maya akademi yorumlar / Maya Akademi İş İlanları - seafoodplus.info

Maya Akademi Yorumlar

maya akademi yorumlar

NEDEN EĞİTİM KURUMU AÇMA İHTİYACI DUYDUK?
Biz Maya Group olarak uzun yıllardır sektörün her bölümünde hizmet vermekteyiz. Mesleğimiz de en iyiyi yapmak adına, yanımızda çalışan estetisyen arkadaşlarımızın eğitimini yıllardır doktorlarımız tarafından desteklemekte ve sürekli verdiğimiz eğitimlerimizle, kendilerini geliştirmelerini sağlamaktayız. Ancak, belli bir misyon yüklendiğinizde sadece kendi estetisyenlerinizi yetiştirmek veya gelişimini sağlamak yetmiyor, sektörde estetisyen olduğunu iddia edip, aslında meslekle alakalı donanıma sahip olmayan çok kişi var. Bakımlarda yapılan hatalar ve bilinçsiz uygulamalar insanların sektöre olan güvenini kaybetmelerine sebep oluyor. Bu durum sektörü geriye doğru çekiyor. Bunun tek sebebi eğitim eksikliğidir.

Bizde, kendi çalışanlarımıza gösterdiğimiz hassasiyeti tüm sektör çalışanlarına ileri estetisyenlik kursu olarak göstermeye ve bu eğitim açığını en güzel şekilde tamamlamaya, estetisyen olmak isteyen adaylarımızın da M.E.B. onaylı olarak eğitimlerini en donanımlı şekilde alıp sektöre atılmalarını sağlamaya karar verdik.


EĞİTİMDEKİ FARKLILIKLARIMIZ NELERDİR?
Eğitimlerimiz titiz bir şekilde M.E.B. müfredatına bağlı kalmak kaydıyla, doktorlarımız ve konusunda uzman eğitmenlerimiz tarafından hazırlanmış olup, donanımlı ve kendine güvenen bir estetisyenin bilmesi gereken tüm konuları kapsamaktadır. Aynı zamanda eğitimlerimiz doktorlarımız ve konusunda uzman öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir. Ayrıca öğrencilerimizin katılacakları workshoplar, seminerler ve bunların sonunda verilen sertifikaları olacaktır. Meslek eğitimi hiçbir zaman masa başında öğrenilemez. Bu yüzden öğrencilerimize teori ağırlıklı değil, uygulama ağırlıklı eğitim verip, staj imkanı sağlamaktayız.

BİZDEN EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE İŞ GÜVENCESİ VERİYORUZ!
Öğrencilerimize iş istihdamı sağlıyoruz.Çünkü yetiştirdiğimiz öğrencilerimize ve eğitimimize güveniyoruz.Üstelik bizden mezun olan öğrencilerimiz sektörde çalışmaya hazır halde kursu bitirecekleri için ve gerek kendi iş yerlerimiz,gerekse nasıl donanımlı bir eğitim alacaklarını bilen meslektaşlarımız şimdiden öğrencilerimizin mezuniyetlerini beklemektedirler. Ayrıca iş yeri açmak isteyen öğrencilerimize fizibilite,iş yeri kurma,cihazlar,ürünler,iş güvenliği,salon açma işlemleri konusundada ücretsiz danışmanlık yapıp,isteyen her öğrencimizin tecrübelerimizden faydalanmasını sağlıyoruz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir