akdağ kayak merkezi ücretleri / Akdağ Kayak Merkezi Fiyatları , Ladik Otelleri, Nerede, Teleferik

Akdağ Kayak Merkezi Ücretleri

akdağ kayak merkezi ücretleri

Akdağ Kayak Merkezi Nerede? Nasıl Gidilir? Akdağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları Ve Otel &#;cretleri Ne Kadar? Akdağ Kayak Sezonu Ne Zaman A&#;ılıyor?

Akdağ Kayak Merkezi Nerede?

Akdağ Kayak Merkezi, Samsun'un Ladik ilçesinde bulunmaktadır. Kış aylarında çok fazla kar yağışı aldığı için bu dağa Akdağ denmektedir. Çünkü ortaya bembeyaz bir görüntü çıkar. Bölgede yalnızca kayak değil, aynı zamanda belli dönemlerde festivaller ve şenlikler düzenlenmekte, aynı zamanda çim kayağı da yapılabilmektedir. Burada gerçekleştirilen yayla şenlikleri görülmeye değerdir. Hem kış kayağı hem de çim kayağı konusunda inanılmaz deneyimler için Akdağ Kayak Merkezi tercih edilebilir.

Akdağ Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Akdağ Kayak Merkezinin şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 84 kilometredir. Eğer kayak merkezine Ladik ilçesinden gidecekseniz, yaklaşık 7 kilometrelik bir yol gitmeniz gerekir. Eğer uçakla seyahat edecekseniz, o halde inişiniz Amasya Havalimanı'na olmalı. Çünkü Akdağ Kayak Merkezi ve Amasya Havalimanı arasındaki mesafe yaklaşık olarak 35 kilometredir. Buradan belediyenin sağlamış olduğu otobüs ve minibüslerle yolculuk edebileceğiniz gibi, herhangi bir araç kiralama hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

İstanbul'dan Akdağ Kayak Merkezi özel aracınızla yaklaşık olarak 8 saat sürmektedir. Trabzon'dan 5 saat, Ankara'dan 5 saat ve Bursa'dan da 8 buçuk saat kadar sürmektedir.

Akdağ Kayak Merkezi Giriş Fiyatları Ne Kadar?

Akdağ Kayak Merkezi'nin giriş fiyatları her yıl güncellenmektedir. Bu fiyatlar kayak merkezinin web sitesi üzerinden ya da telefonla arayarak öğrenilebilir. Fiyatlar konusunda tek çıkış, 5 çıkış, çıkış, saatlik, 3 saatlik, 1 günlük, 5 günlük gibi paketler bulunmaktadır. Bu paketlerden kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Ortalama olarak 20 TL - TL arasında bir fiyat skalası bulunmaktadır.

Akdağ Kayak Merkezi Otel Ücretleri Ne Kadar?

Akdağ Kayak Merkezi içinde ve civarında artık konaklama imkanı da bulunması sebebiyle artık daha fazla tercih edilmektedir. Peki, Akdağ Kayak Merkezi içerisinde ve civarında bulunan otellerde konaklama ücretleri ne kadardır?

Fiyatlar kaç kişi olduğunuza, kaç kişilik odada kalmak istediğinize ve otelin kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Dolayısıyla yolcuğunuza başlamadan önce, Akdağ Kayak Merkezi'nde bulunan otellerle iletişime geçerek bu konu hakkında doğrudan bilgi almanız sizin için daha verimli olacaktır. Yine de Akdağ Kayak Merkezi'nde her bütçeye göre konaklama imkanları bulmanız mümkündür.

Akdağ Kayak Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Akdağ'da kar yükseliği Kasım ayının sonlarına doğru santime kadar yükselmektedir. Yıl boyunca bu rakam bir metreyi bulabilir. Dolayısıyla Akdağ Kayak Merkezi'nde de kayak sezonu, kar yüksekliğinin santime ulaştığı Kasım ayının sonlarında başlamaktadır. Tabi bu durum kar yağışının miktarına ve farklı faktörlere bağlı olarak yıl içinde değişebilir.

Akdağ Kayak Merkezi Özellikleri

Samsun'un Ladik ilçesine bağlı olan Akdağ Kayak Merkezi, Türkiye'nin en modern ve en büyük kayak merkezlerinden biridir. Uzun yıllardır faaliyette olan merkez, her geçen yıl yenilerek gelişmekte ve kayak severlere daha keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır. Peki Akdağ Kayak Merkezi'nin barındırdığı özellikler nelerdir? Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Pist Uzunluğu: Metre

Yükseklik / Rakım: - Metre Arası

Telesiyej Direk Sayısı: 16

Telesiyej Sandalye Sayısı: 84

Akdağ kayak merkezine sürekli olarak yeni yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlar sayesinde hem kayak merkezi, hem de Ladik ilçesi sürekli bir gelişim göstermektedir. Akdağ Kayak Merkezi'nin çok fazla tercih edilmesinin sebeplerinden biri de, burada güneşli havada da kayak yapılabilmesidir. Çünkü buraya kar erken zamanlarda yağmaya başlar. Bu yüzden de hem çok fazla tercih edilmektedir. Bazı dönemlerde Akdağ Kayak Merkezi önünde uzun araç kuyrukları oluşmaktadır.

Akdağ Kayak Merkezi Neden Tercih Edilmeli?

Akdağ kayak merkezi hem şehir merkezlerine yakın olması hem de ulaşımın kolay olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Etrafında çok fazla otel ve konaklama imkanı bulunmaktadır. Kar yağışı erken başladığı için güneşli havalarda bile kayak yapma imkanı bulunmaktadır. Fiyatlar uygundur ve ailenizle birlikte tatil yapmaya müsait bir ortam vardır.

Akdağ Kayak Merkezi nerede? Akdağ Kayak Merkezi fiyat listesi

K&#;&#; tatili için hep ayn&#; kayak merkezlerine gitmekten s&#;k&#;ld&#;ysan&#;z Akda&#; Kayak Merkezi güzel bir alternatif olacakt&#;r. &#;mkanlar&#; ve donan&#;m&#;yla ister günü birlik ister konaklamal&#; tatilciler buray&#; tercih edebilir. Peki Akda&#; Kayak Merkezi nerede, fiyat listesi, otelleri ve otel fiyatlar&#; nedir? Tüm bu bilgiler için yaz&#;n&#;n devam&#;n&#; mutlaka okuyun.

AKDA&#; KAYAK MERKEZ&#; NEREDE

Akda&#; Kayak Merkezi Samsun ili, Ladik ilçesi s&#;n&#;rlar&#;nda yer al&#;yor.

Akda&#; Kayak Merkezine nas&#;l gidilir derseniz Samsun-Ankara kara yolunda ilerlerken Havza ilçesine gelmeden Ladik tabelas&#;ndan sapman&#;z gerekiyor. &#;lçeye ula&#;t&#;ktan sonra da tabelalar yard&#;m&#;yla 7 km ilerleyerek kayak merkezine ula&#;abilirsiniz.

Samsun-Akda&#; Kayak Merkezi aras&#; 81 km.
Ladik-Akda&#; Kayak Merkezi aras&#; 7 km.

Akda&#; Kayak Merkezi yol tarifi için buraya t&#;klay&#;n.

samsun kayak merkezi

AKDA&#; KAYAK MERKEZ&#; F&#;YAT L&#;STES&#;

2 adet pisti bulunan Akda&#; Kayak Merkezi 'nin pist uzunlu&#;u metre. Tesiste bulunan telesiyej toplam 87 sandalye kapasitesine sahip. Kayak merkezinde yaz aylar&#;nda çim kaya&#;&#; da yap&#;labiliyor. y&#;l&#; için Akda&#; kayak merkezi fiyat listesi ise &#;öyle;

  • Telesiyej tek ç&#;k&#;&#; 15 TL
  • Tüm gün telesiyej 40 TL
  • Kayak tak&#;m&#; kiralama 60 TL
  • Snowboard kiralama 60 TL
  • K&#;zak kiralama 25 TL

ladik akda&#; kayak merkezi

LAD&#;K AKDA&#; KAYAK MERKEZ&#; OTELLER&#;

Akda&#; Kayak Merkezi konaklama tesisleriyle uzun süreli kayak tatili yapmak isteyenlere de hizmet veriyor. Gümü&#;park Resort Otel kayak severlerin konaklama ihtiyac&#;n&#; kar&#;&#;l&#;yor. Ayr&#;ca kayak merkezinde bir de Ondokuz May&#;s Üniversitesi Konuk evi de bulunuyor. Üniversite personeli ve di&#;er kamu personellerini kabul ediyor. Ladik ilçesinde bulunan di&#;er otelleri de de&#;erlendirebilirsiniz.

Gümü&#; Park Resort 25 05
Ondokuz May&#;s Üniversitesi Konuk evi 21

akda&#; kayak merkezi

AKDA&#; KAYAK MERKEZ&#; &#;LET&#;&#;&#;M

+90 47 10 numaral&#; telefondan kayak merkezine ula&#;&#;p bilgi alabilirsiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

 Son Güncelleme:

Akdağ Kayak Merkezi, Samsun ilinde yer almaktadır. Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan bu kayak merkezi kişiler tarafından en çok tercih edilen kış tatili alanlarından biridir. Bununla beraber kişiler huzurlu bir ortamda, sakince vakit geçirmek içinde Akdağ Kayak Merkezi'ni tercih edebilirler. Sizler için Akdağ Kayak Merkezi hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı olarak derledik.

Akdağ Kayak Merkezi içerisinde kış kayağı veya çim kayağı yapılabilmektedir.

Akdağ Kayak Merkezi Nerede?

Akdağ Kayak Merkezi, Samsun ilinde bulunmaktadır. Samsun’un Ladik ilçesi içerisinde yer alan bu yer kış aylarında en çok tercih edilen kayak merkezlerinden biridir. Özellikle Samsun çevresinde bulunan kişiler, sıklıkla kış tatilleri için Akdağ Kayak Merkezi'ni tercih etmektedir. Bu bölge içerisinde kişiler sadece kayak değil, çeşitli festivallere gidebilirler. Bununla beraber çim kayağı içinde bu kayak merkezini tercih edebilirsiniz. Bu yerde çeşitli şenlikler, etkinlikler ve eğlence organizasyonları yapmaktadır. Kişiler özellikle yayla şenlikleri için burayı tercih edebilirler.

Akdağ Kayak Merkezi'ne Nasıl Gidilir?

Akdağ Kayak Merkezi, şehir merkezine ortalama seksen dört kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Kişilerin Akdağ Kayak Merkezi'ne gitmek için Ladik ilçesine gitmesi gerekmektedir. Kişiler Ladik ilçesi içerisinden yedi kilometre ilerleyerek direkt olarak kayak merkezine girebilir. Kişilerin uçak ile yolculuk yapması durumunda, tercih edeceği yerin Amasya Havalimanı olması gerekmektedir. Akdağ Kayak Merkezi'ne en yakın havalimanı Amasya Havalimanı'dır.

Amasya Havalimanı üzerinden kişiler otuz beş kilometre yol giderek kolay bir şekilde kayak merkezine ulaşabilirler. Kişiler otobüs ve belediye araçlarıyla rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilirler. Bu yere ulaşım içinde kişiler araç kiralama firmasından hizmet alabilirler. İstanbul üzerinden Akdağ Kayak Merkezi'ne gidecek olan kişiler sekiz saat içerisinde gidebilirler. Trabzon üzerinden beş saatte kişiler yolculuk yapabilir, Ankara üzerinden gidecek olan kişiler ise beş saat içerisinde gidebilirler ve Bursa üzerinden yolculuk yapacak olan kişiler sekiz buçuk saatte kayak merkezine gidebilirler.

Akdağ Kayak Merkezi Ücreti

Akdağ Kayak Merkezi'ne giriş fiyatı sürekli olarak güncellenmektedir. Kişiler net fiyatları öğrenmek için Akdağ kayak merkezini arayarak detaylı bilgi alabilirler. Akdağ Kayak Merkezi giriş fiyatları ise şu şekildedir;

-Tek Çıkış
-Beş Çıkış
-Yüz Çıkış
-Üç Saatlik
-Bir Günlük
-Beş Günlük

Bu paketlerin fiyatları ortalama yirmi ile Türk Lirası arasında değişiklik göstermektedir.

Akdağ Kayak Merkezi Ortalama Otel ve Konaklama Fiyatları Ne Kadar?

Akdağ Kayak Merkezi civarında bolca konaklama imkanı bulunmaktadır. Kişiler civar bölgedeki otellere bakarak kendilerine en uygun konaklama türünü seçebilirler. Otellerin ortalama fiyatları kaç kişi olduğunuza, odanın durumuna, otelin paketlerine ve otelin yapısına göre değişiklik göstermektedir. Kişiler yolculuk öncesinde kalacakları yeri tercih ederek, rahat bir şekilde bütçelerine uygun bir tatil yapabilirler. Akdağ Kayak Merkezi içerisinde Kasım ayında karın boyutu ortalama otuz santime kadar yükselmektedir. Yıl sonuna kadar ise boyu bir metreyi bulmaktadır. Tabi karın boyutu, kar miktarına göre değişiklik göstermektedir. Akdağ Kayak Merkezi Türkiye’nin en büyük modern kayak merkezlerinden biridir. Uzun süre boyunca faaliyette olan bu kayak merkezi, kişilere uzun süre boyunca tatil yapma imkanı tanımaktadır. Akdağ Kayak Merkezi özellikleri ise şu şekildedir;

-Pistin uzunluğu ortalama metredir.
-Yüksekliği ise ortalama metredir.
-Direk sayısı toplamda 16’dır.
-Telesiyej sandalye ise 84 adettir.

Akdağ Kayak Merkezi içerisinde birçok farklı alan bulunmaktadır. Ayrıca kayak merkezine yakın olan Ladik ilçesi, kişilerin rahat edebileceği bir alandır. Kişiler Akdağ Kayak Merkezi içerisinde güneşli havalarda da tatil yapabilirler. Ancak kayak merkezi içerisinde erkenden kar yağışı başlamaktadır.

False

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir