emre dorman cübbeli ahmet / Cübbeli Ahmet Hoca'dan Acun Ilıcalı'ya sert tepki!

Emre Dorman Cübbeli Ahmet

emre dorman cübbeli ahmet

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Acun Ilıcalı'ya sert tepki!

Cübbeli Ahmet Hoca, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki göstererek "Bu Acun aklını başına alsın. Milletin itikatını bozan adamları kanalında çıkarıyor." dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Acun Ilıcalı'ya sert tepki!
Ekleme: - Güncelleme: - / Editör: Ozge Selin / Kaynak: Beyaz Gazete Özel
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Acun Ilıcalı'ya sert tepki!
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'i hedef aldı. TV8 ekranlarında milletin ahlakını bozan programlar o olduğunu ifade eden Cübbeli Ahmet, 'Ahlakı bozmak yetmedi şimdi de imanı bozacaklar.' dedi.

Kanalda program yapan Emre Dorman ismine tepki göstereen Cübbeli Ahmet, 'Ne kadar ayeti inkar eden adam varsa bunları çıkarıyor. Bu Acun aklını başına alsın. Milletin itikatını bozan adamları kanalında çıkarıyor.' şeklinde konuştu.

Cübbeli Ahmet, 'Zaten öbür yaptıklarının kitapta hiç yeri yok' diye ekledi. 

Acun'un kanalı, ahlakı bozduğu yetmedi! Şimdi de imanı bozacak! Bakın Bayraktar BAYRAKLI nasıl 'Haccı ve Ramazan'ı sabitleyelim' diyor! seafoodplus.info

— Cübbeli Ahmet Hoca (@c_ahmethoca) 4 Haziran

Sosyal medyada gündeme oturan konuşma

TV8’de yayınlanan Emre Dorman ile Aklımdaki sorular programında Prof. Dr. Mehmet Okuyan’ın konuşması gündeme oturdu.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nun “(Mehmet) Okuyan gibiler Kur’an’ı yanlış mânâlandırdıkları için Resûlullâh Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem’den beddua almışlardır” diyerek hedef aldığı Prof. Dr. Mehmet Okuyan TV8’de “Verdin mi tripleks villanın zekatını” diyerek yaptığı konuşma dikkat çekti.

Okuyan o konuşmasında şu ifadeleri kullanıyor:

“Hocanın oturduğu eve bak bindiği arabaya bak beni ilgilendirmez bir tarafa. Ama diğer tarafı beni ilgilendiriyor. Gidip millete saatlerce ‘israf etmeyin’ de fakir peygamberi anlat fakir sahabeyi anlat ondan sonra kendin sırça köşklerde yaşa bu iki yüzlülük ama. Sonra ‘toplum niye dönüşmüyor’ niye dönüşsün beyim. Sen Ramazanı kazanç aracı yapıyorsun. Hani dağıtacaktın. Biz neredeyse ödemelerimizin şişkin olanlarını Ramazan’a ayırıyoruz. Ramazan da ruhuna gelecekti bedenine değil beyim sen de verecektin. Samimi olacak. Evden, arsadan, binadan zekat yok. Zekat gelirden gelirmiş hayır efendim. Zekat maldan gelir. Neymiş mal taşınmaz görürsün Ali İmran suresinde ne diyor Allah-u Teala.”

İşte o konuşma:

seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir