asus zenfone vatan / Resmi Desteği | ASUS Türkiye

Asus Zenfone Vatan

asus zenfone vatan

Asus ZenFone Zoom S Vatan Bilgisayar ve Teknosa&#;da satışa çıktı

Asus ZenFone Zoom S Vatan Bilgisayar ve Teknosa&#;da satışa çıktıAsus&#;un kamera odaklı ZenFone telefonu ZenFone Zoom S Türkiye&#;de satışa sunuldu. 12 megapiksel PixelMaster ana kamera ve 12 megapiksel Zoom kamerasıyla arkada iki kamerayı birleştiren bu telefon Vatan Bilgisayar ve Teknosa bayilerinde tüketicilerle buluşuyor.

Ocak ayında ZenFone 3 Zoom adıyla duyurusu yapılan, ancak Türkiye piyasasına ZenFone Zoom S adıyla gelen bu telefonun arkasında yer alan 12 megapiksel çözünürlüklü çift kamera sistemine ek olarak önde de 13 megapiksel PixelMaster kamera bulunuyor. inç Full HD AMOLED ekran, Snapdragon işlemci, Adreno GPU, 4 GB RAM gibi orta-üst segment telefonlarda gördüğümüz teknik özelliklere ek olarak mAh gibi yüksek kapasiteli bir pil de bu telefonda bulunuyor.

Tabii ki, ZenFone Zoom S&#;i diğerlerinden ayıran en önemli nokta kamera sistemi. Asus&#;un belirttiğine göre, PixelMaster teknolojili, 12 megapiksel ve geniş açılı merceğe sahip ana kamerasıyla ZenFone Zoom S, özellikle karanlık ortamlarda yüksek fotoğraf kalitesi sunuyor. Yakın çekime odaklanan 12 megapiksel Zoom kamerası ise x optik zoom ve 12 kat toplam zoom özelliğine sahip. ZenFone Zoom S, geniş f/ diyafram açıklığını ve en yeni Sony IMX sensörü 12 megapiksel kamerasıyla birleştirerek, saniyeler içerisinde profesyonel kalitede fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Ayrıca ASUS TriTech+&#;a sahip ZenFone Zoom S, DSLR fotoğraf makinelerindeki benzer teknolojiyi kullanan, tamamen yeni bir Çift Piksel PDAF (Faz Tespit Oto Odaklama) sistemiyle donatılmış. Bu sistem inanılmaz derecede hızlı otomatik odaklama imkanı sunuyor.

ZenFone Zoom S&#;in Türkiye?de satış fiyatı ise ,99 TL olarak belirlendi.

Cepkolik’te yüzlerce akıllı telefonun fiyatına, teknik özelliklerine, yorumlarına, detaylı incelemelerine, antutu, geekbench ve dxomark puanlarına göz atabilir ve telefonları özellikleri bakımından kıyaslayabilirsiniz. Üstte yer alan Telefon karşılaştırma aracını kullanarak akıllı telefonların kamera, işlemci, ram kapasiteleri, hafıza, suya ve toza dayanıklılık, wifi, bluetooth, kablosuz şarj, hızlı şarj, batarya kapasitesi, ekran boyutu, fiyatları ve çözünürlüğü gibi onlarca teknik detayları kıyaslayabilir ve hangi telefonu satın alacağınıza karar verebilirsiniz. Ayrıca akıllı telefon sayfasındaki filtreleme ile RAM, Ekran Çözünürlüğü ve Çift kamera kurulumu gibi dilediğiniz özellikleri filtreleyerek size en uygun cep telefonunu seçebilirsiniz. Telefon karşılaştırma sayfası size ayrıca alacağınız ya da incelediğiniz akıllı telefonların fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. Fiyatlar, teknosa, mediamark gibi mağazalarda en uygun olan akıllı telefonları listeler. Cepkolik ayrıca size pek çok faydalı araç sunar. Akıllı telefonlarınız için çok faydalı bu araçları kullanmanızı da öneririz.

Telefon karşılaştırma aracının kullanıcılara faydası nelerdir?

  • Dilediğiniz telefonu fiyat performans açısından karşılaştırabilirsiniz. 
  • Profesyonel olarak telefon özelliklerini karşılaştırmanızı sağlar. 
  • Tüm detaylara hızlı bir şekilde ulaşabilir ve karşılaştırma yapmanızı sağlar.
  • Telefon karşılaştırma yorumlarını okuyarak telefon satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce bilinçlenebilirsiniz. Bir telefona karşı önyargınızı ya da olumlu düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. 

Telefon Fiyat ve Özellikleri Karşılaştırma Aracı Cepkolikte! 

Türkiye’nin en popüler telefon kıyaslama araçlarından biri olan Cepkolik, alışveriş öncesi sizlere rehberlik etmekte. Telefon almanızdaki rotayı en kısa mesafeye ve en doğru rotayı belirlemenizde yardımcı olan Cepkolik sayesinde telefonlarınızı hem ucuz hem de bütçenizin alabileceği en kaliteli telefonu almanıza olanak sağlar. 

Objektif bir şekilde telefonları fiyat, performans, özellik gibi birçok alanda karşılaştırabilirsiniz.

En İyi Telefon Hangisi?

Tüketim alışkanlıkları her insanda çok farklı olduğu için en iyi telefon şudur ya da budur gibi kesin yargılarla konuşmamız mümkün olmamaktadır. Çünkü alışkanlıklar ve fiyatlar insanların telefon seçiminde tercihini etkilemektedir 

Bir telefon satın alırken dikkat etmeniz gereken bir kaç konu vardır: 

  • Telefonu kişisel hayatın için mi kullanacaksın?
  • Telefonu iş hayatın için mi kullanacaksın?
  • Fotoğraf çekmeyi daha mı çok seviyorsun?
  • Oyun oynamayı seven bir telefon canavarı mısın yoksa?
  • Benim hiç biriyle işim olmaz benim işim sadece sosyal medya mı diyorsun? 

Yukarıda belirttiğimiz gibi telefon almadan önce belirlemeniz gereken tek şey ben bu telefonu hangi amaçla kullanacağım? Bunun kesin kararına varmanız gerekiyor. Telefon aldığınız markanın garanti &#; servis işlemleri nasıl bunları iyice araştırmanız gerekmektedir.   Tabi bunları ne kadar düşünsek de telefon satın alımından önce insanımızın en çok dikkat ettiği şey fiyat politikası. Cepkolikte burada sizlere çok iyi yardımcı olmaktadır. Telefon fiyatlarını Cepkolik aracılığı ile hemen karşılaştırabilir ve dilediğiniz telefonu en ucuz nerede hemen bulabilirsiniz.

ASUS ZENFONE 6 aldığıma bin pişman ettiler

  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Arkadaşlar merhaba sizlere bir insan parasıyla nasıl rezil edilir bunu maceramda anlatmaya karar verdim

    Aralık ayında Vatan Bilgisayar denen firma'dan bir Zenfone 6 aldım ekran dokunmatiği &#;l&#; pixel vs. sorunlarına baktık bir sorun yoktu aldık eve geldik sim kart taktık sim 1 soketi bildiğiniz hafiften havada duruyordu ve sim kartı tutmuyordu.

    neyse kalktık Vatan'a gittik dedim &#;ğlen almıştık hatırladın mı aa evet dedi noldu dedi. sim 1 soketine bak dedim aldı telefonu i&#;eri gitti geldi dediki bunun servise gitmesin lazım dedim &#;ğlen aldık daha değiştirin bunu yok mok kem k&#;m dedim mağaza m&#;d&#;r&#;n&#; &#;ağırın geldi efendim &#;r&#;n&#;n servisi biz değiliz falan filan &#;fledi bişeyler ya dedim arkadaşım şaka mı yapıyosunuz &#;r&#;nden arama yapılmadı daha tamam o zaman işte servis bakar değişim kararı verir dedi allem attiler kallem ettiler &#;r&#;n&#; servise g&#;nderttik.

    &#;r&#;n&#; bıraktığım tarihten te 1 hafta sonra vatan bilgisayar &#;r&#;n&#; kargoya vermiş ertesi g&#;n kargo maltepe teleservice ye ulaşmış. bende birebir gidip teleservice ile g&#;r&#;şt&#;m dedim b&#;yle adamlar bana ne dese beğenirsiniz? bu &#;r&#;n niye buraya gelmiş Ataşehir teleservice bakıyor asus telefonlara dedi 2 saat dil d&#;kt&#;m rica minnet tamam dedi ben arıza kaydını a&#;ayım te burdan ama &#;r&#;n 1 hafta sonra gider teleservice ataşehir e iyi dedik benim ısrarımla a&#;ıldı neyse ataşehir'e g&#;nderttik telefonu sonraki hafta salı g&#;n&#; ataşehire gittim dedim b&#;yle b&#;yle ataşehirdeki teleservice yetkilisi arkadaş dedi tamam dedim sen bi teknisyen &#;ağır birader gitti &#;agırdı dedim bakınca bu telefon kullanılmış mı sıfır &#;r&#;n bu b&#;yle geldi bize aramada yapmadık şarja takmadık dedim tamam abi hepsine bakarız biz i&#;in rahat etsin dedi ayrıldık te vatan'dan aradılar dediler değişim olmayacak ee dedim dediler sim soketini tutan demir aparat değişecek + KDV &#;cret &#;ıktı bunu onaylarsanız tamir olacak ya dedim dalgamı ge&#;iyorsunuz &#;r&#;n kullanılmadı kullanmadığım &#;r&#;ne bide tamir ettirecem yetmez gibi &#;ste bide para mı verecem? valla servis kullanıcı hatası demiş dedi. kullanıcı hatası varsa &#;r&#;n&#; hi&#; kullanmadan nasıl sim soketini kıracaz ısıracaz mı dedim? kemirecez mi? 1saat telefonda s&#;ylemediğim kalmadı dedim en son bu s&#;re&#;te Vatan Bilgisayar bana yardımcı olmak istese derki telefon değişmedi madem ki mağdur oldunuz &#;creti biz karşılayalım neyse 20 g&#;n&#; ge&#;mişti zaten dedim artık beklemeyelim verelim 40 tl daha başımızı g&#;z&#;m&#;z&#;n sadakası olsun onayladık aynı g&#;n 1saat 17 dk sonra arabaya atladım gittim onay formu verdiiler imzaladık g&#;nderdiler hemen akşam [email protected] a mail attım telefonun resimlerini attım g&#;nderirken &#;ekmiştim dedim burası sorunlu burasını biz mi kırmışız servis dedim direk vuruyor damgayı siz bozmuşsunuz diye yurtdışı ASUS'a bir mail attık &#;st&#;nede

    ASUS t&#;rrkiye &#;ağrı merkezi tamamıyla hi&#;bir işlem yapmadı bana diyorki burası &#;ağrı merkezi siz mail atın yahu dedim telefonla fayda alamadık mail eksiğimiz kaldı.Genel m&#;d&#;rl&#;ğe gider dedi. ASUS &#;ağrı merkezi tamamıyla safsata 0 xxx 30 00 numaralı yer yani.

    Diyorum aynısını siz alsanız telefondaki yetkilye sizde b&#;yle bir sorun olsa tepkiniz ne olur? bu konudaki sorunuza cevap veremeyecem diyor dedim cevap belli &#;&#;nk&#;

    ben &#;r&#;n&#; aldım bin pişmanım aldığıma parayı verdik peşin &#;r&#;n&#; ne kullandık ne bişey &#;r&#;n 1 aydır işlem g&#;rmedi şimdi geri gelecek tekrar gidecek tekrar teleservice kayıt a&#;acak tekrar tamir sırasına alacak değişim zaten yapmıyor kafasına g&#;re vuruyor kullanıcı hatasını. şimdi madem ki &#;r&#;nde kullanıcı hatası var &#;r&#;n &#;creti isteniyor neden ben resimlerini g&#;nderince &#;evirilip &#;cretten vazge&#;iliyor mademki benle alakalı bir hata değil ki &#;cretten vazge&#;ildi neden değişim olmuyor 1 ay i&#;inde dap doa kapsamında &#;r&#;n donanımsal bir arıza verirse değişmiyor mu?

    neyse verdiğim mağazaya bug&#;n gittim mağaza m&#;d&#;r&#; Burak Bey ile g&#;r&#;şt&#;k durumu tek tek anlattım bu mu dedim m&#;şteri memnuniyeti allah aşkına dedim 1 ay oldu allah korkunuz yok mu dedim sizin ben takip edecem hakikaten bu &#;r&#;n tamir i&#;in siz onay vermişsiniz onayı niye g&#;ndermemiş Genel m&#;d&#;rl&#;k anlamadım diyor sonrası işte falan filan inter milan dedi &#;ıktık geldikkkk

    şimdi &#;r&#;n&#;n nasıl geleceği hakkında kafamda soru işaretleri vardı &#;r&#;n jelatininde gitti &#;izikler i&#;inde kapağı değişmiş bataryası değişmiş şarj aleti değişmiş veya araklanmış olarak mı gelir kulaklığı cebe mi atarlar dedim Vatan Bilgisayar'da konuştuğum mağaza m&#;d&#;r&#; dedi &#;yle birşey olursa size verdiğimiz form ile gidersiniz t&#;ketici hakem heyetine ya değişim yada &#;cret iade kararı alırsınız dedim

    dedimki &#;r&#;n&#; fabrikada &#;retip buraya getirsek daha kısa zamanda gelmezmiydi? bu işler bu şekilde elimizde birşey yok teleservice sıkıntı bir servis cevabını aldım

    Siz siz olun &#;r&#;n&#; alırken paranız &#;&#;pe gitmiş g&#;z&#;yle bakın niye derseniz Vatan Bilgisayar kesinlikle ve kesinlikle &#;r&#;n&#;n arkasında durmuyor direk tek s&#;ylenen servis bilir servisin kararı bu y&#;nde b&#;yle bir işlem Almanya'da Amerika'da olsa hoplatırlar adamı.

    şimdilik bekliyoruz bakalım ne olacak

    S&#;re&#;le ilgili yapılmasını atladığım ya da bunuda yapsaydın iyi olurdu diyecebilecek bir arkadaş varsa fikirlerinize a&#;ığım.

    En sonunda kalkıp Vatan Bilgisayar Genel M&#;d&#;rl&#;ğ&#;ne gidecem diyecem alın telefon sizin olsun size hibe ediyorum olay buraya giderse bilmiyorum pek iyi olmayacak ama anlamadım

    bu arada 20 iş g&#;n&#; tamir s&#;resi &#;r&#;n giriş &#;ıkış yaptığı i&#;in oda sıfırlanmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 26 Ocak ; >







  • Yüzbaşı
    Mesaj
    &#;ok ge&#;miş olsun subeden kaynakli bir sorun bence mersindeki vatandan bizim arkadasa discovery almıştık ekranda olu piksel vardi 2saat sonra g&#;t&#;rd&#;k iade alip farklı bir discovery verdiler şansızlık olmuş sizinkisi ve &#;cret istemeleri tam bir terbiyesizlik neyse ins hayırlısıyla kullanırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: matrix31

    &#;ok ge&#;miş olsun subeden kaynakli bir sorun bence mersindeki vatandan bizim arkadasa discovery almıştık ekranda olu piksel vardi 2saat sonra g&#;t&#;rd&#;k iade alip farklı bir discovery verdiler şansızlık olmuş sizinkisi ve &#;cret istemeleri tam bir terbiyesizlik neyse ins hayırlısıyla kullanırsınız

    değişim yapmama şube kaynaklı değil Sırasıyla &#;nce S&#;ğ&#;t&#;z&#;-NataVega-Ankamall-Batıkent ve Elmadağ şubelerinin hepsiyle g&#;r&#;şt&#;m hepside illaki servise gidecek dedi

    heleki bu tamir onarım onayının g&#;nderilmemesi tamamıyla Genel M&#;d&#;rl&#;ğ&#;n fiyaskosu Mağaza m&#;d&#;r&#; &#;r&#;n&#; verdiğim a&#;tı kaydı bana g&#;sterdi biz m&#;d&#;rl&#;ğ&#;mze bildirmişiz onlar niye bildirmemiş bende anlamadım diyor iyi dilekleriniz i&#;inde ayrıca teşekk&#;r ederim




  • Yarbay
    Mesaj
    TELESERVICE PİŞMANLIKTIR
    samsung ve lenovo dan şaşmayacaksın.
    asus apple nokia htc telefonlar istedikleri kadar iyi olsun teknik servise işin d&#;şt&#;m&#; o telefon yok oluyor zaten.
    almayın şu telefonları.
  • Yarbay
    Mesaj
    vatana en başta, ben &#;r&#;n&#; beğenmedim deyip arızadan bahsetmeyip verip, hediye &#;eki alıp o hediye &#;eki ile yeniden bir zenfone 6 alabilirdin mesela.
    en garanti iş aslında telefon alacakken mağazadan ALMAMAK
    internetten alacaksın 15 g&#;n i&#;erisinde iade etme hakkın olacak. ben &#;yle bir ton cihaz aldım verdim
  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: eofdred

    vatana en başta, ben &#;r&#;n&#; beğenmedim deyip arızadan bahsetmeyip verip, hediye &#;eki alıp o hediye &#;eki ile yeniden bir zenfone 6 alabilirdin mesela.
    en garanti iş aslında telefon alacakken mağazadan ALMAMAK
    internetten alacaksın 15 g&#;n i&#;erisinde iade etme hakkın olacak. ben &#;yle bir ton cihaz aldım verdim

    bu olayı bir arkadaşımda s&#;yledi ama ama ben d&#;r&#;stl&#;kten doğruluktan şaşmayayım dedim ama sonu&#;ta ortada ben satış sonrası bu kadar memnuniyetsizlik g&#;rmedim bundan sonra zaten sakız almam vatan'dan ama tabiki dediğiniz gibi yapsaydım kafam rahat olacaktı
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Sadece vatanda değil bu benimde teknosada başıma geldi.

    bende zenfone 6 almıştım. alırken bize tekno garanti yapalım garanti s&#;resi &#;&#; yıl daha uzayacak işte kırarsanız bozarsanız getiriyorsunuz biz direk değişim yapıyoruz falan filan bir s&#;r&#; şey s&#;yledi. tamam yapalım dedik.

    sonra sordum garanti s&#;resi beş yıla mı &#;ıktı dedim yok &#;&#; yıla &#;ıktı bu bir yılllık dedi.

    neyse dedik aldık bir kere. iki g&#;n sonra dokunmatiğinde sıkıntı &#;ıktı telefonun gittik aldığımız yere dedik b&#;yle b&#;yle sorun var aldığım eleman laubali laubali yok bunda bir şey ya falan demeye başladı ya dedim kullanan benim sen nerden biliyorsun olup olmadığını o zaman teknoasistle konuşun dediler

    gittik masasına biz değiştirmek istiyoruz daha iki g&#;n &#;nce aldık b&#;yle b&#;yle sorun &#;ıktı dedik garanti yaprırıken adamın saydıklarını s&#;yledik yok o &#;yle dememiştir siz &#;yle anlamışsınızdır dedi . ya dedim ben yanlış anladım hadi diyelim yanımda abim var oda mı yanlış anladı diyorum olabilir diyo

    ben bilmem telefonumun değişmesini isriyorum dedim biz sizin bozmadığınızı nerden bilelim belki cebinizdeyken bir yere &#;arptınız ya da d&#;ş&#;rd&#;n&#;z diyo buna servis karar verecek diyor. telefonu daha cebime bile sokmadım dedim yok illa servis karar verecek dedi. başta b&#;yle dememiştiniz sizin elemanınız bana b&#;yle b&#;yle dedi diyorum yok dememiştir illa siz yanlış anlamışsınız diyor.

    laubali konuşmalar mı dersin bizi salak yerine koymalarını mı dersin bir s&#;r&#; şey yaşadık. ve anladık ki teknosadan bir daha bir şey alınmaz.




  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: RaDLoFF74

    Sadece vatanda değil bu benimde teknosada başıma geldi.

    bende zenfone 6 almıştım. alırken bize tekno garanti yapalım garanti s&#;resi &#;&#; yıl daha uzayacak işte kırarsanız bozarsanız getiriyorsunuz biz direk değişim yapıyoruz falan filan bir s&#;r&#; şey s&#;yledi. tamam yapalım dedik.

    sonra sordum garanti s&#;resi beş yıla mı &#;ıktı dedim yok &#;&#; yıla &#;ıktı bu bir yılllık dedi.

    neyse dedik aldık bir kere. iki g&#;n sonra dokunmatiğinde sıkıntı &#;ıktı telefonun gittik aldığımız yere dedik b&#;yle b&#;yle sorun var aldığım eleman laubali laubali yok bunda bir şey ya falan demeye başladı ya dedim kullanan benim sen nerden biliyorsun olup olmadığını o zaman teknoasistle konuşun dediler

    gittik masasına biz değiştirmek istiyoruz daha iki g&#;n &#;nce aldık b&#;yle b&#;yle sorun &#;ıktı dedik garanti yaprırıken adamın saydıklarını s&#;yledik yok o &#;yle dememiştir siz &#;yle anlamışsınızdır dedi . ya dedim ben yanlış anladım hadi diyelim yanımda abim var oda mı yanlış anladı diyorum olabilir diyo

    ben bilmem telefonumun değişmesini isriyorum dedim biz sizin bozmadığınızı nerden bilelim belki cebinizdeyken bir yere &#;arptınız ya da d&#;ş&#;rd&#;n&#;z diyo buna servis karar verecek diyor. telefonu daha cebime bile sokmadım dedim yok illa servis karar verecek dedi. başta b&#;yle dememiştiniz sizin elemanınız bana b&#;yle b&#;yle dedi diyorum yok dememiştir illa siz yanlış anlamışsınız diyor.

    laubali konuşmalar mı dersin bizi salak yerine koymalarını mı dersin bir s&#;r&#; şey yaşadık. ve anladık ki teknosadan bir daha bir şey alınmaz.

    garantinin hi&#; bir &#;zelliği yok benim aldığım g&#;n g&#;nderdiğim telefona servis diyorsaki kullanıcı hatası kullanılıp g&#;nderilen &#;r&#;nlerin %'unada aynı şekilde kullanıcı hatası deyip tamir i&#;in para istiyordur. Vatana g&#;venme Teknosa ya g&#;venme kime g&#;venipte millet alışveriş yapacak? telefonu aldım iyi &#;ıkarsa bahtına servise d&#;şersende sorundan dolayı vay haline hi&#;bir şekilde ama hi&#;birşekilde bu bana yapılanla anlaadım ki servis s&#;reci satış sorası s&#;re&#; vatanın umurunda değil veya bilerek yapıyorlar bir daha servise gelmesinler diye benim anladığım bu




  • Yarbay
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    ger&#;i bu mağazdaki &#;alışanlara g&#;re de değişiyor. o olay istanbulda başıma gelmişti bartındaki teknosa anlattım b&#;yle b&#;yle diye o zaman siz getirin bana telefonu biz halletmeye &#;alışalım burada dedi ve &#;ok g&#;zel bir dille konuştu. aynı mağazada iki defa htc telefonu servise g&#;ndermiştim en fazla 5 g&#;n serviste kalıp tamirden geliyordu. ve hi&#; bir &#;cret alınmıyordu.
  • Yarbay
    Mesaj
    Bir benzerini ge&#;en sene yaşamıştım. Ankara Panora AVM'de bulunan Samsung mağazasında Galaxy S4 aldım eve geldim sim kartı taktım, ilk heyecan ya bir arama yapayım dedim arkadaşı aradım, arkadaş konuşmada bariz bir yankı sorunu olduğunu s&#;yledi. Kendi sesini duyuyormuş, ilk başta operat&#;rdendir falan dedim ama farklı denemeler sonucunda kesinlikle cihazda bir hata olmalıydı. 1 saat ge&#;meden aldığım mağazaya değişim i&#;in cihazı g&#;t&#;rd&#;m, ellerinde onlarca yeni cihaz olmasına rağmen servise g&#;ndereceğiz dediler. Benim tepem attı bağırış &#;ağırış bir işe yaramadı tabi, o hevesle aldığım cihazı ertesi g&#;n Başarı'ya g&#;t&#;rd&#;m. Olaylar bundan sonra başlıyor asıl, Başarı ellerinde yeni cihazların olmadığını en az 1 ay beklemem gerektiğini s&#;yledi, oysa yetkili satıcının elinde &#;r&#;n dolu Dedim beklemeyim para iadesi talep ettim. Servis para iadesini 20 g&#;n sonra yapacağını s&#;yledi, alırken parayı hemen almayı biliyorlar ama 15 g&#;n ge&#;ti paramı almak i&#;in bunlardan haber bekliyorum, haber gelmeyince gittim meğer ismimi merkeze bildirmemişler ondan aranmamışım. İsim bildirimi yaptılar ama bu da en az 15 g&#;n daha demekti. Eve geldim Samsung Kore genel merkeze google &#;eviri aracılığıyla bir mail d&#;şedim, T&#;rkiyede Samsung kullancılarını keriz yerine koyduklarından falan bahsettim, mağduriyetimi anlattım. Ertesi g&#;n bir telefon, benden hesap numaramı isteyen bir samsung &#;alışanı, para hesabıma yattı tabi ama bu s&#;re&#;te asabi bir adam oldum :)

    Başınızı ağrıttım ama sonu&#; olarak T&#;rkiye'de insanları &#;ok g&#;zel keriz yerine koyuyorlar. Yerinizde olsam para iadesi isterim, siz şimdi t&#;ketici mahkemesine gitseniz en az ay beklemeniz gerekecek, &#;ok sıra oluyor o kadar &#;ok mağdur var ki Umarım en kısa zamanda mağduriyetiniz giderilir hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    Ka&#;tır yazıyorum cihazı iade yada değişim yapmak istiyorsanız servis forumunda bunu belirtin ve ardından mutlaka asusa mail atın durumu kısaca &#;zetleyip altına imei numaranızı yazıfunduszeue.infoın ondan sonra iade oluyormu olmuyormu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 27 Ocak ; >
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V

    neler yaptım yapmadılar dedim sizin allahtan korkunuz yok ben bunu anladım

    laptopa &#;ay d&#;km&#;şt&#;k hemen ters &#;evirdik ama bozuldu. yeniydşde. servis değişme kararı almıştı yenisini almuştık vatandan farketmemeişler. sizinki şanssızlık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
    &#;ok uzun ve noktalama virg&#;llere &#;nem vermeden yazmışsın,bazı yerlerde yazdıklarını anlamakta zorlandıfunduszeue.infoış değilsem yazının bir yerinde asusu telefonla aradım ilgilenmediler mail atın dediler,bende okadar olaydan sonra birde mailmi atacam gibisinden birşeyler yazmıştıfunduszeue.info istinaden yazdım.
    dap kasmamını bilemem ama &#;r&#;n&#;n iadesini istiyorum diye not d&#;şseydin,hoş ger&#;i kullanıcı hatası olmuş pek birşey değişmezdi ama aklınızda olsun yinede..
    Yanlız dikkatimi &#;ekti servis kullanıcı hatası olduğuna baya ısrarcı &#;ıkmış acaba kutuyu sizden &#;nce başkası a&#;ıp geri iade etmiş olabilirmi yada insanlık hali sim kartı takacakken farkında olmadan yuvaya zarar vermişte olabilirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 27 Ocak ; >
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: funduszeue.info


    quote:

    Orijinalden alıntı: GA-H55M-S2V

    neler yaptım yapmadılar dedim sizin allahtan korkunuz yok ben bunu anladım

    laptopa &#;ay d&#;km&#;şt&#;k hemen ters &#;evirdik ama bozuldu. yeniydşde. servis değişme kararı almıştı yenisini almuştık vatandan farketmemeişler. sizinki şanssızlık olmuş.

    Vatan Bilgisayar bana &#;r&#;n kesinlikle verdiğiniz mağaza ya geri g&#;nderilmeyecek servise bildirm ge&#;me hatası bizden kaynaklı olduğu i&#;in &#;r&#;n direk genel merkezden tekrar g&#;ndericez dedi ama teleservice şimdi tekrar g&#;nderilse bile diyecekki &#;zerinde a&#;ıklama yok tekrar geri g&#;nderecek ayrıca ben yurti&#;i kargoya ile g&#;r&#;şt&#;m Yurti&#;i kargo bana dediki Asus &#;r&#;nlerinize garanti boyunca taşımada &#;cret verdirmez size kargo taşıması i&#;infakat biz hangi mağaza aldıysak &#;r&#;n&#; oraya teslim ederiz merkeze felan g&#;t&#;rm&#;yoruz dedi şimdi burda 2 konuda kafa karıştırıcı beni arayan kişi dediki &#;r&#;n merkeze gidecek mağaza g&#;nderilmecek kargo diyor yok merkeze g&#;ndermek felan sizin &#;r&#;n&#; hangi mağaza g&#;nderdiyse teleservice oraya g&#;nderilmesi i&#;in kayıt a&#;ar

    artık diyecek birşey bulamıyorum nerden aldık nerden bulaştık buraya ben inanmıyorum d&#;zg&#;n bir bi&#;imde geleceğine dedik orası mağaza m&#;d&#;r&#;nede ben dedim 1aydır bekliyorum daha beklemeyeyim diye 40 lira vermeyi kabul ettim bence &#;r&#;n işlem g&#;rmeden geri gelecek dedim oda bana &#;izip &#;arık &#;&#;r&#;k bir durumla karşılaşırsanız bizim verdiğimiz servis formu ile gidersiniz t&#;ketici hakem heyetine birebir değişim yada paranızı alırsınız dedi ben dedim arkadaş yolda gidip gelmekten zaten &#;r&#;n&#; yalama ettiniz sallanmaktan &#;r&#;n titreşimden mahfolmuştur &#;r&#;n hayatında bu kadar yolculuk yapmamıştır adam g&#;l&#;yor orasıda doğru diyecek bir şey konu ile ilgili ş&#;phelerinizde haklısınız sizi hakikaten hak veriyorum diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 27 Ocak ; >




  • Yarbay
    Mesaj
    Dap kapsamı nedir hala anlayamadım? Ben bir tek doa kapmasını biliyorum funduszeue.infoıca vatan &#;alışanı rapora ne yzacağına karışamaz.O cihazı senden alır inceler sorununa bakar raporuda yazar ama senin değişim yada iade istiyorum demene karışamaz sen istediğin taktirde alta not d&#;ş&#;p yazması gerekirdi.
    Ayrıyetten yine rapora temiz &#;r&#;n eksiksiz aksesuar diye not d&#;şmesi lazımdı.
    Ve senin cihazını g&#;nderdikten sonra senin yapman gereken tek birşey vardı asusa imei numaran ile birlikte kısa ve &#;z bir mail atıp iade istemendi hepsi funduszeue.info bu konuda kesinlikle zorluk &#;ıkarmıyor ki kullanıcı hatası olmasına rağmen &#;creti kendi karşılamış..
    Burada tek su&#;lu vatan ve funduszeue.info gerekli ilgiyi g&#;stermemiş yardımcı olmamış teleservis ise kullanıcı hatası diyip konuyu kapatmış.
    Senin su&#;un yok anladım ama birileri o telefonu bozup vatana bir şekilde kakalamış ve olan sana olmuş..
    Bu arada teleservis onarımdan sonra cihazını vatana kargolayacak ve sen gidip oradan alacaksın merkeze gidecek diye birşey yok oradan dağıtıma &#;ıkacak sadece.
    Ge&#;miş olsun..




  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası