gögüs büyütücü bitki yağları / Daha Dolgun Göğüslere Kavuşmak İçin Bu Besinleri Tüketin! - Hisar Hospital Intercontinental

Gögüs Büyütücü Bitki Yağları

gögüs büyütücü bitki yağları

Göğüsleri Büyüten Bitkisel Yağlar

Daha diri ve büyük göğüslere sahip olmak isteyen bayanlar göğüs büyütücü doğal bitkisel yağları kullanabilirler. Hiç bir yan etkisi olmayan bu yağlar östrojen hormonunu harekete geçirerek daha diri ve büyük göğüslere sahip olmanızı sağlarlar.Göğüs büyüten bitkisel yağlar ve maskelere  geçelim.

Göğüs büyütücü tarçın yağı : Tarçın yağını göğüslerinize masaj yaparak uygulamanız yeterlidir.Tarçın gögüsler üzerinde şişkinlik yaratarak daha dolgun görünmelerini sağlar.

Göğüs büyütücü lavanta yağı : Lavanta yağı da göğüslerdeki kan dolaşımını artırarak dolgun görünmesini sağlar.Gece yatmadan önce masaj yaparak göğüslerinize uygulayın.Kısa zamanda farkı göreceksiniz.

Göğüs büyütücü hodan yağı : Her akşam hodan yağı ile göğüslerinize masaj yaparak bu yağı sürün.30 gün sonra göğüsleriniz dolmaya başlayacaktır.Sürekli kullanırsanız göğüsleriniz büyür ve daha sıkı olur.Dolgunluk veren kremleriniçinde de hodan yağı bulunmaktadır.

Göğüs büyütücü portakal yağı maskesi : Malzemeler: 10 ml portakal yağı,10 ml mersin yağı,20 ml çörek otu yağı,portakal yağı kullanımı

Yapılışı ve uygulanışı : Yağları karıştırdıktan sonra gece yatmadan masaj yaparak göğüslerinize uygulayın.Portakal yağı bölgedeki kan dolaşımını arttırarak dolgunluk sağlar. guzellik.com.tr

Göğüs büyütücü çörek otu yağı maskesi : Malzemeler: 10 damla çörek otu yağı,1 bardak su,1 büyük kaşık rezene çayı

Yapılışı ve uygulanışı : 1 bardak su ile rezene çayını demleyin.Ilıdığında ise süzün.İçine çörek otu yağını koyun.Masaj yaparak göğüslerinize her akşam sürün.

Göğüs büyütücü kara üzüm çekirdeği-yağı maskesi : Malzemeler: 10 ml üzüm çekirdeği yağı,1o ml portakal yağı

Yapılışı ve uygulanışı : Bu iki yağı iyice birbirine karıştırın.Sabah ve akşam olmak üzere göğüslerinize masaj yaparak sürün.Kara üzüm çekirdeğini de her masaj yapışınızda tüketin.Göğüslerinizdeki sarkmaları da düzeltecektir.Egzersiz ile birlikte kullanırsanız göğüslerinizin büyümesinde daha da etkili olacaktır.En iyi göğüs büyütücü bitkisel yağlar ile göğüsleriniz kısa zamanda istediğiniz ebatlara ulaşacaktır.

Vazelin kalçayı büyütür mü

Mü büyütür vazelin kalçayı

Artık sadece şifa amacıyla değil aynı zamanda estetik sorunların çözümünde de çok sık doğaya başvuruyoruz. İnsan vücudu çeşitli nedenlerden dolayı deformasyona oraya biliyor. Herkesin bir vücudu birbirinden farklı olduğu için bazen minyon tipli kadınların göğüsleri daha da küçük olabiliyor. Ya da doğum yapan ve emziren kadınlar bir süre sonra göğüslerinde sarkma sorunu yaşayabiliyor. Göğüslerinin küçük olması nedeniyle sorun yaşayan kadınların imdadına da yine bitkisel çözümler yetişiyor. Göğüs büyütme konusunda doğa yine bize yardımcı oluyor. Kendinizi yenilemek ve göğüslerinizi daha dik ve diri hale getirmek için kullanabileceğiniz doğal yöntemleri sizler için derledik.

Kadınların en takıntılı oldukları konulardan biri de küçük göğüsler olsa gerek. Küçük göğüslü birçok kadın, göğüs büyütme yöntemleri arıyor ve sorun olarak gördüğü bu durumdan kurtulmak istiyor. Her ne kadar bu bir sorun olmasa da herkesin hissettiği ve düşündüğü ayrı tabi. Vazelinle göğüs büyütme konusunda olumlu gelişmeler var. Ancak bu aşamada düzenli kullanım çok önemli. Bu nedenle vazelin göğüs büyütür mü sorusuna evet cevabını verebiliriz ancak sonuç kişiden kişiye değişebilir. Vazelin göğüs büyütme işleminde besleyici yağları ve etken maddeleriyle etki gösterir. Bunun için her gece yatmadan önce göğüslerinize vazelinle masaj yapmanız yeterli. Süre kişiden kişiye değişse de yaklaşık 30 gün sonra vazelin göğüs büyütme üzerindeki etkisini ufak ufak göstermeye başlar.

Ama yağ enjeksiyonu gibi doğal olmayan işlemlerde vücuda zarar verebilir o yüzden böyle bi denicem

Kalçayı mü vazelin büyütür

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr ; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Vazelin Göğüs Büyütür mü? Kadınlar göğüslerini büyütmek ve daha dolgun hale getirmek için diş macunu ve vazelin göğsüne sürüyorlar. Geçtiğimiz yıl boyunca milyonlarca insan tuhaf güzellik ipuçları etkinliğinin iddia edilen ayrıntılarını detaylandıran YouTube videolarını izledi ancak kadınlar garip ...

Mü vazelin büyütür kalçayı

Vazelin, tesadüfen keşfedilen ve sağlık açısından sayısız faydası olan bir üründür. Kullanım alanı çok geniş olan vazelinin özellikle cilt yaralarına iyi geldiği belirtilmektedir. Yapılan çeşitli çalışmalar sonrasında vazelinin ellerde ve deri yüzeyinde oluşan yaraları iyileştirdiği belirlenmiştir. Peki, vazelin başka ne işe yarar? Vazelin neye iyi gelir? Vazelin nerelere sürülür? Vazelin ile ilgili merak edilen tüm soruların yanıtını siz değerli okurlarımız için araştırdık.

 - Daha genç ve güzel, aynı zamanda geri bir vücut imkanı sağlar.

Kullanım alanı çok geniş olan vazelinin özellikle cilde olan faydaları ön plandadır. Yapılan çeşitli araştırmalar sonrasında vazelinin el ve ciltte oluşan yaraları iyileştirdiği tespit edilmiştir. 1859 yılında ilk olarak keşfedilen vazelin ne işe yarar detaylı çalışmalar sonucu belirlenmiştir. Vazelinin özellikle nemlendirme özelliğinin çatlaklara iyi geldiği belirlenmiştir. Bu özelliği sebebi ile birçok kişi topuklarda, dirseklerde veya vücudun diğer bazı bölümlerinde oluşan çatlaklar için vazelini tercih etmektedir.

Vazelin büyütür kalçayı mü

Duymuşsundur mutlaka erkek arkadaşın varsa o bu konuda sana yardımcı olabilir

Vazelin kalçayı büyütür mü

arkaya doğru çıkık olsun istiyorsan spor yap ve kilolu olduğununda farkındamısın?

Kalçayı vazelin mü büyütür

Sadece vazelin sürmekle büyümez.. Vazelin ile uzun uzun masaj yapacak bir erkek bulmalısın.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Dudak çatlağının doğal tedavi yöntemlerinden biri vazelindir. İçeriği doğal olan ve nemlendirici özelliği bulunan vazelin, dudakları besleyerek çatlakları tedavi etmektedir.

En çok merak edilen konular içerisinde vazelin yüze sürülür mü sorusu geliyor. Teorik açıdan ele alındığı zaman vazelin yüze sürüldüğünde herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Fakat eğer hassas bir cilde sahip kişiler mutlaka kullanmadan önce bir doktora başvurması gerekir.

Kalçayı büyütür mü vazelin

Tuz ve vazelinin karışımı özellikle bacaklardaki batıklar için etkili bir ovucudur. Kol, bacak, dirsek, sırt bölgesine bu karışım sürülebilir. 2 çorba kaşığı tuzun içine 1 çorba kaşığı vazelin yeterlidir. Ancak kullanım alanına göre miktar artabilir. Vazelin ile vücut peelingi maskesi aşırı terleyenlerin kokma sorununu da çözer.

Nasır tedavisi: Vazelin inatçı nasırları yumuşatır ve zamanla yok olmasını sağlar. Ayrıca dirsek ve topuk çatlakları konusunda iyileştiricidir.

En çok merak edilen konular içerisinde vazelin yüze sürülür mü sorusu geliyor. Teorik açıdan ele alındığı zaman vazelin yüze sürüldüğünde herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.

Ciltteki nemi hapseden vazelin sayesinde cilt yumuşacık olur. Ayrıca vazelinin sıyrıklar ve küçük kesiklere de iyi geldiği belirtilmektedir. Soğuk havalarda çatlayan dudaklara iyi gelen vazelin, dudakların korunmasına yardımcı olmaktadır. Güzel görünümlü kaşlara sahip olmak isteyenlerin tercihi olan vazelin, kaşların kolay şekil almasını sağlamaktadır. Ayrıca kaşları daha dikkat çekici hale getirmektedir.

spor salolnuna gidip hocaların yönlendirmesiyle spor yapıp yağ oranını kalçada toplaya bilirsin

Uzmanların yaptığı araştırmalara göre; vazelinin içerisinde yüksek miktarda doğal yağ bulunuyor. Bu özelliğinden dolayı kaş ve kirpik uzatmada oldukça başarılı bir ürün. Kaş şeklinizin düzgün görünmesini sağlamak istiyorsanız vazelini benmari usulü eritip her gece yatmadan önce kaşınıza sürün. Bunu yaparken kreminin iyice erimiş olmasına özen gösterin. Çünkü katı kıvamda olan vazelin kaşların dökülmesine neden olabilir. 

Aslında onu doktorlarda diyor ama bilmiyorum işe yaradığını duydum

Ağrılı ve sıkıntılı bir sağlık sorunu olan basur, birçok kişinin başına gelmektedir. Basur olan bölgeye sürüldüğü zaman koruyucu bir bariyer oluşturan vazelinin hemoroidleri yumuşatma etkisi vardır. Kaşıntıyı ve daha fazla hasarı önlemek için basur hastalarına vazelin kullanmaları önerilmektedir.

Vazelin büyütmez veya diğer yağlar. Vazelin göğüsünün nefes almasına engel olur. Uzun vadede zararlı. Yüzüne sürünce de. Veya genel olarak cilde. Badem yağının ne kadar zararlı bilmiyorum. Bezeleri dolduruyor mu bakman lazım.

Vazelinin bitmek bilmeyen faydalarından yazımızın ilk kısmında bahsettik. Ancak vazelinin birçok kişi tarafından bilinmeyen vazelinle çizik giderme nasıl yapılır faydasından bahsedeceğiz. Evdeki mobilyalarda oluşan çizikler çok can sıkıcı olmaktadır. Çeşitli nedenlerle oluşan bu çizikler kötü bir görüntüye sebep olmaktadır. Herhangi bir boyama işlemi yapmadan vazelin sayesinde çizikleri giderebilirsiniz.

Göğüs Büyütme YöntemleriBitkisel Yöntemlerle Göğüs BüyütmeVazelin Göğüs Büyütür mü?Doğal Yollarla Göğüsler Nasıl Büyütülür?Sporla Göğüs Nasıl Büyütülür?Bitkisel Yağlar ile Göğüs Büyütülür mü?Göğüs Büyütme Konusunda Etkili Olan BitkilerGöğüs Büyütme YöntemleriBitkisel Yöntemlerle Göğüs BüyütmeKadınlar arasında göğüs küçük olması yaygın bir sorundur. Birçok kadın bu konuda şikayet ediyor, ancak bir yandan da bıçak yatmaktan tereddüt ediyor. Durum böyle olunca da bitkisel yolla göğüs büyütme daha fazla ön plana çıkıyor. Tamamen doğal olan yöntemler sayesinde herhangi bir estetik ameliyata gerek kalmıyor. Son dönemlerde özellikle doğal gögüs büyütme yöntemleri Saraçoğlu isimli doktor tarafından verilen kürler sayesinde çok daha kolay hale geldi. Örneğin bu konuda kullanılabilecek ilk bitki Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen şerbetçi otudur. Ancak bu kürü uygularken bir yandan da düzenli bir beslenme programı uygulamanız gerekir. Bu mucize bitki tarif edildiği şekilde kullanılması durumunda göğüslerde gerçekten gözle görülür bir büyümeyi sağlıyor.

Bakım kremi olarak tercih edilebilen vazelinin faydaları bir hayli fazladır. Özellikle cilt kuruluğunu gideren vazelinin cilde sağladığı faydalar dikkat çekicidir. Hemen her evde bulunan vazelinin sağladığı temel faydalar şu şekilde sıralanabilir:

Güneş ya da yaşlanma gibi durumlar nedeniyle meydana gelen cilt lekeleriyle savaşmak oldukça zor. Vazelin bu gibi cilt lekelerini iyileştirmede de önemli bir yerde. Cep yakan kozmetik ürünlerindense vazelini tercih ederek hem çok yumuşak hem de pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Vazelinin cilde faydaları sayesinde kendinizi yenilenmiş gibi hissedebilirsiniz. Vazelin cilt lekelerine iyi gelir mi sorusuna cevabımız her ne kadar evet olsa da eğer hassas bir cilde sahipseniz kullanım öncesinde bir uzmana danışmanız faydalı olabilir.

Vazelin kalçayı büyütür mü

Büyütür kalçayı vazelin mü. Çok fazla ürün kullanmak, dudaklarınızın etrafındaki gözenekleri tıkayabilir, bu da bu sorunlara eğilimli hassas cilde sahip ...

İzmir escort bayanlarBursa escort bayanlarAnkara escort bayanlarAntalya escort bayanlarEskişehir escort bayanlarKonya escort bayanlarKayseri escort bayanlarİzmit escort bayanlarescortAlanya escort bayanlarKocaeli escort bayanlarKuşadası escort bayanlarGaziantep escort bayanlarMalatya escort bayanlarDiyarbakır escort bayanlarDenizli escort bayanlarSamsun escort bayanlarAdana escort bayanlarBodrum escort bayanlarDubai escortprivatmodelle berlinpornseks hikayelerisex hikayesipornopaply.org

Arkadaşım soruda dediğim gibi büyük kalçalı olmyı seviyorum

Suan aktif guncel olan bahis ilk kupon hediye olm siteler

Yok ya, yağ ile kıl ne alaka ki? Ben bilmiyorum, araştırmak gerek. Yani bir zararı olmaz da, içini bozabilir. Çok yeme böyle kuruyemişlerden. :D

Vazelin mü büyütür kalçayı

Vazelinin topuk dikenine iyi geldiği belirtilmektedir. Yarım limon suyu ile vazelini karıştırarak içerisine bir tane ezilmiş aspirini ekleyin. Bu karışımı her gece taze hazırlayarak topuğunuza sürerek topuğunuzu sarın. 3 gün bu kürü uygulayabilirsiniz.

Gögüs büyütme bitkisel yağlar kullanarak da mümkün. Ancak doğru yağın ne olduğunu ve nasıl uygulanması gerektiğini bilmek gerekiyor. Tercih ettiğiniz bitkisel yağları kullanarak birkaç basit hareket ve göğüslerinize masaj yapabilir ve büyümesini sağlayabilirsiniz. Göğüs büyütme konusunda etkili olan bitkisel yağlardan göğsünüzü iyice yağladıktan sonra göğsünüzün iç kısmından başlayarak dışa doğru masaj uygulaması yapabilirsiniz. Ancak bu harekete her bir göğüs için 100 defa yapmamız gerekir. Daha sonra da hala yağlı olan göğüslerinizi birbirine yakınlaştırıp uzaklaştırın. Göğüs büyütme konusunda etkili olan diğer bir yöntem ise 50’şer defa 2 göğse de dairesel hareketlerle masaj yapmak.

Vazelin kalçayı büyütür mü

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Vazelin kalçayı büyütür mü

dogal gögüs büyütme yöntemleri

Çoğu kadın mükemmel bir vücuda ve elbette mükemmel şekilli göğüslere sahip olmak ister. Memelerinin daha büyük ve şekilli olmasını isteyen kadınlar meme büyütme estetiği ameliyatı ile istedikleri sonucu elde edebilirler. Meme büyütme ameliyatında farklı teknikler kullanılarak meme dokusunun altına implant yerleştirilir. Ancak bazı kadınlar anestezi ve cerrahi prosedürler konusunda çekinceye sahip olduklarından meme büyütme ameliyatını tercih etmezler. Göğüslerinin boyutu arzu ettiklerinden daha küçük olduğundan öz güven sorunuyla da karşı karşıya kalabilen kadınlar bu durumda daha dolgun göğüslere kavuşabilmek için doğal göğüs büyütme yöntemleri ile çözüm aramaya başlarlar. 

Göğüs Büyütme Doğal Çözüm

Doğal göğüs büyütme amacıyla uygulanabilecek farklı yöntemler vardır. Bu yöntemlerin bazıları hızlı ve etkili bazıları ise uzun vadede kalıcı sonuçlar verirler. En yaygın geçici göğüs büyütme etkisi doğru sutyen seçilerek sağlanabilir. Dekolteli kıyafetlerde dolgulu sutyenler tercih edilerek istenilen göğüs büyüklüğü kolayca yakalanabilir. Mayo ya da iç çamaşırı satın alırken bir neden küçük kap tercih ederek de göğüslerin olduklarından daha büyük görünmesi sağlanabilir. 

Daha Büyük Göğüsler İçin Yoga

Yoga bedenle zihni birleştiren ve hastalıklara içeriden karşı koymayı sağlayan doğal bir şifa aracıdır. Bhujangasana yani kobra pozunda, ayağınızı düz bir şekilde yere birleştirerek karnınızın üzerine uzanmanız ve ellerinizi göğsünüze koymanız gerekir. Her gün 10 kez tekrarlayın.

Ustrasana yani deve pozu, başınız tavana bakacak şekilde diz çöküp ayaklarınıza dokunmak için sırtınızı bükmektir. 10 kez tekrarlayın. Bu poz aynı zamanda sindirim sistemine fayda sağlar. Kol ve uyluk yağını azaltır.

Çift açılı poz olarak da bilinen Dwikonasan ayakta durmayı, iki elinizi de geriye doğru gererek kilitlemeyi ve başınızı dizlerinize değdirmek için eğilmeyi içerir. Bu, büyük göğüsler için en iyi yoga egzersizlerinden biridir.

Göğüs Büyütücü Gıdalar

Evde masaj, göğüs büyütme egzersizleri ve daha büyük görünmelerini sağlayacak yiyecekler tüketerek göğüslerinizin boyutunu doğal yollarla artırabilirsiniz.

Süt ürünleri, meyveler ve kuru yemişler gibi yiyecekler doğal göğüs büyütmeye yardımcı olabilirler. Göğüsler tamamen yağdan meydana gelir. Yağ açısından zengin tam yağlı süt ürünleri tüketmek de göğüs boyutunu büyütebilir. 

Çemen tohumları daha büyük göğüslere sahip olmayı sağlayan zengin östrojen kaynaklarıdır. Çemen tohumları hardal yağıyla karıştırılıp macun haline getirildikten sonra göğüslere nazikçe masaj yapmak için kullanılabilir. 

Kuru yemişler göğüs dokusu oluşturmak için gerekli olan zengin bir tekli doymamış yağ kaynağına sahiptirler. Soya fasulyesi de büyük göğüslerden sorumlu bir hormon olan fitoöstrojenler açısından zengindir. Ayrıca kansere neden olan serbest radikalleri de önler. 

Daha Büyük Göğüsler İçin Masaj

Doğal yollarla göğüs büyütmenin en etkili yollarından biri masaj yapmaktır. Göğüslere masaj yapmak için keten tohumu yağı, rezene yağı ve zeytinyağı kullanılabilir. 

Bu yağlardan herhangi biriyle göğüs masajı yaparken ellerinizi her iki memenin etrafında dolaşım şeklinde hareket ettirin. Her iki memeyi de birleştirin. Bu masajı her gün 10 kez tekrarlayın. Ancak göğüslerde şişme ve hassasiyete yol açabileceğinden çok uzun süre yapmayın.

Daha Büyük Göğüsler İçin Egzersizler

Göğüslerin boyutunu artırabilecek bir dizi egzersiz vardır. Bazıları şu şekildedir:

  • Her iki kolunuzu da uzatın.  1 dakika boyunca yavaşça geriye doğru hareket ettirin. 1 dakika boyunca yavaşça ileri doğru hareket ettirin.  Ardından 1 dakika boyunca nazikçe serbest bırakın.  Bunu iki dakika boyunca tekrarlayın.
  • Ellerinizi en arkaya ulaşana kadar açın.  Ellerinizi öne ve arkaya getirin. Bunu 1 dakika boyunca tekrarlayın.
  • Kollarınızı vücudunuzun önünde uzatarak 90 derecelik açıyla bükün. Kollarınızı geniş açın ve tekrar bir araya getirin. Bunu 1 dakika boyunca tekrarlayın.
  • İki elinizi dua pozisyonunda birleştirin. Ardından hem ön hem de arkaya doğru gerin. Bunu 15 kez tekrarlayın.
  • Yüzünüz yere bakacak şekilde yere yatın.  İki elinizi de yere koyun. Vücudunuzu yukarı ve aşağı doğru itin. Bunu 15 kez tekrarlayın.

Takviyeler Göğüs Boyutunu Artırabilir mi?

takviyeler gögüs boyutunu arttırabilir

Doğal içeriklerden yapılan göğüs takviyeleri daha büyük göğüslere sahip olmayı sağlar. Göğüs büyütme takviyeleri, göğüs boyutunu etkileyen hormon üretimini artırma yeteneğine sahiptir. Genellikle göğüs dokusuna doğal uyarı sağlayacak ginseng, karayılan otu, dong quai ve rezene tohumu gibi vücudu etkilediği bilinen doğal bileşenler içerirler.

Tüm bu yöntemlerin yanı sıra kesin ve etkili sonuçlar almanın tek yolu meme büyütme estetiği ameliyatıdır. Meme büyütme ameliyatında kullanılan implantlar seçilirken hastanın beklentileri ve vücut yapısı değerlendirilir. Böylece hastalar ameliyattan sonra vücutları ile orantılı, doğal görünümlü ve istedikleri ölçülerde göğüslere sahip olma imkanını elde edebilirler. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken, meme büyütme ameliyatının diğer tüm estetik prosedürlerde olduğu gibi alanında uzman ve deneyimli cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğidir. Aksi takdirde doğal olmayan ve vücudun kalanıyla orantısız bir görünüme kavuşulabileceği gibi operasyon sırasında ya da sonrasında kanama, enfeksiyon ve asimetrik görünüm gibi sorunlarla karşılaşılması riski yükselebilir.

Doğal Yollarla Göğüs Büyütme Ameliyatsız Göğüs Büyütücü Bitki Yağları

Dünyada büyük, dolgun ve şekilli göğüslere sahip olmak neredeyse her kadının hayalidir. Dünyadaki çoğu kültürde büyük ve dolgun göğüslere sahip olmak güzelliğin bir sembolüdür. Bazı kadınlar bu konuda doğuştan şanslı olurken bazıları küçük göğüslere sahip olmak konusundan yakınmaktadır.

Göğüs gelişiminden sorumlu iki hormon vardır: östrojen ve progesteron. Kişinin göğüs boyutunu genetik ve beslenme de etkilemektedir.

Rezene Tohumu

Rezene tohumu içinde bulunan flavonoidler östrojen üretimini canlandırır. Östrojen; vücutta göğüs dâhil kadın üreme sistemi organlarının gelişiminden sorumlu olan ana kadın cinsiyet hormonudur.

Malzemeler

  1. 1 tatlı kaşığı rezene tohumu
  2. 1 bardak su
  3. Bal

1 bardak su içine rezene tohumlarını ekleyip bir cezvede kaynattıktan sonra 5 dakika demleyin. Ardından bu rezene çayını soğumadan tüketin. İçine ağız zevkinize göre bal da ekleyebilirsiniz. Günde 2 kez bunu tüketin.

Buğday Tohumu Yağı

Buğday tohumu göğüs gelişimi ve göğüs sıkılaşması konusunda çok etkilidir. Ayrıca buğday tohumu doğru oksijen ve beslenme akışı nedeniyle uygun metabolizmayı sağlarken, memenin etrafındaki tüm lokal dokulara kan dolaşımını hızlandırır. Dahası; buğday tohumu yağı içeriğindeki vitamini sayesinde göğüslerin daha uzun yıllar sıkı kalmasını sağlar.

  1. Birkaç damla buğday tohumu yağını avuçlarınıza damlatın ve göğsünüze dairesel hareketlerle 10 dakika masaj yapın. Bu yöntemi 4 hafta boyunca günde 3 kez tekrarlayın.  

Çemenotu Yağı

Çemenotu östrojenik bitkidir ve ağızdan veya harici kullanıldığında göğüs büyütme hormonlarını uyarır, böylece doğal olarak göğüsleri büyütür.

Malzemeler

  1. 2 tatlı kaşığı çemenotu yağı

Çemenotu yağını avuç içinize alın ve göğüslerinize sürün ve 5 dakika masaj yapın. Bu uygulamayı günlük olarak tekrarlayın.

Soğan Suyu

Soğan suyu göğüs büyütmede çok basit ancak bir o kadar etkili bir yöntemdir. Soğan suyu göğüsleri büyütüp sıkılaşmasına yardımcı olur. Soğan suyunu bal ve zerdeçal ile karıştırıp göğsünüze uyumadan önce sürün. Bir gece bekletin ve ertesi sabah ılık su ile durulayın. Etkili sonuçlar alıncaya dek günlük olarak bu yöntemi uygulayın.

Zeytinyağı

Zeytinyağında bulunan besin maddelerinin kan dolaşımını geliştirdiği bilinmektedir. Ayrıca vücutta östrojenik aktiviteyi taklit eden fitoöstrojenler içerir ve böylece göğüsleri büyütmek için kullanılabilir.

Malzemeler

  1. 2 tatlı kaşığı zeytinyağı

Avuç içinize biraz zeytinyağı alın ve göğüslerinize nazik hareketlerle 5 ila 10 dakika masaj yapın. Bu yöntemi günde 1-2 kez tekrarlayın.

Soya Fasülyesi Yağı

Soya fasulyesi yağı vücuttaki östrojen seviyesinin yükselmesine yardımcı olarak göğüsleri büyütür.

Malzemeler

  1. 2 tatlı kaşığı soya fasülyesi yağı

Soya fasülyesi yağı ile göğsünüze dairesel hareketlerle 10 ila 15 dakika masaj yapın. Bu masajı günlük olarak uygulayın.

Kırmızı Mercimek

Kırmızı mercimek; sağlık alanında kullanıldığı gibi güzellik alanında da kullanılmaktadır. Göğüs büyütmek için etkili ve kullanılması gereken bir doğal besindir. Bunun için 1 bardak su içine bir avuç kırmızı mercimek atın ve 2 saat bekletin. Ardından karıştırın ve göğüslerinize sürün. Yarım saat beklettikten sonra ılık su ile göğüslerinizi yıkayın.

Cüce Palmiye

Cüce palmiye Güney Amerika ve Karayiplerin kıyı bölgelerinde yaygın olarak bulunan yerli bir bitkidir. Cüce palmiye takviyeleri kadınlarda göğüs büyütmek için uzun zamandan beri kullanılmaktadır. Cüce palmiye; göğüsleri büyütmeye yardımcı olabilecek filokütinler içerir. Bu bitki piyasadaki bitkisel mağazalardan kolayca elde edilebilir.

Malzemeler

  1. 500 mg cüce palmiye kapsülü

500 mg cüce palmiye kapsülünü günlük olarak kullanın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası