volta elektrikli üç tekerlekli / Volta VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped - A

Volta Elektrikli Üç Tekerlekli

volta elektrikli üç tekerlekli

Volta VM4+ 3 tekerlekli elektrikli motosiklet için A fırsatı [Mayıs ]

Volta VM4+ 3 tekerlekli elektrikli motosiklet

KAMPANYA

Emir BOSTANOĞLU

Google News

Volta VM4+ 3 tekerlekli elektrikli motosiklet için A kampanyası duyuruldu. 1 Haziran&#;da A&#;in mağazalarında ve online sayfasında satışa sunulacak motosiklet modeli VRLA jel bataryayı bünyesinde barındırıyor.

Dönüş kabiliyetini artıran diferansiyal sistemiyle gelen VM4+ 3 tekerlekli elektrikli motosiklet iki kişilik oturma kapasitesine sahip.  Saatte maksimum 25 kilometre hıza ulaşabilen araç batarya dahil kilogram ağırlığında. 60V 20Ah batarya kapasitesi sunan araç tam dolu pille 36 kilometrelik bir menzil vadediyor. Pek tabii bu değer yol ve sürüş koşullarına göre değişiklik gösteriyor.  Elektrikli motosikletin pili 7 ila 8 saat arasında şarj edilebiliyor. Dijital hız göstergesine de sahip olan araç geri sürüş moduna da sahip. Elektronik üç kademeli güç moduna da destek veren araçta geniş ve konforlu koltuklar yer alıyor. 10 kilogram taşıma kapasiteli arka sepete sahip olan araç B sınıfı ehliyetlerle kullanılabiliyor. 2 yıl garanti süresine sahip olan araçta alüminyum alaşımlı jantlar kullanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
50 MP kameralı Samsung Galaxy S23 için TL&#;lik indirim fırsatı [24 Mayıs ]

Volta VM4+ 3 tekerlekli elektrikli motosiklet yakında A&#;de

watt&#;lık motor gücü sunan motosikletin A&#;deki fiyatı TL olacak. Elektrikli motosikletin mevcut fiyatı ise TL. 1 Haziran&#;da A&#;de satışa çıkacak elektrikli motosiklet kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabilecek. Bisikletin taksitli fiyatı ise TL.
volta

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

volta elektrikli kargo üç tekerlekli bisiklet için yetişkin, funduszeue.info'dan kolayca satın alınabilir .. volta elektrikli kargo üç tekerlekli bisiklet için yetişkin, özel ihtiyaçlar için tasarlanmış çeşitli tasarımlarda gelir. Genel olarak. volta elektrikli kargo üç tekerlekli bisiklet için yetişkin, üç tekerlekli olarak gelen araçlardır. Ya manuel olarak çalıştırılırlar veya elektrikle çalışırlar. Bu araca, tekerlek konfigürasyonuna göre delta veya kurbağa yavrusu denir. Bu araçları sınıflandırmanın başka bir yolu da dik veya yatıktır.

Bunların USP'si. volta elektrikli kargo üç tekerlekli bisiklet için yetişkin, çerçeveye sağlanan ek destektir. Bu nedenle, eğitim tekerlekleri olan bisikletlere başlamadan önce çocuklar için faydalıdırlar. Yolcu taşımacılığı veya eşya taşımacılığı veya her ikisi de hizmet alanlarından biridir. volta elektrikli kargo üç tekerlekli bisiklet için yetişkin .. funduszeue.info'daki volta elektrikli kargo üç tekerlekli bisiklet için yetişkin uygun maliyetli ve dört tekerlekli araçlar gibi daha büyük araçlara ihtiyaç duyulmayan belirli uygulamalar için kullanışlıdır.



Volta Elektrikli Motosiklet

Volta, elektrikle çalışabilen farklı araçlar tasarlayarak müşterilerin ihtiyaçlarına doğru çözümler sunan markalardan biri. Özellikle piyasada popülerlik kazanan Volta elektrikli motosiklet çeşitleri, her yaştan müşteriye hitap eden farklı tasarımlar ve çözümlerle karşınıza çıkıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı özelliklere sahip Volta elektrikli bisiklet çeşitleri, ulaşım aracı olarak sıklıkla kullanılıyor. Volta elektrikli motor şarj edilebilir olduğu için sıklıkla tercih ediliyor. Araçta bulunan pil sayesinde, pilin şarj durumuna bağlı olarak kullanım süresi değişebilir. Bu nedenle Volta elektrikli motosikletlerin gidebileceği mesafe batarya modeliyle doğru orantılı olarak farklılık gösterebilir. Çok çeşitli tasarımlar ve batarya gücüyle üretilen elektrikli motosikletler sayesinde hayatınızı daha kolay hâle getirebilirsiniz. Hızlı ve konforlu ulaşımın avantajlarından yararlanabilmek için Volta elektrikli motosiklet online alışveriş imkânını değerlendirebilirsiniz. Alışverişten önce Volta elektrikli motosiklet tavsiyelerine göz atarak ihtiyacınıza uygun araçları bulabilirsiniz.

Farklı Tarzlarda Volta Elektrikli Motosiklet Modelleri

Farklı Tarzlarda Volta Elektrikli Motosiklet Modelleri

Çevreye zarar vermeyen motorları ve teknolojik özellikleriyle popülerlik kazanan Volta elektrikli motosiklet bisiklet modelleri, farklı zevklere hitap eden çeşitli tasarımlarla satışa sunuluyor. Her müşterinin ihtiyacına uygun seçeneği rahatlıkla bulabileceği ürün sayfasından Volta elektrikli bisiklet katlanır modellere de ulaşabilirsiniz. Kullanılmadığı zaman katlanabilme özelliği sayesinde bu araçlar fazla yer kaplamadıkları için çok fonksiyonlu olarak değerlendirilebilir. İleri yaştaki müşteriler markete veya pazara giderken Volta elektrikli bisiklet 3 tekerlekli ya da Volta elektrikli motor kabinli seçenekleri arasından tercih yapabilir. Eşinizle birlikte kullanabileceğiniz ve kısa mesafelere gidebileceğiniz bir araç arıyorsanız Volta elektrikli motor çift kişilik modellerini inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra isiklet tarzında bir araca ihtiyaç duyuyorsanız Volta elektrikli bisiklet 2 kişilik çeşitleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Konforlu Kullanım Avantajı Sunan Volta Elektrikli Motosiklet

Konforlu Kullanım Avantajı Sunan Volta Elektrikli Motosiklet

Volta elektrikli motosiklet modelleri herkesin farklı kullanım amacına uygun çözümleri sunan özel tasarımlarıyla piyasadaki yerini alıyor. Çevre dostu olan bu elektrikli motosikletler hem keyifli sürüş deneyimi yaşamanıza hem gideceğiniz yere konforlu bir şekilde ulaşmanıza yardımcı oluyor. Günlük olarak kullanabileceğiniz tarzda kaliteli bir araca ihtiyacınız varsa Volta elektrikli scooter oturaklı modellerine göz atabilirsiniz. Volta elektrikli bisiklet pedallı çeşitleriyle hem spor yapabilir hem trafik derdinden kurtularak daha keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Dilerseniz sepetli ve kabinli modellerden birini satın alarak alışverişe gidip gelirken kullanabilir ve elinizdeki poşetleri de kolay bir şekilde aracınızda taşıyabilirsiniz. Daha önce elektrikli motosiklet kullanmadıysanız ve ilk deneyiminizi yaşamak istiyorsanız Volta elektrikli motosiklet kullananların yapmış olduğu Volta elektrikli motosiklet yorumlarından fikir alabilirsiniz. Çok sayıda müşterinin yapmış olduğu Volta elektrikli motor yorumları sayesinde her ürün hakkında daha detaylı bilgi edinerek doğru seçimlere imza atabilirsiniz.

Farklı Bütçelere Hitap Eden Volta Elektrikli Motosiklet Fiyatları

Farklı Bütçelere Hitap Eden Volta Elektrikli Motosiklet Fiyatları

Volta elektrikli motosiklet fiyatları belirlenirken araçların hepsinin sahip olduğu özellikler göz önüne alınır. Motosikletlerin modeli, teknik özellikleri, tasarımı ve çalışma performansı Volta ürünlerinin fiyatını etkileyebilir. Aynı zamanda ürünün kaç kişilik olduğu ve hangi yılda üretildiği gibi birçok kriter de fiyatlarda değişikliğe neden olabilir. Volta elektrikli bisiklet watt modellerinin çalışma performansı sebebiyle Volta elektrikli bisiklet volt çeşitlerine göre daha pahalı olduğunu görebilirsiniz. Hem kullanım amacınıza hem bütçenize uygun olabilecek seçenekleri uzun araştırmalar ve karşılaştırmalar sonucunda bulabilirsiniz. Volta elektrikli motosiklet satın alarak ekonomik çözümlere ulaşabilir ve konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz. Her biri kaliteli malzemelerle tasarlanan ve çevre dostu özelliklerle donatılan bu araçların modeline göre ürün fiyatları değişebilir. Volta elektrikli motor özelliklerinin artması ürün fiyatlarını da etkileyebilir. Dilerseniz Volta elektrikli motosiklet indirimlerini takip ederek uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz. Satın almak istediğiniz Volta elektrikli motosikletlerin tüm çeşitlerini Trendyol'da bulabilirsiniz.

Volta Apec Apm5 3 Tekerli Elektrikli Motosiklet (BEYAZ) BetaVoltaApec

Volta Apec Apm5 3 Tekerli Elektrikli Motosiklet (BEYAZ)

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Elektrikli Motosiklet kategorisinde

en çok favorilenen 3. ürün

Satıcı : Hepsibirarada

Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Son 1 ürün

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • Renk:Kırmızı
  • Taşıma Kapasitesi: Kg
  • Tekerlek Sayısı:3
  • Garanti Süresi:2 Yıl
  • Model Yılı:

  • Bu ürün Hepsibirarada tarafından gönderilecektir.
  • 30 KG BATARYA KÜTLESİ
  • VRLA JEL BATARYA TİPİ
  • 60 V 20 A BATARYA KAPASİTESİ
  • SA ŞARJ SÜRESİ
  • 36 KM MENZİL
  • 25 KM/H
  • HIZ
  • W
  • MOTOR GÜCÜ
  • KG
  • KÜTLE
  • KG
  • TAŞIMA KAPASİTESİ
  • Ürünün tescil işlemlerinin ve vergi beyannamesi süreçlerinin yürütülmesi amacıyla, alıcıya ait TC kimlik no ve kimlik seri no işlenmesi gerekmektedir. Sayılan kişisel verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak, sözleşmenin ifası için gerekli olması ve veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması sebeplerine dayalı olarak satıcı tarafından işlenecektir ve yetkili kamu kurumları ile paylaşılacaktır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ürünün kurulumu gerçekleştikten veya tescil işlemi yapılıp ruhsatlandıktan sonra Trendyol üzerinden iadesi mümkün olmamaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Volta Apec Apm5 3 Tekerli Elektrikli Motosiklet (BEYAZ)

  • 30 KG BATARYA KÜTLESİ
  • VRLA JEL BATARYA TİPİ
  • 60 V 20 A BATARYA KAPASİTESİ
  • SA ŞARJ SÜRESİ
  • 36 KM MENZİL
  • 25 KM/H
  • HIZ
  • W
  • MOTOR GÜCÜ
  • KG
  • KÜTLE
  • KG
  • TAŞIMA KAPASİTESİ
  • Ürünün tescil işlemlerinin ve vergi beyannamesi süreçlerinin yürütülmesi amacıyla, alıcıya ait TC kimlik no ve kimlik seri no işlenmesi gerekmektedir. Sayılan kişisel verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak, sözleşmenin ifası için gerekli olması ve veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması sebeplerine dayalı olarak satıcı tarafından işlenecektir ve yetkili kamu kurumları ile paylaşılacaktır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Ürünün kurulumu gerçekleştikten veya tescil işlemi yapılıp ruhsatlandıktan sonra Trendyol üzerinden iadesi mümkün olmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • RenkKırmızı
  • Taşıma Kapasitesi Kg
  • Tekerlek Sayısı3
  • Garanti Süresi2 Yıl
  • Model Yılı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası