başakşehir - fiorentina maç kadrosu / Metro İstanbul'dan Başakşehir Fiorentina maçı açıklaması

Başakşehir - Fiorentina Maç Kadrosu

başakşehir - fiorentina maç kadrosu

kaynağı değiştir]

kaynağı değiştir]

Fiorentina 1 kez Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğu yaşarken, 1 kez kupayı finalde kaybetmiş ve 1 kezde kupada yarı final oynamıştır.

Şampiyonlar Ligi'nde ise Fiorentina 1 kez finalde oynayıp kupayı kaybetmiştir. Kupada 1 kez çeyrek final ve 2 kez son 16 turunu görmüştür.

Uefa Kupası'nda ise 1 kez final ve 2 kez yarı final oynamıştır.

Kupa Sezon sayısı Oynanan maç Galibiyet Beraberlik Yenilgi Atılan Gol Yenilen gol
Şampiyonlar Ligi /

Şampiyon Kulüpler Kupası

5 45 21 15 9 63 49
Uefa Kupası /

Uefa Avrupa Ligi

16 98 43 30 25 95
Uefa Kupa Galipleri Kupası 5 28 17 4 7 52 27
Uefa Avrupa Konferans Ligi 1 11 8 2 1 24 9
Toplam 26 89 51 42

Not&#;: sezonunda önce Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edip sonrasında yoluna Uefa Kupasına devam etmiştir. Toplam 26 sezon Avrupa Kupalarında mücadele etmiştir.

UEFA Şampiyonlar Ligi / Şampiyon Kulüpler Kupası[değiştir kaynağı değiştir]

İlk kez sezonunda bu kupada mücadele etmiştir. İlk Uefa Kupası maçına Eskişehirspor karşısında çıkmıştır. Rakibini ve skorları ile eleyerek üst tura çıkmıştır. Sonraki turda eşleştiği Vitoria Setubal ile eşleşmiştir. Evindeki maçı kazanan Fiorentina deplasmanda rakibine yenilmiştir. Deplasman golü kuralı ile rakibine elenmiştir.

sezonunda eşleştiği CS Universitatea Craiova takımına ve sonuçları ile elendi.

sezonunda eşleştiği Schalke 04 takımına ve yenilerek elendi.

sezonunda eşleştiği CS Universitatea Craiova takımına elendi.

sezonunda eşleştiği Fenerbahçe takımını ve yenerek tur atladı. Sonraki turda eşleştiği Anderlecht'e ve sonuçları ile elendi.

sezonunda Boavista ile eşleşti. Her iki takımda evinde oynanan maçları kazandı. Rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi.

sezonunda Atlético Madrid, Dinamo Kyiv, FC Sochaux, Werder Bremen ve Auxerre takımlarını eleyerek finale yükseldi. 2 ayaklı oynanan finalde Juventus'a ve sonuçları ile kupayı kaybetti.

sezonunda ilk turda Hajduk Split takımını eleyen Fiorentina sonraki turda Grasshopper'a elenerek kupaya erken veda etmiştir.

sezonunda ilk turda Tirol Innsbruck'a ve sonuçları ile elendi.

sezonunda Dnipro ve Tirol Innsbruck takımlarını eleyerek üçüncü tura yükseldi. Üçüncü turda eşleştiği Lille takımına elendi.

sezonunda FC Groningen takımını eleyerek gruplara katıldı. Gruplarda Villarreal, AEK Atina, Mladá Boleslav ve IF Elfsborg ile eşleşti. 4 maç üzerinden oynanan grubu 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile yenilgisiz bitirerek üst tura çıktı. Sırasıyla Rosenborg, Everton ve PSV'yi eleyerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde her iki maçı biten turda Glasgow Rangers'e penaltı atışlarında yenilerek elendi.

sezonunda Şampiyonlar Ligi grubunu 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı. Son 32 turunda eşleştiği Ajax'a sonuçları ile elendi.

sezonunda play-off turunda Grasshopper takımına deplasman golü kuralı ile eleyerek gruplara katıldı. Gruplarda Pandurii, Dnipro ve Paços de Ferreira ile eşleşti. Grubu 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile yenilgisiz lider bitirerek üst tura çıktı. Son 32 turunda eşleştiği Esbjerg takımını ve skorları ile eleyerek adını son 16 turuna yazdırdı. Son 16 turunda kendi ülkesinin takımı Juventus ile eşleşti. Rakibine ve sonuçları ile boyun eğerek kupaya veda etti.

sezonunda gruplarda Guingamp, Paok ve Dinamo Minsk ile eşleşti. Grubu 4 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik ile lider bitirerek üst tura yükseldi. Sırasıyla Tottenham Hotspur, Roma ve Dinamo Kyiv'i eleyerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde kupayı şampiyon tamamlayacak Sevilla takımına elendi.

sezonunda gruplarda Basel, Belenenses ve Lech Poznań ile eşleşmiştir. Grubu 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile toplamda 10 puanla tamamladı. Grubu Basel'in ardında 2. sırada bitirerek tur atladı. Son 32 turunda eşleştiği Tottenham Hotspur'a ve skorları kaybederek elendi.

sezonunda son kez Avrupa Ligi'nde mücadele etmiştir. O sezon gruplarda Paok, Karabağ ve Slovan Liberec ile eşleşmiştir. Grubu 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 13 puanla lider bitirerek üst tura çıkmıştır. Son 32 turunda eşleştiği Borussia Mönchengladbach'a elenmiştir.

UEFA Avrupa Konferans Ligi[değiştir

Medipol Başakşehir’in rakiplerini tanıyalım

UEFA Konferans Ligi’nde grup kura çekimi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kuranın ardından Medipol Başakşehir, A Grubu'nda İtalyan temsilcisi Fiorentina, İskoç ekibi Hearts ve Letonya takımlarından Rigas Skola ile aynı grupta yer aldı.

İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina, A Grubu'nda yer alan en güçlü takım durumunda. Serie A’da mücadele eden Fiorentina, kadro değeri olarak da gruptaki en yüksek piyasa değerine sahip.

Toplam kadro değeri milyon bin Euro olan Mor Menekşeler'in en değerli futbolcusu, 25 milyon Euro'luk piyasa değeriyle Arjantinli Nicolas Gonzalez. Gonzalez’i 20 milyon Euro’luk değeri ile Sırp savunmacı Nikola Milenkovic takip ediyor.

Deneyimsiz teknik adam

Fiorentina’nın teknik direktörü Vincenzo Italiano’nun kariyeri dikkat çekiyor. Daha önce takım çalıştırmamış olan Italiano, ilk kez Fiorentina’da görev yapıyor. Son 2 sezondur Mor Menekşeler'i çalıştıran 44 yaşındaki teknik direktör, takımın başında görev aldığı 47 maçta 24 galibiyet elde ederken, 16 mağlubiyet aldı, 7 müsabakada ise beraberlik yaşadı. Floransa ekibi, 47 bin seyirci kapasitesine sahip olan Artemio Franchi Stadı’nda mücadele ediyor.

Geçen yılın flaş ekibi Hearts

İskoç temsilcisi Hearts’in 12 milyon bin Euro'luk değeri bulunuyor. İskoç temsilcisi, geçen yıl İskoçya Premier Ligi’ni 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Hearts takımında oyuncuların değerleri de dikkat çeken bir diğer detay. En değerli futbolcular 1 milyon Euro ile Kingsley, Atkinson, Baningime yer alıyor. Hearts teknik direktörü olarak da Robbie Neilson görev yapıyor. 42 yaşındaki antrenör daha önce 2 takımda görev alırken, son 4 sezondur da Hearts’ü çalıştırıyor. Hearts, maçlarını Edinburg’taki Tynecastle Park’ta oynuyor. Tynecastle Park’ın kapasitesi ise 20 bin

Rigas Skola kişilik stadıyla dikkat çekiyor

A grubunun en zayıf halkası olan Letonya ekiplerinden Rigas Skola’nın yaklaşık 9 milyon Euro'luk değeri bulunuyor. Takımın en değerli futbolcusu olarak ise 1 milyon bin Euro ile Andej İlic. Teknik direktörlüğünü Viktors Morozs’un yaptığı Rigas Skola takımı maçlarını ise kişi kapasiteli Jana Skredela Stadı’nda oynuyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir