koç burcu sinirlenince ne yapmalı / Burçlar En Çok Neye Sinir Olur? - Hopi Blog

Koç Burcu Sinirlenince Ne Yapmalı

koç burcu sinirlenince ne yapmalı

Koç Burcu Özellikleri

Koç Burcunun Özellikleri:

Koç Burcu Zodyak'&#;n ilk burcudur. Rengi k&#;rm&#;z&#;d&#;r. Koç burcu hangi ay? dedi&#;inizi duyar gibiyiz Koç Burcu olanlar 21 Mart- 20 Nisan tarihleri aras&#;nda do&#;mu&#;tur. Peki, Koç burcunun elementi nedir? Koç burcunun favori rengi, &#;ansl&#; günü nedir? Koç burcunun güçlü yönleri ve zay&#;f yönleriyle ele ald&#;&#;&#;m&#;z yaz&#;m&#;zda koç burçlar&#;n&#; olumlu ve olumsuz özelliklerini s&#;ralad&#;k. Gelin ayr&#;nt&#;l&#; bir &#;ekilde koç burcunun iyi ve kötü özelliklerini inceleyelim.  (Koç Burcunun özellikleri, günlük ve haftal&#;k yorumlar&#; için de ilgili sayfam&#;za bakabilirsiniz: Koç burcu)

KOÇ BURCUNUN GENEL ÖZELL&#;KLER&#; 

Element: Ate&#;
Niteli&#;i: Öncü
Rengi: K&#;rm&#;z&#;
&#;ansl&#; günü: Sal&#;
Yönetici gezegeni: Mars 

Güçlü yönleri: Dürüst, cesur, özgüvenli, tutkulu, kararl&#;, lider, hevesli
Zay&#;f yönleri: Agresif, sab&#;rs&#;z, huysuz, dengesiz, inatç&#;d&#;r, karars&#;z

KOÇ BURCUNUN OLUMLU ÖZELL&#;KLER&#; 

  1. Kararl&#;d&#;r:  Bir koç burcu kafas&#;na koydu&#;u &#;eyin sonuna kadar gitmek ister. O i&#;i ba&#;arana kadar yapar. Girdi&#;i yoldan veya karar verdi&#;i dü&#;ünceden kolay kolay vazgeçmez. &#;natç&#;d&#;r. Kararlar&#;n&#;n sonuna kadar arkas&#;nda duran koç burcu inatç&#;l&#;&#;&#; ile bilinir fakat bu özelliklerini olumlu yönden de kullanabilirler. E&#;er istedikleri bir &#;ey varsa onu elde edene kadar çabalarlar. 
  2. Güler yüzlüdürler: Bir koç burcunun enerjisi kolay kolay tükenmez. Girdikleri her ortamda güler yüzlü olmalar&#;yla bilinirler. Koç burcu girdi&#;i ortam&#;nda enerjisini de&#;i&#;tirir ve o enerjiyi yükseltir.
  3. Dürüsttür: Bir koç burcu dürüstlü&#;e çok önem verir. Yalandan nefret eden koç burcu yalan söylemeyi de asla beceremez. E&#;er koç burcuysan&#;z bu özelli&#;iniz baz&#; durumlarda sizi zorlayabilir çünkü yalan söylemeye çal&#;&#;t&#;kça kendinizi daha çok ele verirsiniz. Etraf&#;n&#;zdaki insanlarda bu özelli&#;inizi çok iyi bilir. 
  4. Kin Tutmaz: Bir koç burcu asla kin tutamaz. Sinirleri her zaman gelip geçicidir. Koç burcu aniden sinirlenir fakat ayn&#; anda da o siniri biter. E&#;er bir koç burcuna yanl&#;&#; bir &#;ey yapt&#;ysan&#;z ondan içtenlikle özür dilemeniz yeterli olacakt&#;r çünkü o zaten çoktan yapt&#;&#;&#;n&#;z yanl&#;&#;&#; unutmu&#;tur. 
  5. Vicdanl&#;d&#;r: Koç burcu vicdan&#;yla bilinir. Yard&#;msever olan koç burcu her zaman yard&#;m etmeye haz&#;rd&#;r. E&#;er yard&#;m edebilecek durumdaysa elinden gelen fazlas&#;n&#; yapan koç burcu yard&#;m edemeyece&#;i durumlarda da hemen yard&#;m edebilece&#;i ortam&#; yarat&#;r. E&#;er ba&#;&#;n&#;z s&#;k&#;&#;t&#;ysa hemen bir koç burcu tan&#;d&#;&#;&#;n&#;za söyleyin o sizin için her &#;eyi yapacakt&#;r.
  6. Cesurdur: Koç burcu her zaman cesaretiyle bilinir. Hiçbir &#;eyden kolay kolay korkmaz. E&#;er onlara yapamazs&#;n dedi&#;iniz bir &#;ey varsa bunu tekrar dü&#;ünün çünkü koç burcunun yapamayaca&#;&#; bir &#;ey yoktur. Koç burcu kolay kolay hiçbir &#;eyden korkmaz. Cesareti sayesinde at&#;lgan olan koç burcu her zaman ön planda olmay&#; sever.
  7. Liderdir: Bir koç burcu lider özelli&#;iyle bilinir. Zodyak'&#;n ilk burcu olan koç burcu liderlik yap&#;lar&#;yla ön plandad&#;r. Genelde kimsenin dü&#;ünmedi&#;i aç&#;dan bakan koç burçlar&#; liderliklerini bu alanda da kullanabilirler. E&#;er bir organizasyon varsa bunu emin olun koç burcu olan biri yapacakt&#;r. 
  8. H&#;rsl&#;d&#;r: Bir koç burcu tutkulu ve h&#;rsl&#; bir burçtur. Örne&#;in, e&#;er koç burcu bir çocu&#;unuz varsa ve bir s&#;navda dü&#;ük bir not ald&#;ysa bunu h&#;rs haline getirecek ve di&#;er s&#;navda en yüksek notu almak için elinden geleni yapacakt&#;r. Her zaman en iyisi olmas&#;n&#; ister. O yüzden bir koç burcuna asla yapamazs&#;n&#;z demeyin o bunu kesinlikle h&#;rs yapacak ve onu en iyi &#;ekilde yapacakt&#;r. 
  9. Tutkuludur: Koç burcu sevdi&#;i bir i&#;i tutku ile yapar. E&#;er tutkuyla yapmazsa bunu üstün körü yapacakt&#;r. O yüzden e&#;er tutkuyla bir i&#;e at&#;l&#;yorsa emin olun onu en iyi &#;ekilde yapacakt&#;r. Bu tutkular&#; onlara çabuk s&#;k&#;lganl&#;&#;&#; da getirse tutkular&#; sayesinde kafalar&#;na koyduklar&#;n&#; ba&#;ar&#;rlar.

 

KOÇ BURCUNUN OLUMSUZ ÖZELL&#;KLER&#;  

  1. Agresiftir: Bir koç burcu agresif yap&#;dad&#;r. Ate&#; elementi ile yönetilen koç burcu ilk girdikleri ortamda bile so&#;uk duru&#;undan agresif olarak alg&#;lan&#;r. Asl&#;nda sinirleri saman alevi gibidir ama bunu anlamak için onunla vakit geçirmeniz gerekir. 
  2. Sab&#;rs&#;zlard&#;r: 'Sab&#;r' kelimesi koç burcunun sözlü&#;ünde olmayan bir kelimedir. Koç burcu görüp görebilece&#;iniz en sab&#;rs&#;z burçlardan biridir. E&#;er bir &#;eyin olmas&#;n&#; istiyorsa o &#;eye hemen ula&#;mak ister. Beklemek onlara göre de&#;ildir. Bu yüzden bekletilmeyi de hiç sevmez. 
  3. Dengesizdir: Koç burcu dengesizdir. Sizinle be&#; dakika boyunca gülebilir ama bir bakm&#;&#;s&#;n&#;z aniden surat&#; as&#;lm&#;&#;t&#;r veya modu dü&#;mü&#;tür. Hareketli olduklar&#; için stabil modda kalamazlar bu yüzden asl&#;nda dengesizlikleriyle bilinirler.
  4. &#;natç&#;d&#;rlar: Bir koç burcu inan&#;lmaz derecede inatç&#;d&#;r. Onlar&#; karar verdikleri yoldan asla vazgeçiremezsiniz. O yolun onlar için kötü oldu&#;unu söyleseniz bile onlar bunu ya&#;ayarak görmek isterler çünkü koç burçlar&#; kafalar&#;na koyduklar&#;n&#; illa yapacakt&#;r. 
  5. Karars&#;zd&#;r: Koç burcu her girdi&#;i ortama uyum sa&#;layan bir burçtur bu yüzden uyum sa&#;lamak istedi&#;i için genelde karar veremez. Herkesi memnun etmek isteyen koç burcu karars&#;z yap&#;s&#;yla karar vermekte güçlük çeker. 


KOÇ BURCUNUN ANLA&#;TI&#;I BURÇLAR 

Koç Burcu-&#;kizler Burcu
Koç Burcu-Aslan Burcu 
Koç Burcu-Terazi Burcu
Koç Burcu-Yay Burcu
Koç Burcu-Akrep Burcu

KOÇ BURCUNUN ANLA&#;AMADI&#;I BURÇLAR 

Koç Burcu-Ba&#;ak Burcu
Koç Burcu-Bal&#;k Burcu
Koç Burcu-Kova Burcu

&#;LG&#;N&#;Z&#; ÇEKEB&#;L&#;R

Burcunuza göre sinirlenince neye nasıl tepki verdiğinizi hiç düşündünüz mü? Kimimizde çoğunlukla olmasa da, bazen sinirlenince ortalığı tabiri caizse kan gölüne çevirdiğimiz zamanlar oluyor. Balık burcu sinirlenince ne yapar? Kova burcu sinirlenince ne yapar? İkizler sinirlenince ne yapar? Bu ve bunun gibi burçların sinirlenince verdiği tepkileri sizler için derledim.

Koç Burcu

Kesinlikle en çabuk sinirlenen burçlardan biridir. Ve sinirlendiği an gözü hiçbir şeyi görmez, bağırıp çağırmaya başlarlar. Ama bir o kadar da şaşırtıcı olan özellikleri ise çok çabuk sakinleşmeleri. N&#;olduğunu anlamazsınız bile. Koçlar affetmeye ve unutmaya en yatkın burçlardan biridir.

Boğa Burcu

Üzülmek, kırılmak istemiyorsanız boğa burcuna yamuk yapmayın deriz. Sinirlendiklerinde gözleri alev alev yanan bir burçtan bahsediyoruz sonuçta. Aşırı kin beslerler ve şu dillerinin sivriliği yok mu tam bir baş belası. Çoğu zaman tartışmadan sonra sizlere kibar olabilirler ama şunu baştan belirtelim onlarla olan ilişkilerinizi eski hâline çevirebilirim rüyasına kapılmayın diyelim size, bu imkansızın can bulmuş hâli çünkü.

İkizler Burcu

İkizler insanı adeta konuşmak için yaratılmıştır diyelim sizlere. Sinirlenince bir araba dolusu laf işitmeye hazır olun derim. Sizi asla konuşturmazlar, susturma çabasına da girmeyin bence çünkü bunlar insan görünümlü pençeli kediler. Sizi her an çizebilirler. Ama gelin görün ki uzun süre kızgın kalamazlar, bu yönden şanslısınız.

Yengeç Burcu

Su grubunun en sakin burçlarından biri olan yengeç tatlı, sevgi dolu, ve anlayışlı bir burçtur. Size verdiği değeri sizden alamadıklarını fark ettiklerinde çabuk kırılırlar, içlerine kapanırlar ve tartışmadan uzaklaşırlar. Duygularını kendilerine yakın hissettikleri birine anlatır ve rahatlarlar. Tabii sonra tekrar vıdı vıdı etmeye başlayabilirler. Sevdiğiniz biriyse nazını çekin derim sizlere.

Aslan Burcu

Nedir bu aslanlardan çektiğimiz ya. Sinirlendiklerinde kır annem kır. Biz şeytan taşlama duvarınız mıyız ey aslanlar?! Lafı pat pat yüzüne söylerler ve kırıldın mı umurlarında değildir. Bu arada sizi arkalarında bırakıp da gidebilirler. Size tavsiyem boşverin. Nazlarını çekmek için mi geldiniz dünyaya. Burada aslan yoktur umarım&#;

Başak Burcu

Sinirlendiğinde duvarlarını amele gibi örmeye başlarlar. Ardına saklanır ve sizin gelip bir şeyleri fark etmenizi isterler. Başak burcu sevgiliniz varsa umarım bu sinirlenme durumlarını fark edecek kadar zekisinizdir çünkü fark etmediğiniz takdirde kalbinizin tam ortasına nişan alındığını belirteyim sizlere. Etrafında ne varsa fırlatır, dağıtır, sinirini çıkarmaya çalışır. Unutmayın siz bu ilişkide iki kişi değilsiniz, başağın öfkesiyle beraber üç kişilik bir ilişkiniz var. Kolay gelsin&#;

Terazi Burcu

Uzlaştırıcı bir yapıya sahipler hatta çok çok kötü bir şey olmadığı takdirde öfkelerini içlerine atarlar. (Tabii bana soracak olursanız yaptıkları iyi değil milletin dert küpü müsünüz?! Kendinize gelin). Düşünün yani sinirliyken sarf ettikleri sözler bile kaçarken haykırdıkları sözler oluyor. Ama teraziler çok fazla incitirseniz sizi kara kaplı defterlerine yazmaya başlarlar diyelim, kindardırlar bu konuda&#;

Akrep Burcu

İnanın hiç olumsuz bir şey söylemek istemiyorum hakkınızda sevgili akrepler. Çünkü hep ezilen, imajı çizilen ve kötü gösterilen burçların başında geldiniz. Hatta sırayı inatla kimseye kaptırmadınız, azminizden dolayı tebrikler&#; Ama yine de şunları eklemek istiyorum: Eğer bir akreple karşı karşıya geldiyseniz vay hâlinize&#; O ne entrikalar kurar ne dönme dolaplar çevirir kafasında ah ahh. Sinirlendiğinde gözü hiçbir şeyi görmez. Dili zehir gibidir her şeyi püskürtebilir üzerinize. Dikkatli olun bence. Baktınız olmuyor resti çek kardeşim, sen yoluna ben yoluma diyeceksin akrebe, tabii sokulmaya meraklı değilsen&#;

Yay Burcu

Bunlar yangına körükle gidenlerden. Sinirlenince her şeyi söylerler, seni tahrik ederler, abartma konusunda master yapmış bir burçtan söz ediyorum sonuçta sizlere. Eğer tartışmaya girdiyseniz gazanız mübarek olsun diyorum. Çünkü o kavga bitmeden seni salmaz. Yani öyle ki bırakıp gidersin gelince hâlâ konuşuyordur vıdı vıdı, kafanızı şişirirler. En iyisi bugünün kavgasını yarına bırakmayın diyorum.

Oğlak Burcu

Onlara n&#;apıyorsanız yapın yalan söylemeyin diyorum. Çünkü bir kalemde silebilirler. Çok sakin bir burç olarak bilinirler ama sinirlendiklerinde öfkesini yüzünüze kusar. Sözlerini kaldırmak zordur gerçekten. Yani o an keşke tır geçseydi üzerimden de bunları duymasaydım diyebilirsiniz. Değişik bir kafaları var bu arkadaşların. Kavga sonrası yalnız kalmanın cılkını çıkarabilirler. Ama kafaları yerine geldiğinde çoğunlukla arada sorun kalmıyor, şanslısınız&#;

Kova Burcu

Tartışmalara karşı en tahammülsüz burçlardan biridir kova. Çünkü kızdıklarında direkt oradan uzaklaşmak isteyeceklerdir ama eğer uzaklaşmazlarsa bilin ki bu bittiğinizin resmidir. Bu burca mensup insanların, kızdıklarında sizi çok iyi bir şekilde görmezlikten gelebilme gibi özel güçleri var mesela. Seni pes ettirir ama kendileri hâlâ bir triplerde olabilir yani. Bunun dolayı duvarla, masayla, onunla, bununla tartışın ama bir kovayla asla!

Balık Burcu

Kova burcu gibi ilk başta kaçmak ister. Bir zarar veya onarılmayacak bir hata yapmamak için. Ama eğer bunu başaramazlarsa kendilerine zarar verirler. Ah balıklar neden milletin derdinin cefasını çekiyorsunuz?! Bırak ne halleri varsa görsünler, sen daha önemlisin&#;

Peki Balık Burcunu ve Diğer Burçları Yılında Neler Bekliyor?

Jüpiter’in Balık Burçlarına, Yükselen Burçlarına Göre ’Deki Etkileri!

Jüpiter Balık Burcunda! Jüpiterin Balık Burcuna Etkileri Yılında Neler Olacak?

Şüheda Şalışlıoğlu

20 yaşındayım. Mersin Üniversitesi psikoloji bölümü öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli yazma, karalama, çizme alanları ile çok ilgilendim, içli dışlı oldum. Ve bu hobilerimi -hele hele yazma- bu mecra ile birleştirip daha iyi ve daha güzel işlere imza atmak istiyorum. Daha çok okumak, okudukça yazmak ve yazdıklarımı paylaşmak sanırım beni en çok mutlu edecek şey olabilir :)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası