gaziantep hatem hastanesi cildiye / funduszeue.info Abbas İnandırıcı | Klinix | Özel Hastane İndirimli Randevu Sistemi

Gaziantep Hatem Hastanesi Cildiye

gaziantep hatem hastanesi cildiye

Gençlerde sivilce sorununa dikkat

Özel Hatem Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Abbas İnandırıcı, halk arasında sivilce olarak bilinen akne probleminin özellikle gençlerde görülen yaygın bir deri hastalığı olduğunu belirtereke, uyarılarda bulundu.
Dr. Abbas inandırısı, sivilce problemi hakkında bilgi vererek, "Akne foliküler kanalda tıkanmaya bağlı olarak gelişen bir cilt hastalığıdır. En sık ergenlik çağında görülmekle beraber, bebeklikten yaşlılığa kadar her yaşta ortaya çıkabilmektedir. Akne kişileri psikolojik olarak kötü etkilediği için , cilt hastalıkları arasında en sık başvuru yapılanlarından birisidir" dedi.
Sivilce oluşumuna etki eden faktörler
Dermotoloji Uzmanı Dr. inandırıcı, sivilce oluşumundaki faktörler ilgili ise, "Akne oluşumunda; genetik, beslenme, hormonlar ve çevresel faktörlerin etkisi vardır. Kadında ve erkekte testesteron hormonunun rolü bilinmektedir. Bazı vakalarda testesteron hormonu fazla seviyedeyken bazı vakalarda testesteron normaldir. Fakat yağ hücrelerinin testesterona yanıtı çok fazladır. Anne babanın birinde akne görülmesi çocuklarda da akne görülmesine zemin hazırlamaktadır. Genç kadınlarda menstrüel döngü nedeniyle değişen hormon seviyeleri de aknelerin artmasına sebep olmaktadır. Akne, bazı hastalıklara da eşlik edebilir. Akne ile beraber kızlarda aşırı tüylenme, adet düzensizliği, tip 2 diabet, yumurtalık kistleri olabilir. Bu vakalarda hormonal testlerin mutlaka yapılması ve altta yatan hastalığın tedavi edilmesi gerekir" şeklinde konuştu.
Sivilce tedavisi
Abbas İnandırıcı, hastalığın tedavisi için öncelikle hekime başvurulması gerektiğini söyleyerek, "Akne tedavisi için öncelikle hekime başvurulmalıdır. Uzmanlardan alınacak yardımla daha sağlıklı ve kesin çözümlü bir tedavi uygulanır. Vücut tipinden vücut tipine değişiklikler gösteren akne bazı kişilerde basit bazı kişilerde ise ağrılı bir süreç geçirilmesine sebep olur. İltihabı yüksek akneler için doktorun uygun gördüğü antibiyotik tedavisi uygulanabilir. Hekiminiz tarafından verilen kremler akne tedavisinde önemli rol oynar. Kadınlarda akne tedavisinde ise hormon düzenleyici ilaçlar tercih edilebilir. Gerekli hormon testleri yapılarak bu tedaviye başlanabilir. Doktora danışılmadan kullanılan hormon ilaçları veya antibiyotikler vücudunuzda daha büyük problemlere yol açabilir. Tedavi edilmeyen akne oynandığı taktirde iz yaratarak hem kozmetik hem de ruhsal sorunlara yol açabilir. Sivilce izlerinin giderilmesi için kimyasal peeling, mikrodermabrazyon, dermaroller ve lazer peeling gibi yöntemler uygulanabilir" ifadelerini kullandı.
Tedavide uyulması gerekenler
Dr. inandırıcı, tedavide dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyarılarda bulunarak, "Yorgunluk ve stresin; stres hormonlarını ve dolaylı olarak yağ yapımını artırmaktadır. Yorgunluk ve stresten uzak kalmaya çalışılmalıdır. Çünkü; uyku esnasında cilt beslenmekte ve kendini yenilemektedir. Bu nedenle uykunuzu verimli almaya özen göstermelisiniz. Yüzünüzü özel sabunlar veya temizleyici jel solüsyonlar yardımıyla günde iki kez yıkamalısınız. Sivilceli cilt leke oluşumuna karşı çok hassastır bu nedenle yağsız güneş kremi tercih etmelisiniz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde funduszeue.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー ブラウン系 ジャケット/アウター 定番のブランド The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

ドゥーズィエムクラス

¥円(税込) 送料込み

商品の説明

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー

商品の情報

サイズFREE SIZE
ブランドドゥーズィエムクラス
商品の状態目立った傷や汚れなし

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

funduszeue.info安心への取り組み

お金は事務局に支払われ、評価後に振り込まれます

出品者

スピード発送

この出品者は平均24時間以内に発送しています

コメント (1)

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー
The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー ブラウン系 ジャケット/アウター 定番のブランド The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販 The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー ブラウン系 ジャケット/アウター 定番のブランド The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販
カッコいい- by y, /06/25

/ 5stars

さすがのノースフェイス。カッコ良くて、着やすくて、最高です。
サイドポケットの位置が気になる!- by sam, /06/24

/ 5stars

本格的なウィンドブレーカーです。小雨ぐらいならば撥水も抜群です。布地は薄手です。もちろん中綿はありません。動作の時のシャカシャカ音は少しあります。若干気になります。着用して一番気になるのは左右にあるサイドポケットの位置です。かなり高い場所にあり、腕を上げるような仕種となります。この点が★4つとなる事由です。
安く買えました- by Amazon カスタマー, /06/24

/ 5stars

定価より安く購入できて満足しています、商品は問題なく梱包等も良かったです。
薄く保温性はありません。- by 田中勇三, /06/24

/ 5stars

気に入ったこと…ノースであることデザイン性気に入らなかったこと…薄く保温性がなく生地が固くごわごわしている。
店頭などで買うより…- by マリ, /06/23

/ 5stars

1万円くらいも安く購入できました。あちこちのスポーツショップなどを観て周り同じものを買おうと決めたとき、こちらで購入する方が断然安く買えました。届いた商品もきちんと梱包され無事に届きました。素材などはノースフェイスなので、問題なし!文句なしの商品です!
薄手上着だけど心強い- by admin, /06/21

/ 5stars

メリット春秋の肌寒い日や風が強い日などにも快適に過ごせます。ボタンの代わりにマジックテープがあるので上だけ閉じたい場合はそちらで閉めれます。デメリット春秋の暖かい日に体温が上がるような行動をすると不快な感じになりました。(少しムッとなるよな蒸し暑さ)ポケットの位置が謎。使いづらいので使わない様にしてます。写真 色:ユーティリティブラウン
めっちゃいい!- by yuta, /06/21

/ 5stars

このブランドロゴは黒に白が代表的です。ほとんどのユーザーはこの手のアパレルを着ていますが人と違っておしゃれ感が良く皆と差別化が有り優越感があります。又ショップより円近く購入出来たので大大満足です!

ログインしてコメントする

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

The Dallas ザ ダラス ポンチョ ケープ コート カーキ ミリタリー 通販

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası