iphone isim söyleme kapatma / iPhone Biri Aradığında İsim Söyleme Nasıl Kapatılır 2022 - Teknoloji

Iphone Isim Söyleme Kapatma

iphone isim söyleme kapatma

iPhone Arayan Kişinin İsmini Söyleme

iPhone Arayan Kişinin İsmini Söyleme , Arayanı iPhone telefonunuzda duyurun veya sesi söylemek için hangi ayarları yapmanız gerektiğini bildirin. Teknoloji devi Apple, getirdiği özelliklerle kullanıcıların gözü haline geldi.

iPhone kullanıcıları Apple cihazlarını nasıl kullanacaklarını asla bilemezler. Arayanın ses şarkısının adının, yüksek güvenilirliğe sahip olan iphone telefonlarında birçok kişi tarafından bilinmediğinden eminim.

Evet, arayanın sesini söylemek mümkündür. Çalışırken telefonumuz çaldığında kim olduğumuzu merak ediyoruz. Sadece kim olduğumuza bak ve telefonu cebimizden çıkarmak için gücümüzü bırak.

Her türlü inceliği dikkate alan Apple hizmeti, bunu önlemek için özelliği iphone cihazlarına getirdi. Peki bu özelliği nasıl açarım? Bu sorunun cevabını kapsamlı bir şekilde haber dahil ediliyor. Arayan duyuru özelliğinin iphone telefonumuzdan açılmasını sağlamak için aşağıdaki adımları takip etmek yeterlidir.

iPhone Arayan İsmini Söyleme Açma

iPhone arayan, iPhone arayan, iPhone’u arayan kişi, iPhone arayanı arayan kişi, sesi duyan kişi, iPhone telefon arayan, sesi söyleyen kişi, iPhone arayan nasıl yapılır duyuru süreci, iPhone arayanı açmak istiyorum, iPhone’u kimin aradığını bilmek istiyorum . Bu işlem için telefonunuzdan birkaç ayar yeterli olacaktır, böylece arayan, arayanın daha önce kim olduğunu öğrenebilir. Bu süreçlerle ne olduğuna bakalım.

İlginizi Çekebilir: iPhone 8 Plus Batarya Değişimi

iPhone Arayanın Adını Sesli Söyleme

Şu anda tek iletişim kanalı olarak bilinen telefonlarımız, bugünün çağındaki tüm operasyonlarımızı görüyor. Filmleri, günlük haberleri ve tüm arkadaşlarımızı göremiyoruz. Herkesin gençlerine ulaşana kadar elinde bir akıllı telefon var.
İphone telefon kullanıcıları mevcut özellikleri nedeniyle harici bir uygulama kullanmazlar. Bazen çalışırken telefonlarımıza bakamayız. Bununla birlikte, birisinin bizi aradığı veya kirli kişiye bakamadığımız zaman, tüm işlemlerimizi bırakıyoruz çünkü o kişinin kim olduğunu merak ediyoruz.
Buna gerek olmadan arayan kişinin kim olduğunu öğrenebilmeniz için ilk olarak telefonun ”Ayarlar” alanına giriş yapıyoruz. Ardından ”Telefon” yazan alana giriş yapalım. Beraberinde ”Aramaları duyur” alanına giriş yapıyoruz. Gelen seçenekleri ”Herkes” seçmeniz durumunda bundan sonra sizi arayan kişilerin ismini önceden duymuş olacaksınız. Böylelikle iPhone arayan ismini söyleme açma işlemlerinizi de tamamlamış olacaksınız.

Bu makale için google’de en çok aranan kelimeler; iPhone Arayan Kişinin İsmini Söyleme ,iphone biri aradığında isim söyleme nasıl kapatılır, samsung arayan kişinin ismini söyleme, iphone arayanın ismini gösteren program, iphone arayanın adını söyleme kapatma, iphone arayan kişinin ismini söyleme açma, iphone biri aradığında isim söyleme nasıl açılır, iphone 4 arayan kişinin ismini söyleme, iphone çalarken isim söyleme nasıl kapatılır.

iPhone Şarj Bildirim Sesini Değiştirme

Cep Hastanesi teknik servis atölyesinde iPhone Şarj Bildirim Sesini Değiştirme nasıl yapılıyor merak ediyorsanız eğer hemen aşağıda paylaşmış olduğumuz videomuzu izleyebilirsiniz. Dilerseniz YouTube kanalımızdaki diğer videolara bakarak kendi telefonunuzun ekran değişimini nasıl olduğunu görebilirsiniz.

Cep Hastanesi resmi Youtube kanalı‘nı ziyaret ederek diğer ekran değişimi videolarını da inceleyebilirsiniz.

Facebook

WhatsApp

Pinterest

E-Mail

Merhaba Arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere “iPhone’da Arayanın İsmini Söyleme” konusu ile ilgili bilgi vermeye çalışacağım. iPhone telefonun en kullanışlı özelliklerinden biri rehberinize kayıtlı kişiler için arayanın ismini söyleme özelliğini açarsanız ve kişilerinizden biri sizi ararsa sesli olarak kimin aradığı söylenecektir. Bu yazımızda kısaca iPhone’da arayanın ismini söyleme işleminden bahsedeceğiz.

Öncelikle iOS 10 güncellemesiyle birlikte iPhone cihazlara “Aramaları Duyur” özelliği geldi. Aramaları Duyur özelliği sayesinde biri sizi aradığı zaman telefonunuz sizi arayan kişinin ismini söyliyor ve telefonunuz çalmaya başlıyor.

iPhone’da arayan kişinin ismini küçük bir ayar sonrası söyletebilirsiniz. Yani biri sizi aradığı zaman o kişi rehberinizde -yani kişi listenizde- kayıtlı ise kişinin adı söylenir ve ardından telefonunuz çalmaya başlayacaktır. Eğer iOS 10 ve üstü bir versiyon kullanıyorsanız bu işlemleri basit bir ayarla gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone cihazlarda arayan kişinin ismini söyleme özelliğini aktif hale getirmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

İlk olarak Ayarlar bölümünü açın. Ardından Telefon seçeneğine dokunun. Aramaları Duyur seçeneğini tıklayın ve açılan menüden “Her Zaman” seçeneğini seçili hale getirin.

Bu aşamadan sonra telefonunuz çaldığında arayan kişinin adı söylenecektir. Aramaları Duyur kısmında yer alan Kulaklık ve Araba seçeneklerini seçerseniz telefonunuz kulaklık takılıyken ve/veya araba kullanırken bu özellik çalışacak diğer durumlarda ise çalışmayacaktır.

Önemli Not: Eğer sizi arayan kişi rehberinizde yok ise; “Bilinmeyen Numara” arıyor şeklinde söyleyecektir.

TechWorm

iphone da arayan ismini söyleme, iphone da arayan kişinin adını söylemesi, iphone da arayan kişinin ismini söylemesi, iphone da arayanın adını söyleme, iphone da arayanın ismini söyleme, iphone da arayanın ismini söyleme kapatma, iphone da arayanın ismini söylemeyi açma, iphone da arayanın ismini söylemeyi kapatma

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası