göker taşımacılık / funduszeue.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Göker Taşımacılık

göker taşımacılık

HABERLER

Kıb-Tek’in ‘akaryakıt temin ve taşıma ihalesine katılan Sideral Lines Direktörü Ulus Göker, polis, yargı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı, firmaya ait, MİK dosyasında da yer alan evrakların Arıklı tarafından medyada paylaştığını kaydetti.

Kıb-Tek’in ‘akaryakıt temin ve taşıma ihalesine katılan Sideral Lines Direktörü Ulus Göker, polis, yargı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Göker, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın medya aracılığıyla herkese saldırarak, kararı etkilemek adına Merkezi İhale Komisyonu üyelerine doğrudan baskı kurmaya çalıştığını da savundu.

Firmaya ait, MİK dosyasında da yer alan evrakların Arıklı tarafından medyada paylaştığını kaydeden Göker, ‘algı operasyonu yaptığını’ kaydetti.

Göker, “Özel ve Gizli ihale evraklarımızın medyada birileri tarafından paylaşılıyor olmasına DUR diyen yok mu?” diyerek, sözlerini  “Buna ne derler bilir misiniz? Bir deli kuyuya taş atar tane akıllı çıkaramaz veya çıkarlar ve mammaları için taşı kuyudan çıkarmazlar” diyerek tamamladı.

"Rafineri Opsiyon Belgesi"ne yönelik teknik evrakın incelemesinin yıllardır KIB-TEK Teknik Komitesi tarafından yapıldığını da söyleyen Göker, Başsavcılık’tan görüş alınarak ihalenin olumlu veya olumsuz sonlandırma yönüne gidilmesini manidar bulduklarını belirterek, “Madem öyle o zaman ihaleler için Teknik ve İdari Şartname hazırlanmasına gerek yok, hatta MİK'e de gerek yok” dedi.

Göker’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: Yargı, Polis, Savcı ve ilgili kurumlara "SUÇ DUYURUSU" yapıyoruz. Merkezi İhale Komisyonu’nun yaptığı tarihindeki ton +/- 10% KIBTEK Yakıt İhalesinde  

"Rafineri Opsiyon Belgesi" gibi teknik bir evrakın incelemesini yıllardır KIB-TEK Teknik Komitesi yapmaktadır.

Bu kez de Sidereal Lines Ltd’in teknik evraklarını inceledikten sonra olumlu bir rapor vermiştir. Olumlu  rapordan sonra “Usul gereği” MİK Başkanı Bloke artırımı teklifi için Kıb-Tek Yönetim Kurulu'na yazı göndermiş ve $ USD olan ihale teklifimize Kıb-Tek Yönetim Kurulu  da Bloke artırımını onaylayarak MİK Başkanlığına olumlu yazısını göndermiştir. MİK’ in kararı duyurması aşamasında  “Rafineri Opsiyon Belgesi gibi Teknik bir evrak için” Başsavcılık’tan görüş alınarak ihaleyi olumlu veya olumsuz sonlandırma yönüne gidilmesi çok Manidardır! 

Madem öyle o zaman ihaleler için Teknik ve İdari Şartname hazırlanmasına gerek yok, hatta MİK'e de gerek yok:

İlgili Bakanlık kazanmasını istemediği firma durumunda, medyadan herkese saldırarak, kararı etkilemek adına Merkezi İhale Komisyonu üyelerine gerek basın açıklaması yolu ve medya yolu ile ,gerekse doğrudan baskı kurmaya çalışmaktadır. Hatta daha ileriye giderek firmamıza ait MİK dosyasındaki şirketimize özel olan evrakları medyada paylaştığı yetmedi; Enerji Bakanı Sn Erhan Arıklı kendisinin de dahil olduğu sayısız WhatsApp guruplarında ihale dosyamızdaki evrakımızı paylaşarak kendine göre algı operasyonları yapmaktadır.

İşte tam da bu noktada Yargı, Polis, Savcı ve ilgili kurumlara "SUÇ DUYURUSU" yapıyoruz ihale dosyamızdaki  Özel ve Gizli ihale evraklarımızın medyada birileri tarafından paylaşılıyor olmasına DUR diyen yok mu ? Buna ne derler bilir misiniz ?                                                                      "BİR DELİ KUYUYA TAŞ ATAR TANE AKILLI ÇIKARAMAZ " veya Çıkarlar ve Mammaları için taşı kuyudan ÇIKARMAZLAR.

 

 

Bu haber toplam defa okunmuştur

Etiketler :ihale, Kıb-Tek, Erhan Arıklı, Merkezi İhale Komisyonu

Şirketimiz ERBAŞLAR TAŞIMACILIK A.Ş olarak yılında kurulmuş olup yılında yapmış olduğumuz ithalatlarla karışıklık olması sebebiyle ünvan değişikliğine gidilerek GÖKER TAŞIMACILIK DEPOLAMA A.Ş olarak taşımacılık sektörüne yönelik hizmetleri, genç ve dinamik eğitimli kadrosuyla, yaratmış olduğu sinerji ve çözüm üretkenliği ile sektörün güvenilir firmalarından biri olmayı kurulduğu ilk günden itibaren hedefi olarak benimsemiştir.

Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler
Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler
Sevgili Dostlarımız,15 yılı aşan tecrübemiz, nitelikli insan kaynağımız, grup şirketlerimiz, modern lojistik,teknolojik altyapımız ve iş ortaklarımız ile lojistik çözümler sunabilmenin gururunu yaşıfunduszeue.infouğumuz ilk günden itibaren hep“Nasıl daha iyisini yapabiliriz?”ilkesi ile çalıştıfunduszeue.infouz, çevreye, yeşile ve insana duyarlı olmak için gerekli her türlü çalışmayı yapmış ve yapmaya devam funduszeue.info yolda emeği geçen çalışanlarımıza ve bize her zaman destek veren müşterilerimize teşekkür funduszeue.infoımız; müşterilerimizin bugün olduğu gibi gelecekteki lojistik ihtiyaçları ve beklentileri için de tek tercih funduszeue.info ErbaşYönetim Kurulu Başkanı
Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler
Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler
Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler
Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler
ŞEHİRLER ARASI TAŞIMACILIK
Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler
Taşımacılık Hizmeti Hakkında Genel Bilgiler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası