izmir gaziemir sinema seansları / Zuhal Olcay ve Vedat Sakman, İzmirlilerden alkış aldı

Izmir Gaziemir Sinema Seansları

izmir gaziemir sinema seansları

İzmir Haberleri

İzmir Seçim Sonuçlarıİzmir Yerel Seçim Sonuçları İzmir Genel Seçim Sonuçları

İzmir Gündemindeki Kişiler

Türkiye’nin üçüncü büyük şehri İzmir, Ege Bölgesi’nde bulunuyor. 7 bin km2 yüz ölçümüne sahiptir. Dünyanın en büyük üçüncü flamingo adasının ve diğer cazibe merkezleriyle Ege’nin İncisidir. İzmir’in ilçeleri; Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla’dır. Bu şehrimiz için özel olarak hazırladığımız İzmir haberleri sayfasında, şehre ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son dakika gelişmeleri güncel olarak sizlere sunuyoruz. Ayrıca şehrin tüm ilçe ve beldelerine ait politika, spor, genel kültür ve en yerel gelişmeleri okuyabileceğiniz İzmir son dakika haber sayfamızda günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine de ulaşabilirsiniz.

Paribu Cineverse Optimum İzmir

B&#;y&#; de Gel

No Hard Feelings

B&#;y&#; de Gel

No Hard Feelings

Afacanlar İş Başında

Two Little Toddlers

Afacanlar İş Başında

Two Little Toddlers

Elemental: Doğanın G&#;&#;leri

Elemental

Elemental: Doğanın G&#;&#;leri

Elemental

Transformers: Canavarların Y&#;kselişi

Transformers: Rise of the Beasts

Transformers: Canavarların Y&#;kselişi

Transformers: Rise of the Beasts

&#;r&#;mcek-Adam: &#;r&#;mcek Evrenine Ge&#;iş

Spider-Man: Across the Spider-Verse

&#;r&#;mcek-Adam: &#;r&#;mcek Evrenine Ge&#;iş

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Hızlı ve &#;fkeli 10

Fast X

Hızlı ve &#;fkeli 10

Fast X

Zuhal Olcay ve Vedat Sakman, İzmirlilerden alkış aldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından üçüncü kez düzenlenen 3. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’ne dün usta sanatçı Zuhal Olcay’ın verdiği konser damga vurdu. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılan konser Zuhal Olcay’ın Yine Aşk Var şarkısıyla başladı.

jpg

İzmir seyircisinin yoğun ilgisinin olduğu konserin sürpriz anlarından biri de Vedat Sakman’ın sahneye çıkıp Zuhal Olcay’la şarkı söylemesi oldu. Zuhal Olcay geçmişten günümüze geniş bir repertuvarla unutulmaz bir performansa daha imza attı.

ÖNEMLİ FİLMLER DAMGA VURDU

Festivalde dün film gösterimleri, soru cevap seansları, söyleşiler ve plak dinletisi ile yoğun bir program vardı. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un başrolde olduğu ve yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu, Ulusal Yarışma filmlerinden “Kendi Yolumda” izleyicilerle buluştu.

Ulusal Yarışma kapsamında gösterilen günün bir diğer filmi Belmin Söylemez imzası taşıyan “Ayna Ayna” oldu. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Dr. Avni Tolunay Özel Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülen filmin söyleşisi yönetmen Belmin Söylemez, oyuncular Laçin Ceylan ve Manolya Maya ile Hülya Ulusyo katılımıyla gerçekleşti. Uluslararası Yarışma bölümünde yer alan “Heartbeat Of Tribal Galaxy” günün heyecan veren yapımlarındandı. Festivalin Hayatın Ritmi bölümü filmlerinden “Boşlukta” ve “Fatma’dan Sonra 40 Yıl” ise günün izleyicilerle buluşan dikkat çekici belgeselleriydi. Yarışma Dışı Özel Gösterimler bölümü filmlerinden müzisyen ve sinemacı Nedim Bora Hazar’ın yönettiği belgesel “Almanya Türküleri”nin gösterimi de yapıldı.

jpg

SİNEMADA GÖÇMEN SORUNU

Göç ve göçmen sorunlarını ele alan filmlerden oluşan İki Arada Bir Derede bölümü filmlerinden Okan Avcı yönetmenliğindeki “Şifa” ve Korhan Yurtsever imzalı “Kara Kafa” da dün beyazperdedeydi. Gösterimler sonrasında Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliği ile Sinemada Göçmen Sorunu başlıklı bir de söyleşi yapıldı. Festival direktörü Vecdi Sayar’ın moderatörlüğünü yaptığı söyleşide Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Dış İlişkiler ve İletişim Sorumlusu Selin Ünal ile yönetmen Korhan Yurtsever konuşmacı olarak yer aldı.

ŞARKILARLA MÜBADELENİN YILI

Cemal Ünlü ile Şarkılarla Mübadelenin Yılı plak dinletisi de ilgi çekti. Dinletide tamamı 78 devirli gramofon plaklara (taş plaklara) kaydedilmiş eserler ve sanatçılar en eski örneklerden başlayarak sunuldu.

ÜCRETSİZ FİLM GÖSTERİMLERİ SÜRÜYOR

Festival, film gösterimleri, soru cevap seansları, söyleşiler ile dolu bir programla devam ediyor. 22 Haziran’a kadar sürecek 3. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde 7 farklı lokasyonda düzenlenen ücretsiz film gösterimleri İstinyePark Teras Renk Sinemaları, Elhamra Sahnesi, Karaca Sineması, İzmir Fransız Kültür Merkezi, İzmir Sanat ve Göztepe vapur iskelesindeki Kadifekale Gemisi’nde devam ediyor. Ayrıntılı bilgiye festivalin sosyal medya hesaplarından (Instagram ve Facebook’ta izmirfilmmusicfest / Twitter’da @izmirfilmmusic), seafoodplus.info, izmirart ve seafoodplus.info adreslerinden ulaşılabilir.

Etiketler :

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir