gülhane hemşirelik fakültesi ankara / Login • Instagram

Gülhane Hemşirelik Fakültesi Ankara

gülhane hemşirelik fakültesi ankara

Sağlık bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi, yılından günümüze ülkemizde hemşirelik eğitiminde köklü ve lider kurumlardan biridir. Gülhane Hemşirelik Fakültesi deneyimli akademisyen kadrosu (5 profesör, 6 doçent, 12 doktor öğretim üyesi ve 2 öğretim görevlisi) ile bilim ve teknolojiyi kullanan; etik değerlere, kritik düşünme, problem çözme ve araştırma becerilerine sahip; değişim yaratabilen ve değişime ayak uydurabilen; bakım, eğitim, araştırma, liderlik rollerini yerine getirebilen sağlığı geliştirmeye ve kaliteli sağlık bakımını vermeye odaklı geleceğin hemşirelerini ve bilim insanlarını yetiştirmeyi hedeflemektedir. Fakültemiz hazırlık sınıfı olmaksızın 4 yıllık eğitim süresine sahiptir. Öğrencilerimiz ilk üç sene okutulan yoğun hemşirelik ve temel tıp derslerini klinik uygulamalarla birleştirerek; dördüncü sene de aldıkları teorik eğitimi uygulama alanında “intörn hemşire” olarak daha da güçlendirerek yetişirler. Ayrıca, Sağlık Bilimleri Haydarpaşa Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (SAHADER) tarafından YKS’de yüksek puanlarla üniversitemizi tercih eden öğrencilere başarı bursu verilmektedir.

Fakültemiz bünyesinde Klinik Simülasyon Eğitim Laboratuvarı bulunmaktadır. Bu laboratuvar, büyüklük ve ileri teknolojik donanım özelliği ile Türkiye’de bulunan Hemşirelik Fakülteleri içerisinde tek olma özelliği taşımaktadır. Öğrencilerin kontrollü bir ortamda gerçeğe yakın yaşam deneyimi kazanabilecekleri, en son teknoloji ile donatılmış bir eğitim merkezidir. Öğrenciler her gün çalışma saatleri içerisinde bu laboratuvarlarda klinik becerilerini pekiştirme imkanı bulabilmektedir.

Fakültemiz Ankara’da sosyal imkanlar yönünden zengin ve güzel bir kampüs ortamı içerisindedir. Fakülte öğretim programını tamamlayan öğrenciler “Hemşire” unvanı alır ve birinci, ikinci, üçüncü basamak sağlık hizmeti veren kamu ya da özel sektöre ait kurum ve kuruluşlarda klinik hemşiresi, yönetici hemşire ve eğitim hemşiresi olarak, ayrıca okul sağlığı hemşiresi, iş yeri hemşiresi, evde bakım hemşiresi olarak da çalışabilirler. Lisans eğitimini başarı ile tamamlayan mezunlarımız, kendi alanları ile ilgili lisansüstü programlarda da fakültemizde öğrenim görebilirler. Hemşirelik eğitimi ve araştırma alanında çalışmak istediklerinde ise akademisyen olarak görev alabilir ve uzmanlaşıp kariyer yapma imkanı da bulabilirler.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ANKARA&#;DAKİ FAKÜLTELER

Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi (Ankara)Gülhane Diş Hekimliği Fakültesi (Ankara) (Erkek) (İçişleri Bakanlığı Adına)Gülhane Eczacılık Fakültesi (Ankara)Gülhane Hemşirelik Fakültesi  Hemşirelik (Ankara)Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi  Beslenme ve Diyetetik (Ankara)  Çocuk Gelişimi (Ankara)  Ebelik (Ankara)  Ergoterapi (Ankara)  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Ankara)  Odyoloji (Ankara)  Sağlık Yönetimi (Ankara)  Sosyal Hizmet (Ankara)Gülhane Tıp Fakültesi  Gülhane Tıp (Ankara)  Gülhane Tıp (Ankara) (Erkek) (İçişleri Bakanlığı Adına)  Gülhane Tıp (Ankara) (Kız) (Milli Savunma Bakanlığı Adına)  Gülhane Tıp (Ankara) (Erkek) (Milli Savunma Bakanlığı Adına)

Gülhane Hemşirelik Fakültesi

  • SAY

    4 Yıl

  • Hamidiye Hemşirelik Fakültesi
    İSTANBUL

    :
    :
    :

    :
    :
    :

    :
    : 90
    : 90

  • Gülhane Hemşirelik Fakültesi
    ANKARA

    Ankara

    :
    :
    :

    :
    :
    :

    :
    :
    :

Ben Bengisu Öcal. Gülhane Hemşirelik Fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. Fakültemiz; gelişen ve değişen sağlık bakım hizmetlerinde optimal düzeyde sağlık bakımı veren, hastayı bütüncül olarak ele alan, hasta ile iletişimi ön planda tutan hemşireler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Fakültemiz; Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gülhane Külliyesi’nde yer almaktadır. Fakültemizde; İç Hastalıkları, Cerrahi Hastalıkları, Kadın ve Doğum Hastalıkları, Çocuk Hastalıkları Hemşireliği gibi dersler verilmektedir. Yabancı dilleri ve spor faaliyetlerini kapsayan dersler de mevcuttur. Gülhane Hemşirelik Fakültesi’nde oldukça kapsamlı ve donanımlı bir simülasyon laboratuvarımız bulunmaktadır. Bu laboratuvar, bize klinik bir ortam sağlamaktadır ve klinik uygulamalarımızı bu laboratuvarda gerçekleştirmekteyiz. Her bir teorik dersin bitiminde Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile anlaşmalı olan hastanelerde staj yapmaktayız. Bu sayede öğrenciler olarak hemşirelik mesleğinde rol model olan hemşirelerle çalışma imkânına sahip oluyoruz. Mezun olduktan sonra; klinik hemşiresi, klinik sorumlu hemşiresi, eğitim hemşiresi ve yönetici hemşire unvanları ile çalışabilmekteyiz. Ayrıca; okul sağlığı, iş yeri, toplum ruh sağlığı hemşiresi olarak da çalışabilmekteyiz. Sağlık alanında çalışmak istediğim, insanlara yardım etmeyi sevdiğim ve insanların tedavi ve bakımını üstlenmek istediğim için bu mesleği tercih ettim. Ayrıca mezun olduğum liseden 1. olarak mezun olmuştum, 1. olan öğrencilere tahsil edilen özel kontenjan ile üniversitemizi tercih ettim. Sağlık Bilimleri Üniversitesi, misyonu ve akademik kadrosuyla en güçlü üniversitelerden biridir. Bu sebeple hemşirelik eğitimini böyle güçlü bir üniversitede almayı tercih ettim. Mezun olduktan sonra, öncelikle günlük alanda çalışarak deneyimlerimi artırmayı daha sonra lisansüstü eğitimimi tamamlayarak deneyim ve bilgilerimi zenginleştirmeyi hedefliyorum. Üniversitemizden mezun olan arkadaşlarımız Gülhaneli olmanın avantajıyla kolay iş bulma imkânına sahiptir. Ayrıca üniversitemiz, öğrencilerinin sosyal yönünü zenginleştirmek için birçok aktivite düzenlemektedir. Üniversitemizi tercih edecek olan adayların, üniversitemizin tanıtım günlerine katılmalarını mutlaka tavsiye ediyorum. Üniversitemizi ve fakültemizi yerinde görmelerini öneriyorum. Sınava girecek olan öğrencilere başarılar dilerim. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

DAHA FAZLASINI GÖRÜNTÜLE

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası