kutes metal çorlu / KUTES METAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ arşivleri - İşkur Haber

Kutes Metal Çorlu

kutes metal çorlu

Kutes Metal San. ve Tic. A.Ş.

Kutes Metal San. ve Tic. A.Ş. Firmamız Tekirdağ şehrinde Çorlu ilçesinde Hatip, Yıldız Sk. 10/A, Çorlu/Tekirdağ adresinde bulunmaktadır.

Kutes Metal San. ve Tic. A.Ş.Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kutes Metal San. ve Tic. A.Ş. Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kutes Metal San. ve Tic. A.Ş. firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kutes Metal San. ve Tic. A.Ş. firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - Döküm markası Kutes'in Tekirdağ Çorlu'daki arazisi, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Tekirdağ Özel Endüstri Bölgesi unvanını aldı.

Kutes'ten yapılan açıklamaya göre, küresel standartlarda yeşil üretim felsefesiyle çalışan Kutes, aldığı unvanla Özel Endüstri Bölgesi için verilecek teşvik ve sağlanacak kolaylıklardan faydalanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kutes İcra Kurulu Başkanı Ali Esat Kutmangil, Özel Endüstri Bölgesi unvanına sahip olmaktan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

'30 yıldır hem ülkemize hem sektörümüze hem de toplumumuza sağladığımız faydayı en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Özel Endüstri Bölgesi olarak yatırımlarımıza daha da hız vereceğiz. Döküm ve talaşlı imalat sektörü için önümüzdeki dönemde 3 milyar TL'nin üzerinde yatırım gerçekleştireceğiz. 50 bin ton olan yıllık döküm üretimi kapasitemizi bin ton ve üstüne, bin saat olan işleme kapasitemizi ise bin saate çıkarmayı planlıyoruz. Amerika, Almanya, Avusturya ve Çin gibi ülkelere gerçekleştirdiğimiz ihracat oranını yüzde 36'dan yüzde 57'ye yükseltmeyi, ülke sayısını ise 3 kıtada 12 ülkeden 5 kıtada 20 ülkeye çıkarmayı hedefliyoruz.

Ülkemiz için havacılık, savunma sanayi, yerli elektrikli otomobil, yenilebilir enerji, nükleer enerji gibi stratejik öneme sahip sektörlerde kritik ihtiyaçları karşılamak en büyük arzumuz. Artan üretimle elde edeceğimiz bilgi birikimi sayesinde yedek parça ve makine üretimi gibi nihai ürün üretimi yapılmasının önünü açarak dış ticaret açığını azaltmayı hedefliyoruz. Tüm bu hedeflerimiz doğrultusunda insan gücümüzü de artırarak ülke istihdamımıza katkı sağlayacağız.'

- 'Ülkemizdeki hurdaları ekonomimize kazandıran stratejik bir geri dönüşüm tesisi haline de geleceğiz'

Ali Esat Kutmangil, katma değeri yüksek yatırımlara devam edeceklerini aktararak, 'Karbon negatif hedefimiz doğrultusundaki yatırımlarımızın yanı sıra karbon ayak izi takip edilebilen yüzde 92 oranında geri dönüştürülebilir malzeme ve yenilenebilir enerjiyle çevre dostu üretime devam edeceğiz. Ürünlerimizde artırdığımız hurda oranı sayesinde ülkemizdeki hurdaları ekonomimize kazandıran stratejik bir geri dönüşüm tesisi haline de geleceğiz. Yüzde entegre yatırımlarla tamamen otomasyon üretim yaparak özel montaj çözümleriyle 3 farklı sektörü bir çatı altında toplayacağız. Böylece yeni nesil teknolojileri kullanarak dünyadaki rekabet gücümüzü daha da artıracağız. Kurmayı hedeflediğimiz AR-GE ve tasarım merkezleriyle beraber katma değeri yüksek nihai ürünleri de Kutes çatısı altında üretmeyi hedefliyoruz. Türkiye'nin ikinci yüzyılında da ülke ekonomimize, dünyamıza ve toplumumuza katkı sağlayacak çalışmalara devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kutmangil, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olmak üzere süreçte emeği geçenlere teşekkür etti.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası