rüyada yumurta yemek nedir / Rüyada yumurta görmek nedir? Rüyada haşlanmış yumurta görmek nasıl yorumlanır? - Haberler

Rüyada Yumurta Yemek Nedir

rüyada yumurta yemek nedir

Rüyada yumurta yemek ne anlama gelir? Rüyada çiğ, pişmiş, tavada yumurta yemek ne demek?

Rüyada yumurta yemek genel anlam&#;yla kariyer hayat&#;nda ya&#;anacak olumlu geli&#;melere i&#;aret eder. Ancak yumurtan&#;n çi&#; veya pi&#;mi&#; olmas&#; ya da rüyadaki di&#;er detaylar, rüyan&#;n do&#;ru yorumlanabilmesi için önem ta&#;&#;r. &#;&#;te bu rüyaya dair tüm tabirler

Rüyada Yumurta Yemek

Rüyada yumurta yemek, rüyay&#; gören ki&#;inin kariyer hayat&#;nda yüzünün gülece&#;ine, kendisine hay&#;r, u&#;ur ve k&#;smet getirecek olumlu geli&#;meler ya&#;ayaca&#;&#;na alamet eder. Ki&#;inin yapt&#;&#;&#; i&#;lerle k&#;sa sürede çok fazla kar elde edece&#;ine, kazand&#;&#;&#; paralarla yeni yat&#;r&#;mlar yapaca&#;&#;na yorulur. Bu rüya, rüya sahibinin kararl&#; olmas&#;, ayn&#; inanç ve azimle çal&#;&#;mas&#;, sabretmesi halinde diledi&#;i zengin hayata kavu&#;mas&#; manas&#;na gelir. Alimlere göre ise rüyada yumurta yemek, ki&#;inin ya&#;ad&#;&#;&#; tüm sorunlar&#;n teker teker ortadan kalkaca&#;&#;na, sevdi&#;i ki&#;ilere dört elle sar&#;laca&#;&#;na i&#;aret eder.

Rüyada Çi&#; Yumurta Yemek

Rüyada çi&#; yumurta yemek, rüya sahibinin uzun y&#;llardan beri kurdu&#;u hayallerine kavu&#;aca&#;&#;na, günahlar&#;ndan tövbe ederek ar&#;naca&#;&#;na, dualar&#;n&#;n kabul olaca&#;&#;na alamet eder. Ki&#;inin hayat&#;nda ya&#;ad&#;&#;&#; tüm krizler biter, kazanc&#; yükselir. &#;ans&#; artar, kendisine rahats&#;zl&#;k verecek bir durumun önüne geçer. Rüyas&#;nda çi&#; yumurta yedi&#;ini gören ki&#;i, d&#;&#; ticarete at&#;l&#;r. Ya&#;ad&#;&#;&#; bir sorun, do&#;ru ad&#;mlar atmas&#; ve uygun kararlar vermesi sonucunda çözüme kavu&#;ur.

Rüyada Pi&#;mi&#; Yumurta Yemek

Rüyada pi&#;mi&#; yumurta yemek, rüyay&#; gören ki&#;inin hayallerini gerçekle&#;tirmek, hedeflerine ve amaçlar&#;na ula&#;mak için daha fazla çal&#;&#;mas&#; gerekti&#;i yönünde bir uyar&#; niteli&#;i ta&#;&#;r. Bir süre kendi rahat&#;n&#;zdan ödün vermeniz, daha çok çaba göstermeniz diledi&#;iniz i&#;lerin olmas&#;n&#; sa&#;lar.

Rüya sahibinin emeksiz kazanç elde edemeyece&#;ine i&#;aret eder. Alimlere göre rüyada pi&#;mi&#; yumurta yemek, bazen kötü olaylar&#;n ya&#;anmas&#;na dalalet eder. Rüyay&#; gören ki&#;inin hakk&#; olmayan mal ve r&#;zka göz dikece&#;ini, do&#;ru yoldan uzakla&#;aca&#;&#;n&#;, günahlar i&#;leyece&#;ini ifade eder. Ki&#;i, kolay yoldan zengin olma umuduyla haram i&#;lere bula&#;&#;r. Bu rüya, kötü i&#;lerden kazan&#;lacak paralar&#;n bereketinin olmayaca&#;&#;n&#; gösterir.

Rüyada Yumurta Sar&#;s&#; Yemek

Rüyada yumurta sar&#;s&#; yemek, bir dostunuzla ya&#;ayaca&#;&#;n&#;z k&#;sa süreli küslü&#;e i&#;aret eder. Ancak bu küslük uzun sürmez hemen bar&#;&#; sa&#;lan&#;r. Rüyay&#; gören ki&#;i, ömrü boyunca yard&#;ma muhtaç ki&#;ilere yard&#;m eli uzat&#;r. Yüksek performans göstererek i&#;inde terfi al&#;r. Bir hobisini geli&#;tirerek kariyer hayat&#;nda bu alanda devam eder. Ya&#;ad&#;&#;&#; tüm aksilik ve sorunlar tez zamanda ortadan kalkar, k&#;sa süre içinde çok büyük kazançlar elde eder.

Rüyada yumurta sar&#;s&#; görmek, yurt d&#;&#;&#; gezisine gidilece&#;ine alamet eder. Bu tatil sonunda gitti&#;iniz ülkeye yerle&#;meye karar verebilirsiniz. Bu rüya, ba&#;ar&#; ve mutlulu&#;a ula&#;mak için sabretmenin gerekli oldu&#;una alamet eder. Rüya sahibinin gerçekle&#;mesini istedi&#;i tüm dilekleri zaman içinde gerçekle&#;ir.

Rüyada Tavada Yumurta Yemek

Rüyada tavada yumurta yemek, ki&#;inin temiz niyetleri sayesinde i&#;lerinin her zaman yolunda gidece&#;ine, hay&#;rl&#; bir terfi alaca&#;&#;na, çal&#;&#;malar&#;n&#;n bilim çevresi taraf&#;ndan kabul görece&#;ine alamet eder. Rüyay&#; gören ki&#;inin hayat&#;n&#; daha güzel yapmak için çaba gösterdi&#;ine, bu vesileyle ya&#;am kalitesini yükseltece&#;ine rivayet eder. Ki&#;i, maddi imkanlar&#;n&#;z&#; artt&#;rmak için karl&#; i&#;ler yapma aray&#;&#;&#; içindedir. Tan&#;&#;aca&#;&#; bir ki&#;i arac&#;l&#;&#;&#;yla istedi&#;i i&#;i bulur.

Rüyada Rafadan Yumurta Yemek

Rüyada rafadan yumurta yemek, ki&#;inin kötü olaylar kar&#;&#;s&#;nda hiçbir zaman fevri davranmayaca&#;&#;na, i&#;lerinin yolunda gidece&#;ine, gerçek huzur ve a&#;k&#; er geç bulaca&#;&#;na yorulur. Rüya sahibinin, sebat etmesi, sab&#;rl&#; olmas&#; halinde mutlaka ba&#;ar&#;lar elde edece&#;ine rivayet eder. Ki&#;inin sa&#;l&#;&#;&#;n&#;n ve a&#;&#;z tad&#;n&#;n yerine gelece&#;ine, hedeflerinin ba&#;ar&#;ya ula&#;aca&#;&#;na yorulur.

Rüyada Ya&#;da Yumurta Yemek

Alimlere göre rüyada ya&#;da yumurta yemek, sorunlu ki&#;ilerle kurulmu&#; olan tüm ili&#;kilerin kesilece&#;ine, yapt&#;&#;&#; tüm çal&#;&#;malar&#;n hafif ve kolay olaca&#;&#;na, pürüzleri ortadan kald&#;rarak daha sakin bir ya&#;ama kavu&#;aca&#;&#;na alamet eder. Rüyada ya&#;da yumurta yemek, ki&#;inin önüne birçok i&#; kap&#;s&#;n&#;n aç&#;laca&#;&#;na, mal ve mülk sahibi olaca&#;&#;na, dert ve s&#;k&#;nt&#;lar&#;n&#;n sona erece&#;ine yorulur. Rüya sahibinin alaca&#;&#; kararlar sayesinde çok büyük zararlara u&#;ramaktan ve kötü durumlara dü&#;mekten kurtulaca&#;&#;na i&#;aret eder.

Rüyada Yumurta Kabu&#;u Yemek

Rüyada yumurta kabu&#;u yemek, ki&#;inin i&#; ve aile ili&#;kilerinde daha büyük ad&#;mlar ataca&#;&#;na alamet eder. &#;nsanlara iyili&#;i dokunmayan, zarar veren kötü niyetli bir ki&#;iyi alt edece&#;ine, maddi manevi geçirdi&#;i zor günlerin bitece&#;ine i&#;aret eder. Ki&#;inin elde edece&#;i f&#;rsatlar sayesinde rahata ula&#;aca&#;&#;na, aile hayat&#;nda büyük mutluluklar ya&#;ayaca&#;&#;na, bilgili bir ki&#;i olaca&#;&#;na rivayet eder. Ki&#;i tüm bunlar sayesinde hayat&#;n&#; daha kaliteli hale getirir.

Rüyada Bozuk Yumurta Yemek

Rüyada bozuk yumurta yemek, ki&#;inin eski ya&#;am&#;na nazaran daha çok zenginle&#;ece&#;ine, al&#;m gücünün herkesi imrendirecek &#;ekilde artaca&#;&#;na i&#;aret eder. Ki&#;inin eline geçecek f&#;rsatlar&#; çok iyi &#;ekilde de&#;erlendirece&#;ine alamet eder. &#;&#;leri çok iyi bir hal al&#;r. Kariyer hayat&#;nda tüm i&#;lerinden hay&#;rl&#; ve bol paralar kazan&#;r. Bu rüyay&#; gören ki&#;i, çok büyük mutluluk ve sevinç getirecek haberler al&#;r. Aksilikler ve engeller ortadan kalkar. Kafas&#;n&#; toplayarak daha verimli i&#;ler yapar.

Rüyada Peynirli Yumurta Yemek

Rüyada peynirli yumurta yemek, ki&#;inin sa&#;l&#;k sorunu varsa düzelece&#;ine, hayat&#;n&#;n rahat geçece&#;ine yorulur. Alaca&#;&#; kararlar sayesinde çok ba&#;ar&#;l&#; ve kariyer sahibi bir insan olur. E&#;er rüya sahibi bekarsa, kalabal&#;k bir ortamda tan&#;&#;aca&#;&#; biriyle k&#;sa sürede evlilik karar&#; al&#;r. Bilge bir ki&#;i arac&#;l&#;&#;&#;yla sorunlar&#; çözülür. Alimlere göre rüyada peynirli yumurta yemek, hay&#;rl&#; bir k&#;smete ve f&#;rsatlar&#;n aç&#;laca&#;&#; anlamlar&#;na gelir. Ki&#;i ilim ve irfan yoluna kendini adar.

Rüyada Past&#;rmal&#; Yumurta Yemek

Rüyada past&#;rmal&#; yumurta yemek, ki&#;inin içine dü&#;tü&#;ü zor durumlardan kurtulaca&#;&#;na, mutlulu&#;unun artaca&#;&#;na rivayet eder. Att&#;&#;&#; do&#;ru ad&#;mlar sayesinde &#;an ve &#;öhret sahibi olur. Bu rüyay&#; gören ki&#;i, evlatlar&#;na kar&#;&#; &#;efkatli ve sevecen bir tutumda yakla&#;&#;r. Bolluk ve bereket içinde bir i&#; hayat&#;na sahip olur, kazanc&#; artar. Bu sayesi hayat&#; daha konforlu, güzel ve ya&#;an&#;l&#;r hale gelir. R&#;zk&#;ndan ve gelirinden yana &#;ans&#;, k&#;smeti aç&#;k olur.

Rüyada Oruçlu &#;ken Yumurta Yemek

Rüyada oruçlu iken yumurta yemek, hem maddi hem de manevi olarak her türlü eksi&#;in giderilece&#;i anlam&#;na gelir. Ki&#;i hiçbir zaman darl&#;k çekmez, eli ve kazanc&#; bolla&#;&#;r. Borçlar&#;n&#; öder, geçim s&#;k&#;nt&#;s&#; ya&#;amaz. E&#;er rüya sahibinin ilgi duydu&#;u bir i&#; varsa, çok çal&#;&#;arak üst s&#;ralara gelir ve uzman olur.

Dikkat çekici i&#;lere imza atar, bu i&#;ten sonra yapt&#;&#;&#; her çal&#;&#;ma çok ses getirir. Akrabalar&#;n&#;z aras&#;nda ya&#;l&#; bir kad&#;n varsa, sizin hakk&#;n&#;zda çok dua etti&#;ini ifade eder. Bu dualar sayesinde istedi&#;iniz i&#;e kavu&#;ursunuz, rakiplerinizin yenersiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

funduszeue.info

Rüyada Yumurta Yemek

Rüyada yumurta yemek, rüya sahibinin iş hayatında yüzünün gülmesine vesile olacak, kendisine hayır, uğur ve daha çok kısmet getirecek olumlu gelişmelerin olacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin kararlı olması, aynı inançla çalışması ve sabretmesi durumunda hayalini kurduğu zengin, rahat ve huzurlu yaşama kavuşacağı anlamına gelir.

Rüyada Pişmiş Yumurta Yemek

Rüyayı gören kişinin, hayallerini gerçekleştirmek, hedeflerine ve amaçlarına ulaşmak için daha fazla yol kat etmesi, daha çok çabalaması, daha fazla çalışması ve bir süre rahatından ödün vermesi anlamına gelir. Bu rüya tabir yerindeyse emeksiz yemek olmayacağına işaret eder.

Rüyada Çiğ Yumurta Yemek

Bu rüya, iyi şekilde tabir edilmez. Rüyayı gören kişinin hakkı olmayan mallara ve rızka göz dikeceği, şeytanla iş birliği yapıp günahkâr olacağı ve bu yollardan zenginlik elde edeceği ile tabir edilir. Kişi, ahlakından ve inancından ödün vererek variyet elde edecek demektir.

Rüyada Yumurta Sarısı Yemek

Başarıya ve mutluluğa ulaşmak için sabretmenin gerekli olduğuna alamet eder. Rüya sahibinin gerçekleşmesini istediği hayallerinin zamanı olduğuna, hiçbir şeyin anında gerçekleşemeyeceğine delalet eder.

Rüyada Tavada Yumurta Yemek

Rüyayı gören kişinin işlerinin rast gideceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine ve rahat şekilde yaşayabileceği kadar geliri olacağına işaret eder. Kişinin aylık gelirinin, giderlerini çok kolay karşılayacağı, hatta birikim yapabilmesine dahi olanak vereceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Yumurta Yemek İstemek

Rüya sahibinin hayatını daha güzel hale getirmek istediğine bu nedenle yaşam standartlarını olabildiğince yukarı çekmek için çabaladığına ve maddi imkânlarını arttırmak için karlı işler yapma arayışı içinde olduğuna rivayet edilir.

Yumurta ile ilgili çok ayrıntılı rüya tabirini Rüyada Yumurta Görmek sayfamızdan okuyabilirsiniz.
Etiketler: Rüyada yumurta yemek

Rüyada Haşlanmış Yumurta Görmek Ne Demektir?

Rüyada Haşlanmış Yumurta Görmek

Rüya sahibinin rızkının ve bereketinin artacağına işaret eder. Rüyada haşlanmış yumurta görmek, hane içinde huzura, iş hayatında rahatlığa delalettir. Kısmetin artacağına, istenen refah seviyesinin gerçekleşeceğine yorumlanır. Rüya sahibi için bu rüya hayırlı ve müjdeli haber anlamına gelir. Kazanacağı parayı hayırlı işlere kullanacak, bol sevap kazanacaktır.

Rüyada Haşlanmış Yumurta Görmek

Rüyada Haşlanmış, Soyulmuş Yumurta Görmek

Kişi için kısmet anlamına gelen bu rüya pek çok güzel fırsatın da habercisidir. Kazanılacak olan pek çok dostluk anlamına gelir. Yumurta haşlanmış ve soyulmuşsa bu durum rüya sahibinin akrabaları tarafından çok fazla kıskanılacağına rivayet eder. Kem gözlülerden, kindar insanlardan uzak durması gerekeceğine delalet eder.

Rüyada haşlanmış ve soyulmuş yumurta görmek; umuda, mutluluğa, kazanca yorumlanır. Kişinin elde edeceği kazanç sayesinde ailesi tarafından övüleceğine yorumlanır. Sorumluluklarını bile bir yapıda olduğu için pek çok kişi tarafından takdir edilecektir. İnsanlara karşı daha ılımlı olacak, karşısına çıkan olumsuz olaylara karşı sakin kalacaktır.

Rüyada Haşlanmış Yumurta Yediğini Görmek

Rüya sahibinin ailesi tarafından çok fazla sevileceğine rivayet eder. Hayırlı bir evlat olabilmek için elinden geleni yapacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi için, kısmet ve zenginlik anlamına gelir. Gelecek olan bu zenginliğin seviyesi rüyayı gören kişinin hayallerine göre değişmektedir. Rüya sahibi eğer büyük hayallere sahipse ve daima o doğrultuda ilerliyorsa gelecek zamanda arzularına ulaşacaktır.

Rüyada haşlanmış yumurta yemek; hane içinde rızık, bereket ve huzur demektir. Sadaka ve zekat vermeye delalet eden bu rüya aynı zamanda maddi varlık manasına da gelmektedir. Rüyayı gören kişi için yeni fırsat kapıları anlamına gelir. Bu nedenle de rüya sahibi mutlu ve huzur dolu olacaktır.

Rüyada Haşlanmış Yumurta Soyduğunu Görmek

Haşlanmış yumurta soymak, sabır edilmesi durumunda isteklerin yerine geleceği manasına gelir. Rüya sahibi birçok hayal kurmaktadır. Bu hayallere ulaşmak için çok çalışması gerekecek. Gayreti ve arzusu onu daima başarıya yaklaştıracaktır. Rüyayı gören kişi için aile saadeti ve hikmet demektir.

Rüyada haşlanmış yumurta soymak; kişinin çevresinden sevgi ve saygı göreceği anlamına gelmektedir. Kazanılacak olan bu huzurda başkalarının elbette gözü olacaktır. Kişi dedikodulara aldırış etmeden hedeflerine odaklanmalıdır. Hakkında çıkacak olan yalan olaylar onu bir süreliğine üzecektir.

Rüyada Haşlanmış Yumurta Sarısı Görmek

Rüyalarda görülen yumurta sarısı kısmet demektir. Haşlanmış bir yumurtanın sarısını görmek ise rüyanın tabirini daha da hayırlı kılar. Kişi gönlünü ferah tutmalıdır. Gelecekte isteklerine ulaşacaktır. Çok çalışacak, yorulacak fakat sonunda hayal ettiği yaşama kavuşacaktır.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı görmek; kişinin iş hayatında rahatlayacağına, bol kazanç sağlayacağına rivayet eder. Yorumculara göre bu rüya pek çok kazancın da habercisidir. Yeni arkadaşlıklara, dostluklara ve ortamlara işaret eder. Kişi için hayatında yeni bir dönem başlayacaktır.

Rüyada Yumurta Haşlamak

Rüyayı gören kişi eğer yumurta haşlıyorsa, bu durum iş hayatında çok yorulacağı manasına gelir. Haşladıktan sonra yiyorsa, bol rızık demektir. Haşlayıp yemiyorsa yine söylediğimiz gibi hem psikolojik açından hem de fiziksel olarak yorgun düşecektir. Uzun bir tatile çıkması gerekeceği anlamına gelir.

Rüyada yumurta haşlamak; pek çok konuda zorluğa, sıkıntıya ve strese delalet eder. Bu durum geçici olacaktır fakat rüya sahibi her zaman dikkatli olmalıdır. Çevresinde onun kötülüğünü düşünen insanların olabileceği manasına gelir. İnsanlara olan güveni, yaşayacağı bir olay yüzünden azalacaktır. Yeniden güvenmesi zaman alacaktır.

Rüyada yumurta görmek, rüya sahibinin yaşantısına dikkat etmesi gereken uyarıcı bir rüyadır, görüldüğü şekle göre tabir edilmektedir.

Rüyada sağlam yumurta görmek, bekar bir kimse için hayırlı evliliğe, evli kimseler için evliliğin huzurlu mutlu devam etmesine tabir edilirken kırık yumurta görmek evliliğin bitmesine işaret ve rüya sahibinin huzurunun bozulacağına işaret edilmektedir. Yumurta, bazı tabircilere göre ise evlat sahibi olmaya yorumlanır.

Rüyada yumurta yiyen kimsenin yakın zamanda hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet edilmektedir. Rüyada yumurta görmek, rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınarak değerlendirilmesi gereken bir rüyadır.

Rüyada Yumurta Beyazı Görmek

Rüyada yumurta beyazı da sarısı da görmek mal ve mülke işaret etmektedir. Genel anlamıyla bakıldığında rüyada yumurta; bekar kimseler için hayırlı bir evliliğe, evli kimseler içinse evlada yorumlanır. Borçlu bir kimse rüyasında yumurta görürse yakın zamanda borçlarından kurtulacağına işaret edilir.

Rüyada Yumurta Yemek

Rüyasında yumurta yediğini gören kişinin yakın zamanda kısmetinin açılacağı, yeni işlere atılacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında başarılar elde ederek maddi anlamda rahatlayacağına yorumlanır. Evli bir kimsenin rüyasında yumurta yemesi, yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evladı olacağına işaret edilmektedir. Bekar bir kimsenin rüyasında yumurta yemesi, hayırlı kısmetlerle karşılaşacağına ve güzel bir evlilik yapacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Topraktan Yumurta Toplamak

Rüyada topraktan yumurta topladığını gören kişinin bazı sıkıntılara maruz kaldıktan sonra arzu ettiklerine ulaşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin elde edeceği başarının bu zamana kadar çektiği bütün sıkıntılara değeceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Yumurta Almak

Rüyasında yumurta satın aldığını gören kişinin evinde bereketin artmasına ve rüya sahibinin bol helal rızıklar kazanmasına işaret etmektedir. Rüyasında yumurta aldığını gören kişinin para sıkıntısı çekmeden rahat bir hayat geçireceğine, yeni işlere başlayacağına yorumlanır. Evli kimseler için evliliğin sevgi ve huzur içerisinde devam etmesine, bekar kimse içinse kısmetlerin çıkmasına işaret edilir. 

Rüyada Kümesten Yumurta Almak

Rüyasında tavuk kümesinin içinde yumurta topladığını gören kişinin iş hayatında beklemediği şekilde yükseleceğine ve karşısına hayırlı ve güzel fırsatlar çıkacağına işaret edilmektedir. Rüyasında yumurta topladığını gören kişinin maddi anlamda rahatlayacağına yorumlanırken bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin arkasında konuşan boş insanlara delalet etmektedir.

Rüyada Yumurta Pişirmek

Rüyada yumurta pişirmek, rüya sahibinin başladığı işte başarılı olacağına işaret edilir. Rüya sahibi öğrenciyle, okulunu başarıyla bitireceğine, çalışıyorsa iş hayatında kendi çabasıyla başarılara ulaşacağına yorumlanır.

Rüyasına yumurta pişirdiğini gören kişi, azla yetinmeyi bilen bir kimse olduğuna ve hayatını daha minimal yaşamayı tercih eden bir kimseye işaret etmektedir. Rüyada kendinin değil de bir başkasının yumurta pişirdiği görmek, bir başkasının elde ettiği başarıdan rüya sahibinin de pay alacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Yumurta Soymak

Rüyada yumurta görmek, para ve mal ile tabir edildiğinden rüyada yumurta soyduğunu gören kişinin yakın zamanda mal ve mülk sahibi olacağına yorumlanır. Rüyasında yumurta soyduğunu gören kişi az ya da çok bir miktar para elde edeceğine işaret edilmektedir. 

Rüyada Yumurta Çalmak 

Rüyasında yumurta çaldığını gören kişinin, haksız yoldan başarı elde ettiği manasına gelmektedir. Pek hayırla yorumlanmayan rüyada, rüya sahibinin kendi elleriyle mutluluğunu bozacağına yorumlanır. Rüya sahibinin geçmişte yaptığı haksızlıklara da yorumlanır.

Rüyada Yumurta Kırmak

Rüyasında yumurta kırdığını gören kişi eğer evliyse ve kırık yumurtayı yatak odasından gördüyse, evliliğinin sallantıda olduğuna işaret edilmektedir. Rüyada yumurta görmek genellikle iyi yorumlanırken, rüyada yumurta kırılması tam tersi şeklinde tabir edilir. Rüyasında yumurta kırdığını gören bir kimsenin maddi kayıplara uğrayacağına ve sıkıntıya düşeceğine işaret edilir. 

Rüyada Beyaz Yumurta Görmek 

Rüyada beyaz yumurta gören bekar kişinin, yakın zamanda iyi ahlaklı bir eşle evleneceğine işaret eder. Rüya sahibinin karşısına hayırlı kısmetlerin çıkacağına ve şansının yaver gideceğine yorumlanır. 

Rüyada Haşlanmış Yumurta Görmek

Rüyada haşlanmış yumurta gören kimsenin isteklerinin yerine geleceğine ancak bunun için biraz daha beklemesi gerektiğine yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin şansının açılacağına ve kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder. 

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Yumurta Görmek

Nablusi: Tavuğun yumurtladığını gören kimsenin bir çocuğu olur. Taze pişmiş yumurta, kolaylıkla elde edilen rızıktır. Çiğ yumurta yediğini gören, haram mal yer, yahut zina eder, ya da hüzün ve kedere düşer. Elinde yumurta olduğunu görenin hanımı ölü gibi olur. Hanımının yumurtladığını görse kafir bir çocuğu olur. Kucağına beyaz bir tavuğu aldığını ve bu tavuktan piliçler çıktığını gören kimsenin yapılması zor ve imkansız bir işi meydana çıkar ve mümin bir çocuğu olur. Bazen de gördüğü piliç sayısınca erkek çocuğu olur.

Danyal: Evindeki tavuğun yumurtladığını gören, çocuk sahibi olur. Hangi kuşa ait olduğu bilinmeyen yumurta gören, güzel bir kadınla evlenir. Yemek için yumurta sakladığını gören, zahmet çekerek mal kazanır. Suda pişmiş yumurtayı yiyen, murat ettiği kadınla evlenir. Bu yumurtayı yemeyen, istediği kadınla evlenemez. Çiğ yumurta yiyen, haram mal yer yahut üzüntüye düşer olur. Kabuğu ile yumurta yemek; başkasına ait haram maldan yemeye delalet eder. Yumurtanın üzerine kuş gibi oturduğunu gören, kadınlarla düşüp kalkar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası