ismail kücükkaya evlimi / Ünlü Gazeteci İsmail Küçükkaya Evlendi - Dailymotion Video

Ismail Kücükkaya Evlimi

ismail kücükkaya evlimi

İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya hangi kanala transfer oldu, FOX TV'den neden ayrıldı?

Eylül 'den beri hafta içi her sabah saat FOX TV'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" programını sunan İsmail Küçükkaya, kanal değiştirdi Eylül'de yeni görevine başlayacak Küçükkaya, yeni çalışacağı kanalda haftanın 5 günü sabah programı, ayrıca cuma günü akşam programı yapacak. İşte, İsmail Küçükkaya'ya dair tüm ayrıntılar

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya, 20 Ocak yılında Kütahya, Simav'da doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini Simav'da tamamlayan Küçükkaya, ardından 'te Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN KARİYERİ

Gazeteciliğe Hürriyet Ankara'da başlayan Küçükkaya, 9 yıldır hafta içi her sabah saat 'da FOX TV'de Eylül 'den beri "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" programını sunuyordu. İstanbul ara yerel seçimi öncesinde Seçim Özel yayınının moderatörlüğünü yapan Küçükkaya, yaptığı açıklamalarla gündeme sık sık gelen isimlerden.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA HANGİ KANALA GEÇTİ?

Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada FOX TV'de sabah programlarını sunan İsmail Küçükkaya'nın artık Halk TV’de ekrana çıkacağını dün duyurmuştu. Bugün itibariyle açıklamalar yapan Küçükkaya, transferi doğruladı. Küçükkaya şu ifadelere yer verdi:

''9 yıldır mutluluk, huzur ve gururla görev yaptığım FOX TV’den dün itibari ile ayrılmış bulunuyorum. Kanal yönetimi bu kararımı anlayışla karşıladı. Anlaşarak ayrıldık. 12 Eylül itibariyle Halk TV’de göreve başlıyorum. Haftanın 5 günü 3’er saat sabah haberlerinde olacağım. Cuma akşamları da bir program hazırlayıp sunacağım. ''

İSMAİL KÜÇÜKKAYA FOX TV'DEN AYRILDI: 'ETKİLENDİM, KALAMADIM'

Küçükkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 9 yıldır çalıştığı FOX TV'den neden ayrıldığını şu sözlerle açıkladı:

''yılıma tam da bugünlerde girmiş olduğum FOX’daki tüm bulunma süremi daima mutluluk ve sevinçle, minnettarlık duygularıyla anacağım.Çok sorulduğu için şunu da açıklamalıyım: FOX yönetimi; başta GYY Doğan Şentürk olmak üzere hepsi kanalda kalmam için muazzam çaba gösterdi. CEO Cenk Soner sürece aktif dahil oldu. 4/5 gün çok yoğun görüşmeler yaptık. Kalmam için ellerinden geleni yaptılar. Ama olmadı, kalamadım. Peki neden?

Birincisi FOX’da yılımda kendimi tekrara düşmekten endişe ettim. Gelecek yıl bir değişiklik yapmayı düşünürken beklenmedik bir anda Halk TV’den teklif aldım. Cafer Mahiroğlu çok istekli, iddialı ve kararlıydı. O heyecandan mesleki anlamda etkilendim. Cafer Mahiroğlu Halk TV’yi büyütmek istiyor. Vizyonunu önemsedim. Sabah haberlerini bir haber kanalında yapma fikri beni heyecanlandırdı. Akşam programı yapma önerisinden de etkilendim. Ve ‘evet’ dedim. Hayırlı olsun.''

İSMAİL KÜÇÜKKAYA ÖZEL HAYATI

'de ilk eşinden ayrılan Küçükkaya, 10 Temmuz 'da Öğretmen Eda Demirci ile evlendi. Ocak 'de, Küçükkaya ve Demirci anlaşmalı olarak boşandılar.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA YAYINLARI

  • Cumhuriyetimize Dair 
  • Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı
  • Korkma 
  • Biraz Cesaret 
  • Fikri Hür Vicdanı Hür

Ödülleri:

  • Altın Kelebek Ödülü - En İyi Erkek Haber Sunucusu (; aday gösterildi)
  • Türkiye Altın Marka Ödülü - Yılın Televizyon Sunucusu (; kazandı)
  • MGD Ödülü - En İyi Sabah Haber Kuşağı (; kazandı

İsmail KüçükkayaFOX TVDoğan ŞentürkCafer MahiroğluHalk TVİsmail Küçükkaya FOX tv'den neden ayrıldı?

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

Küçükkaya, kariyerinde çeşitli gazetelerde çalışarak yükseldi. 'te FOX'da yayınlanan Çalar Saat, sunucusu olan Fatih Portakal'ın akşam haberlerini sunmak için FOX Ana Haber'e geçmesi ile birlikte İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programını sunmaya başladı ve aralıksız 9 yıl her sabah programı sundu. Ayrıca İsmail Küçükkaya, FOX'un seçim programı olan Liderler FOX'ta programında ile seçimlerinde yer aldı. 'da ise tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığıseçimleri için düzenlenen ve iki rakip aday olan Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın konuk olacağı İstanbul Seçim Özel programının moderetörlüğünü yaptı. 'de ise FOX'tan ayrılarak, Halk TV'ye geçti ve yine sabahları yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programını sunmaya başladı. Ayrıca yakında yine Halk TV'de akşam kuşağı için program sunacaktır.

Yayınları[değiştir

FOX TV'nin ünlü programc&#;s&#; gazeteci &#;smail Küçükkay sürpriz bir kararla kanaldan ayr&#;ld&#;. FOX TV'den ayr&#;lan &#;smail Küçükkaya'n&#;n yeni adresi ise Halk TV oldu.

&#;smail Küçükkaya, FOX TV'den Halk TV'ye geçi&#;inin ard&#;ndan sosyal medya gündeminde de ilk s&#;raya yerle&#;ti.

Peki &#;smail Küçükkaya kimdir?&#;smail Küçükkaya kaç ya&#;&#;nda? &#;smail Küçükkaya nereli? &#;&#;te &#;smail Küçükkaya ile ilgili bilgiler

&#;SMA&#;L KÜÇÜKKAYA K&#;MD&#;R? &#;SMA&#;L KÜÇÜKKAYA KAÇ YA&#;INDA? &#;SMA&#;L KÜÇÜKKAYA NEREL&#;?

&#;smail Küçükkaya, 20 Ocak 'de Kütahya'n&#;n Simav ilçesinde dünyaya geldi. Küçükkaya'n&#;n babas&#;n&#;n ad&#; Yunus, annesinin ad&#; ise Halise'dir.

&#;lk ve ortaö&#;renimini Simav'da tamamlayan &#;smail Küçükkaya, ard&#;ndan 'te Gazi Üniversitesi &#;leti&#;im Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdi.

&#;smail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine y&#;l&#;nda Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak ba&#;lad&#;. Hürriyet Gazetesi'nde çal&#;&#;t&#;ktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev ald&#;. y&#;l&#;nda Ak&#;am gazetesinde kö&#;e yazarl&#;&#;&#; yapmaya ba&#;layan gazeteci, y&#;l&#;nda kö&#;e yazarl&#;&#;&#;n&#; da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çal&#;&#;maya ba&#;lad&#;.

senelerinde Ak&#;am Gazetesi'nin Ankara temsilcili&#;i yürüten Küçükkaya, y&#;l&#; Kas&#;m ay&#;nda Ak&#;am Gazetesi'nin genel yay&#;n yönetmeni oldu. Haziran tarihinde Gezi Park&#; olaylar&#;n&#;n ard&#;ndan görevinden al&#;nd&#;.

'de ilk e&#;inden ayr&#;lan Küçükkaya, 10 Temmuz 'da Ö&#;retmen Eda Demirci ile evlendi. Küçükkaya ve Demirci çifti, y&#;l&#;n&#;n ocak ay&#;nda anla&#;mal&#; olarak bo&#;and&#;lar.

&#;smail Küçükkaya, Eylül 'den itibaren FOX TV'de hafta içi her sabah saat 'da ''&#;smail Küçükkaya ile Çalar Saat'' program&#;n&#; sundu.

&#;SMA&#;L KÜÇÜKKAYA'NIN ÖDÜLLER&#;

• Alt&#;n Kelebek Ödülü - En &#;yi Erkek Haber Sunucusu (; aday gösterildi)
• Türkiye Alt&#;n Marka Ödülü - Y&#;l&#;n Televizyon Sunucusu (; kazand&#;)
• MGD Ödülü - En &#;yi Sabah Haber Ku&#;a&#;&#; (; kazand&#;)

&#;SMA&#;L KÜÇÜKKAYA'NIN K&#;TAPLARI

• Cumhuriyetimize Dair ()
• Cumhuriyet'in &#;lk Yüzy&#;l&#; (; &#;lber Ortayl&#; ile birlikte)
• Korkma ()
• Biraz Cesaret ()
• Fikri Hür Vicdan&#; Hür ()

#ankara#türkiye#son dakika#Temmuz#ilk#eylül#ismail küçükkaya#ismail küçükkaya hangi kanalda#ismail küçükkaya fox tv#ismail küçükkaya halk tv#ismail küçükkaya haberleri#ismail küçükkaya son dakika#İsmail Küçükkaya kimdir?#İsmail Küçükkaya kaç yaşında#İsmail Küçükkaya nereli#İsmail Küçükkaya nerelerde çalıştı#İsmail Küçükkaya nerede çalışıyor#İsmail Küçükkaya Akşam Gazetesi#İsmail Küçükkaya Hürriyet#İsmail Küçükkaya Eda Demirci#İsmail Küçükkaya evli mi#İsmail Küçükkaya boşandı mı#İsmail Küçükkaya bekar mı#İsmail Küçükkaya son dakika haberleri#İsmail Küçükkaya biyografi#İsmail Küçükkaya hakkında#İsmail Küçükkaya bilgileri

Bu Kategorideki Diğer Haberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası