internetsiz navigasyon avrupa / İnternetsiz Kullanılabilen Navigasyon Uygulamaları - Sıladaş | Sıla Yolu Arkadaşın | Avrupa Haber

Internetsiz Navigasyon Avrupa

internetsiz navigasyon avrupa

En iyi İnternetsiz Navigasyon Uygulamaları [Android ve iOS] Ücretsiz

google news

İnternet bağlantınız olmadığında Google Haritalar uygulamasını açın. Sol üstteki menü simgesinden Çevrimdışı haritalar kısmına dokunun. Daha önce indirdiğiniz haritaların bir listesi çıkacak. İnternetiniz olmasa bile listeden indirdiğiniz haritaları seçerek kullanabilirsiniz.

En iyi internetsiz navigasyon uygulamaları ücretsiz Android ve iOS olmak üzere hepsini araştırdık. Kullanıcıların pratikte en çok istediği konuma dolaysız olarak direkt gitme özelliklerini göz önüne alarak derledik. Hemen bakalım.

İnternetsiz navigasyon uygulamaları listesini en iyi olacak şekilde çıkardık. Detaylarına hemen alt kısımda bakalım.

Sygic GPS Navigation & Offline Maps internetsiz navigasyon

internetsiz navigasyon

Sygic GPS Navigasyonu, en gelişmiş navigasyon uygulamasıdır. Akıllı navigasyon özelliği, muhteşem 3D çevrimdışı haritalar ve kullanımı kolay ara yüzü sayesinde olağanüstü navigasyon deneyimi sunar.

  • Gelişmiş güvenlik özellikleri, bilmediğiniz bölgelerde sürüşü kolaylaştırır.
  • Çevrimdışı haritaları kullanarak veri dolaşım ücretlerinden tasarruf edin.
  • Hız sınırı uyarıları, mevcut hız sınırını ve gelecek hız sınırı değişikliklerini gösterir 
  • Dinamik Şerit Desteği, sizi doğru şeride yönlendirir
  • Akaryakıt türünüzü belirleyin ve canlı akaryakıt fiyat bilgisiyle deponuzu en uygun fiyata doldurun
  • Hız kamerası uyarıları sayesinde hızlı cezalarından kurtulun.

Sygic GPS Navigation & Offline MapsAndroid için İNDİR

Sygic GPS Navigation & Offline MapsiOS için İNDİR

Google Haritalar

internetsiz navigasyon

Google Haritaları çevrim dışı olarak kullanabilirsiniz. Google Haritalar, trafik yoğunluğunu bakarak kestirme yollardan gidebilirsiniz. Yapmanız gereken uygulamayı açın ve sol taraftaki menü tuşundan Çevrimdışı Haritalar seçeneğini seçin.

Bu arada Google çevrimdışı harita nasıl kullanılır diyorsanız, buradan seafoodplus.info bakabilirsiniz.

GOOGLE ÇEVRİMDIŞI HARİTA NASIL KULLANILIR ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN..

MapFactor Navigator &#; GPS Navigation Maps

internetsiz navigasyon

Ücretsiz çevrimdışı haritalar içeren ücretsiz bir GPS navigasyon uygulamasıdır. Farklı dillerde, hız sınırlarında, kamera uyarılarında ve diğer kullanışlı özelliklerde sezgisel sesli adım adım navigasyon uygulamasıdır.

  • Çeşitli dillerde sesli navigasyon 
  • Kapıdan kapıya rota planlama
  • Ekranda gösterilen yaklaşan manevra ve mesafeye genel bakış 
  • Cihazınıza yüklenmiş posta kodlu (tam GB posta kodları) ücretsiz çevrimdışı haritalar veya SD kart
  • Hız sınırı ve kamera uyarıları 
  • Sık kullanılan rotalar ve yerler
  • 2D ve 3D modu gerçekçi görsel haritaların görüntülenmesine olanak tanır 
  • Rotadan kaçınma
  • Her ay ücretsiz olarak güncellenir.

MapFactor Navigator &#; GPS Navigation MapsAndroid için İNDİR

MapFactor Navigator &#; GPS Navigation MapsiOS için İNDİR

GPS Navigation & Maps &#; Scout

internetsiz navigasyon uygulaması

Scout birden fazla ödül almış uluslararası en çok kullanılan GPS Navigasyon uygulamasıdır. Gelişmiş ve önemli ölçüde genişletilmiş sürümünün kanıtlanmış kalitesini sunar. Bu, telefon veya tabletiniz için en son harita ve yönlendirme aracıdır.

  • Global çevrimiçi haritaları ve çevrimdışı kullanım için tüm bir ülkeyi
  • Dinamik trafik verisi (yükseltilebilir)
  • Alternatif rotalar
  • Hız sınırı göstergesi
  • Metin okuma vb. ile gelişmiş ses rehberli görsel ve işitsel navigasyon ve
  • Birinci sınıf yaya navigasyonu
  • Her yıl çeşitli ücretsiz harita güncellemeleriyle birlikte global interaktif ve son derece detaylı OSM harita

GPS Navigation & Maps &#; ScoutAnroid için İNDİR

Navmii GPS Dünya (Navfree)

internetsiz navigasyon uygulaması

Navmii, sesli rehber,  konum arama, anlık trafik bilgileri ilgi alanı ve sürücü deneyim puanları gibi özellikleri bir arada sunmaktadır.

  • Gerçek zamanlı trafik ve yol bilgileri 
  • Sadece GPS üzerinden çalışır
  • HD kalitesinde haritalar
  • internet bağlantısı gerektirmez 
  • Çevrimdışı ve çevrimiçi adres arama
  • Sürücü Puanları
  • Yerel konum arama 
  • Otomatik yeniden güzergah hesaplama
  • İletişim ve harita raporlama 

Navmii GPS Dünya (Navfree)Android için İNDİR

Google Haritalar’ı internet bağlantınız olmadan kullanma! İnternetsiz Navigasyon nasıl kullanılır?

Google Haritalar internet bağlantısına ihtiyaç duyulsa da uygulamayı internet bağlantınız olmadan da kullanabilirsiniz. Google Haritalar’ı nasıl çevrimdışı kullanabileceğinize bakalım.

1- İlk olarak Google Haritalar’ı internet olmadan kullanmak için dışarı çıkmadan internet bağlantısına sahip olmanız gerekir. Google Haritalar uygulamasını açın ve gideceğiniz yeri aratarak bulun.

2- Daha sonra arattığınız bölgenin haritasını, daha sonra internet olmadan kullanmak için telefonunuza indirin. Bunu yapmak için uygulamanın sol üst kısmında bulunan menü simgesine dokunarak, açılan listeden Çevrimdışı Haritalar’ı seçin.

3- Ekran karşınıza çıkacak. Bu kısımdan ise en üstte bulunan Kendi haritanızı seçin kısmına dokunarak indireceğiniz bölgeyi kapsayan haritayı seçme ekranına geçin.

4- Haritasını indirmek istediğiniz bölgeyi, mavi kutu içine alın. Google, bu ekranda haritanız için ne kadar bir veri indirmesi gerektiğini karşınıza çıkaracak. Bölgeyi seçtikten sonra indir butonuna dokunarak, haritanın telefonunuza indirilmesini bekleyin.

5- İndirme tamamlandığında artık haritanız akıllı telefon depolandığından, internet bağlantınız olmasa bile indirdiğiniz haritayı kullanabilirsiniz. İnternet bağlantınız olmadığında Google Haritalar uygulamasını açın ve yine sol kısımda menü simgesinden Çevrimdışı haritalar kısmına dokunun. Karşınıza daha önce indirdiğiniz haritaların bir listesi çıkacak.

6- İnternetiniz olmasa bile listeden indirdiğiniz haritaları seçerek kullanabilirsiniz.

Son olarak indirmiş olduğunuz haritaları 30 gün içinde güncellemezseniz, 30 günün sonunda silineceklerdir. 

İnternet Olmadan Navigasyon Çalışır Mı?

Navigasyon cihazları ve harici navigasyon cihazları internete ihtiyaç duymadan çalışabilmektedirler. Fakat bu cihazları yeni yolların eklenmesi için sık sık güncellemek gerekmektedir.

İnternetsiz Navigasyon Nasıl İndirilir?

İnternet bağlantınız olmadığında Google Haritalar uygulamasını açın. Sol üstteki menü simgesinden Çevrimdışı haritalar kısmına dokunun. Karşınıza daha önce indirdiğiniz haritaların bir listesi çıkacak. İnternetiniz olmasa bile listeden indirdiğiniz haritaları seçerek kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı Haritalar Nasıl İndirilir?

Google Haritalar uygulamasını açın. İnternete bağlı olduğunuzdan ve Google Haritalar&#;da oturum açtığınızdan emin olun. Bir yer arayın (ör. Gazintep). Alt kısımda ilgili yerin adına yada adresine İndir&#;e tıklayın.

Akıllı Telefonlarda Navigasyon Nasıl Kullanılır?

Google Haritalar uygulamasını açın. Navigasyonu başlatın. Bir seçenek belirleyin kısmına tıklayın. Rotanızı izlediğiniz harita üzerinde bir bildirim gösterilir. Bildirim anonim olacaktır.

Navigasyon İnternet Harcar Mı?

Google Maps&#;ın navigasyon aracı, ortalama olarak bakıldığında çok az mobil veri tüketmektedir. Dahası telefonunuzda arka planda açık başka bir uygulama yoksa ve sadece Google Maps navigasyon hizmeti kullanıyorsanız, dakika başına çok düşük bir internet harcarsınız.

Navigasyon Kaç MB İnternet Yer?

Yandex&#;in analize göre Navigasyon ve Haritalar&#;dan yararlanan kullanıcılar günlük ortalama MB internet tüketimi yapmaktadır.

ETİKETLER:uygulama

Çevrimdışı mod şehir dışı gibi yerlerde internet bağlantısı yokken adres aramayı ve rota oluşturmayı sağlar.

Uygulamanın internet bağlantısı olmadan çalışabilmesi için ilgili haritayı önceden cihazınıza indirin.

Birden fazla bölgeden geçecek bir rota oluşturmak istiyorsanız, gerekli olan tüm bölgelerin haritalarını cihazınıza indirmeniz gerekecek.

İnternet bağlantısı olmadan rota oluşturma
Mobil şebeke sinyali zayıflar veya kaybolursa çevrimdışı mod otomatik olarak açılır. Bu durumda rota, indirilen haritaya dayanarak, trafik durumu, trafik kameraları ve yol birimleri gibi internetten alınan bilgiler dikkate alınmadan oluşturulur.
Yoldayken internet bağlantısı kesildi
Yoldayken internet bağlantısını kaybettiğinizde rota üzerinden navigasyonunuz devam eder. Fakat rotanızı değiştirirseniz çevrimdışı mod etkinleştirilir. Yandex Maps yeni bir rota oluşturur ve indirdiğiniz harita bilgilerine dayanarak rotanız üzerinde navigasyon sağlamaya devam eder. İnternet bağlantısı yeniden kurulduğunda çevrimdışı mod kapanır ve uygulama, rotanızı trafik durumunu dikkate alarak düzeltir.

İnternetsiz Kullanılabilen Navigasyon Uygulamaları

Herkese selamlar,
Malum izinler başladı ve hepimizin en büyük sorunlarından birisi ya eski sürümlü bir navigasyon cihazı ya da internetsiz çalışmayan navigasyonlar. Bu yazım da tamamen testlerini yaptığım bazı navigasyon uygulamaları sizlerle paylaşmak istiyorum. Açıklamalı bir şekilde.
1- İlk sırada olmazsa olmaz google Haritalar yer alıyor hem andriod hem de ios cihazlarda sorunsuz çalışan uygulamamızın birde çevrımdışı modu mevcut bu özellik bir çok kullanıcı tarafından bilinmese de oldukça yararlı olduğunu söylemek gerek.

  1. Android telefon veya tabletinizde Google Haritalar uygulamasını Haritalar açın.
  2. İnternete bağlı olduğunuzdan ve Google Haritalar&#;da oturum açtığınızdan emin olun.
  3. Bir yer arayın (ör. Konya).
  4. Alt kısımda ilgili yerin adına veya adresine ve sonra İndir İndirİndir&#;e dokunun. Restoran gibi bir yer arıyorsanız Diğer Diğerve sonraÇevrimdışı harita indir ve sonraİndir&#;e dokunun.

Haritaları ister SD karta istersen telefonunuza kaydedin. Kaydettiğiniz haritayı çevrımdışı kullanabilirsiniz. bilmeniz gereken detay ise gideceğiniz tüm güzergahları indirmeniz gerekmekte. aksi halde yol bulunamadı uyarısı gelecektir.

İndirmek için Tıklayınız

2. GPS Navigasyonu ve Çevrimdışı Haritalar Sygic

GPS Navigasyonu ve Çevrimdışı Haritalar Sygic uygulaması milyondan fazla sürücü tarafından kullanılmaktadır. Uygulamanın en büyük özelliği adında da anlaşılacağı gibi çevrimdışı yani internetsiz çalışmasıdır. Sesli olarak yol tarifi ve 3D harita özelliği de bulunan uygulama yıl içinde birçok kez güncelleme almaktadır. Test ettiğim en iyilerden birisi olduğunu söylemem gerek bunda ise tek yapmanız gereken şey uygulamayı kurduktan sonra yüklemek istediğiniz haritayı indirmeniz. Mesela Türkiye&#;ye gidecekler için  Avrupa / Türkiye haritasını indirdiğiniz de yaklasık olarak GB bir dosya indirir ve indirdiğiniz haritayı internet gerekmeden kullanabilirsiniz.

Screenshot__Sygic
Screenshot__Sygic
Screenshot__Sygic

 

İndirmek için Tıklayınız

3. MapFactor GPS Navigation Maps

MapFactor GPS Navigation Maps, ücretsiz çevrimdışı navigasyon uygulamaları içinde Google Play’de en yüksek oy puanına sahip olan uygulamadır. Google Play’de kullanıcılarından yıldız puan almayı başaran uygulama tamamen ücretsizdir. Uygulamayı Türkiye de dahil ülkede kullanabilirsiniz. Uygulama sürekli güncelleme alarak haritalarını güncel tutmaktadır. Tamamen ücretsizdir.

 

Android İndirmek için Tıklayınız Apple İos İndirmek için Tıklayınız

4. CoPilot GPS – Navigasyonu

Sizlere önereceğimiz bir diğer başarılı çevrimdışı navigasyon uygulaması CoPilot GPS – Navigasyonu’dur. Uygulamayı ilk yüklediğiniz zaman size 7 gün boyunca kullanabileceğiniz ekstra özellikler sunmaktadır. 7. günün sonunda uygulama için satın almayı kullanarak bu özellikleri satın alabilir veya ücretsiz versiyonla devam ederek sadece çevrimdışı haritayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Android İndirmek için Tıklayınız Apple İos İndirmek için Tıklayınız

5 &#; Go Mobile &#; Tomtom (ücretli)
En başarılı navigasyonlar arasında yer alan tomtomun mobil versiyonu da oldukça yüksek puanlara sahip oldukça başarılı bir uygulama. Çevrımdışı harita özelliği, Radar uyarları, kapalı yol bildirimlerini önceden göndenmesiyle oldukça ünlü bir cihaz. Tomtom mobil uygulaması android marketten indirilerek kullanılabilir.  Yaklaşık Gb bir harita güncellemesi yapan tomtom 75Km test imkanı vermekte sonrasında Aylık 5,99€ yıllık 19,99€ gibi bir ücretle premium üyelik almanız gerekmekte.

tomtom1
tomtom2
tomtom3

 

Apple İos İndirmek için Tıklayınız

 

Android İndirmek için Tıklayınız

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

Telefona İnternetsiz Navigasyon İndir

İnternetsiz navigasyon (GPS) için bağlantınız olmadığında Google Haritalar uygulamasını açın. Sol kısımda menü simgesinden Çevrimdışı haritalar kısmına tıklayın. Ekrana daha önce indirdiğiniz haritaların bir listesi çıkacak. İnternetiniz olmasa bile listeden indirdiğiniz haritaları seçerek kullanabilirsiniz.

En İyi İnternetsiz Navigasyon Programı

    • Google Haritalar
    • Here WeGo
    • Sygic
    • CoPilot GPS
    • seafoodplus.info
    • Polaris
    • Yandex
    • Locus Map

Telefona İnternetsiz Navigasyon İndir Uygulamaları

Uygulama ile kolay bir şekilde navigasyondan konum bulma işlemini yapabilirsiniz.

1- Google Haritalar

    • Daha sonra arattığınız bölgenin haritasını ve internet olmadan kullanmak için telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bu kısımda uygulamanın sol üst kısmında bulunan menü simgesine dokunarak, açılan listeden Çevrimdışı haritalar kısmını seçin.
Screenshot 8 1
    • Aşağı kısımdaki gibi bir ekran gelecek. Bu kısımdan ise en üstte bulunan Kendi haritanızı seçin kısmına tıklayarak indireceğiniz bölgeyi kapsayan haritayı seçme ekranına geçin.
Screenshot 9 1
    • Burada haritasını indirmek istediğiniz bölgeyi, aşağıdaki gibi mavi kutu içine alın. Google, bu ekranda haritanız için ne kadar bir veri indirmesi gerektiğini karşınıza çıkaracak. Bölgeyi seçtikten sonra indir butonuna dokunarak, haritanın telefonunuza indirilmesini bekleyin.
Screenshot 10 1
    • Daha sonra indirme tamamlandığında artık haritanız akıllı telefonunuzda depolandığından, internet bağlantınız olmasa bile indirdiğiniz haritayı kullanabilirsiniz. İnternet bağlantınız olmadığında Google Haritalar uygulamasını açın ve yine sol kısımda menü simgesinden Çevrimdışı haritalar kısmına dokunun. Karşınıza daha önce indirdiğiniz haritaların bir listesi çıkacak.
Screenshot 11 1
    • Son olarak internetiniz olmasa bile listeden indirdiğiniz haritaları seçerek kullanabilirsiniz. Bu arada indirmiş olduğunuz haritaları 30 gün içinde güncellemezseniz, 30 günün sonunda silinecektir.
Screenshot 12 1

İnternet Olmadan Navigasyon Çalışır Mı?

Google Haritalar internet olmadan en çok kullanılan uygulamaların başında geliyor. Google Haritalar uygulaması hem internetli hem de internet olmadan kullanılan nadir uygulamalardan biridir.


Çevrimdışı haritalar nasıl indirilir?

    • İlk olarak Android cihazlardan yada tabletinizde Google Haritalar uygulamasını açın.
    • İnternete bağlı olduğunuzdan ve Google Haritalar&#;da oturum açtığınızdan emin olun.
    • Bir yer arayın (ör. İstanbul).
    • Son olarak alt kısımda ilgili yerin adına yada adresine İndir&#;e dokunun.

Yandex internetsiz çalışır mı?

Yandex Navigasyon artık mobil cihazlarında internet bağlantısı olmasa da navigasyon özelliği kullanılabilmektedir. Bu arada Yandex Navigasyon&#;un çevrimdışı özelliğini kullanabilmek için ilgili şehirlerin haritalarının mobil cihazlara indirilmiş olması gerekmektedir.

Yandex internetsiz navigasyon nasıl kullanılır?

    • İlk olarak Uygulamaya girin.
    • Haritaları indir sekmesine basın.
    • Haritasını indirmek istediğiniz şehri seçin.
    • Son olarak indir seçeneğine dokunun.

Bu arada yandex internetsiz navigasyon kullanmak için seafoodplus.infoburadan bakabilirsiniz.

Yandex Çevrimdışı Kullanmak için Tıklayın..

Yandex çevrimdışı nasıl kullanılır?

İlk olarak meni kısmına giriş yapın. Daha sonra haritasını indireceğiniz şehri aratın ve ilgili haritanın güncel versiyonunu indirin. Daha sonra indirme işlemi sonrasında Çevrimdışı Harita Özelliğini kullanabilirsiniz. Yandex internetsiz navigasyon indirme seafoodplus.info işlemini yapabilirsiniz.

2- WeGo

Screenshot 10 3

WeGo uygulaması internetli ve internetsiz olmak üzere kullanılabilen özelliklere sahip en tercih edilen çevrimdışı navigasyon uygulamalarından bir tanesidir.

    • Yüzden fazla ülke desteğiyle bir ülkenin tüm haritasını indirmenize izin verir.
    • Anlık sesli navigasyon desteğine sahip olan uygulama, yurt dışında toplu taşıma hizmetlerini de listelemektedir.
    • Yurt dışı seyahate çıkarsanız, taksi dışındaki alternatifleri de kullanarak bütçenize fayda sağlayabilir.

Here WeGo İNDİR iOS

Here WeGo İNDİR Android

3- Sygnic

Screenshot 11 3

İnternetsiz çevrimdışı kullanılan uygulama, veri ücreti olmadan inanılmaz detaylar sunan üç boyutlu çevrimdışı haritaları ile tanınmaktadır.

    • 3 boyutlu haritalar yanlış bir sokağa girme olasılığınızı en aza indirmektedir.
    • Trafik ayrıntılarını çevrimiçi olmak şartıyla TomTom hizmetlerinden yararlanıyor.

Sygnic İNDİR

4- CoPilot GPS

Screenshot 12 3

CoPilot uygulaması en özel navigasyon uygulamalarından biridir.

    • Bir bölgeyi hastane, eczane ve restoran gibi tüm ayrıntılarıyla indirmenize izin verir.
    • Cadde cadde sesli navigasyon desteği yer almaktadır.
    • Trafik yoğunluğu desteği de olan uygulama 7 günlük deneme sonrasında bitmektedir.

CoPilot İNDİR Android

CoPilot İNDİR iOS

5- seafoodplus.info

Screenshot 8 2

En iyi offline navigasyonlardan biridir.

    • Çevrimdışı harita özelliği oldukça güvenlidir.
    • Pek çok ülkenin haritasını indirmenize olanak sağlar.
    • OpenStreetMaps adlı kullanıcılar tarafından güncellenen bu haritaları da telefonlarda az yer kaplaması için sıkıştırmaktadır.

seafoodplus.info İNDİR Android

seafoodplus.info İNDİR iOS

6- Polaris

Screenshot 9 2

Polaris uygulaması özellikle off-road yani macera severler için yapılmıştır. Kampçı, denizci yada trekkingci iseniz Polaris GPS Navigasyon en iyi navigasyonlardan biridir.

    • Off-road alanına çevrimdışı harita sunar.
    • Manyetik pusula, altimetre, kilometre sayacı, hız göstergesi gibi açık hava maceralarınızda size yardımcı olacaktır.
    • Google Haritalar, NOAA Deniz Haritaları ve yürüyüş haritaları gibi rehberlik sunmak için kullandığı düzinelerce resmi kaynağa da yer almaktadır.

Polaris İNDİR Android

Polaris İNDİR iOS

7- Locus Map

Screenshot 06 15T

Dış mekan deneyimi için çevrimdışı haritalara sahip çok işlevli bir navigasyon uygulamasıdır.

Locus Map İndir Android

Araç İçin İnternetsiz Navigasyon Uygulaması

Araç için internetsiz en iyi navigasyon uygulaması konusunda kesin bir en iyi seçeneği belirlemek zor, çünkü tercihler kişiden kişiye değişebilir. Ancak, aşağıda popüler olan bazı internetsiz navigasyon uygulamalarını ve özelliklerini bulabilirsiniz:

  1. Sygic: Sygic, geniş bir harita veritabanıyla öne çıkan popüler bir çevrimdışı navigasyon uygulamasıdır. Ayrıca hız kameraları uyarıları, şerit rehberliği, hız sınırları gibi özelliklere sahiptir. Sesli yönlendirmeler ve 3D görüntüler sunar. İndirme ve kullanma açısından kullanıcı dostu bir arabirime sahiptir.

  2. seafoodplus.info: seafoodplus.info, kullanımı kolay ve çevrimdışı haritalarla çalışan bir navigasyon uygulamasıdır. Detaylı haritalar sunar ve yol tarifleri yapabilir. Özellikle yaya ve bisikletçi navigasyonu için de uygundur. Ayrıca oteller, restoranlar ve turistik yerler gibi noktaları da gösterebilir.

  3. OsmAnd: OsmAnd, açık kaynaklı bir navigasyon uygulamasıdır ve çevrimdışı kullanım için harita verilerini sunar. Sesli yönlendirmeler, hız sınırları, trafik bilgileri ve arama gibi özellikleri içerir. İstediğiniz haritaları indirebilir ve çevrimdışı olarak kullanabilirsiniz.

  4. Here WeGo: Here WeGo, kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan çevrimdışı navigasyon uygulamasıdır. Sesli yönlendirmeler, trafik durumu ve toplu taşıma seçenekleri gibi özellikleri içerir. Ayrıca yaya, bisiklet ve araba navigasyonu için de kullanılabilir.

En İyi İnternetsiz Navigasyon Hangisi?

WeGo ve Here WeGo güvenilir çevrimiçi ve çevrimdışı özelliklere sahip en popüler çevrimdışı navigasyon uygulamalarındandır. Ayrıca yüzden fazla ülke desteğiyle bir ülkenin tüm haritasını indirmenize olanak sağlar. Sokakları ayrıntılarına kadar gösterir.

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: mobil

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir