pal nostalji dinle / Radyo Pal Nostalji Canlı dinle - MHz FM, İstanbul, Türkiye | Online Radio Box

Pal Nostalji Dinle

pal nostalji dinle

Pal Nostalji Dinle

Pal Nostalji son zamanların en çok beğenilen ve dinlenen radyo kanallarının başında gelmektedir. Pal Medya Grup bünyesinde yayın hayatına çok yakın zamanda merhaba diyen bu değerli radyo kanalımız adından da anlaşılacağı üzere nostalji müzik alanında kendine radyo kanalları arasında yer aramaktadır. 80’ler ve 90’lar adına ne ararsanız bu kanalda rahatlıkla bulabileceksiniz. Daha sonrasında sırtınızı geriye yaslayıp radyo kanalının size vermiş olduğu hazzı hissederek ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Nerede olursanız olun Pal Nostalji dinlemek oldukça kolay ve hızlı. Öncelikle Dijital radyoculuk anlamında Pal Fm gibi Pal Nostalji de internetten yayın yapmakta olup, daha fazla kitleye bu sayede ulaşmayı başarmıştır. Eğer siz de nostalji müziklere haz duyuyor ve dinlemekten bizler gibi büyük zevk alıyorsanız mutlaka bu kanalı dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Online radyo dinleme sitesi olarak kanalı gayet başarılı bulduk. Siz değerli dinleyicilerimiz Pal Station, Pal Fm ve Pal Nostalji için yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Kesintisiz reklamsız CD formatında kaliteli radyo dinlemek için Pal Nostalji canlı yayın frekansı ile web sayfamızda. Sizi de bekleriz. Keyifli Dinlemeler. Radyo istasyonunun frekansı yoktur. Sadece internet üzerinden hizmet vermektedir. Dijital radyoculuk yapan kanal sayfamız üzerinde online dinlenmektedir.

Pal Nostalji Dinle

Pal Radyo ve Pal Station FM radyolarının farklı bir şirkete satılması sonrasında, Türkçe pop parçalar üzerine yayın gerçekleştiren Pal FM'in tarz değişikliği yaparak yayına geçen yeni radyo kanalıdır. Günümüz Radyoculuğunda Farklı Bir Ses, Farklı Bir Tarz. Günümüzde birçok radyo kanalı yayınları güncel gözde şarkılarla doldururken, Pal Nostalji bünyesinde, zaman olarak eski, ama gönüllerde tazeliğini koruyan tüm şarkıları barındırır. Öyle ki bazen hiç duymadığınız birbirinden kaliteli ve anlamlı, muhteşem şarkıları bu radyo kanalı sayesinde keşfedebilirsiniz. Çoğunlukla 90'lı yıllara damga vurmuş şarkılara yer veren ve en kaliteli seçimlerle dinleyicilerine ulaştıran Pal Nostalji, sadece hit olmuş nostaljik şarkılara değil, tozlu raflarda eskiyip giden hiç duymadığınız birbirinden güzel parçalara da yer veriyor.

Devasa Arşivi ile Geçmişten Gelen Bir Sese Kulak Vermek İçin: Pal Nostalji Radyosu Dinle. Geçmişi günümüze taşıyan Pal Nostalji arşivi, tarihsel olarak 60'lı yılların en başından başlar, 90'lı yılların en sonuna kadar uzanır. İşinin uzmanı kişilerce listelenen ve yayına sunulan bu şarkılar gönlünüzü yeniden fethedebilir ve bu geniş yelpazede yer alan parçaları hiç sıkılmadan dinleyebilirsiniz. Geçmişi Özleyenler ve Hiç Bilmeyenler İçin Eski Şarkıların Tadını Sunan Radyo. Pal Nostalji radyosu, geçmişteki güzel günlerde sık sık dinlediğiniz ama şimdi unutulmaya yüz tutan o harika şarkıları ansızın karşınıza çıkarabilir. Yaşınız ne olursa olsun geçmişten bir lezzet almanızı sağlar, her dönemin farklı tarzlarına ulaşmanıza imkan tanır Pal Nostalji radyosu.

Pal Nostalji Radyosunu Nasıl Dinleyebilirsiniz? İnternet teknolojisinin hayatımıza girmesiyle birlikte artık pek çok yayın ve içeriğe ulaşmak kolaylaştı. Eskiden klasik radyolarla FM kanalı üzerinden dinlenebilen radyolar da bir tık kadar uzağımızda artık. funduszeue.info aracılığıyla diğer tüm radyo kanallarının olduğu gibi Pal Nostalji radyosunun da yayınına ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey funduszeue.info adresine girmektir.

Screenshots

    Description

    PAL NOSTALJİ:
    Türkiye'nin ilk ulusal nostalji radyosu Pal Nostalji yayında! 70'li, 80'li ve 90'lı yılların ruhunu Pal Nostalji'de yaşayın.

    Bu şarkılar unutulmaz!

    Uygulamamız baştan sona yenilendi.

    Ratings and Reviews

    eksikler var

    pal nostaljiyi telefondan dinlemek kesinlikle çok güzel fakat oynatma tuşu tutukluk yapıyor ve arada şarkı kesiliyor uygulamayı kapatıp tekrar açmam gerekiyor bunlar da düzelirse çok iyi olacak

    PAL nostalji programı açılmıyor silip tekrar yüklüyorum ama sonuç alamıyorum. En Kısa sürede bir güncelleme yapılması dileğiyle

    Geliştirilme

    Pal gurubuna yakişmayacak bi ara yuz ve zaman zaman calişmamasi ses acıp kapatma calişmamasi tamam radyonuz dinleniyor eyvallah diyecek tek birşey yok ama size yakişmiyor

    The developer, Kirami Yildirim, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

    Data Not Collected

    The developer does not collect any data from this app.

    Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

    Information

    Provider
    Kirami Yildirim

    Size
    MB

    Category
    Music

    Compatibility
    iPhone
    Requires iOS or later.
    iPad
    Requires iPadOS or later.
    iPod touch
    Requires iOS or later.
    Mac
    Requires macOS or later and a Mac with Apple M1 chip or later.

    Age Rating
    4+

    Copyright
    © Pal Nostalji

    Price
    Free

    More By This Developer

    You Might Also Like

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası