decathlon sinop / Decathlon’a neden boykot var? Decathlon hangi mesajı paylaştı? - Takvim

Decathlon Sinop

decathlon sinop

TÜRKİYE&#;NİN EN BÜYÜK DİJİTAL MAĞAZASI

İşletmelerin dijital iş ortağı olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Vodafone Business, Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon’un Türkiye’de açtığı en büyük ve tamamen dijital mağazasının teknolojik altyapısını kurdu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, işletmelerin dijital iş ortağı olarak onları geleceğin dünyasına hazırlamayı sürdürüyor.

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan ve Türkiye’nin 13 şehrinde 37’ye ulaşan mağaza sayısı ve e-ticaret sitesiyle hizmet veren Decathlon, Türkiye’de açtığı en büyük mağazası için çözüm ortağı olarak Vodafone Business’ı seçti. Ankara’da 27 Kasım’da açılan 5 bin metrekare alana sahip One Tower Decathlon mağazasının tamamen dijital olan tüm teknolojik altyapısını Vodafone Business kurdu. 

Vodafone Business’ın sağladığı altyapı sayesinde mağaza yönetimi dijital ekrandan sergilenen ürünleri dilediği gibi planlama ve gruplandırma avantajına sahip olurken müşteriler de Vodafone Red Wifi ile güvenli bir şekilde internete ücretsiz erişebilecek, tek bir butona basarak satış temsilcisini reyona çağırabilecek.

Çağrıların cevaplanmasına ilişkin raporlandırma sayesinde müşteri memnuniyeti kolaylıkla takip edilebilecek. Mağaza müşterileri Red Kontrol sayesinde aldıkları tüm ürünler için doğrudan ürün sorumlusuna ulaşabilecek. Vodafone Digital Signage çözümü sayesinde de müşteriler interaktif ekranlardan güncel kampanyaları görebilecek, istediği ürün hakkında bilgi alabilecek, oyun oynayabilecek.

“Altyapı çözümlerimizle rekabet avantajı kazandırıyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal Çözümler Direktörü Berna Kulaksız, teknolojinin hayatın her alanında önemli farklar yarattığını, daha yüksek hız ve verimlilik sağladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone Business olarak, gelişen teknolojilerle yeniden şekillenen dünyamızda, müşterilerimizin iş süreçlerini akıllı çözümlerle desteklemeye, verimliliklerini artıracak fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarını analiz ederek tek çatıdan sunduğumuz çözümlerle rekabet avantajı sağlamalarına destek oluyoruz. Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon tüm dijital ihtiyaçları için tercihini Vodafone’dan yana kullandı. Vodafone Business olarak çözümlerle Decathlon’un iletişim altyapısını kurup güvenli bir yapıya kavuştururken, müşterilerinin memnuniyetlerini artırma hedeflerine ulaşmalarına da katkıda bulunuyoruz.”

Kesintisiz ve kaliteli hizmet

Decathlon IT Ülke Lideri Egemen Onan ise sporseverlere eşsiz ve kişileştirilmiş bir mağaza deneyimi sunmayı hedeflediklerini aktararak, "Müşterilerimizin tutku sporları arasında daha güçlü bir bağ kurabilmeleri ve yeni sporları keşfedebilmelerini sağlayabilmek için mağazalarımızda fiziksel ve dijital spor deneyim alanlarını, ürün karşılaştırma ekranlarını ve dijital kataloglarımızı artırdık. Çoklu kanal stratejimiz doğrultusundaki kişiselleştirilmiş dijital deneyimleri hayata geçirmek için kullandığımız yazılım ve donanım sistemlerinin iletişim altyapısında kesintisiz ve kaliteli bir hizmet alabilmek için Vodafone ile çalışmayı tercih ettik. Bu eşsiz dijital mağazacılık deneyimini gözlemlemek isteyen tüm sporseverleri Decathlon Onetower mağazasına bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Tamamen dijital mağaza

Vodafone Red Fiber İnternet ve Red Phone ile Decathlon One Tower mağazasında müşterilere Vodafone Fiber altyapı güvencesiyle yüksek kapasitede, ihtiyaca uygun, simetrik fiber internet paketleri sunuldu. Red Phone ile mağazanın tüm ses iletişimi Vodafone altyapısı üzerinden gerçekleştiriliyor. Vodafone Red Wifi ile Decathlon’a gelen ziyaretçilere güvenli bir Wi-Fi internet hizmeti sunuluyor.

Vodafone Digital Signage IoT Çözümü ile yazılımı sayesinde Decathlon dijital ekranlar üzerinde sergilediği ürünler için istediği gibi planlama ve gruplandırma yapabiliyor. Müşterisinin ihtiyaç ve beklentilerine göre istediğiniz zamanda istediği görüntüyü ekrana getirebiliyor.

Vodafone Red Kontrol Çağrı Butonu, Kablosuz Müşteri çağrı butonları sayesinde müşteriler mağaza satış temsilcilerine çağrı butonlarına basarak anında ulaşabiliyor. Red Kontrol hizmeti ile Satış Temsilcilerine anında ulaşılabilmesi ile birlikte müşterilerin doğru ürünü bulma/bilgi alma süreçlerinin hızlanması ve müşteri memnuniyetinin artması hedefleniyor.

Mobil Bulut Santral Uygulaması ile bu çözüm sayesinde mağaza yetkilileri cep telefonunu IP telefon olarak kullanabilecek ve her yerden erişilebilir olacak. Vodafone Bulut Santral, normal bir fiziksel santrale göre önemli avantajlar sunuyor. İlk yatırım maliyeti gerektirmeyen sistem, aylık ve yıllık bakım ve onarım maliyetinden de tasarruf sağlıyor. Bulut santral, 7 gün 24 saat kesintisiz çalışırken, kolay erişilebilirlik ve merkezi kalite yönetimi sayesinde müşteri memnuniyeti oranlarını artırıyor.

Bu çözüm ile Decathlon müşterileri aldıkları ürün ile ilgili tek bir numara üzerinden ürün yetkilisine doğrudan erişebiliyor. Santral altyapısı veri merkezinde olduğu için elektrik kesintilerinde bile çağrılar karşılanmaya ve belirlenen alternatif yönlere iletilmeye devam ediyor. Barındırma ve hijyen koşulları gerektirmeyen Vodafone Bulut Santral, müşteri tarafında fiziksel bir alan, iklimlendirme ve yedek güç devresi ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Web arayüzüyle kolay yönetim sağlayan sistem sayesinde, birden fazla pilot numara atanabiliyor ve çağrı kaçırma riski ortadan kalkıyor.

Bulut santral çözümünde, çağrı kayıtları iki yıl geriye dönük olarak sistemde tutuluyor ve istendiğinde bu kayıtlara kolayca ulaşılabiliyor. Güvenlik açısından da önemli avantajlar sunan sistem, "atak" nedeniyle bilgi dışında çağrı başlatılmasının önüne geçiyor.

A
  • ADANA - OPTIMUM AVM
    Optimum AVM Hacı Sabancı Bulvarı No funduszeue.info1 M18 Yüreğir/ADANA
    +
  • ANKARA - ANATOLIUM AVM
    Anatolium AVM Akşemsettin Mahallesi, Sokak Nato Yolu Cad. No:1
    +
  • ANKARA - ANKAMALL AVM
    ANKAmall AVM, Akköprü, Ankara
    +
  • ANKARA - ANTARES AVM
    Ayvalı Mahallesi, Halil Sezai Erkut Caddesi, Afra Sokak 1/A, , Keçiören/Ankara
    +
  • ANKARA - KENTPARK AVM
    Kentpark AVM , Eskişehir Yolu.
    +
  • ANKARA - METROMALL AVM
    Tunahan mah. Dumlupınar, 30 Ağustos cad.
    +
  • ANKARA - ONE TOWER
    Oran Mah. Kudüs Cad. / One Tower Avm, Çankaya / Ankara
    +
  • ANTALYA - ERASTA AVM
    ERASTA ANTALYA Dumlupınar Bulvarı No , Kepez/Antalya
    +
  • ANTALYA - MURATPAŞA
    Yeşilova Mahallesi Serik Caddesi No:8 Muratpaşa
    +
  • ANTALYA - TERRACITY AVM
    Fener Mahallesi, Tekelioğlu Cd. No, , Muratpaşa/Antalya
    +
I
  • İSTANBUL - AKMERKEZ AVM
    Akmerkez Avm, Nispetiye Caddesi, No, Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
    +
  • İSTANBUL - CAROUSEL AVM
    Zeytinlik mah. Halit Ziya Uşaklıgil cad. No:1 Mağaza No
    +
  • İSTANBUL - CEVAHİR AVM
    İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Büyükdere Cad. No, Kat 1 Mağaza (Bağımsız Bölüm) No: Şişli
    +
  • İstanbul - Demirören Avm
    İstiklal Mahallesi, İstiklal Cad. Demirören İstiklal No, , Beyoğlu/İstanbul, Turkey
    +
  • İSTANBUL - FORUM İSTANBUL AVM
    Bayrampaşa Forum İstanbul AVM
    +
  • İSTANBUL - İSFANBUL AVM
    Yeşilpınar, Şht. Metin Kaya Sk. No: 11/1 Eyüp
    +
  • İSTANBUL - MALL OF İSTANBUL AVM
    Mall Of İstanbul, Başakşehir, Süleyman Demirel Bulvarı, Istanbul
    +
  • İSTANBUL - MALTEPE PARK AVM
    Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu caddesi Maltepe Park AVM D Blok No/1 İç kapı no:3 MALTEPE İSTANBUL
    +
  • İSTANBUL - MARMARA FORUM AVM
    Marmara Forum AVM, Osmaniye Mahallesi, Çobançeşme Koşuyolu Bulvari
    +
  • İSTANBUL - METROPOL İSTANBUL
    Ataşehir Atatürk, Ataşehir Blv., Ataşehir/İstanbul
    +
  • İSTANBUL - MEYDAN İSTANBUL AVM
    Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cd, No,
    +
  • İSTANBUL - OPTIMUM AVM
    Optimum Outlet, Yeni Sahra Mahallesi, Demokrasi Cd No:2, , Ataşehir/İstanbul
    +
  • İSTANBUL - ÖZDİLEKPARK
    Esentepe, Büyükdere Cd. No, Şişli/İstanbul, Turkey
    +
  • İSTANBUL - TEPE NAUTILUS AVM
    Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - Istanbul
    +
  • İSTANBUL - TORIUM AVM
    Turgut Özal Mahallesi , E-5 Üzeri Haramidere Esenyurt
    +
  • İSTANBUL - VADISTANBUL AVM
    Ayazağa Mahallesi, Cendere Cd. /C, Sarıyer
    +
  • İSTANBUL - VIAPORT AVM
    Yenişehir Mah., Dedepaşa Cad. No Viaport AVM Mağaza No
    +
  • İZMİR - EGE PARK AVM
    Mithatpaşa caddesi No : 44 Balçova /İZMİR EGE PARK BALÇOVA MODA VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ, Mağaza no: Z 34
    +
  • İZMİR - HILLTOWN AVM
    Yalı Mahallesi Sokak No:3 Hilltown Karşıyaka AVM, Karşıyaka / İzmir
    +
  • İZMİR - OPTIMUM AVM
    Optimum Outlet AVM, Akçay funduszeue.info Ege Serbest Bölge Karşısı Gaziemir İZMİR
    +
  • İZMİR - Point Bornova
    Yeşilova Mahallesi, sokak, A Blok, No: 84, İç kapı No: Bornova
    +
© Decathlon - Turksport Spor Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Tüm Hakları Sakldır.

Decathlon'dan yapılan açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş nedeniyle uygulanan yaptırımlar yüzünden Rusya'da tedarik sorunu olduğu belirtildi.

Bu nedenle Rusya'daki faaliyetlerin askıya alındığı ifade edilen açıklamada, ancak 2 bin Rus takımına malzeme verilmeye devam edileceği kaydedildi.

'dan bu yana faaliyet gösterdiği Rusya'da 60 mağazası bulunan ve 25 kentte dijital ortamda satış yapan Decathlon, geçen ay çalışanını herhangi bir güvenlik sorunuyla karşı karşıya bırakmamak için Ukrayna'daki mağazalarını kapatmıştı.

Fransız otomobil üreticisi Renault da 23 Mart'ta, gelen tepkiler üzerine Rusya'daki üretim faaliyetlerini askıya aldığını duyurmuştu. Ancak Auchan ve Leroy Merlin Rusya'daki faaliyetlerini sürdürme kararı almıştı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, video konferans yoluyla Fransa Parlamentosu'na hitabında, Fransız şirketleri Renault, Auchan ve Leroy Merlin'in "Rusya'nın savaşının sponsoru" olmayı, kadın ve çocukların "öldürülmesi" için bu ülkeyi finanse etmeyi bırakması gerektiğini belirtmişti.

(AA)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası