antalya migros havaş saatleri / Antalya Havalimanı Transferi ve Havaalanı Ulaşım Detayları - Progo Travel

Antalya Migros Havaş Saatleri

antalya migros havaş saatleri

ANTALYA
AIRPORT TRANSFER

Antalya Havalimanı transferi hizmeti ve Antalya Havaalanı ulaşım hakkındaki tüm detaylı bilgileri bu yazımızdan inceleyebilirsiniz. PROGO aplikasyonunun sunmuş olduğu tüm transfer hizmeti çeşitleri ve fiyatları için numaralı müşteri destek hattını arayabilir, dilerseniz yukarıdaki sekmeden lokasyonunuzu belirleyerek transfer işlemlerinizi hemen tamamlayabilirsiniz.

Antalya Havalimanı'na Nasıl Gidilir?

Büyük ve modern bir yapıya sahip olan Antalya Havalimanı, şehir merkezinin yaklaşık 10 km doğusunda bulunan ve en çok kullanılan havalimanlarından bir tanesi. Dış hatlar yolcu trafiğinde birinci, iç hatlar yolcu trafiğinde ikinci olan havalimanı, Akdeniz bölgesinde yer aldığı için uçuş seferlerini en çok yaz sezonunda gerçekleştiriyor. Havalimanınna; belediyeye bağlı otobüs, taksi, Havaş seferleri veya transfer hizmeti gibi ulaşım seçeneklerinden faydalanarak kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Transfer Hizmetleri

Günümüzde havalimanı transfer hizmetleri sayesinde uçak yolculuğu yapmak artık çok daha rahat ve keyifli bir hale dönüşüyor. Yasal yolculuğu destekleyen ve lokasyonunuzu otomatik olarak kendisi algılayan PROGO, transfer alanında hizmet sunan bu uygulama seçeneklerinden bir tanesi. Kurumsal şirket, tüm yolcularına transfer hizmetlerinin yanı sıra bebek koltuğu ve karşılama hizmetleri gibi ekstra olanaklar da sunuyor. Siz de seçmiş olduğunuz transfer hizmetinizi bebek koltuğu gibi ek hizmetlerle zenginleştirerek konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşayabilirsiniz. PROGO, mesafe bilgilerini ve rota süresini baz alarak yolcuları için en uygun transfer fiyatını ortaya koyuyor. Dilediğiniz tarih aralığında rezervasyonununuzu yaptırabilir ve güvenli şekilde ödemenizi tamamlayarak keyifli yolculuk için geri sayıma başlayabilirsiniz. Üstelik Antalya Havalimanı transferi için hem funduszeue.info adresini hem de Android veya İOS cihazlarınıza indireceğiniz mobil uygulamayı kullanabilmeniz de mümkün.

PROGO'nın Transfer Hizmeti Alanlara Sunduğu Avantajlar:

  • Güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyeti,
  • 12 kişilik arkadaşlar için hazırlanmış minibüs ulaşımı,
  • 6 kişilik çekirdek aileler için hazırlanmış Eko Vip ulaşımı,
  • Deneyimli sürücü ekibi ile konforlu yolculuk,
  • Şehir içi ve şehirler arası güzergah alternatifleri,
  • VISA veya MasterCard ile güvenlik sertifikalı kolay ödeme imkanı,
  • Şirket yönetimini kolaylaştıran PROGO Business modeli.

Antalya Havalimanı'na Nasıl Gidilir? Antalya Havalimanı Ulaşım

Dış ve iç terminalleriyle birlikte 10 milyon kişilik yolcu kapasitesi sunan Antalya Havalimanı, yılın her dönemi yerli yabancı pek çok turiste ulaşım hizmeti veriyor. Havalimanı'na giderken özel aracın yanı sıra otobüs ya da tramvay hattını da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Antalya Havalimanı'na Otobüs ile Nasıl Ulaşırım?

Antalya Havalimanı'na otobüsle gitmeye karar verdiyseniz ve numaralı hatta ait olan belediye otobüslerinden birisini tercih etmeniz gerekiyor. numaralı belediye otobüsü, şehir merkezinden kalkarak havalimanı ile otobüs terminali arasında sıklıkla sefer yapıyor. DEEPO AVM'den Mall of Antalya AVM, Erasta AVM, Mevlana Caddesi, Meydan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi, Yıl Caddesi ve Adliye önündeki duraklardan kalkan numaralı otobüslere binerek kısa yolculuğun ardından havalimanına varabilirsiniz. Havalimanı ulaşımında tercih edebileceğiniz bir diğer seçenek ise numaralı otobüs hattı. Bu numaralı otobüs öncelikle Sarısı-Gürsu bölgelerinden kalkar ve ardından şehir merkezinde ve Murat Paşa Belediyesi önünden geçerek havalimanına ulaşıyor. numaralı otobüslere; İl Sağlık Müdürlüğü, 5M Migros, Akra Barut Otel, Şirinyalı, Laura AVM, Terracity ve Shemall AVM durağından binebilir ve kolayca havalimanın bulunduğu Lara Bölgesi'ne gelebilirsiniz. numaralı otobüs, geceleri , ve saatlerinde; sabahları da 'dan başlayarak her yarım saatte bir olmak üzere sefer yapıyor. numaralı otobüs ise Sarısu'dan başlayarak her iki saatte bir çeyrek geçe sefere çıkıyor ve 'te de son otobüs kalkışını tamamlıyor. Tüm otobüs seferlerinde genellikle çift bilet uygulaması geçerli. Antalya kart dolumları ise iç hatlar gişelerinden yer alan otomatik dolum makinelerinden yapılıyor.

Antalya Havalimanı'na Taksi ile Nasıl Ulaşırım?

Şehir merkezinin her noktasından taksiye binerek havalimanına ulaşabilirsiniz. Antalya Havalimanı'nın hem iç hatlar hem de 1. dış hatlar ve 2. dış hatlar terminallerinin yolcu çıkışlarına 24 saat boyunca ulaşım hizmeti gerçekleştiriliyor. Tüm yolcular için kalkış fiyatının üzerine kilometre eklenerek belirli bir ücret belirleniyor. Açılış ücreti 3,50 TL, km başı ücret ise 3,00 TL üzerinden hesaplanmakta. Günün her saati aynı tarife üzerinden ücret alınıyor.

Antalya Havalimanı'na Tramvay ile Nasıl Ulaşırım?

Antray ismiyle bilinen tramvay, yılından beri hizmet veren şehir içi ulaşım seçeneklerinden bir tanesi. Toplamda 16 ayrı durağı olan travmay hattının ilk güzergahı Fatih-Meydan arasında gerçekleştiriliyor. Ancak 2. Etap Expo Raylı hattın tamamlandığı günden beri havalimanına da kolayca ulaşım sağlanıyor. Travmayı kullanarak ister otobüs terminalinden isterseniz şehir içi bir rotadan kolayca havalimanına gidebilirsiniz. Travmay durağı, 1. Dış Hatlar Terminali ile İç Hatlar Terminali'nin hemen karşı tarafında bulunuyor. Travmay ücreti ise 2 TL.

Antalya Uluslararası Havalimanı'na Araba ile Ulaşım

Kendi kişisel aracınızla Antalya Havalimanı'na gitmek istiyorsanız Alanya yolu güzergahını takip etmelisiniz. Tabelalar yardımı ile yaklaşık 20 dakika içerisinde yolculuğunuzu tamamlayabileceksiniz. Ayrıca uçak saatine geç kalmamak açısından E-5 ve TEM'deki trafik yoğunluğunu da mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Eğer daha önce araba ile ulaşım yapmadıysanız, navigasyonunuzu açabilir veya Antalya ulaşım haritası üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

Antalya Havalimanı'nda Otopark ve Vale Servisi

Antalya Havalimanı'nda toplamda 'den fazla araca uygun otopark alanı mevcut ancak cazip aralıklarda seyreden otopark ücretleri, araçların türüne göre değişiklik gösterebiliyor. Hareket kısıtlılığı olan yolcular için hazırlanmış bir özel bir otopark alanı da var. Üstelik kendi aracıyla ulaşım sağlayanlar için ekstra vale hizmeti de veriliyor. Eğer park yeri arayarak vakit kaybetmek istemiyorsanız valeden yardım isteyerek bu otopark sorununa son verebilirsiniz.

Antalya Havalimanı'na Havaş ile Nasıl Gidilir?

5M Migros AVM otoparkından kalkan Havaş otobüsleri, havalimanının İç Hatlar Terminali'ne kadar servis imkanı sunuyor. Gece saat 'dan akşam 'a kadar saat başı otobüs seferleri bulabilirsiniz. AVM otoparkından başlayan servis; Atatürk Bulvarı, Akdeniz Üniversitesi, Otogar, Kepez Belediyesi, Gazi Bulvarı, Serik Caddesi ve Antalya Havalimanı şeklindeki güzergahı takip ediyor. Yolculuk saati ise trafik yoğunluğuna göre genellikle 45 dakika sürüyor.

Antalya Havalimanı Hakkında Bunları Biliyor musunuz?

'lı yıllarda metrekarelik bir arazi üzerine kurulmuş olan Antalya Havalimanının iki tanesi uluslararası olmak üzere 3 ayrı terminali bulunuyor. yılında Airports Council International tarafından "En İyi Havalimanı" ilan edildi. Günümüzde ise yolcu kapasitesi açısından Avrupa'nın en gelişmiş on ikinci havalimanı olarak biliniyor.

Antalya Havalimanı'nın Özellikleri

Progotravel Antalya Havalimanı Transferi ve Antalya Havaalanı Ulaşım Detayları
  • Yıllık yolcu kapasitesi her geçen yıl artan m²'lik metrekarelik havalimanı alanı,
  • x45 m ebatlarında 1 adet kompozit ve x45 boyutlarında 2 adet beton kaplamalı olmak üzere 3 adet pist,
  • 32 adet İç Hatlar'da, 60'ar adet de Dış Hatlar'da yer alan pasaport kontuarı,
  • Yıllık Dış Hatlar'da, 10 milyon İç Hatlar'da bulunan yolcu kapasitesi,
  • Pegasus, Sun Express ve Onur Air gibi birbirinden farklı havayolu alternatifleri,
  • adet araca özel otopark alanı,
  • Kargo terminali ve yemek yemeğe uygun alışveriş merkezi,
  • 24 saat ücretsiz bagaj paketleme olanağı,
  • İç Hatlar Terminali'nin geliş tarafında yer alan emanet bagaj sistemi,
  • Tüm yolculara ve çalışanlara özel olarak sunulan ücretsiz internet hizmeti,
  • 24 saat Garanti Bankası ile ücretsiz bankacılık işlemleri gerçekleştirebilme avantajı,
  • İhtiyaçlara uygun ilaçları ve ilk yardım malzemeleri bulabileceğiz sağlık merkezi,
  • İniş ve kalkış seferleri gösteren büyük iç ekran.
Resmi web sitesi: funduszeue.info

Antalya - Hollywood Uçak Bileti Ara

Antalya şehir merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Antalya Havalimanı'na kent merkezinden hareket eden belediye otobüsleri, Havaş, taksi veya özel aracınızla kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca şehir merkezinde bulunan firmalardan araç kiralayabilirsiniz.

Havaş

Serik Caddesi, Gazi Bulvarı, Dumlupınar Bulvarı, Antalya Otogarı, Akdeniz Üniversitesi ve Atatürk Bulvarı ve Konyaaltı'nda bulunan 5M Migros gibi yerlerden geçen Havaş servisleri şehir merkezinden havalimanına ulaşımın en iyi alternatiflerinden biri. 

Yolculuk yaklaşık 45 dakika sürüyor. Fiyatı ise belediye otobüsü kadar olmasa da taksiden daha uygun.

Belediye Otobüsleri

Otogardan hareket ederek şehir merkezinden geçen otobüsleri kullanarak da Antalya Havalimanı'na gelebilirsiniz numaralı belediye otobüsleriyle yolculuk yaklaşık 40 dakika sürüyor. 

Seyahat Operatörü ve Otel Servisleri

Antalya'ya bir tur operatörü ile geliyorsanız, yüksek olasılıkla otelinizden havalimanına kadar ücretsiz servisle ulaşma olanadğınız da var. Ayrıca büyük otel ve tatil köyleri de belirli saatlerde ücretsiz servisler düzenliyor. Yola çıkmadan önce tur şirketinin veya kalacağınız otelin ulaşım olanaklarını öğrenmek ve planınızı buna göre yapmak işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak.

Taksi

Taksi de şehirden havalimanına ulaşmak için değerlendirilebilecek bir alternatif. Özellike şehre ilk ziyaretinizse veya gideceğiniz yer hakkında fazla fikriniz yoksa, taksiler sizi hem şehir merkezinden hem de çevre tatil beldelerinden havalimanına kısa sürede ulaştıracaktır.

Antalya'da taksi açılış ücreti İstanbul ve diğer büyük şehirlere göre daha uygun. Yolculuktan önce kısa bir pazarlık yaparak ödeyeceğiniz tutarı düşürebilirsiniz.

Özel Araç

Antalya Havalimanı'na diğer havaalanlarında olduğu gibi mümkün olduğunca kendi aracınız dışında alternatif araçlarla ulaşmanızda yarar var. Özellikle uzun süre duraklamanız gerekecekse yüksek tutarlarda otopark ücreti ödemeniz gerekebilir. Antalya Havalimanı'nda aracınızla ilk 15 dakika duraklamak ücretsiz. Sonraki zamanlar içinse, saatlik otopark ücreti ödemeniz gerekiyor. 

Araç Kiralama

Antalya Havalimanı'na araç kiralayarak gelmek isterseniz şehir merkezinde Hertz, National, Alamo, Europacar, Budget, Filo, Aytucar, Travelium ve Avis'in araç kiralama ofisleri mevcut. Buralardan aracınızı kiralayarak havalimanına kısa sürede ve doğrudan ulaşabilirsiniz. 

Kiralayacağınız araç için şehre gelmeden önce internetten veya telefonla aracınızı ayırtmak size hem zaman kazandıracak hem de olası aksiliklerin önüne geçecektir.

Havalimanı Bilgileri

Uluslararası seyahat ediyorsanız, Antalya Havalimanı içinde bulunan duty free alanında parfümden alkollü içeceklere ve çikolata çeşitlerine alışveriş yapabileceğiniz çok sayıda seçenek sizi bekliyor. Terminal 1'de bulunan Duty Free Store, Arrival Shops, Toys & Sweets gibi irili ufaklı birçok mağaza hem sevdiklerinize hediye almak hem de daha uygun fiyatlı alışveriş yapmak için sizi bekliyor.

Bir şeyler yiyip içmek isterseniz de yine terminallerin içinde bulunan Gloria Jean's Coffees, Via Bus Gate, Via Cafe, Take Off gibi farklı mekanlar sizi bekliyor olacak. Cafe Rigeletto, Burger King, Sbarro Pizza, Simit Sarayı, Subway gibi hızlıca bir şeyler alıp çıkabileceğiniz alternatiflerse, hızlıca uçağa yetişmek isteyenler için ideal. 

Özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören dondurmacılarsa, serinlemek isteyenlerin buluşma noktası.

Uçağa daha vakit varsa, civarda vakit geçirmek için değerlendirebileceğiniz bir başka alternatifse, Deepo Alışveriş Merkezi. Havalimanının hemen karşısında yer alan bu alışveriş merkezinde birçok markanın indirimli outlet ürünlerini bulabilirsiniz.

04 May Tarihinde Güncellenmiştir.

Antalya Havalimanı Hakkında; Antalya Havalimanı, Antalya şehir merkezinin yaklaşık 12 kilometre kuzey doğusunda yer alan uluslararası havaalanıdır. Havaalanında biri iç hat (3 no’lu terminal) uçuşu, diğeri ise dış hat (1 ve 2 no’lu terminal) uçuşu olmak üzere üç adet terminal bulunmaktadır. Her üç terminal de yılda yaklaşık 18 milyon yolcuya hizmet vermektedir. Havalimanı terminal binaları içerisinde banka işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ATM’ler, bebek bakım odaları, çocuk oyun alanı, döviz bozdurabileceğiniz ofisler, Duty-free mağazaları, alışveriş yapabileceğiniz mağazalar ve bir şeyler yiyip içebileceğiniz restoran ve kafeler bulunmaktadır. Türkiye’nin en yoğun üçüncü havaalanı olan Antalya Havalimanı, özellikle Türkiye’nin güneyinde yaz tatillerini geçirmek isteyen çok sayıda turistin varış noktasıdır.

Havalimanına D karayolu üzerinden kolayca ulaşılabilir. Bu yol havalimanını Antalya şehir merkezine, Side ve Alanya şehirlerine de bağlamaktadır.

İçindekiler

Antalya Havalimanı&#;ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Antalya Havalimanı’ndan şehir merkezine otobüs, tramvay ve taksi ile ulaşım imkânı bulunmaktadır. Ayrıca araç kiralaması yapabileceğiniz yerel ve uluslararası acenteler ile özel transfer hizmeti alabileceğiniz şirketler de bulunmaktadır. Antalya Havalimanı’ndan şehir merkezi olan mesafe 12 kilometredir ve yolculuk trafiğin yoğunluğuna göre yaklaşık bir buçuk saat sürmektedir. Çok ucuz bir ulaşım seçeneği olan toplu taşıma otobüslerini kullanabilir veya en hızlı ve konforlu ulaşım alternatifi olan taksilerle şehir merkezine veya otelinize transferinizi sağlayabilirsiniz. Taksiler şehir merkezine yaklaşık 40 dakikada varmaktadır.

Antalya Havalimanı Ulaşım

Antalya Havalimanı’ndan şehir merkezine en ucuz uçalım yolu için otobüsleri kullanabilirsiniz. Ancak, özellikle yaz sezonu Antalya’nın sıcak olması nedeniyle otobüsle seyahatin konfor açısından çok iyi olmayacağını unutmamalısınız. Ticari taksiler hız ve konfor açısından daha iyidir fakat biraz daha pahalı bir ulaşım türüdür.

Antalya Havalimanı’ndan, şehirlerarası otobüs terminaline, şehir merkezi (Kalekapısı) ve plajlar arasında AntRay tramvay, şehiriçi toplu taşıma otobüsleri, havaalanı servis otobüsleri, taksi veya bunların karışımı aktarmalar ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Otobüs ile Ulaşım

Antalya Havalimanı’ndan şehir merkezine ve diğer bölgelere ulaşım hizmeti veren ve numaralı iki farklı otobüs hizmeti bulunmaktadır.

Antalya Havaalanı Şehir Merkezi Ulaşım

Otobüs Hattı

no’lu Havaalanı-Otobüs Terminali arası çalışan otobüs hattı 24 saat hizmet veren bir vermektedir. Bu otobüsler Antalya Havalimanı’ndan şehir merkezinin 5 kilometre kuzeyinde yer alan Antalya’nın ana otobüs terminali olan Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali arasında hizmet vermektedir. Otobüsler, 1 ve 2 numaralı dış hatlar terminali ve 3 numaralı iç hatlar terminalinin önünden hareket etmektedir. Havaalanından her 30 dakikada bir hareket eden otobüslerle yolculuk yaklaşık dakika sürmektedir. Biletler kişi başı 4 TL’dir ve otobüs şoföründen nakit olarak satın alınabilir.

Havaalanı – Otobüs Terminali Güzergâh:

Havaalanı İç Hatlar – Dış Hatlar – TEDAŞ – Topçular – Meydan – Mevlana – Eski Otogar – Yıl Bulvarı – Antalya Devlet Hastanesi – Meltem – Migros Kavşağı &#; Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi – Öğretmenevi &#; Otobüs Terminali

numaralı otobüs hattı havaalanından – saatleri arası ve otobüs terminalinden – saatleri arasında her yarım saatte bir hareket etmektedir.

Güzergâh ve güncel saat bilgisi için Antalya Toplu Taşıma Ulaşım resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Otobüs Ulaşımı

Otobüs Hattı

no’lu Havaalanı – Lara arası çalışan otobüs hattı her iki saatte bir hareket etmektedir. Antalya Havalimanı’nı Lara Plajı ve Antalya’nın en büyük ve en popüler plajı olan Konyaaltı Plajı ile bağlar. Eğer oteliniz bu bölgelerden birindeyse, bu otobüs hattı sizin için iyi olabilir. Yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmektedir. Biletler kişi başı 3,60 TL’dir ve otobüs şoföründen nakit olarak satın alınabilir. Otobüsler hem iç hem de dış hatlar terminal binasının önünden hareket etmektedir. Her iki terminal arası mesafe yaklaşık 2 kilometredir ve her 30 dakikada bir çalışan numaralı otobüsler iki terminali de birbirine bağlamaktadır.

Havaalanı – Lara Plajı Güzergâh:

Havalimanı İç Hatlar – Dış Hatlar – Kardeş Kentler Bulvarı – Ermenek – Rauf Denktaş Caddesi – Güzeloba – Barınaklar Bulvarı – Metin Kasapoğlu Caddesi – Cebesoy Caddesi – Doğu garajı – Fahrettin Altay Caddesi – Eski Mezarlık – Eski Otogar – Yıl Bulvarı – AKM – Migros – Atatürk Bulvarı – Sağlık Müdürlüğü – Gürsu – Sarısu

numaralı otobüs hattı havaalanı ve Sarısu’dan karşılıklı olarak – saatleri arası her 2 saatte bir hareket etmektedir.

Lara’ya otobüsler – ,

Sarısu’ya otobüsler – saatleri arasında kalkmaktadır.

Güzergâh ve güncel saat bilgisi için Antalya Toplu Ulaşım resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Antalya Toplu Taşıma Kartı: Antalya Kart

Antalya Havalimanı’na varışta ulaşımınızı toplu taşıma ile yapmayı tercih ederseniz bir ANTALYA KART satın almayı düşünebilirsiniz. Antalya Kart, şehiriçi toplu taşıma (otobüs, tramvay) ile yapacağınız ulaşımlarda tasarruf etmenizi sağlayabilir. 3 tip Antalya Kart bulunmaktadır:

İndirimli (Öğrenci, Öğretmen, Emekli ve Havaalanı Personeli): 15,00 TL

Serbest Kart (65 Yaş ve üzeri, Engelli, Ağır Engelli, Emniyet/Jandarma, Basın): 15 TL

Tam Kart:  7,50 TL

Kısa süreli Antalya seyahatlerinizde Tam Kart satın alabilirsiniz. Tam kartları havaalanı kart satış/dolum yapan otomatlardan veya şehir merkezinde Antalya Kart merkezlerinden temin edebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Havaş Otobüsü

Havalimanı/Şehir Merkezi Havaş ile Ulaşım

Havaş servis otobüsleri, Antalya Havalimanı ile şehir merkezi arasında ulaşım hizmeti vermektedir. Otobüsler her saat – saatleri arasında ve gece ’da çalışmaktadır. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürüyor ve bilet fiyatı 13 TL’dir. Havaş otobüsleri iç hatlar gelen yolcu terminal binasının çıkışında yer almaktadır. Dış hatlara gelen yolcular, iç hatlar terminaline gelerek buradan Havaş otobüslerini kullanabilirler.

HAVAŞ Havaalanı – Şehir Merkezi Güzergâh:

Antalya Havalimanı – Serik Caddesi &#; Gazi Bulvarı – Hal Kavşağı – Kepez Belediyesi – Dumlupınar Bulvarı – Antalya Otogar – Akdeniz Üniversitesi – Atatürk Bulvarı – Migros AVM

Antalya Havalimanı Havaş İrtibat No: 0

Güzergâh ve güncel saat bilgisi için Havaş’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım

Antalya Havalimanı iç hatlar ve dış hatlar terminallerinin çıkışında taksi durakları bulunmaktadır. Tüm taksiler özel havaalanı lisanslı sürücülerden oluştuğu için şehir merkezine sabit bir fiyat üzerinden ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Antalya’nın diğer bölgelerine gitmek için ücret tarifesini kontrol ediniz. Ayrıca havaalanı taksi durağında kontrol etmeniz için bir ücret tabelası bulunmaktadır.

Antalya Havaalanı Taksi

Havaalanı taksileri 24 saat hizmet vermektedir. Şehir merkezine yolculuk yaklaşık 20 dakika sürmektedir. Henüz Antalya Havalimanı’na varmadan bir taksi rezervasyonu yapmak için +90 16 16 numaralı telefonu arayabilir veya [email&#;protected] adresi üzerinden çevrimiçi rezervasyon yapabilirsiniz.

Çevrimiçi taksi rezervasyonu veya detaylı bilgi için Antalya Havaalanı Taksi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Özel Transfer ile Ulaşım

Antalya şehir merkezine veya çevre yerlere seyahat etmenin bir başka yolu, Antalya Havalimanı’ndan özel bir transfer hizmeti satın almaktır. Antalya Havalimanı’na varmadan önce veya varışta özel transfer hizmeti satın alabilirsiniz. Böylece doğrudan otelinize veya çevre yerlere ulaşımınızı bekleme yapmadan kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Antalya Havalimanı’nda veya varmadan önce çevrimiçi özel transfer hizmeti satın rezervasyonu yapabileceğiniz acenteler arasında Antalya Vip Transfer, Vist Transfer, Voyage Transfer, Hana Travel, Antalya Hotel Transfers, Antalya Airport Transfer, Riviera Transfers ve TR Transfer bulunmaktadır.

Havalimanı Araç Kiralama Acenteleri

Antalya şehir merkezine ulaşmanın veya çevre yerleri kendi başına keşfetmeyi tercih edenler için en iyi seçenek doğrudan Antalya Havalimanı’ndan araba kiralamaktır. Antalya Havalimanı’nda araç kiralaması yapabileceğiniz bazı yerel ve uluslararası araç kiralama acentelerinin ofisleri bulunmaktadır. Havalimanında bekleme yapmadan hızlıca varmak istediğiniz yere ulaşmanız için çevrimiçi rezervasyon yapmanızı öneririz.

Antalya Havalimanı’nda araç kiralaması yapabileceğiniz acenteler arasında; National, Alamo, Europcar, Hertz, Budget, Avis, Filo Rental, Aytucar, Goldcar, Garenta ve Filo bulunmaktadır.

Havalimanı Özel Havayolu Servis Taşımacılığı

Antalya Havalimanı’na varışta uçuş yaptığınız havayolu şirketine ait otobüsler varış saatlerine göre hareket etmektedir. Uçuş yapacağınız havayolu firmasının Antalya Havalimanı’nda ücretsiz bir servis hizmeti olup olmadığını kendilerinden öğrenmenizi tavsiye ederiz.

Antalya Havalimanı Servis Otobüsleri

Antalya Havalimanı’na uçuş yapan firmalar: Pegasus Hava Yolları, Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve SunExpress Hava Yolları’dır.

Otogar/Antalya Havalimanı Ulaşım

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Antalya Havalimanı’na ulaşımınızı AntRay T1A hattı ile sağlayabilirsiniz. AntRay tramvayları otobüs terminalinden havalimanına gitmenin en hızlı, en ucuz ve en kolay yoludur. Otobüs terminalinin çıkışında yer alan tramvaylar Fatih ve Expo duraklarını kapsayan bir güzergâh üzerinde çalışıyor. Tramvaylar her gün 10 dakikada bir – saatleri arasında hizmet vermektedir. Tek yön bileti 4 TL’dir. Antalya Kart tramvay hatlarında geçerlidir.

Antalya Havalimanı Otogar Ulaşımı

Fatih – Meydan – Havalimanı Pazartesi &#; Cumartesi hareket saatleri

Fatih – Meydan – Havalimanı Pazar günü hareket saatleri

Ayrıca, Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Antalya Havalimanı’na olan ulaşımınızı Havaş servis otobüsleriyle de sağlayabilirsiniz. Havaş otobüsleri her gün – saatleri arasında ve gece ’da çalışmaktadır. Otogardan havalimanına yolculuk yaklaşık 25 dakika sürüyor ve tek yön bilet fiyatı 13 TL’dir. Havaş otobüsleri havalimanı iç hatlar giden yolcu terminal binasının önünde durmaktadır.

Otogar –Havalimanı Güzergâh:

Otogar – Dumlupınar Bulvarı – Kepez Belediyesi – Hal Kavşağı – Gazi Bulvarı – Serik Caddesi – Antalya Havalimanı

Antalya’da Yapılacak Şeyler

Antalya Yapılacak Şeyler

Antalya, Türkiye’nin en popüler ve yerli-yabancı turistlerin tatillerini geçirdikleri popüler bir destinasyondur. Bu cennet şehir, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve mavi bayraklı plajları ile tercih edilen bir tatil şehridir. Türkiye’de yaz sezonu deniz tatili konusunda ilk akla gelen yerlerden biri olan Antalya’da yapılacak pek çok şey sunuyor. Eğer kültürel bir gezi için tercih ediyorsanız, labirent sokakları ile eski kent bölgesi, atmosferik tarihi mekanlarla dolu bir yerdir. Şehir, düzinelerce kalıntıların olduğu mükemmel bir konuma sahiptir. Deniz tatili için şehrin beyaz kumlu plajları deniz, kum ve güneş üçlüsünü fazlasıyla sunuyor.

Antalya’nın en önemli gezilecek yerleri listemizle seyahatinizi hemen planlayın!

Havaş Antalya havalimanı otobüs servis saatleri

Antalya Havalimanı Havaş otobüsleri servis saatleri, Havaş Antalya Havalimanı yolcu indirip bindirme güzergah bilgileri, Havaş Antalya telefon ve diğer iletişim bilgileri

You can easily take advantage of Havas Airport Buses to go from Antalya Airport to City Center, Kepez Municipality, 5M Migros, Akdeniz University, Bus Station.

Servis Güzergahı
Antalya Havalimanı, Serik Caddesi, Gazi Bulvarı, Hal Kavşağı, Kepez Belediyesi, Dumlupınar bulvarı, Antalya Otogar, Akdeniz Üniversitesi, Atatürk Bulvarı, Migros AVM.

Yolcu İndirme Noktaları
Hal Kavşağı, Kepez belediyesi, Sanayi Kavşağı, İstikbal, Çallı, Otogar, Öğretmen Evi, Akdeniz Üniversitesi, Mini City, Kemer Otobüs Durağı, Migros AVM.

Yolculuk Süresi
Yaklaşık 35 dakika olup, trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Bilet Fiyatı
19,00TL(KDV dahil)

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Havalimanı Adı Antalya Havalimanı
İşletme Sorumlusu Emrah Demirel
İletişim 0
E-Posta [email protected]
Otobüs İşletmesi Antalya Havalimanı Otobüs İşletmesi

NOT: Bu bilgiler funduszeue.info den alıntıdır Servis saatleri ve ucretleri zamana göre değişiklik gösterebilir

ETİKETLER:antalya, antalya havalimanı, antalya havaş, havaş, havaş antalya, havaş servis

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası