mortal kombat x crack nasıl yapılır / Mortal Kombat X full sorunuz indir – Torrent Oyun indir, Full Oyun, Tek Link Oyun Yükle Demo

Mortal Kombat X Crack Nasıl Yapılır

mortal kombat x crack nasıl yapılır

Atari dövüş oyunu Ölümüne kavga X, dünya çapında on binlerce oyuncuyu bekliyordu ve sonunda oyun çıktı! Yayın 14 Nisan'da gerçekleşti. Xbox Bir, PlayStation 4, Windows PC, Xbox , PlayStation 3. Bunun oldukça yüksek profilli bir proje olmasına ve NetherRealm Studios'tan adamların yaratılmasına son derece profesyonelce yaklaşmalarına rağmen, bazı hatalar ve hatalar vardı. Neyse ki, bunlardan çok azı var ve bu nedenle önerilerimiz mümkün olduğunca kısa olacak.

Başlangıç ​​olarak, bilgisayar donanımınızın belirtilen sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol etmenizi öneririz. PC veya dizüstü bilgisayarınızın parametrelerinin sistem gereksinimlerinden daha yüksek olması istenir, ancak oyun büyük olasılıkla aynı özelliklerde bile çalışacaktır.

Sistem gereksinimleri Mortal Kombat X:

işletim sistemi: Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8 / (x64);
İşlemci: Intel Core i GHz AMD Radeon HD 1 GB;
HDD: 25 GB;
DirectX Sürümü: 11;

Bilgisayarınız belirtilen sistem gereksinimlerine hakim olmaya hazır mı? O zaman devam edelim

Dosyalar, sürücüler ve kitaplıklar

Uygulama, çoğu durumda, uygun programlar, dosyalar ve kitaplıklar bilgisayarda yüklü olmadığı için kullanıcıların başlatma ve rahat oynatma ile ilgili sorunlarla karşılaştığını göstermektedir. Gerekli tüm yazılımları yüklediyseniz, tüm programları en son sürüme güncellemenizi öneririz (oldukça sık çıkarlar).

İlk olarak, ekran kartı sürücünüzü güncelleyin:

Ayrıca DirectX, Microsoft .NET Framework ve Microsoft Visual C++ gibi yardımcı programların güncel olup olmadığını kontrol edin:

Yardımcı DLL'ler:

saat ölümcül fırlatma Kombat X siyah ekran - ne yapmalı?

Öncelikle, grafik kartı sürücünüzün en son sürüme güncellenip güncellenmediğini kontrol etmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Genel olarak, bir sorun olasılığını en aza indirmek için sürücüyü yeniden yüklemeniz önerilir. Şimdi Mortal Kombat X'i başlatmaya çalışıyoruz. pencere modu, ve oyun içinde yeterince davranıyorsa, bir sonraki başlatmadan önce, ayarlardaki ekran boyutunu monitörünüz için mümkün olan maksimum değere değiştiririz.

Bu önlemler yardımcı olmazsa, Mortal Kombat X'i uyumluluk modunda veya yönetici olarak çalıştırmayı da deneyebilirsiniz. Bir dakikadan az sürecek, ancak sorununuz bir çırpıda çözülebilir!

Kulağa ne kadar üzücü gelse de, yeni projelerin yayınlanmasına her zaman oyundaki hataların ve hataların varlığı eşlik eder. Oyunun piyasaya sürülmesiyle ilgili teknik sorunlar sadece Mortla Kombat X için değil, aynı zamanda için de ortaya çıktı.

Yine, iyi haber şu ki, çok az insan sorun yaşıyor. Ancak onlarla hala karşılaşanlar için, bu ana sorunların listesi ve çözümleri faydalı olacaktır.

Liste teknik problemler Mortal Kombat X ve çözümleri

Mortal Kombat X çöküyor - 0xcb hatası

Video kartınızla ilgili sorun, daha doğrusu sürücüleriyle ilgili:

  • Tüm sistem sürücülerini güncelleyin.
  • Yönetici olarak çalıştır.

Mortal Kombat X ana menüde çöküyor

  • MK X'in çalışmasını bozabilecek başka programların (antivirüs, güvenlik duvarı, messenger vb.) çalıştırılmadığından emin olun.
  • Sürücüleri güncelle.
  • Kullanıyorsanız denetleyiciyi devre dışı bırakmayı deneyin.
  • DirectX 11'i güncelleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • Oyunu Steam üzerinden pencereli modda başlatın.

Mortal Kombat X bilinmeyen bir hatayla çöküyor

PC'nizi yeniden başlatmanız ve ardından Steam kitaplığındaki oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeniz gerekiyor.

Mortal Kombat X, D3D Hatası ile çöküyor

Bu hata, AMD ekran kartları için tipiktir. Steam kütüphanesinde oyunun özelliklerini açın, başlatma ayarlarında "-dxlevel 81" parametresini yazın.

Mortal Kombat X - Fare, Klavye veya Denetleyici Sorunları

Bir denetleyici bağlarsanız, imleç görüntülenmez. Başka sorunlar olması durumunda, denetleyici sürücülerini güncellemeyi deneyin ve oyunun kendisinde devre dışı bırakın / etkinleştirin.

Mortal Kombat X'te modlar veya karakterler yok

Eğitimin sonuna gidin. Yardımcı olmazsa, düzeltmeleri olan yamayı bekleyin.

Mortal Kombat X'te düşük kare hızı

Ara sahnelerde saniyede 30 kare ile kafanız karıştıysa, buna katlanmak zorundasınız çünkü bu bir bug değil.

Mortal Kombat X Oynarken Gecikiyor

Oyunun yenileme hızını monitörün altında ayarlayın.

Mortal Kombat X performans sorunları

Bilgisayarınız oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyorsa, sorun yeni Steam veri aktarım sistemi nedeniyle oyunun henüz indirilmemiş olmasıdır. Beklemek. Zamanla, gecikmeler ortadan kalkacaktır.

Mortal Kombat X çökerse, Mortal Kombat X başlamıyor, Mortal Kombat X yüklenmiyor, Mortal Kombat X'te kontrol yok, oyunda ses yok, Mortal Kombat X'te hatalar oluyor - size çözmenin en yaygın yollarını öneriyoruz bu problemler.

İlk olarak, bilgisayarınızın minimum sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol edin:

  • İşletim Sistemi: bit / Vista, Win 7, Win 8
  • İşlemci: Intel Core i, GHz / AMD Phenom II X4 , GHz
  • Bellek: 3 GB
  • Video: NVIDIA GeForce GTX / AMD Radeon HD
  • HDD: 25 GB boş alan
  • DirectX 11

Video kartı sürücülerinizi ve diğer yazılımlarınızı güncellediğinizden emin olun.

En kötü kelimeleri hatırlamadan ve geliştiricilere ifade etmeden önce, ekran kartınızın üreticisinin resmi web sitesine gitmeyi ve en son sürücüleri indirmeyi unutmayın. Çoğu zaman, oyunların piyasaya sürülmesi için özel olarak optimize edilmiş sürücüler hazırlanır. Güncel sürümü yükleyerek sorun çözülmezse, sürücülerin daha sonraki bir sürümünü yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

Video kartlarının yalnızca son sürümlerini indirmeniz gerektiğini unutmamanız önemlidir - beta sürümlerini kullanmamaya çalışın, çünkü bunlar olabilir. çok sayıda bulunamadı ve hatalar düzeltilmedi.

Oyunların genellikle resmi Microsoft web sitesinden indirilebilen en son DirectX sürümünün yüklenmesini gerektirdiğini unutmayın.

Mortal Kombat X çıkmıyor

Oyun başlatmayla ilgili birçok sorun, yanlış kurulum nedeniyle ortaya çıkar. Yükleme sırasında herhangi bir hata olup olmadığını kontrol edin, antivirüsü devre dışı bıraktıktan sonra oyunu kaldırmayı ve yükleyiciyi yeniden çalıştırmayı deneyin - genellikle oyunun çalışması için gerekli dosyalar yanlışlıkla silinir. Klasörün yolunda olduğunu hatırlamak da önemlidir. yüklü oyun Kiril karakterleri olmamalıdır - dizin adları için yalnızca Latin harflerini ve rakamları kullanın.

Kurulum için HDD'de yeterli alan olup olmadığını kontrol etmekten yine de zarar gelmez. Oyunu uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz. farklı versiyonlar Pencereler.

Mortal Kombat X yavaşlıyor. Düşük FPS. Kütükler. Frizler. kapatırsa

İlk olarak - video kartı için en son sürücüleri yükleyin, oyundaki bu FPS'den önemli ölçüde yükselebilir. Ayrıca görev yöneticisinde bilgisayarın yükünü kontrol edin (CTRL + SHIFT + ESCAPE tuşlarına basarak açılır). Oyuna başlamadan önce, bazı işlemlerin çok fazla kaynak tükettiğini görürseniz, programını kapatın veya bu işlemi görev yöneticisinden sonlandırın.

Ardından, oyundaki grafik ayarlarına gidin. Her şeyden önce, kenar yumuşatmayı kapatın ve son işlemden sorumlu ayarları düşürmeyi deneyin. Birçoğu çok fazla kaynak tüketir ve bunları devre dışı bırakmak, resmin kalitesini büyük ölçüde etkilemeden performansı önemli ölçüde artırır.

Mortal Kombat X masaüstüne çöküyor

Mortal Kombat X sık sık masaüstünüze çöküyorsa, sorunu çözmeye başlamak için grafik kalitesini düşürmeyi deneyin. Bilgisayarınızın yeterli performansa sahip olmaması ve oyunun düzgün çalışmaması mümkündür. Ayrıca güncellemeleri kontrol etmeye değer - çoğu modern oyunlar yeni yamaları otomatik olarak yüklemek için bir sisteme sahip olun. Ayarlarda bu seçeneğin devre dışı bırakılıp bırakılmadığını kontrol edin.

Mortal Kombat X'te siyah ekran

Çoğu zaman siyah ekran sorunu GPU ile ilgili bir sorundur. Grafik kartınızın minimum gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını kontrol edin ve en son sürücüleri yükleyin. Bazen siyah ekran yetersiz CPU performansının sonucudur.

Donanımda her şey yolundaysa ve minimum gereksinimleri karşılıyorsa, başka bir pencereye (ALT + SEKME) geçmeyi deneyin ve ardından oyun penceresine dönün.

Mortal Kombat X yüklenmeyecek. Kurulum takıldı

Her şeyden önce, kurulum için yeterli HDD alanınız olup olmadığını kontrol edin. Kurulum programının doğru şekilde çalışması için sistem sürücüsünde ilan edilen miktarda alan artı gigabayt boş alan gerektirdiğini unutmayın. Genel olarak, kuralı unutmayın - sistem sürücüsünde geçici dosyalar için her zaman en az 2 gigabayt boş alan olmalıdır. Aksi takdirde, hem oyunlar hem de programlar düzgün çalışmayabilir veya hiç başlamayı reddedebilir.

İnternet bağlantısının olmaması veya dengesiz çalışması nedeniyle kurulum sorunları da ortaya çıkabilir. Ayrıca, oyunu kurarken virüsten koruma yazılımını askıya almayı unutmayın - bazen dosyaların doğru kopyalanmasına müdahale eder veya virüsleri düşünerek yanlışlıkla siler.

Mortal Kombat X'te çalışmayan kaydeder

Önceki çözüme benzer şekilde, hem oyunun kurulu olduğu yerde hem de sistem sürücüsünde HDD'de boş alan olup olmadığını kontrol edin. Genellikle kaydetme dosyaları, oyunun kendisinden ayrı olarak bulunan bir belgeler klasöründe saklanır.

Mortal Kombat X'te çalışmayan kontroller

Bazen birkaç giriş cihazının aynı anda bağlanması nedeniyle oyundaki kontroller çalışmaz. Gamepad'i devre dışı bırakmayı deneyin veya herhangi bir nedenle bağlı iki klavyeniz veya fareniz varsa, yalnızca bir çift cihaz bırakın. Gamepad sizin için çalışmıyorsa, yalnızca Xbox joystick olarak tanımlanan denetleyicilerin oyunları resmi olarak desteklediğini unutmayın. Oyun kumandanız farklı tanımlanmışsa, Xbox oyun çubuklarını taklit eden programları kullanmayı deneyin (örneğin, xce).

Mortal Kombat X'te ses çalışmıyor

Sesin diğer programlarda çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bundan sonra, oyunun ayarlarında sesin kapalı olup olmadığını ve orada hoparlörlerinizin veya kulaklığınızın bağlı olduğu ses çalma cihazının seçili olup olmadığını kontrol edin. Ardından, oyun çalışırken mikseri açın ve sesin orada kapalı olup olmadığını kontrol edin.

Harici bir ses kartı kullanıyorsanız, üreticinin web sitesinde yeni sürücüleri kontrol edin.

Ne yazık ki oyunlarda kusurlar var: frenler, düşük FPS, çökmeler, donmalar, hatalar ve diğer küçük ve çok fazla hata değil. Sorunlar genellikle oyun başlamadan önce, yüklenmediğinde, yüklenmediğinde veya indirilmediğinde başlar. Evet ve bilgisayarın kendisi bazen garip ve sonra Mortal Kombat XL'de resim, siyah ekran yerine kontrol çalışmıyor, ses duyulmuyor veya başka bir şey yok.

İlk önce ne yapmalı

  1. Dünyaca ünlüyü indirin ve çalıştırın CCleaner(doğrudan bir bağlantıdan indirin), bilgisayarınızı gereksiz çöplerden temizleyecek ve bunun sonucunda sistemin ilk yeniden başlatmadan sonra daha hızlı çalışacağı bir programdır;
  2. Programı kullanarak sistemdeki tüm sürücüleri güncelleyin Sürücü Güncelleyici(doğrudan bağlantı yoluyla indirin) - bilgisayarınızı tarar ve tüm sürücüleri şimdiki versiyonu 5 dakika içinde;
  3. programı kur WinOptimizer(doğrudan bir bağlantıdan indirin) ve oyun modunu açın, bu da oyunun başlatılması sırasında gereksiz arka plan işlemlerini sonlandıracak ve oyundaki performansı artıracaktır.

Mortal Kombat XL ile herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yapmanız gereken ikinci şey sistem gereksinimlerini kontrol etmektir. İyi bir şekilde, harcanan paradan pişman olmamak için bunu satın almadan önce bile yapmanız gerekir.

Her oyuncu en azından bileşenler hakkında biraz bilgi sahibi olmalı, neden bir ekran kartına, işlemciye ve diğer şeylere ihtiyaç duyulduğunu bilmelidir. sistem bloğu.

Dosyalar, sürücüler ve kitaplıklar

Bir bilgisayardaki hemen hemen her cihaz bir dizi özel yazılım gerektirir. Bunlar, bilgisayarın doğru çalışmasını sağlayan sürücüler, kitaplıklar ve diğer dosyalardır.

Ekran kartı sürücüleriyle başlamaya değer. Modern grafik kartları yalnızca iki kişi tarafından üretilir. büyük şirketler-Nvidia ve AMD. Sistem ünitesindeki soğutucuları hangi ürünün döndürdüğünü öğrendikten sonra resmi web sitesine gidiyoruz ve yeni sürücü paketini indiriyoruz:

Önkoşul Mortal Kombat XL'in başarılı bir şekilde çalışması için sistemdeki tüm cihazlar için en son sürücülerin bulunması gerekir. yardımcı programı indirin Sürücü Güncelleyici hızlı ve kolay bir şekilde indirmek için en son sürümler sürücüleri ve bunları tek bir tıklamayla yükleyin:

Mortal Kombat XL başlamazsa, virüsten koruma yazılımınızı devre dışı bırakmayı veya oyunu virüsten koruma istisnalarına koymayı denemenizi ve ayrıca sistem gereksinimlerini tekrar kontrol etmenizi ve yapınızdan bir şey uyuşmuyorsa, mümkünse bilgisayarınızı iyileştirmenizi öneririz. daha güçlü aksesuarlar satın alarak.


Mortal Kombat XL siyah ekran, beyaz ekran, renkli ekrana sahiptir. Çözüm

Ekran sorunları farklı renkler kabaca 2 kategoriye ayrılabilir.

İlk olarak, genellikle aynı anda iki ekran kartının kullanılmasıyla ilişkilendirilirler. Örneğin, eğer anakart yerleşik bir ekran kartına sahip, ancak ayrı bir kartta oynuyorsunuz, ardından Mortal Kombat XL ilk kez yerleşik bir kartta başlatılabilir, ancak oyunun kendisini görmeyeceksiniz, çünkü monitör bir bilgisayara bağlı. ayrı ekran kartı.

İkinci olarak, görüntünün ekranda gösterilmesiyle ilgili sorunlar olduğunda renkli ekranlar meydana gelir. Bu çeşitli nedenlerle olabilir. Örneğin, Mortal Kombat XL, eski bir sürücü üzerinden çalışamaz veya bir ekran kartını desteklemez. Ayrıca oyunun desteklemediği çözünürlüklerde çalışırken siyah/beyaz ekran görüntülenebilir.

Mortal Kombat XL çöküyor. Belirli veya rastgele bir anda. Çözüm

Kendin için oynuyorsun, oynuyorsun ve burada - bam! - her şey yolunda gidiyor ve artık oyunun hiçbir ipucu olmayan bir masaüstünüz var. Bu neden oluyor? Sorunu çözmek için sorunun doğasının ne olduğunu anlamaya çalışmakta fayda var.

Herhangi bir kalıp olmadan rastgele bir zamanda bir çökme meydana gelirse, o zaman %99 olasılıkla bunun oyunun bir hatası olduğunu söyleyebiliriz. Bu durumda, bir şeyi düzeltmek çok zordur ve Mortal Kombat XL'i bir kenara bırakıp yamayı beklemek en iyisidir.

Ancak, çarpışmanın tam olarak hangi anlarda meydana geldiğini biliyorsanız, o zaman bir çarpışmaya neden olan durumlardan kaçınarak oyuna devam edebilirsiniz.

Ancak, çarpışmanın tam olarak hangi anlarda meydana geldiğini biliyorsanız, o zaman bir çarpışmaya neden olan durumlardan kaçınarak oyuna devam edebilirsiniz. Ek olarak, bir Mortal Kombat XL kaydı indirebilir ve kalkış noktasını atlayabilirsiniz.


Mortal Kombat XL donuyor. Resim donuyor. Çözüm

Durum, çökmelerle hemen hemen aynıdır: birçok donma, doğrudan oyunun kendisiyle veya daha doğrusu geliştiricinin oyunu oluştururken yaptığı hatayla ilgilidir. Bununla birlikte, donmuş bir resim, genellikle bir video kartının veya işlemcinin içler acısı durumunu araştırmak için bir başlangıç ​​noktası olabilir.

Bu nedenle, Mortal Kombat XL'deki resim donarsa, bileşenlerin yüklenmesiyle ilgili istatistikleri görüntülemek için programları kullanın. Belki de video kartınız çalışma ömrünü çoktan tüketmiştir veya işlemci tehlikeli sıcaklıklara kadar ısınmaktadır?

Video kartı ve işlemcilerin yükleme ve sıcaklıklarını kontrol etmenin en kolay yolu MSI Afterburner programındadır. Hatta isterseniz Mortal Kombat XL görüntüsünün üstünde bu ve daha birçok parametreyi görüntüleyebilirsiniz.

Hangi sıcaklıklar tehlikelidir? İşlemciler ve video kartları farklı çalışma sıcaklıklarına sahiptir. Video kartları için genellikle santigrat derecedir. İşlemciler biraz daha düşük - derece. İşlemci sıcaklığı daha yüksekse, termal macunun durumunu kontrol etmelisiniz. Kurumuş olabilir ve değiştirilmesi gerekebilir.

Video kartı ısınıyorsa, sürücüyü veya üreticinin resmi yardımcı programını kullanmalısınız. Soğutucuların devir sayılarını artırmak ve çalışma sıcaklığı.

Mortal Kombat XL yavaşlıyor. Düşük FPS. Kare hızı düşer. Çözüm

Mortal Kombat XL'deki takılmalar ve düşük kare hızları ile ilk adım grafik ayarlarını düşürmek. Tabii ki, birçoğu var, bu yüzden her şeyi arka arkaya azaltmadan önce, belirli ayarların performansı nasıl etkilediğini tam olarak öğrenmelisiniz.

Ekran çözünürlüğü. Kısacası oyunun resmini oluşturan puanların sayısı bu. Çözünürlük ne kadar yüksek olursa, video kartındaki yük o kadar yüksek olur. Bununla birlikte, yükteki artış önemsizdir, bu nedenle ekran çözünürlüğünü azaltmak, diğer her şey yardımcı olmadığında yalnızca son çare olmalıdır.

Doku kalitesi. Tipik olarak, bu ayar doku dosyalarının çözünürlüğünü belirler. Video kartında az miktarda video belleği varsa (4 GB'den az) veya çok eski bir bellek kullanılıyorsa dokuların kalitesini düşürün HDD, iş mili hızı 'den az olan.

Model kalitesi(bazen sadece ayrıntılar). Bu ayar, oyunda hangi 3B modellerin kullanılacağını belirler. Kalite ne kadar yüksekse, o kadar çok poligon. Buna göre, yüksek poli modeller, video kartının daha fazla işlem gücüne ihtiyaç duyar (video belleği miktarıyla karıştırılmamalıdır!), bu, düşük çekirdekli veya bellek frekansına sahip video kartlarında bu parametrenin azaltılması gerektiği anlamına gelir.

gölgeler. Farklı şekillerde uygulanırlar. Bazı oyunlarda gölgeler dinamik olarak oluşturulur, yani oyunun her saniyesinde gerçek zamanlı olarak hesaplanır. Bu tür dinamik gölgeler hem işlemciyi hem de ekran kartını yükler. Optimize etmek için geliştiriciler genellikle tam işlemeyi bırakır ve oyuna gölgelerin ön işlemesini ekler. Statiktirler, çünkü aslında sadece ana dokuların üzerine bindirilmiş dokulardır, bu da video kartının çekirdeğini değil, belleği yükledikleri anlamına gelir.

Geliştiriciler genellikle gölgelerle ilgili ek ayarlar ekler:

  • Gölge Çözünürlüğü - nesnenin gölgesinin ne kadar ayrıntılı olacağını belirler. Oyunun dinamik gölgeleri varsa, video kartının çekirdeğini yükler ve önceden oluşturulmuş bir oluşturma kullanılıyorsa, video belleğini “yer”.
  • Yumuşak gölgeler - gölgelerdeki tümsekleri yumuşatma, genellikle bu seçenek dinamik gölgelerle birlikte verilir. Gölgelerin türünden bağımsız olarak, video kartını gerçek zamanlı olarak yükler.

yumuşatma. Özü genellikle aynı anda birkaç görüntü oluşturmak ve bunları karşılaştırmak, en “pürüzsüz” görüntüyü hesaplamak olan özel bir algoritma kullanarak nesnelerin kenarlarındaki çirkin köşelerden kurtulmanızı sağlar. Mortal Kombat XL'in performansı üzerindeki etki seviyelerinde farklılık gösteren birçok farklı kenar yumuşatma algoritması vardır.

Örneğin, MSAA tek seferde 2, 4 veya 8 görüntü oluşturarak kafa kafaya çalışır, bu nedenle kare hızı sırasıyla 2, 4 veya 8 kat azalır. FXAA ve TAA gibi algoritmalar biraz farklı çalışır ve yalnızca kenarları hesaplayarak ve diğer bazı hileleri kullanarak düzgün bir görüntü elde eder. Bu nedenle performansı çok fazla düşürmezler.

Aydınlatma. Kenar yumuşatma durumunda olduğu gibi, aydınlatma efektleri için farklı algoritmalar vardır: SSAO, HBAO, HDAO. Hepsi video kartının kaynaklarını kullanır, ancak video kartının kendisine bağlı olarak bunu farklı şekilde yaparlar. Gerçek şu ki, HBAO algoritması esas olarak Nvidia'dan (GeForce hattı) video kartlarında desteklendi, bu nedenle en iyi "yeşil" olanlarda çalışıyor. HDAO ise AMD grafik kartları için optimize edilmiştir. SSAO en basit aydınlatma türüdür, en az kaynak tüketir, bu nedenle Mortal Kombat XL'de yavaşlama olması durumunda buna geçiş yapmaya değer.

İlk önce ne düşürülmeli? Gölgeler, kenar yumuşatma ve ışık efektleri genellikle en stresli olanlardır, bu nedenle onlarla başlamak en iyisidir.

Çoğu zaman oyuncular Mortal Kombat XL'nin optimizasyonu ile uğraşmak zorundadır. Neredeyse tüm büyük sürümler için, kullanıcıların üretkenliği artırma yollarını paylaştığı çeşitli ilgili forumlar vardır.

Bunlardan biri WinOptimizer adlı özel bir programdır. Bilgisayarı çeşitli geçici dosyalardan manuel olarak temizlemek, gereksiz kayıt defteri girdilerini silmek ve başlangıç ​​listesini düzenlemek istemeyenler için özel olarak yapılmıştır. WinOptimizer bunu sizin için yapacak ve uygulama ve oyun performansını iyileştirmenin yollarını bulmak için bilgisayarınızı analiz edecektir.

Mortal Kombat XL gecikiyor. Büyük oyun gecikmesi. Çözüm

Birçok insan "frenleri" "gecikme" ile karıştırır, ancak bu sorunlar tamamen farklı sebepler. Mortal Kombat XL, görüntünün monitörde görüntülendiği kare hızı düştüğünde yavaşlar ve sunucuya veya başka bir ana bilgisayara erişim gecikmesi çok yüksek olduğunda gecikir.

Bu nedenle "gecikmeler" yalnızca ağ oyunları. Sebepler farklıdır: kötü ağ kodu, sunuculardan fiziksel mesafe, ağ tıkanıklığı, yanlış yapılandırılmış yönlendirici, düşük İnternet bağlantı hızı.

Ancak, ikincisi en az yaygın olanıdır. Çevrimiçi oyunlarda, istemci ve sunucu arasındaki iletişim nispeten kısa mesaj alışverişi ile gerçekleşir, bu nedenle saniyede 10 MB bile gözler için yeterli olmalıdır.

Mortal Kombat XL'de ses yok. Hiçbir şey duyamıyorum. Çözüm

Mortal Kombat XL çalışıyor, ancak nedense ses gelmiyor - bu, oyuncuların karşılaştığı başka bir sorun. Tabii ki, böyle oynayabilirsiniz, ancak sorunun ne olduğunu anlamak yine de daha iyidir.

İlk önce sorunun kapsamını belirlemeniz gerekir. Tam olarak nerede ses yok - sadece oyunda mı yoksa genel olarak bilgisayarda mı? Sadece oyundaysa, belki de bunun nedeni ses kartının çok eski olması ve DirectX'i desteklememesidir.

Hiç ses yoksa, konu kesinlikle bilgisayar ayarlarındadır. Belki ses kartı sürücüleri doğru yüklenmemiştir ya da en sevdiğimiz Windows işletim sistemindeki belirli bir hatadan dolayı ses gelmiyor olabilir.

Mortal Kombat XL'de çalışmayan kontroller. Mortal Kombat XL bir fare, klavye veya oyun kumandasını tanımıyor. Çözüm

Süreci kontrol etmek imkansızsa nasıl oynanır? Belirli cihazları destekleme sorunları burada yersizdir, çünkü tanıdık cihazlardan bahsediyoruz - klavye, fare ve denetleyici.

Böylece, oyunun kendisindeki hatalar pratik olarak hariç tutulur, neredeyse her zaman sorun kullanıcı tarafındadır. Bunu farklı şekillerde çözebilirsin, ama öyle ya da böyle, sürücüye dönmen gerekecek. Genellikle, yeni bir aygıt bağladığınızda, işletim sistemi hemen standart sürücülerden birini kullanmaya çalışır, ancak bazı klavye, fare ve oyun tablası modelleri bunlarla uyumlu değildir.

Bu nedenle, cihazın tam modelini bulmanız ve tam sürücüsünü bulmaya çalışmanız gerekir. Çoğu zaman, tanınmış oyun markalarına ait cihazlar, standarttan bu yana kendi yazılım kitleriyle birlikte gelir. Windows sürücüsü corny, belirli bir cihazın tüm işlevlerinin doğru çalışmasını sağlayamaz.

Tüm cihazlar için ayrı ayrı sürücü aramak istemiyorsanız programı kullanabilirsiniz. Sürücü Güncelleyici. Sürücüleri otomatik olarak aramak için tasarlanmıştır, bu nedenle yalnızca tarama sonuçlarını beklemeniz ve program arayüzünde gerekli sürücüleri indirmeniz yeterlidir.

Çoğu zaman, Mortal Kombat XL'deki frenlere virüsler neden olabilir. Bu durumda, video kartının sistem biriminde ne kadar güçlü olduğu konusunda hiçbir fark yoktur. Özel programlar kullanarak bilgisayarınızı kontrol edebilir ve virüslerden ve diğer istenmeyen yazılımlardan temizleyebilirsiniz. Örneğin NOD32 . Antivirüs kendini kanıtladı en iyi taraf ve dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından onaylanmıştır.

Hem kişisel kullanım hem de küçük işletmeler için uygun olan ZoneAlarm, bilgisayarınızı aşağıdakilerle koruyabilir: işletim sistemi Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP tüm saldırılara karşı: kimlik avı, virüsler, kötü amaçlı yazılımlar, casus yazılımlar ve diğer siber tehditler. Yeni kullanıcılara 30 günlük ücretsiz deneme süresi verilir.

Nod32, güvenliğin geliştirilmesine katkılarından dolayı birçok ödül almış olan ESET'in bir antivirüs yazılımıdır. Geliştiricinin web sitesinde, hem PC hem de bilgisayar için anti-virüs programlarının sürümleri mevcuttur. mobil cihazlar, 30 günlük deneme süresi sağlanır. Var Özel durumlar iş için.

Mortal Kombat XL torrent indir çalışmıyor. Çözüm

Oyunun dağıtım kiti torrent üzerinden indirildiyse, prensipte çalışma garantisi verilemez. Torrent'ler ve yeniden paketlemeler, resmi uygulamalar aracılığıyla neredeyse hiçbir zaman güncellenmez ve ağ üzerinden çalışmaz, çünkü bilgisayar korsanlığı sırasında bilgisayar korsanları her şeyi oyunlardan çıkarır. ağ işlevleri, genellikle lisans doğrulaması için kullanılır.

Bu tür oyun sürümlerini kullanmak sadece uygunsuz değil, aynı zamanda tehlikelidir, çünkü çoğu zaman içlerinde birçok dosya değiştirilir. Örneğin, korumayı atlamak için korsanlar bir EXE dosyasını değiştirir. Ancak, kimse onunla başka ne yaptıklarını bilmiyor. Belki de kendi kendini çalıştıran bir yazılım yerleştirmişlerdir. Örneğin, oyun ilk başlatıldığında sisteme entegre edilecek ve kaynaklarını bilgisayar korsanlarının iyiliğini sağlamak için kullanacak. Veya üçüncü şahıslara bilgisayara erişim izni vermek. Garantisi yoktur ve olamaz.

Ayrıca korsan sürümlerin kullanımı, yayınımıza göre hırsızlıktır. Geliştiriciler, oyunu yaratmak için çok zaman harcadılar, yavrularının karşılığını alacağı umuduyla kendi paralarını yatırdılar. Ve her iş ödenmelidir.

Bu nedenle, torrentlerden indirilen veya belirli yollarla hacklenen oyunlarda herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, korsanı derhal kaldırmalı, bilgisayarınızı bir antivirüs ve oyunun lisanslı bir kopyası ile temizlemelisiniz. Bu sizi yalnızca şüpheli yazılımlardan kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda oyun için güncellemeleri indirmenize ve yaratıcılarından resmi destek almanıza da olanak tanır.

Mortal Kombat XL, eksik bir DLL dosyası hakkında bir hata veriyor. Çözüm

Kural olarak, Mortal Kombat XL başlatıldığında DLL'lerin yokluğuyla ilgili sorunlar ortaya çıkar, ancak bazen oyun süreçte belirli DLL'lere erişebilir ve onları bulmadan en küstahça çökebilir.

Bu hatayı düzeltmek için gerekli DLL dosyasını bulmanız ve sisteme yüklemeniz gerekir. Bunu yapmanın en kolay yolu bir programdır. DLL düzeltici, sistemi tarar ve eksik kitaplıkları hızla bulmanıza yardımcı olur.

Sorununuzun daha belirgin olduğu ortaya çıktıysa veya bu makalede açıklanan yöntem yardımcı olmadıysa, "" bölümümüzden diğer kullanıcılara sorabilirsiniz. Size hemen yardım edecekler!

İlginiz için teşekkür ederiz!

Son olarak Mortal Kombat X oyununun çıkışı gerçekleşti ancak bazı oyuncular oyunun stabilitesine sahip değildi, bu yüzden dövüş oyununun son bölümü başlamıyor. Siz de oyuna başlarken sorun yaşıyorsanız bu materyal tam size göre.

Bu yazımızda sizlere Mortal Kombat X'i bir bilgisayarda çalıştırmak için yapmanız gerekenleri anlatacağız ve oyunun başarısız olmasının nedenlerini anlayabileceksiniz.

Bu arada oyuncuların teknik sorunlar yaşadığı tek oyun Mortal Kombat X değil. Mortal Kombat X, bilgisayarları çok az ortak noktaya sahip olan birçok oyuncu için çalışmaz ve bu, sorunun yüksek değişkenlik gösterdiğini gösterir.

Gerçekten de, Mortal Kombat X'in bilgisayarınızda çalışmamasının birkaç nedeni olabilir. Burada çok şey, oyunun teknik cihazını anlama seviyenize ve normal çalışma için neye ihtiyaç duyduğuna bağlıdır.

Aşağıda, Mortal Kombat X'in piyasaya sürülmesiyle sorunu çözmenin yollarını özetlediğimiz noktaları görebilirsiniz. Bunları etkinlik sırasına göre başlattık. Öyleyse sohbeti bitirelim ve gidelim!

1 . Sistem gereksinimleri

Mortal Kombat X oyununun mevcut standartlara göre oldukça fazla sistem gereksinimi vardır ve bu nedenle birçok oyuncu nispeten zayıf bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlar oyunu başlatmakta sorun yaşıyor.

Bilgisayarınızın Mortal Kombat X sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol edin:

sistem: bit Vista, Win 7, Win 8, Yalnızca Win 10
İşlemci: Intel Core i, GHz veya AMD Phenom II X4 , GHz
Hafıza: 3 GB RAM
Video kartı: NVIDIA GeForce GTX veya AMD Radeon HD
DirectX:

DİKKAT! Oyun, DirectX 11'i desteklemeyen bir ekran kartında çalışmayacaktır. Kontrol ettiğinizden emin olun. teknik özelliklerİnternetteki video kartınız. Ve Windows XP'ye sahip olanlar için - oyun hiçbir durumda üzerinde çalışmayacaktır. Ne kadar üzücü olsa da gerçek.

Ayrıca sistemin bitliğine de dikkat etmelisiniz. Oyun yalnızca Windows'un 64 bit kopyalarını destekler.

2 . Bir hata ile başlamıyor mu?

Çok sık olarak, Mortal Kombat X'i başlatırken, oyuncunun anlamadığı bir hata ortaya çıkıyor. Size neyin ne olduğunu açıklamaya çalışacağız.

Hata şuna benzer kelimeler içeriyorsa "funduszeue.info", "çalışma zamanı hatası", "msvcdll eksik", ardından MCV++ Yeniden Dağıtılabilir'i yüklemeniz gerekir.

Aniden hatada kelimeler varsa nvidia, nv, ati, radeon, grafik, o zaman video kartı için sürücüleri yüklemelisiniz (Bir sonraki paragrafta bağlantı).

Listelenen bileşenlerden birinin eksikliğinin HER ZAMAN bir hataya yol açmadığını unutmayın. Bu nedenle, bu paragrafta belirttiğimiz sürücüleri ve yazılımları güncellemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Eski sürücüler bazen Mortal Kombat X'in başlatılmasına müdahale eder.

4 . Mortal Kombat X'i Steam'den satın aldıysanız, oyun önbelleğinin bütünlüğünü kontrol etmelisiniz (başka bir deyişle, tüm oyun dosyaları yerinde mi). Bunu yapmak için Steam oyun kitaplığınızdaki oyun özelliklerinde uygun öğeyi seçin.

Bir korsanınız varsa - o zaman oyunun crack'ini değiştirmeyi deneyin. Crack'i değiştirmek çok yardımcı olur.

5 . - Oyunu yönetici olarak çalıştırın.

Bilgisayardaki disk belleği dosyasını artırın

6 . klasöre bak Düzenlemek veya Güncelleme oyunun bulunduğu klasörde veya kurulumuyla birlikte ve ekli tüm yazılımları oradan yükleyin.

7 . Bu noktada %99 olasılıkla oyun size kazandırmalı. Bu olmadıysa, ya yanlış bir şey yaptınız ya da geliştiricilerden soruna bir çözüm getirecek bir yama beklemeye devam ediyor. Ve yine oyunun korsan bir kopyasına sahipseniz, başka bir repack indirmek daha iyi olur.

Mortal Kombat XL Torrent indir


Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: bit: Vista, Win 7, Win 8, Win 10
İşlemci: Intel Core i, GHz

Mortal Kombat X Update v İndir

Son Yazılar

Android AksiyonAndroid BulmacaAndroid KlasikAndroid SimülasyonAndroid AksiyonAndroid KlasikAndroid SimülasyonAndroid SimülasyonAndroid Aksiyon

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.