reyhanlı mesleki ve teknik anadolu lisesi / Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (HATAY REYHANLI)

Reyhanlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

reyhanlı mesleki ve teknik anadolu lisesi

Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde bulunan devlet okuludur. Hatay ili nüfusu , Reyhanlı ilçesi nüfusu 'dur. Okulun öğrenci sayısı , öğretmen sayısı 56'tir.

Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hatay ili Reyhanlı ilçesinde bulunan devlet okuludur.

Sayfamızda Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okuluna ait telefon, belgegeçer (faks), e-posta, web sitesi, öğretim şekli, adres, öğrenci sayısı, öğretmen sayısı, derslik sayısı, lojman durumu, pansiyon durumu, ısınma durumu, il/ilçeye uzaklık, hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı, yerleşim yeri, il, ilçe, mahalle/belde/köy nüfusu ve okullaşma oranları, lgs merkezi sınav taban puanı, yüzdelik dilimini, alan dal bilgilerini, zorunlu hizmet okulu olup olmadığını bulabilirsiniz.

Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okuluna ait okul forması, kıyafeti, okul başarı puanı, okul eşyaları, okul boş kontenjanı, son dakika okul haberleri, okul kuralları, okul logosu, okul sınav tarihleri, okul servis ücretleri, okul e-okul, okul başlangıç-bitiş saatleri, sınıf geçme durumları, haftalık ders programı gibi bilgileri okulun resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda okuyorsanız, bu okuldan mezunsanız, bu okulun velisiyseniz, bu okulda görev yapıyorsanız ya da bu okul hakkında bilgiye sahipseniz lütfen değerli bilgilerinizi yorum alanından belirtiniz.

Sitede sunulan reklamları kısıtlayan bir reklam engelleyicinin etkin olduğunu fark ettik.

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun. Reklam engelleyiciyi kapattıysanız sayfayı yenileyerek görüntüleyebilirsiniz.

Reklam engelleyicinin nasıl kapatılacağını öğrenmek için tıklayınız.

Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

seafoodplus.info - Cebindeki uygulamayla en nefis lezzetleri keşfet.seafoodplus.info - Cebindeki uygulamayla en nefis lezzetleri keşfet.
Lise Kodu (ÖSYM)
Lise Adı / Adları Reyhanlı Kız Meslek Lisesi
Reyhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi (Anadolu Kız Meslek)
Reyhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi (Kız Meslek)
Reyhanlı Meslek Lisesi
Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Bulunduğu İlçe Reyhanlı
Bulunduğu İl HATAY

Lisenin Mezunları Hangi Üniversite ve Programlara Yerleştiler?

Sayfanın sonunda ise tabloların sütun açıklamaları bulunmaktadır.

Lisans Programları

Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları en çok sayıda Mustafa Kemal Üniversitesi (3), Anadolu Üniversitesi (2), Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (2), Abant İzzet Baysal Üniversitesi (1) ve Artvin Çoruh Üniversitesi (1) lisans programlarına girmişlerdir. Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin lisans programlarına (4+ yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.


Sponsorlu

Hazır Sipariş

Müşterilerinizi kendi sitenize davet edin, komisyonsuz siparişler alın.

DETAYLI BİLGİ

Sponsorlu

Filia Emirgan

İstanbul Emirgan'da İzmir Mutfağı

KEŞFET

Sponsorlu

İst. Lindy Hoppers

Lindy Hop dansını öğrenin, festivallere katılın ve dans etmenin keyfine varın.

ÖĞREN

Önlisans Programları

Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin önlisans programlarına (2 yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.

Benzer Liseler

Aşağıdaki tabloda Reyhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile benzer programlara mezun gönderen 10 liseyi bulacaksınız. Araştırmanıza ilgili liselerden devam edebilirsiniz.

Tablo Açıklamaları

  • Üniversite: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın üniversitesinin adı.
  • Program: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın adı.
  • Puan Türü: İlgili programın puan türü. (#) ile işaretli olanlar Açıköğretim programlarıdır.
  • Başarı Sırası: İlgili programın başarı sırası (programa son sıradan giren adayın ilgili puan türünde sıralaması). (sadece lisans tabloları)
  • Liseden Yerleşen (Toplam): İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () yerleşen toplam mezun sayısı. (Daha önceden mezun olup geçtiğimiz sınav döneminde programa girenler de dahildir.)
  • Liseden Yerleşen (Yeni Mezun): İlgili liseden o sınav döneminde () mezun olup programa yerleşen mezun sayısı. (sadece lisans tabloları)
  • YGS Puanı ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () YGS puanı ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • YGS Başarı Sırası: Programa YGS puanı ile son sıradan yerleşen adayın ilgili puan türündeki sıralaması. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () sınavsız geçiş ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş En Düşük OBP: Sınavsız geçiş ile ilgili programa yerleşen en son adayın Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP).

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir