kazakca turkce online sozluk / Türkçeden Kazak - Türkçeden Çevirmen | Kazak-Türkçeden Online Çeviri ve Sözlük - Lingvanex.

Kazakca Turkce Online Sozluk

kazakca turkce online sozluk

Kazakça Türkçe Çeviri


Kazakça Türkçe Metin Çeviri
Kazakça Cümle Türkçe Çeviri

Kazakça dilini Türkçe diline çeviri yapabilir veya Kazakça tercüme edebilirsiniz.


Geri bildiriminiz için teşekkürler!
Kendi çevirinizi önerebilirsiniz
Yardımınız için teşekkürler!
Yardımınız, servisimizin daha iyi olmasını sağlıyor. Çeviri konusunda bize yardımcı olduğunuz ve geri bildirim gönderdiğiniz için teşekkür ederiz


"" için çeviri gösterildi
Kendi çevirinizi önerebilirsiniz
Yardımınız için teşekkürler!
Yardımınız, servisimizin daha iyi olmasını sağlıyor. Çeviri konusunda bize yardımcı olduğunuz ve geri bildirim gönderdiğiniz için teşekkür ederiz
Lütfen sayfayı yenileyin. Yazdığınız metin ve çevirisi kaybolmayacaktır.
Yandex.Çeviri tarayıcının veritabanına bağlanamadı. Hata defalarca tekrarlanıyorsa lütfen Destek Ekibi'ne bilgi verin. Listelerin gizli modda çalışmayabileceğini unutmayın.
Listeleri etkinleştirmek için tarayıcınızı yeniden başlatın

Sözlük Kazakça - Türkçe

Kazakça - Türkçe, tanımlar, gramer sözlüğünden çeviriler

Glosbe'de çeşitli kaynaklardan gelen Kazakça'den Türkçe'ye çeviriler bulacaksınız. Çeviriler en yaygın olandan daha az popüler olana doğru sıralanır. Her ifadenin çekimle ilgili tanımları veya bilgileri olmasını sağlamak için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Bağlamda çeviriler Kazakça - Türkçe, çevrilmiş cümleler

Glosbe sözlükleri benzersizdir. Glosbe'de sadece Kazakça veya Türkçe çevirilerini kontrol edemezsiniz. Ayrıca düzinelerce çevrilmiş cümleyi gösteren kullanım örnekleri de sunuyoruz. Aradığınız ifadenin sadece çevirisini değil, bağlama göre nasıl çevrildiğini de görebilirsiniz.

Kazakça - Türkçe dilleri için çeviri belleği

Glosbe'de bulacağınız çevrilmiş cümleler paralel külliyattan (çevrilmiş metinleri olan büyük veritabanlarından) gelir. Çeviri belleği, binlerce çevirmenin desteğine saniyenin çok kısa bir bölümünde sahip olmak gibidir.

Telaffuz, kayıtlar

Çoğu zaman metin tek başına yeterli değildir. Ayrıca cümlenin veya cümlenin neye benzediğini de duymamız gerekir. Glosbe'de sadece Kazakça-Türkçe sözlüğünden çeviriler değil, aynı zamanda ses kayıtları ve yüksek kaliteli bilgisayar okuyucuları da bulacaksınız.

Resimli Sözlük

Bir resim bin kelimeden daha değerlidir. Metin çevirilerine ek olarak, Glosbe'de aranan terimleri sunan resimler bulacaksınız.

Otomatik Kazakça - Türkçe çevirmeni

Daha uzun bir metni çevirmeniz mi gerekiyor? Sorun değil, Glosbe'de ilgilendiğiniz makaleyi veya dosyayı kolayca çevirecek bir Kazakça - Türkçe tercümanı bulacaksınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir