önce giydiğiniz bir elbiseyi bile birkaç küçük aksesuar ya da değişiklikle yeniden trend bir modele dönüştürebilirsiniz.

nişan davetleri için ferace modeli

Pantolonlu elbise tunikler davet şıklığı taşıyor

Kapalı nişan elbiseleri, abiyeleri ve ikili – üçlü takımları, davetlerin moda anlamında zenginleşmesini sağlıyor. Özellikle pantolonlu elbise tunik modelleri elbise giyemeyenlere alternatif oluşturuyor.

nişan davetleri için tesettür tunik

Şık kumaştan tasarlanan pantolon – tunik, abiye şıklığını yansıtıyor. Bu tarz kombinler, orta yaş ve üstü tesettürlülerin vakur şıklığını öne çıkarıyor, bu yaş grubu tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

nişan davetleri için tesettür ikili takım

Abiye kumaştan tasarlanan tesettür nişan kıyafetleri, gece davetlerinin trend kombinleri arasında boy gösteriyor.

Payet ve dantel modasının ömrü bitmiyor

Davet elbiselerinde dantel, pul, payet, boncuk ya da taş işlemesinden hemen herkes hoşlanır. Bu süslemelerin abiye koleksiyonlarında vazgeçilmez bir yeri olduğu aşikâr bir gerçek.

nişn davetleri için pul payet elbise

tesettür abiye modası yine bu ağırlıkta gidiyor, gece elbiselerinin zarafetine işlemelerle, dantel detaylarla destek veriliyor.

Tesettür nişan kıyafetleri hem ihtişamlı hem de zarif elbise modelleriyle gece davetlerinde işinizi kolaylaştırıyor.

nişan davetleri için tesettür kombin

Boydan boya dantel, üst kısmı işleme ya da modern tasarıma geleneksel motiflerin kullanıldığı süslü bir elbiseyle geceye hazır olabilirsiniz.

nişan davetleri için tesettür etekli kombin

İşlemeli tül elbiseler ihtişamdan uzak duramayanlara geliyor

Kapalı nişan kıyafetleri için süslemeli modeller arayanlara tül ve işlemeli elbiseleri öneriyoruz. Üst kısmı zarif işlemelerle bezeli, alt kısmı ise hafif açılarak yerlere inen tülden oluşan şık elbiseler, gece davetlerine çok uygun.

nişan davetleri için fırfırlı elbise

Davetlerde ışıltınızla salınmak, zarafetinizi fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirmek için kapalı tül abiyeleri inceleyebilirsiniz. Hoşunuza gidecek modeller bulacağınıza emin olabilirsiniz.

nişan davetleri için beyaz tesettür elbise

Tül elbiseleri yine tül şal ya da eşarplarla tamamlayarak baştan ayağa uyumlu görünebilirsiniz.

Nurmelek, tesettür nişan – düğün davetlerine katılacak olan kişiler için yıl boyunca mevsimlere özel tesettür giyim modasına dair haberler veriyor, kombin önerilerinde bulunuyor. Düğünlerde şıklığınızı yansıtmak için ihtiyacınız olan moda gelişmeleri her zaman Nurmelek’te sizlerle olacak. Bizi okumaya devam edin.

Instagram Sayfamızda Her Hafta Çekiliş
49 TL'den Başlayan Fiyatlar ve Süpriz Hediyeler Sizleri Bekliyor
Ürünleri Keşfet

Nikah Elbisesi

Şıklığınızı Yansıtan Nikah Elbisesi Modelleri

Hayatın özel ve anlamlı anlarından biri olan nikah, çiftler için unutulmazdır. Bir ömür hatırlanan ve yad edilen bu olay, bazı gelin ve damat adayları için düğünden bile daha heyecan vericidir. Oldukça emek verilen bu özel an için fazlasıyla emek verilir. Tören yeri, misafirler, ikramlar, saat ve tarih gibi birçok detay özenle planlanır. Bu tür hazırlıklar arasında büyük bir yere sahip olan ve üzerinde çokça düşünülen nikah elbisesi ise seçimi çok zor olan bir detaydır. İster gösterişli ve kalabalık bir davet ister mütevazi ve yalın bir tören olsun her gelin bu önemli günde muhteşem gözükmeyi ve beğeni toplamayı amaçlar. Seçim ile yoğun olarak uğraşır ve doğru kıyafeti tercih etmek adına büyük çaba sarf eder. Bu süreçte akıllarda ilk canlanan renk, saflığı ve masumiyeti yansıtan ve düğünlerle özdeşleştirilen beyaz olur. Son yıllarda değişim gösteren zevklerle beraber renkli nikah elbisesi de sıklıkla tercih edilir. Bej, pudra, bebe mavisi gibi açık tonların yanı sıra kırmızı, siyah gibi renklerle üretilmiş çok şık alternatifler de mevcuttur. Açık bir ten rengine sahip gelinler, koyu tonlarda lacivert ve türevlerinin yer aldığı modelleri veya siyah nikah elbisesi seçeneklerini giyerek tarzlarını harika bir şekilde yansıtabilirler. Bu tercihe uygun aksesuarlar kullanarak görünümlerini yukarı taşıyabilirler. İddialı gelin adayları mekanı, vücut tiplerini, müstakbel eşlerinin giyimi ile uyumu ve konsepti göz önüne alarak törende kırmızı nikah elbisesi ile cesur bir tarz sergileyebilir ve güzelliklerini vurgulayabilirler. Romantizm rüzgarlarının estiği ilkbaharı ve tomurcuklanan çiçekleri yansıtan yeşil renkte abiyeler ile doğadan ilham alabilirler. Zümrüt, petrol, çam, mint tonlarında yeşil model, göz kamaştırıcı görünümü ile baharı yansıtır. Birbirinden güzel tonları ile yeşil her tene uyum sağlar. Hem yaz hem kış davetlerinin gözdesi olan, sezonlar ve trendler değişse de vazgeçilmezler arasında yerini koruyan, hemen hemen her konsepte ve mevsime uyum gösteren mavi nikah elbisesi ile gelinler zarafetlerini gösterebilirler. Rengin yanı sıra vücut tiplerini de göz önüne alarak doğru abiye kesimini bulabilir ve görünümlerini yukarı taşıyabilirler. Vücut tipine göre uygun olan tasarımların giyilmemesi durumunda hayal kırıklıkları da yaşanabilir. Trendyol’da birbirinden şık nikah kıyafetlerini incelerken vücut tipinizi de göz önünde bulundurabilir, A kesimden balığa, straplezden yarım kola birçok model arasından güzelliğinizi vurgulayacak tercihler yapabilirsiniz.

Şıklığınızı Yansıtan Nikah Elbisesi Modelleri

“Evet” diyerek yaşamlarını değiştiren, yepyeni bir hayata adım atan gelinlere zarafet ve şıklık katan ürünler, birçok çeşidiyle hem gösterişli bir şıklık arayanlara hem de şatafattan uzak sade bir davet isteyenlere hitap eder. Asaleti ile güzelliğinize eşlik eden, geniş ürün yelpazesi ile vücut tipinize mükemmel uyum sağlayan çeşitler; yalınlığı, zarafeti ve romantizmi bir araya getirir. Düğün mekanı, konsept ve mevsim düşünülerek tasarlanan tasarımlar, farklı kesimlere sahip şekilde oluşturularak beğeninize sunulur. Kesimleriyle siluetinize uyum sağlayan birçok etek formu arasından kendinize uyan stili bulabilir, özenle hazırlanmış ve dikilmiş detayların büyülü etkisine kapılabilirsiniz. Nişanda veya söz davetinde gösterişli stilini ve kıvrımlı vücut silüetini vurgulamayı isteyenlerin favorisi olan balık nikah elbisesi seçenekleri veya denizkızı olarak da bilinen modeller, sizi masalsı bir dünyaya sürükler. Hatlarınızı belirgin ve göz alıcı şekilde ön plana çıkartan kesim, yarım balık ve balık olarak iki kategoriye ayrılır. Bu abiye çeşidi özellikle kum saati formuna sahip gelinlere yakışır. Ev törenlerinde ve mütevazı davetlerde kısa nikah elbisesi harika bir seçim olur. Büyük mekanlarda ve gösterişli törenlerde ise kısa ve sade bir abiye fark edilmeme riski oluşturur. Tören ev yerine bir salon, otel veya benzeri bir mekanda gerçekleşecekse abiye boyu ve gösteriş seviyesi buna uygun seçilebilir. Böylece herkesin gözlerinin üzerinizde olduğu o özel günde güzel ve zarif halinizde olabilirsiniz. Tepeden tırnağa şıklık sunan uzun nikah elbisesi kabarık ve işlemeli seçenekleriyle törenlerini balo salonunda gerçekleştirecek olan çiftler için harika bir seçimdir. Hareketli işlemeleriyle beğeni toplayan, etek kısmındaki aplikeleri ile dikkatleri üzerine çeken ve modele göre ürünün tamamında belirli bölgelerde kullanılan muhteşem dantelleriyle göz alıcı olan dantelli nikah elbisesi, unutulmaz anlarınız için enfes bir opsiyondur. Profesyonel tekniklerin kullanımı ile üretilen, dantel ile romantizmi doruklara taşıyan ürün sofistike detayları ile zarafeti ve asaleti bir araya getirir. Davetli olarak bulunduğu düğünleri çok şaşalı, gürültülü ve fazla kalabalık bulduğu için sadece ailenin ve dostların katılım gösterdiği bir tören yapmak isteyen gelinler ise sade nikah elbisesinden yana tercih yapar. Hafif ve slow müziklerin fonda olduğu, davetlilerin hepsinin birbirini tanıdığı bu etkinliklerde dantelin veya güpürün minimal olarak işlendiği beyaz, sade ürünler gelinin tarzını ve zarif duruşunu simgeler. Samimi dostlarıyla birlikte kokteyl ikramlarının kesilmediği, canlı ve eğlenceli müziklerin çaldığı bir gecede eğlenmek ve samimiyeti koruyarak keyifli bir davetin tadını çıkarmak isteyenler ise sade ama hareketli modelleri gönül rahatlığıyla giyebilirler. Hareketli abiye nikah elbisesi ile eğlenceli vakit geçirebilir, dans hareketlerinizle neşenizi yansıtabilirsiniz. Trendyol’da sunulan ürünler arasında kısa veya uzun nişanlıkların yanında birçok kumaş, renk ve işleme detayı içeren modelleri rahatlıkla inceleyebilir, zarafetinizi ve tarzınızı yansıtacak abiyeyi satın alabilirsiniz.

Her Tarza ve Zevke Hitap Eden Seçenekler

Her Tarza ve Zevke Hitap Eden Seçenekler

Ailelerin kaynaşma fırsatı bulduğu bu tür törenler, bir nevi düğün provası niteliği taşır. Kıyafet seçimi gelin adayları için fazla uğraştıran ve yoğun çaba gerektiren bir konudur. Abiyeleri incelerken tören mekanı, vücut yapınız, hava koşulları gibi faktörlerin yanı sıra damat adayının kıyafetiyle olan uyuma da dikkat etmek gerekir. Tüm bunlar uygun nikah elbisesini seçmenizi ve tarzınızı iyi şekilde yansıtmanızı sağlar. Konsept ile uyumu göz önüne almanız hem etkinliğe bütün olarak bakıldığında ahenk göstermenizi hem de tören boyunca kendinizi konforlu ve rahat hissetmenizi sağlar. Evinizde gerçekleştirmeniz durumunda kısa bir giysi de giyebilirsiniz. Örneğin; pudra nikah elbisesi ile sade ve asil bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bunun yanında görünümünüzün rolünüzü yansıtmasına dikkat etmeniz hem davetlilerin hem de yıllar sonra fotoğraflara bakanların evlenecek kişinin siz olduğunu anlamasını sağlar. Bu tarz bir konseptte rahat edebilmek ve muhtemel kazaların önüne geçebilmek adına platform ayakkabılardan da kaçınmanız faydalı olur. Klasik beyaz bir abiye ile çok şık olabileceğiniz gibi farklı nikah elbisesi renkleri ile romantik veya eğlenceli stilinizi yansıtabilirsiniz. Stil ve aksesuar gibi unsurların yanı sıra kumaş da havayı etkileyen unsurlardandır. Kıyafetlerde saten, tafta, dantel, ipek ve organze kumaşlar çok sevilen türlerdir. Kışlık nikah elbisesi modellerinde mikado ve saten gibi tok kumaşlar iyi birer seçim olur. Soğuk havalarda salonda veya otelde gerçekleşen davetlerin ağırlığına uygunluk gösteren kumaşları incelerken aynı zamanda üzerinizde nasıl duracağını da değerlendirebilirsiniz. Pürüzsüz dokusu ve parlaklığı ile sevilen abiye, kadınların gönlünü fetheder. Saten nikah elbisesi vücut hatlarına güvenen kişiler için harikadır. Esas kullanım alanı daha çok gecelik ürünleri olmakla beraber abiyelere göz alıcı yapısıyla şıklık katar. Tasarım nikah elbisesi ürünlerde kullanılan ipek oranı yüksek ve ince dokunmuş saten son derece zariftir ve kırışmama özelliğine sahiptir. Kilo problemi olan veya vücut hatlarına güvenmeyen kadınlar ise ne kadar şık olsa da saten yerine tok materyallerle iyi bir görünüm yakalarlar. Trendyol üzerinden nikah elbisesi markalarının birbirinden şık tasarımlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Özel Gününüzde Prenses Gibi Hissettirecek Abiyeler

Özel Gününüzde Prenses Gibi Hissettirecek Abiyeler

Evlenme yolunda ilerleyen çiftlerin gelinlik yerine tercih edebildiği abiyelerin uçuş uçuş modelleri, tül detayları, incili ve dantelli süslemeleri onları masalsı bir görünüme büründürür. Özenle dikilmiş ve bir sanat eseri gibi işlenmiş modeller son derece zariftir. İncili nikah elbisesi asaletin ve saflığın sembolü olan taşla bezenmiş göğüs, etek veya kol kısımlarıyla göz alıcıdır. Neredeyse her kültürde yüksek değer ve güzellikle özdeşleşen taşın işlendiği bu modeller, çarpıcı güzelliğin temsilcisi olur. Vintage nikah elbisesi güpür, dantel, balon kol ve püskül gibi detaylar ile gelenekselden kopmadan modernliği yakalar. Romantik ve feminen bir duruşa sahip retro nikah elbisesi nostaljik bir hava yansıtır. 80’leri çağrıştıran güpürler güncel çiçek detaylarıyla birleşerek moderni gelenekselle harmanlar. Fransız dantelli abiye olarak da bilinen güpürlü nikah elbisesi iplikten yahut ipek materyalden yapılır ve büyük ilmekli özel dantel çeşidi ile ön plana çıkar. Özel gününüzde gözleri üzerinizde toplayacak bir diğer model olan püsküllü nikah elbisesi, hareketli detaylara sahiptir. Törende ya da sonrasında yapılan partide yemek yerken de giyebileceğiniz abiyenin güpür işlemeleri sayesinde hem farklılık yakalayabilir hem de fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz. Gösterişli dikimiyle sizi şıklığın doruklarına taşır. Organze, tül veya şifon kumaşlarla üretilen, incecik kumaşlarıyla kır konsepti veya sahil kenarına uygun olan yazlık nikah elbisesi, şıklığıyla gelinlerin favorilerindendir. Birçok etek formu ve kesimi ile her türden vücut şekli düşünülerek tasarlanan ürünlerin detaylarındaki ince işçiliğin büyüsüne kapılabilirsiniz. Efil efil, şeffaf ve hafif şifon nikah elbisesi sıklıkla tercih edilir ve çok sevilir. Dökümlü yapısıyla organze kumaştan farklılaşan bu seçenek, yarı saydam ve ince yapısıyla tarzında romantik bir hava isteyen gelinler için harikadır. Trendyol üzerinden görüntüleyebileceğiniz abiyeler içerisinden tarzınıza ve formunuza uygun olanı seçebilirsiniz.

Görünümünüzü Tamamlayan Aksesuarlar

Görünümünüzü Tamamlayan Aksesuarlar

Takı, taç, buket, kese, ceket, eldiven, tarak ve kemer gibi nikah elbisesi aksesuarları hayatınızın hatırlanır anlarından biri olacak o özel törende zarafetinizi tamamlar. Saç aksesuarları, düğün için tasarlanmış olanlara göre yalın çizgileriyle dikkat çeker. İncili alın taçları; açık bırakılan dalgalı saçlarla harika bir görünüm yaratarak nikah elbisesi kombinlerini tamamlar. Aksesuarlar saç takıları dışında da birçok alternatif ile gelir. Yalın olduğu kadar göz alıcı bir model arayışında iseniz şapkalı nikah elbisesinden yana tercihte bulunabilirsiniz. Nostaljik esintiler taşıyan şapkalara ince bir tül detayı ekleyerek stilinize gizem katabilir, ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. Uzun ve sade abiyenin aksesuarla tamamlandığı eldivenli model, bir kuğu zarafeti taşır. Töreni düğünden ayrı olarak gerçekleştirecek gelinlere aradıkları sadeliği ve şıklığı sunar. Bir aksesuar işlevi gören, kadınları takı ve türevi aksesuar arayışından kurtaran pelerinli nikah elbisesi after partilerde ve fotoğraf çekimlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Şık oluşu ile sevilen pelerin ve kaftan gibi tamamlayıcılarla birleştirilmiş abiyeler, karakteristik oluşlarıyla beğeni toplar. Kol ve omuz kısımlarına eklenebildiği gibi pelerin ve benzeri tamamlayıcılar yaka ve gövde kısmında da özgün formları ile tesettür nikah elbisesi modellerine zarif bir hava verir. İpek gibi opak ve tok kumaşların dantel veya güpür gibi süslerle kombinlendiği geniş kesimler, tesettürü çizgi edinmiş gelin adayları tarafından sıklıkla tercih edilir. Aksesuarlar, çanta ve takılar da abiye kadar önem arz eder. Şaşalı abiyelerle kullanılacak ise sakin ve yalın destekleyici ürünler şıklığınızı tamamlar. Nikah elbisesi nereden alınır diyorsanız her tarza uygun zarif abiyelere ve aksesuarlara Trendyol’da ulaşabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Nikah Elbisesi Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Nikah Elbisesi Fiyatları

Bu tür kıyafetlerin fiyatlarını kumaşın kalitesi, işçiliği ve detay özellikleri belirler. Maliyeti dikim ve işçilik düzeyi, kumaş kalitesinin yanı sıra etek ve kol boyu gibi faktörler de fiyatlar üzerinde etkilidir. Bir diğer önemli nokta ise işlemelerdir. Gövde, etek veya kol kısımları tüllü, incili, dantelli veya volanlı modellerin fiyatları değişkenlik gösterir. Pelerin, şapka gibi aksesuar görevi gösteren işlemelere sahip abiyeler detayları sebebiyle daha yüksek fiyatlarla gelir. Eskiden az bulunması ve özel olarak üretilmesi sebebiyle bütçeleri zorlayan, 46 ile 50 beden arasını kapsayan büyük beden nikah elbisesi, uzundan kısaya, balıktan A kesime her türlü modelde üretilir. Bel ve basen bölgelerinde inceltme özelliği bulunan kumaşlardan hazırlanan ve kumaş seçimleri ile fazlalıkların olduğu bölgeleri gizlemeyi hedefleyen büyük beden abiyeler, oldukça rağbet görür. Rahatlığı ön plana koyarken şıklıktan da taviz vermeyen anne adaylarının bütçesine uygun hamile nikah elbisesi, konforlu göbek kısmı ve sıkmayan tasarımıyla beğeni toplar. Esnek olmanın yanı sıra sıcak havalarda terletmeyen yazlık modellere ek olarak soğuk havalarda üşütmeyen kışlık tasarımların olduğu çok çeşitli abiyeler mevcuttur. Krep, saten, şifon zarif dokularla üretilmiş orta yaş nikah elbisesi mini boy tasarıma veya yoğun bezemelere kıyasla asil ve oturaklı kesimlerdedir. Aşırıya kaçmaz ve abartıdan uzaktır. Böylece hanım hanımcık bir hava verir. Dikkat çekici ve gösterişli bir stil isteyenler tarafından ise işleme detayları olan kıyafet veya fırfırlı nikah elbisesi sıklıkla giyilir. Mevsime göre aksesuarlarla ve ayakkabılarla kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gümüş veya altın bir kolye ile beraber kullanabileceğiniz V yaka model ile hem tören gününde hem de fotoğraflarda harika gözükebilirsiniz. Birbirinden zarif modeller arasından bütçenize uygun seçenekleri Trendyol’da bulabilirsiniz.

Trendyol’da Zarafetinizi ve Asaletinizi Yansıtan Abiyeler

Trendyol’da Zarafetinizi ve Asaletinizi Yansıtan Abiyeler

Bu özel gününüzde gözleri üzerinize toplayan ekru, kırık beyaz, bej, pudra, pembe tonlarında bu tekstil ürünleri, elegan ve zarif yapıdadır. İster şaşalı şıklığı düğününüz için saklayın ister partisiz ve kutlama yapmadan ufak bir tören ile evlenin Trendyol’daki birçok model arasından mükemmel seçeneği bulabilirsiniz. Duru güzelliğinize masalsı bir hava katarak eşlik eden uzun ya da mini nikah elbisesi modelleri, üst kalite işçilik ve özenli detaylar ile tasarlanır. Kış ve sonbahar aylarında gerçekleşecek törenlerde tercih edebileceğiniz uzun kollu nikah elbisesi tasarımları, şıklığı ve zarafeti ile göz doldurur. Balon veya tül malzemelerin kullanılabildiği bu modeller, birbirinden güzel çeşitlerle gelir. Görkemli törenlerde ortamın ihtişamı ile mükemmel uyum göstererek kusursuz gözükmenizi sağlayan yırtmaçlı model, şık bir bacak dekoltesine sahiptir. Ürün farklı tonlarda renkleri ile her tene yakışacak türdedir. Sade aksesuarlar ve hoş bir topuzla tamamlayabileceğiniz iddialı kıyafet, törende rahatlıkla giyilebilir. Yırtmacı sayesinde özgürce hareket etme şansı da sağlayan bu tasarım, elma vücut tipine sahip ince bacaklı gelinlerin güzel bir görünüm yakalamasını sağlar. Fazla yalın ve gösterişsiz kıyafetlerden hoşlanmıyorsanız tüyler, volanlar, güpürler, dekolteler ve ışıltılar ile iddialı tarzınızı yansıtacak şık nikah elbisesi çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Hayatın önemli dönüm noktalarından biri olan bu günde giyiminizi belirlerken kendi beğenilerinizin yanı sıra damadın kıyafetini de değerlendirebilirsiniz. Renk, doku ve model olarak damadın seçtiği erkek nikah elbisesini göz önünde bulundurmanız sonuçlar almanızı sağlar. Aksi takdirde üzerinizde son derece güzel duran giysiniz müstakbel eşinizin kıyafeti ile uyumsuz olur ve dilediğiniz etkiyi yansıtmaz. Nikah elbisesi online satış dendiğinde akıllara gelen Trendyol’da birbirinden güzel modellere kolayca ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası