sabah kuşağı programları / Nurgül Özdemir | Ankara Hacı Bayram Veli University - funduszeue.info

Sabah Kuşağı Programları

sabah kuşağı programları

kaynağı değiştir]

Abdullina, 'den sonra popüler "Müzikal" ikilisinin bir üyesi haline geldi. Abdullina ve gitaristi Bulat Sızdıkov, BDT'de tanındı.[3] İkili, her yıl New York'ta düzenlenen popüler "Big Apple music 96" uluslararası müzik yarışmada birinci oldu. "Müzikal" repertuvarındaki 70 şarkının neredeyse tamamı Abdullina tarafından yazılmıştır. Kazakça da dahil olmak üzere ikilinin 'de çıkan on albümü bulunmaktadır.

Abdullina, 'de ilk filmini çekti. Satıbaldı Narımbetov'un "Mustafa Şokay" adlı filminde başrol kadın oyuncusu rolünü üstlendi.[4]

Abdullina, yılında ilk şiir kitabı "Hayalci Kız"ı yayımladı. Koleksiyonunda, fotoğraflarıyla resmedilen 27 şiir yer aldı. Bu koleksiyon ile Abdullina Kazakistan Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı ödül fonunu almaya hak kazandı. Abdullina'nın şarkıları, Rus pop yıldızları da dahil olmak üzere birçok sanatçı tarafından seslendirildi. yılında Karina Abdullina, bakanlığın talebi üzerine Rusya Acil Önlemler Bakanlığı marşının sözlerini ve müziğini yazdı.[5]

Ekim 'den Aralık 'ye kadar Abdullina, Kazak televizyon kanalı "Madeniet"te (Kültür) 60 yazarın "Rastgele olmayan karşılaşmalar" programını yayınladı.[6] Şarkıcı ayrıca Kazakistan radyosu "Classic" FM'de yazarın "Diyalog" programını yayınladı. Karina Abdullina, piyanist Jania Aubakirova, kemancı Gaukhar Murzabekova, çellist ve şef Aleksander Rudin, besteci Gia Kançeli, kemancı Oleg Rat ve diğer birçok seçkin müzisyenler tarafından ziyaret edildi.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev 13 Aralık 'te Astana'da şarkıcı Abdullina'ya Kazakistan Cumhuriyeti Onurlu İşçisi onursal unvanını takdim etti.[7] Abdullina Kazakistan'ın kültür ve sanatının gelişimine katkılarından dolayı bu onurla ödüllendirildi.[8]

1 Şubat 'te Abdullina, "Müzikal" ikilisinin bir üyesi olarak, Kazakistan boks dünya şampiyonu Gennadiy Golovkin'in müsabakasından önce Monte Carlo'da bir boks ringinde Kazakistan Cumhuriyeti Milli Marşı'nı seslendirdi.[9]

Temmuz 'te Abdullina, Kazakistan'ın ulusal hava taşıyıcısı "Air Astana" nın resmi sesi oldu.[10] Şarkıcı, tüm yerleşik metinleri Kazakça ve Rusça olarak seslendirdi.

yılında Bulat Sızdıkov'un ani ölümü nedeniyle "Müzikal" sona erdi. İkilinin şarkılarının çoğunun yazarı olan Abdullina, solo performans sergilemeye devam etti. Şubat 'de şarkıcının Kazakça, Rusça ve Ermenice şarkıların yer aldığı "Gel" adlı albümü yayınlandı.

Kişisel hayatı[değiştir прежний, прошлогодний или прежнего, прошлогоднего урожая; ант. новый, молодой, свежий. Старого хлеба хватит до нового урожая. Старый урожай. Старый и молодой картофель. Старое вино Бывший, прежний, служивший раньше; ант. новый. Старый начальник. Проводы старого директора.

86lSiyez BuğdayıHEMEN İZLETarladan sofraya yolculuğunu takip ettiğimiz siyez buğdayı ile yıllık sipahi ocağına misafir oluyor, bulgur pilavını tadıyoruz. Ardından yıllık bı&#;ak&#;ı bir aileyle tanışıyor, geleneksel bı&#;ak yapımına şahitlik ediyoruz.

85lKastamonuHEMEN İZLEElif’in yolu bu hafta Kastamonu’dan ge&#;iyor. Saat kulesinden tarihi konaklarına yerel tariflerden, yaylalarına ve şapka m&#;zesine kadar Kastamonu'da k&#;lt&#;r ve lezzet dolu

84lAdatepeHEMEN İZLEHem korunmuş mimari yapısı hem de zeytin ve zeytinyağı &#;retimiyle dikkat &#;eken Adatepe'de yine harika hikayeler yolculuğumuza eşlik ediyor.

83lKazdağıHEMEN İZLEArdından K&#;&#;&#;kkuyu sahilinde Kuzey Ege lezzetleriyle dolu bir sofrada İstanbul'dan bir g&#;&#; hikayesine kulak veriyoruz.

82lAyvalıkHEMEN İZLEKuzey Ege'nin klasik lezzetleri, G&#;rcistan'dan antikacılar &#;arşısına uzanan bir d&#;kkanın &#;yk&#;s&#; ve &#;ok bilinmeyen bir el sanatı olan minenin incelikleri bu b&#;l&#;mde sizlerle.

81lAyvalıkHEMEN İZLEBu geleneksel lezzetleri, Ayvalık sokaklarını, Elif'in favori tatlı ve kahve mekanlarını birlikte keşfediyoruz.

80lEkolojik &#;iftlikHEMEN İZLEDoğal y&#;ntemlerle tarım ve hayvancılık yapan gen&#; bir aileyle birlikte lezzet ve sağlık dolu bir hikayeye hazır mısın?

79lK&#;&#;&#;kk&#;yHEMEN İZLEK&#;&#;&#;k otelleri, sanat at&#;lyeleri ve yerel lezzetleri ile karakterize bir Boşnak k&#;y&#; olan K&#;&#;&#;kk&#;y’&#;n tarihi ve hikayesi i&#;in ekranlara geliyor.

78lAntika PazarıHEMEN İZLEOradan aldığımız antika kristallere nefis deniz mahsullu salata yapıyoruz. Ardından Los Angeles’ı İstanbul’a getiyoruz M&#;zik ve sinema meraklılarına keyifli dakikalar yaşatıyoruz.

77lİstanbulHEMEN İZLEBu b&#;l&#;me Elif ve Ferhat Reis ile bir balık&#;ı teknesinde rastgele diyerek başlıyoruz. Teknede keyifli bir sohbet ve balık&#;ıların lezzetli tarifleri i&#;in sizleri ekran başına bekliyoruz.

76lAvrupa - PazarlarHEMEN İZLEFransa'dan İtalya'ya oradan Avusturya'ya uzanan pazar alışverişleri Elif'in mutfağında harika bir tarife d&#;n&#;ş&#;yor. Lezzet yolculuğumuz mutfakta G&#;ven&#; Dağ&#;st&#;n'&#;n keyifli sohbeti ile renkleniyor.

75lLausanne - Olimpiyat M&#;zesiHEMEN İZLEOlimpiyat tarihini başlangı&#;tan g&#;n&#;m&#;ze sıradışı bir bi&#;imde sunan bu harika m&#;zede bizi s&#;rprizler bekliyor.

74lGruyereHEMEN İZLEElif'le Gruyere kalesinden, peynir &#;retimine, Fond&#;'den &#;ikolataya kadar renkli bir yolculuğa hazır olun.

73lVeveyHEMEN İZLEMeşhur Vevey pazarında dolaştıktan sonra Elif mutfağa giriyor ve aldığı mantarlar ile iki leziz tarifi paylaşıyor.

72lDivonne Les BainsHEMEN İZLEKasabanın meşhur pazarında dolaştıktan sonra birlikte mutfağa girerek lezzetli tariflerini bizimle paylaşıyorlar. Elif bu yolculukta da tarihe olan d&#;şk&#;nl&#;ğ&#;n&#; ortaya koyuyor ve yakındaki Nyon Kalesini ve burada yer alan porselen sergisini sizler i&#;in keşfediyor.

71lReblochonHEMEN İZLEElif ile birlikte &#;retimden lezzetli tariflere Reblochon'la dolu bir b&#;l&#;m i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

70lMersinHEMEN İZLEKız Kalesi’inden Kara Kale’ye, Cennet-Cehennem'den Adam Kayalar'a tarihin i&#;inde geziyoruz. Bu gezinin sonunda yorgunluk molasını Mersin'in meşhur mavi yengecini tadarak veriyoruz.

69lMersinHEMEN İZLEElif bu b&#;l&#;mde Mersin'i keşfediyor.

68lMidilliHEMEN İZLEŞef Niko ile mutfağa girip, dağ k&#;ylerinde seramik ustalarına uğruyoruz, en g&#;zel plajların tadını birlikte &#;ıkartıyoruz.

67lMidilliHEMEN İZLEYazı &#;zlediğimiz şu g&#;nlerde Elif ile Midilli'ye davet ediyoruz sizi.

66lMidilliHEMEN İZLEAhşap oymacılığından, seramiğe, lokmadan geleneksel tariflere zanaat ve mutfağın k&#;lt&#;r&#;n&#; Elif’le keşfetmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

65lHeidelbergHEMEN İZLEElif ve arkadaşı Flora sanattan yemeğe bu g&#;zel kenti keşfetmeye &#;ıkıyorlar.

64lHeidelbergHEMEN İZLEBu şehri Elif’in ve orada yaşayan dostlarının &#;nerileriyle geziyoruz. Mutfakta da Elif’ten size s&#;rpriz bir tarif var.

63lKaraormanlarHEMEN İZLE41 yıldır Michelin yıldızını koruyan bir restaurantdan &#;ocuklarla g&#;r&#;lmesi gereken masal m&#;zesine Elif’in t&#;m sevdikleri bu b&#;l&#;mde.

62lAlmanyaHEMEN İZLEElif’in Yolu bu b&#;l&#;mde Eski Yunan ve Romalılar'dan beri &#;ok sevilen kuşkonmazın vatanında tarladan sofraya bir &#;yk&#;n&#;n peşinde.

61lBodrumHEMEN İZLEBodrum’un tepelerinde Pınar Hanım’la dolaşıp doğal sirkenin hikayesini &#;ğreniyor, Kerem G&#;rsev ve şef Deniz Kurt’la tatlı bir sohbet ve enfes tarifleri tadıyoruz.

60lAnnecyHEMEN İZLEAnnecy’nin tarihi sokaklarında dolaştıktan sonra yorgunluğunu gen&#; bir şefle hi&#; durmayan bir mutfakta yaptığı gastronomi turuyla atıyor.

59lKatarHEMEN İZLEDenizle &#;&#;l&#;n bulıştuğu noktada bir gezinti ardından kumda safari yapmak, &#;&#;lde barbek&#; ve muzlu nan ekmeğinin yapılışına şahit olmak, d&#;nyanın en yeni ve modern teknolojiyle donatılmış m&#;zelerinden birini birlikte geziyoruz.

58lKatar HEMEN İZLEFarklı &#;lkelerden şeflerle tanışmak ve festivalde T&#;rkiye’den getirdiği portakallar, limonlar ve irmikle Elif’in yaptığı lezzetlere şahit olmak i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

57lAnnecyHEMEN İZLEDağ sporları, yeşil alanları, kanalları ve k&#;pr&#;leri ile &#;nl&#; Annecy yolculuğuna ve Savoie B&#;lgesi’nin birbirinden leziz peynir &#;eşitlerinin yapımı ekranlara geliyor.

56lQuiberonHEMEN İZLEElif’in yolu bu b&#;l&#;mde; birbirinden leziz tatlı &#;eşitleriyle Gaziantep’ten Lyon’a, İzmit’ten Quiberon’a uzanıyor.

55lLyon TierHEMEN İZLE&#;nl&#; duvar resimlerini, sinema ve minyat&#;r m&#;zesini, ipek dokuma yapımını, gurme bakkalları ve d&#;nya şampiyonu “pat&#; en cro&#;te" yapımına tanıklık ediyoruz.

54lFransa LyonHEMEN İZLETier b&#;lgesinde el yapımı bı&#;ak at&#;lyelerini g&#;rmek ve bouchon restaurantların geleneksel lezzetleri ekranlara geliyor.

53lAtina Dimotiki AgoraHEMEN İZLETarihi Dimatiki Agora’ya, Atina’nın tatlı lezzetlerine ve Artemis sanat klub&#;n&#;n Hasabiko dans g&#;sterisi ekranlara geliyor.

52lGaziantepHEMEN İZLENefis Antep helvasının ve tatlılarının tadına baktıktan sonra, Ragıp G&#;zelbey’in yaptığı birbirinden renkli ve iştah kebapların tadına bakıyoruz.

51lGaziantep Mutfak SanatlarıHEMEN İZLESabah kahvaltısında beyran yapılışına tanıklık eden Elif, Gaziantep’in geleneksel el sanatlarını keşfe &#;ıkıyor. Gaziantep Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi’nde diyetisyenlerle y&#;resel yemeklere farklı bir dokunuş i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

50lAtina - VarkizaHEMEN İZLEVarkiza’nın g&#;zel sahilinde birbirinden lezzetli deniz &#;r&#;nleriyle yapılan tariflere tanıklık etmek, sanat&#;ı George Lappas’ın eserlerini ve &#;nl&#; modacı Nikos Apostolopoulos’un tasarımlarını g&#;rmek, Yunan gecelerinin eğlencesine bir g&#;z atmak i&#;in ekranlarında buluşalım!

49lAtina- AtikaHEMEN İZLEZengin tarihi mirası,sahilleri,terasları ve şehrin sembol&#; haline gelmiş grafitileri ile &#;nl&#;, filozof Platon’nun da yaşadığı Atika B&#;lgesi’nin başkenti Atina ekranlarda.

48lMardin HEMEN İZLEMardin M&#;zesi ile Mezoptamya tarihine adım attıktan sonra geleneksel Mardin mutfağını tadıyor.

47lMidyatHEMEN İZLEMidyatın kadim el sanatı telkarinin en gen&#; ustalarından birinin at&#;lyesinde mesleğin inceliklerini dinledikten sonra, Mor Gabriel Manastırı’nı gezen Elif, son olarak Midyat'ta bir yemek hocasının evine konuk oluyor ve yerel lezzetlere ait tarifleri ustasından &#;ğreniyor.

46lİzmitHEMEN İZLEKeyifli bir haftasonu seyahatinde İzmit &#;evresinde saklı kalmış lezzet, k&#;lt&#;r ve el sanatları noktalarını keşfetmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

45lUrla Zeytinyağı M&#;zesiHEMEN İZLEZeytinyağı m&#;zesi ve bağ yolunda dolaşan Elif, daha sonra Dilara Ko&#;ak ile mutfağa giriyor. Keyifli bir sohbet ve zeytinyağlı, sağlıklı tarifler i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

44lFransa Carnac ve QuiberonHEMEN İZLEAsterix hikayelerinin ge&#;tiği b&#;lgede Elif'le mezolitik d&#;nemden kalan taşlar arasında dolaşmak, talassoterapi metotlarına uygun sağlıklı tabakların şefinden ipu&#;ları &#;ğrenmek, Saint Goustan limanından senelik bir yelkenliyle dolaşmak i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

43lMersin Narenciye FestivaliHEMEN İZLENarenciye Festivali ile cıvıl cıvıl olan sokaklarda dolaşıyor, narenciyeyle yapılan geleneksel yemeklerden tatlılara farklı tarifleri tadıyoruz.

42lLeros AdasıHEMEN İZLEPlajları, lezzetli yemekleri, sanat&#;ıları ve tarihi ile keyif ve huzur dolu Leros'ta Elif'in sevdiği k&#;şeleri keşfetmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

41lKocaeli Nark&#;yHEMEN İZLEYeşil yıldız ne demek, ata tohumu nedir, tohum takası nasıl yapılır hepsi bu programda

40lUrla Zeytin HasadıHEMEN İZLEUrla'da bir &#;iftlikte zeytin hasadı ile başlıyor, T&#;rkiye'nin &#;d&#;ll&#; zeytinyağının &#;retiminin aşamalarına şahit oluyoruz. B&#;lgenin mahs&#;lleri ile yapılan lezzetli tarifleri paylaşıyoruz.

39lLeros AdasıHEMEN İZLELeros, harika plajları ve nefis yemekleri kadar edebiyat, tarih ve sanat dolu k&#;şeleriyle sizi bekliyor. Turistik yerler dışında gezmeyi, seyahatte ada halkı ile kaynaşmayı sevenler i&#;in t&#;m ipu&#;ları bu b&#;l&#;mde.

38lUrla Sanat SokağıHEMEN İZLESanat sokağında Elif’in favori adresleri, plaklar ve seramikler, y&#;reye has lezzetler ve harika deniz mahsulleriyle dolu bir b&#;l&#;m i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

37lFransa BritanyaHEMEN İZLEB&#;lgenin meşhur tuzlarından, balıkları haritalara ve eski gemi par&#;alarına resmeden ressama, d&#;nyaca &#;nl&#; istridyelerin &#;retimine ve tariflerine kadar turistlerin rotası dışında kalan bir &#;ok gizli adres bu b&#;l&#;mde sizleri bekliyor.

36lMuğla Stratonikeia Antik KentiHEMEN İZLEKazı başkanıyla milat &#;ncesinden g&#;n&#;m&#;ze keyifli bir sohbet, restore edilmiş antik evler, tarih boyu b&#;lgede yapılan yemekler ve Osman Hamdi Bey'in eviyle renkli bir yolculuk sizleri bekliyor.

35lİsvi&#;re CenevreHEMEN İZLEBir saat restorasyon at&#;lyesinden başlayan gezimiz, antik şehrin g&#;zel sanat galerileri ve Thonon-Les-Bains'de Michelin yıldızlı gen&#; şef Raphael Vionnet'in mutfağında devam ediyor. Cenevre'de Elif'in sevdiği adresleri keşfetmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

34lBodrum OfrozHEMEN İZLEBodrum'da Elif'in favorileri olan farklı lezzetleri, Bodrum'lu sanat&#;ıları ve g&#;zel m&#;ziklerle dolu bir eğlenceyi birlikte yaşamak i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

33lFransa YvoireHEMEN İZLEL&#;man g&#;l&#;n&#;n kıyısında Yvoire sokaklarında kaybolmak, cam at&#;lyeleri, farklı sanat&#;ıların bir araya geldiği galerilere g&#;z atmak, 5 duyuya hitap eden bir bah&#;eyi keşfetmek ve g&#;l balıklarından yapılan şahane lezzetlere şahit olmak isterseniz sizi ekran başına bekliyoruz.

32lFransa ChatelHEMEN İZLEChatel dağ k&#;y&#;nde yapılan dağ sporlarını izlemek, Elif’le vadi &#;zerinde metrede u&#;mak, abodance peynirinin yapımını g&#;rmek ve ’lerden kalma bir &#;iftlik evinde lezzetli bir raclett deneyimi i&#;in bu b&#;l&#;m ka&#;maz.

31lBritanya AurayHEMEN İZLESaint Gustan limanında 6 saatlik gel-gitlere şahit olmak, Michelin Yıldızlı Şef Anthony ile Atlantik balıkları almak i&#;in pazarda gezmek ve harika tarifleri &#;ğrenmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

30lAzerbaycan AteşgahHEMEN İZLEEl sanatlarını, meşhur Azeri tatlarını ve y&#;zyıllardır hi&#; s&#;nmeyen ateşi ile Ateşgah'ın hikayesini Elif'le keşfetmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

29lKos AdasıHEMEN İZLEBu ikinci b&#;l&#;mde Elif, Kos Adası’nın tarihini keşfe &#;ıktıktan sonra sizi, yakın dostu Noemi Erkohen ile teknede harika bir re&#;el tarifini paylaşmaya, şef Sakis ile f&#;zyon mutfak etkileri taşıyan yeni tatlara ve adanın huzurlu havasına davet ediyor.

28lKos AdasıHEMEN İZLEPlajları, kafeleri, alışveriş se&#;enekleri ve geleneksel Yunan mutfağının d&#;nya mutfağıyla buluştuğu tarifleriyle Kos’a doğru bir yolculukta Elif’e eşlik etmek &#;zere sizi ekran başına bekliyoruz.

27lFransa VannesHEMEN İZLEElif’le birlikte anayollardan &#;ıkıp ara yollara saparak Saint-D&#;gan Eko M&#;zesi’ni ziyaret etmek, eski &#;ağlardan kalma renkli yapılara ev sahipliği yapan Vannes şehrini g&#;rmek ve T&#;rkiye’de uzun yıllar yaşamış gazeteci J&#;r&#;me Bastion’un evinde harika tarifler &#;ğrenmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

26lBarcelona KatalonyaHEMEN İZLEOrta&#;ağdan kalma sokaklar arasında dolaşmak, seramik sanatının inceliklerini g&#;rmek, y&#;resel peynirlerle ilgili bilgi almak ve iki Akdeniz &#;lkesinin mutfaklarının f&#;zyonu ile yapılan tatları keşfetmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

25lBarcelonaHEMEN İZLEİspanya’daki başarılı T&#;rk Şef Yiğit Uzun&#;arşılı ile La Bouquria Barcelona pazarında farklı lezzet noktalarının keşfinin ardından &#;nl&#; Tapas Bar El Mercat’ın mutfağında klasik tapas tarifleriyle keyif dolu bir sohbet sizleri bekliyor.

24lFransa Pirene Dağları HEMEN İZLEGirona &#;evresindeki k&#;&#;&#;k kasabalarda dolasan Elif’le Michelin yıldızlı bir restoranda gen&#; şef V&#;ctor Torres ile tadım men&#;s&#;nden tabakların hazırlanışına şahit olmak, karlar i&#;inde bir &#;iftlikte peynir yapımına katılmak i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

23lAzerbaycan Bak&#;HEMEN İZLEİ&#;eri şehrin g&#;zel sokakları, geleneksel Azerbaycan mutfağından tarifler, Azeri ressam ve heykeltraşlarla at&#;lyelerinde sohbetlerin ardından harika bir m&#;zik ziyafeti i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

22lAzerbaycan ShakiHEMEN İZLEShaki Hansarayi, ipek fabrikası ve Azerbaycan mutfağının geleneksel yemeklerini Elif’le keşfetmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

21lAzerbaycan Bak&#;HEMEN İZLEArdından, Azerbaycan’ın geleneksel yemeklerinden biri olan şah pilavı tarifinin sırlarını &#;ğrenen Elif izleyicileri daha sonra bir başka &#;nemli Azeri geleneği ile tanıştıracak. &#;ay ve re&#;el uyumunun şaşırtıcı lezzetleri ekrana gelecek.

20lInnsbruck TirolHEMEN İZLEAlplerin kalbinde teleferikle dolaşmak, d&#;nyaca &#;nl&#; manzaralar, keyifli sohbetler, y&#;resel yemekler ve dansları izlemek i&#;in sizi &#;ocukluk kahramanımız Heidi'nin memleketine davet ediyoruz.

19lFransa Valbonne ve AntibesHEMEN İZLE’ l&#; yıllardan beri pek de değişmemiş olan sokaklarda dolaştıktan sonra 3. kuşak bir ekmek ustasının fırınına ve taptaze &#;r&#;nleriyle meşhur bir pazara uğrayan Elif dayanamayıp mutfağa giriyor ve harika tarifler hazırlıyor.

18lViyana Gustav Klimt HEMEN İZLEKlimt eserlerinin izinde Belvedere Sarayı ve Burg Tiyatrosu’nu gezmek, leziz Viyana Snitzel’inin p&#;f noktalarını izlemek ve bir dans okulunda temel vals adımlarını &#;ğrenmek i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

17lYunanistan Tarım OkuluHEMEN İZLEYunanistan'da tarım, hayvancılık ve yemek k&#;lt&#;r&#; &#;zerine araştırma yapan bu okulda eğitmenler ve &#;ğrencilerle tanışmak, Elif'le birlikte zeytinyağı tadımına, peynir ve re&#;el at&#;lyelerine katılmak ve okulun mahs&#;lleriyle yapılan lezzetli tariflere g&#;z atmak i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

16lFransa Grasse Parf&#;mHEMEN İZLEParf&#;m&#;n tarihine kısa bir yolculuk ardından, profesyonel bir mutfakta, yaratıcı bir şefle mantar ve deniz mahsullerine usta bir dokunuşla yapılan lezzetli tarifler ekranlarınıza geliyor.

15lAvusturya Swarowski M&#;zesiHEMEN İZLESwarovski kristal m&#;zesindeki farklı sanat&#;ıların eserleri ve kristalle harikalar yaratan butik tasarımcıların &#;r&#;nleriyle ışıl ışıl bir b&#;l&#;m. Ayrıca Elif ve tasarımcı arkadaşı Karo nefis tirol lezzetleri i&#;in birlikte mutfağa giriyor. Kristal ışıltısındaki bu b&#;l&#;m&#; ka&#;ırmayın.

14lViyana OperaHEMEN İZLEViyana Devlet Operası’nın sahnesinde T&#;rkiye'nin gururu d&#;nyaca &#;nl&#; tenor Murat Karahan'ın yer aldığı M. Butterfly temsili sonrası, Viyana sokaklarını, yılbaşı pazarını ve Viyana'ya &#;zg&#; lezzetleri Elif'le birlikte keşfetmeye var mısınız?

13lToskana Borgo San LorenzoHEMEN İZLEAlışveriş, pratik bilgiler, Toskana usul&#; barbek&#; keyfi ile dolu dolu ge&#;en bu b&#;l&#;mde, sizi Elif'in m&#;zisyen dostlarının evinde keyifli bir sohbete, harika tariflere ve s&#;rpriz bir mini konsere de davet ediyoruz.

12lSt Tropez Brigitte BardotHEMEN funduszeue.info'nin en &#;nl&#; sembol&#; Bardot'nun heykelinin a&#;ılışına katılıyor ve resim sergisini geziyor. Daha sonra Gendarmerie m&#;zesine uğrayan Elif, İtalyan arkadaşı Nicola ile mutfakta lezzetli bir tarifi deniyor ve G&#;ney Fransa'ya &#;zel lezzetlerden Sokka'yı tadıyor.

11lİtalya Sanremo HEMEN İZLEŞef Roberto ile mutfakta pratik ve lezzetli bir balık tarifini deneyen Elif, Fransa’dan bile alışverişe gelenlerin olduğu &#;nl&#; Ventimiglia pazarına da uğruyor.

10lMakedonya Ohrid HEMEN İZLEG&#;zel bir Balkan şehrinin Unesco koruması altındaki tarihi ve dar sokaklarında dolaşmak, Ohrid G&#;l&#;’nde sandalla gezmek ve geleneksel bir y&#;ntemle pişirilen balığın tadına bakmak i&#;in sizi ekran başına bekliyoruz.

9lİstanbul Wolfgang PuckHEMEN İZLESabahın erken saatlerinde l&#;fer peşinde başlayan g&#;n, mısır &#;arşısı ve Topkapı Saray mutfaklarından ge&#;erek, Hollywood yıldızlarının favori tariflerinden biriyle sona erdi. Bu keyifli b&#;l&#;mde sizi İstanbul'un tadını iki şefle birlikte &#;ıkartmaya bekliyoruz.

8lYunanistan SelanikHEMEN İZLEAtat&#;rk'&#;n doğduğu evden, Manastır Askeri İdadisi’ne &#;ocukluğunun izlerini ararken, Selanik'te mutfağa giriyor ve Atat&#;rk'&#;n sevdiği yemekleri yapıyor.

7lFransa Hyeres HEMEN İZLEHyeres’ın sokaklarında dolaştıktan sonra tarım madalyalı ev sahibesi Marie-Claude ve eşiyle mutfakta keyifli bir g&#;n ge&#;iren Elif, daha sonra Hier adalarını keşfe &#;ıkıyor. Porquerolles adasında Fran&#;ois Joseph Fournier’nın hikayesi ise bu b&#;l&#;m&#;n s&#;rprizi.

6lİtalya PietrasantaHEMEN İZLEMermer ocaklarında Michelangelo’nun geleneğini s&#;rd&#;ren gen&#; sanat&#;ılar, Pietrasanta’nın heykel ve enstalasyonlarla renklenen meydanları, u&#;suz bucaksız plajlar ve gen&#; şeflerin mutfağında lezzetli deniz mahsul&#; tarifleriyle dopdolu bir İtalya b&#;l&#;m&#; bizleri bekliyor.

5lSt TropezHEMEN İZLEPaul Signac ve Henri Matisse tablolarından yelken yarışlarına uzanan yolculuğumuz, bir dost mutfağında pratik ve leziz bir tarifle tatlanıyor.

4lİtalya LuccaHEMEN İZLEPuccini’nin izini s&#;rd&#;ğ&#;m&#;z festivallerle dolu bu k&#;&#;&#;k şehirde, Medicilerden kalma bir restoranda Lucca lezzetlerini tadıyoruz.

3lG&#;rcistan Chateau MukhraniHEMEN İZLEMagnum fotoğraf&#;ılarıyla kesişen yolu, Ch&#;teau Mukhrani’de geleneksel G&#;rc&#; lezzetlerinin tadımına uzanıyor.

2lİtalya ScarperiaHEMEN İZLEScarperia'da y&#;zyılları aşan bir gelenek olan bı&#;ak yapımı ile başlayan yolculuk, zeytin bah&#;elerinden ge&#;erek Donatella’nın mutfağında taze makarna sohbetiyle devam ediyor.

1lTiflisHEMEN İZLECıvıl cıvıl bir şehirde eskimeyen lezzet chahobili tadıyoruz. Her yerinde yaşam olan renkli ve heyecanlı bit pazarı, sokak sesleri arasında Gabriadze Kukla Tiyatrosu, i&#;inden zaman akmış tarihi fin&#;k&#;ler restaurantta tadım. Hepsi Elif ile Lezzet Yolculuğu’nda.

Karina Abdullina

Karina Abdullina
Doğum 13 Ocak Ocak () (47&#;yaşında)
Almatı, Almatı Eyaleti, Kazakistan
Tarzlar pop
Meslekler Şarkıcı
Çalgılar vokal
Etkin&#;yıllar günümüz

Karina Abrekkızı Abdullina (Kazakça:&#;Карина Абрекқызы Абдуллина; 13 Ocak doğumlu) Kazakistanlı bir şarkıcı ve oyuncu.[1]

Biyografisi[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.