hal edward runkel bağırmayan anne baba olmak / Bağırmayan Anne Baba Olmak Hal Edward Runkel Aganta Yayınları

Hal Edward Runkel Bağırmayan Anne Baba Olmak

hal edward runkel bağırmayan anne baba olmak

Aganta Kitap Bağırmayan Anne Baba Olmak / - Hal Edward Runkel

Kurumsal Fatura

Çocuk Bakımı Ebeveynlik kategorisinde

en çok favorilenen ürün

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Nobel Akademik Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Bağırmayan Anne Baba Olmak / - Hal Edward Runkel
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (19)

Rüya Gezegeni

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

TL'ye 57 TL İndirim

Felix Kitap

9

merchant-badge-imagemerchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

TL'ye 55 TL İndirim

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

TL'ye %10 İndirim

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Aganta Kitap Bağırmayan Anne Baba Olmak / - Hal Edward Runkel

  • Bağırmayan Anne Baba Olmak / - Hal Edward Runkel
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • YazarHal Edward Runkel
  • Basım Yılı
  • Setli/TekilTekil Ürün

Ürün Kodu: AGANTA
Kargo :
Yazar : Hal Edward Runkel
Yayınevi : Aganta Yayınları'

Anne babaların aileleri için istediği aşağı yukarı aynıdır: sakin, karşılıklı saygı ve sevgiye dayalı bir aile ortamı.

 

Bağırmayan Anne Baba Olmak şiddetsiz iletişimi anlatıyor. Hal Edward Runkel dünyayı ilişki ilişki, tek tek sakinleştireceğine inanıyor. Yeni bir metot, “üç günde çocuğunuzu nasıl muma çevirirsiniz” türünden bir ebeveynlik yöntemi sunmuyor. Aksine, kendinize odaklandığınızda ve böylece sakin kalabildiğinizde yaşamakta olduğunuz sorunları hiç yaşamayacağınızı söylüyor.

 

 Önerileri uygulamak size sadece çocuklarınızla ilişkilerinizde değil, tüm ilişkilerinizde faydalı olacak. Yeni bir bakış açısı kazanacaksınız ve bu pencereden baktığınızda sizi zorlayan sorunlar bambaşka görünecek.

 

 Bağırmadan, öfkelenmeden, “hadi” demeden çocuk büyütmek mümkün, denemeye ne dersiniz?

 


Kitap kategorisinde bulunan Bağırmayan Anne Baba Olmak - Hal Edward Runkel ürününü en ucuz fiyat fırsatı ile siz değerli müşterilerimiz için Happy'de satışa sunmaktayız.

En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla buluşturduğumuz kategorilerimizde ihtiyacınıza uygun tüm ürünler bulunmaktadır.

Almak istediğiniz ürünleri, kredi kartı ile ödeme, kapıda nakit ödeme, havale ile ödeme ve BKM Express ile ödeme seçenekleri arasından istediğinizi seçerek sipariş verebilirsiniz.

Tüm siparişleriniz özenle paketlenerek, Türkiye'nin her şehrine kargo ile adresinize kadar teslimat sağlanmaktadır.

Bağırmayan Anne Baba Olmak - Hal Edward Runkel Fiyatı

Özellikler
Basım DiliTürkçe
Basım TarihiNisan
Basım Yeriİstanbul/Türkiye
Kağıt Türü2. Hamur
Sayfa Sayısı
ÇevirenEbrar Güldemler
Ebatlar15,00 x 22,00 cm

Bağırmayan Anne Baba Olmak

Hepimiz iletişimin kelimelerden ibaret olmadığını duymuşuzdur. Ağzımızdan çıkanlar iletişimimizin ancak küçük bir kısmını oluşturur. Herhangi bir iletişimin üslubu da içeriği kadar önem taşır.

Çocuklarımıza bağırdığımızda duygusal olarak pasif duruma geçeriz ve tek bir mesaj veririz: BENİ SAKİNLEŞTİR! Ağzımızdan çıkan kelimeler ne olursa olsun, ne kadar uzun konuşursak konuşalım, verdiğimiz mesaj değişmez: BENİ SAKİNLEŞTİR! Çocuklarımızın herhangi bir davranışına bağırarak karşılık verdiğimiz zaman, onlara bizi sakinleştirmeleri için yalvarmış oluruz.

Böyle davranarak onların bize itaat etmemelerini ya da dinlememelerini kaldıramadığımızı söylüyoruz. Baş edemiyoruz ve aklımızı kaçırıyoruz.

“BUNU YAPTIĞINA İNANAMIYORUM!”

“AKLINDAN NE GEÇİYORDU SENİN?”

“SENİNLE KONUŞURKEN YÜZÜME BAK!”

Bunların yerine dilediğiniz kelimeleri koyun, mesajınız değişmez: Uzlaşman gerekiyor yoksa kendimi kaybedeceğim. Ve kendimi kaybettiğimizde yine senin boyun eğmen gerekecek yoksa sakinleşemeyeceğim. Bütün duygusal tepkilerim sana bağlı.

Dört ya da on dört yaşındaki birisi bu kadar baskıyla nasıl başa çıkabilir? Evet bunun adı baskı. Tüm duygusal düğmelerimizin akıbetini çocuklara bırakırsak tamamen onlar odaklı hale geliriz. Onların çevresinde bir uyduya dönüşerek tüm duygusal tepkilerimizi okuldaki başarılarına, terbiyeli olup olmadıklarına ve verdikleri kararlara bağlarız. Koca bir ailenin duygusal hayatı ailenin en az olgun kişisinin büyüme sancıları, istekleri ve zaafları etrafında dönmeye başlar.

“Oğlum sakin ol çünkü ben kendimi sakinleştiremiyorum.”

Bunun Bruce Banner’dan pek de bir farkı yok değil mi?

Peki neyi farklı yapabilirsiniz?

Kendi uzaktan kumandanızı geri almakla başlayın. Kendinize ait duyguların kontrolünü elinize almak ilk önceliğiniz olmalı.

Bağırmayan anne baba olmak mümkün mü? İşte bu tüm ebeveynlerin merak ettiği bir soru. Kitabın yazarı Hal Edward Runkel, “Çocuğunuzu birkaç günde muma çevirmek.” şeklinde bir ebeveynlik yöntemi sunmak yerine içinize dönüp sakin kalmaya odaklandığınızda yaşamakta olduğunuz zorlukları artık hiç yaşamayacağınızı öngörüyor. Son dönemlerde yapılan araştırmalara bakıldığında ebeveynlerin davranış biçiminin çocukların kişilik gelişimleri ve ileriye dönük yaşam tarzını oldukça etkilediği görülüyor. Gelin, çocuk gelişiminde ailenin ne kadar önemli olduğunu ve bağırmadan nasıl çocuk yetiştirilebileceğini anlatan yazar Hal Edward Runkel’ın bu muhteşem eserinin içeriğine değinelim.

“Bağırmayan Anne Baba Olmak” isimli kitabı neden okumalısınız?

Her ebeveynin en çok cevap aradığı "Sakin kalarak ve bağırmayarak çocuk yetiştirmek mümkün mü?" sorusuna yanıt veren ve bunun nasıl yapılacağını ayrıntılı bir şekilde anlatan yazar, kitabında çocuk yetiştirme konusuyla ilgili aradığınız tüm sorulara yanıt veriyor. Ayrıca bağırmanın sadece ses yükseltmek olmadığına değinen yazar, gerilimli bir ortam oluşturmanın aile ve çocuk ilişkilerinde ne denli zararlı olabileceği konusuna da dikkat çekiyor. Yazar, çocuğunuzla iletişim kurarken kendinize odaklanarak sakinleştirmenin önemini vurguluyor. Bu sayede daha sağlıklı ilişkilerin oluşturulabileceğini anlatıyor. Yazar Hal Edward Runkel, sayfalık eserinde ebeveynler için birçok öğretici bilgiyi keyifle okunacak şekilde işliyor. Bağırmayan anne baba olmanın gerçekten mümkün olup olmadığını merak ediyorsanız kitabı okuyabilir, yanıtlanmasını istediğiniz pek çok soruya cevap bulabilirsiniz.

Bunları biliyor muydunuz?

Kitabın yazarı Hal Edward Runkel’ın dünyaca ünlü evlilik ve aile terapisti, ilişki uzmanı, uyuşmazlık arabulucusu, uluslararası alanda seminerler veren ve oldukça beğenilen bir konuşmacı olduğunu biliyor muydunuz? Bağırmayan Anne Baba Olmak kitabı, New York Times’ın çok satanlar listesinde yer alır. Tüm dünyayı tek tek, ilişki ilişki çok daha sakin hâle getirmeyi hedefleyen yazar, 14 yıllık evliliği boyunca danışanlarına bahsettiği anne baba rolünü evinde de uygular. Uzman ilişki koçu Runkel aynı zamanda ScreamFree Living isimli aile ilişkileri konusunda eğitim veren bir şirketin de kurucusu. Alanı ile ilgili yazdığı birçok kitabı çok satanlar listesinde yer alan yazarın “Bağırmayan Anne Baba Olmak” isimli kitabı Türkiye’de de çok satanlar listesine girmeyi başarır. Aganta Kitap tarafından okuyucuyla buluşturulan kitabın çevirisi, Ebrar Güldemler tarafından yapılır.

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Çok satanlar listesinden düşmeyen ”Bağırmayan Anne Baba Olmak” adlı eseri okuduktan sonra dilerseniz yazarın ilişkiler üzerine kaleme aldığı kitabı “ Bağırmayan Karı Koca Olmak ” adlı eserine de göz atabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası