bursa kent meydanı yenişehir havaalanı otobüs saatleri / 80 KENT MEYDANI - YENİŞEHİR HAVAALANI - Bursa (BURULAŞ) Otobüs Saatleri

Bursa Kent Meydanı Yenişehir Havaalanı Otobüs Saatleri

bursa kent meydanı yenişehir havaalanı otobüs saatleri

80 Hattı

Otobüs - 80

Kentmeydanı - Yenişehir Havaalanı

Burulaş

80 otobüs Saatleri

80 otobüs hattı, Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar çalışıyor. Düzenli çalışma saatleri:

GünÇalışma SaatleriSıklık
Pts - 1 sa
SalTek sefer
ÇarÇalışmıyorÇalışmıyor
Per - 30 dk
Cum - 1 sa 30 dk
CtsTek sefer
PazTek sefer

80 otobüs hattı (Yenişehir Havaalani), Kent Meydani durağından başlayıp Yenişehir Havaalani durağına gidene kadar 7 duraklar geçiyor.

80 otobüs hattının bu haftaki hareket saatleri: Günde bir kez 'da çalışır. Bu haftaki çalışma günleri: Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki 80 otobüs duraklar birini seçin.

Haritada görüntüle

  • 80 otobüs hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    80 otobüs hattı, Pazar, Perşembe, Cuma günleri 'da başlar.

  • 80 otobüs saat kaçta bitiyor?

    80 otobüs hattı, Pazar günleri 'da biter

  • 80 otobüs saat kaçta geliyor?

    Kentmeydanı - Yenişehir Havaalanı Otobüs hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Kentmeydanı - Yenişehir Havaalanı Otobüs saatlerinin tümüne göz at.

  • 80 (Yenişehir Havaalani) otobüs ücreti ne kadar?

    Kentmeydanı - Yenişehir Havaalanı (Yenişehir Havaalani) otobüs ücreti yaklaşık ₺

  • Burulaş 80 otobüs hattı Kurban Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    80 otobüs hattının Kurban Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda 80 otobüs durak var mı?

    En yakın 80 otobüs durak görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

80 otobüs Saatleri

GünÇalışma SaatleriSıklık
Pts - 1 sa
SalTek sefer
ÇarÇalışmıyorÇalışmıyor
Per - 30 dk
Cum - 1 sa 30 dk
CtsTek sefer
PazTek sefer

Burulaş otobüs Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, otobüs gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere 80 üzerindeki (Kent Meydani durağından) tüm güncellemeleri görün. 80 (Yenişehir Havaalani) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken otobüs hattınızı izleyin. Tüm Burulaş bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

80 hattı otobüs ücreti

Burulaş 80 (Yenişehir Havaalani) yolculuk ücreti yaklaşık ₺ Fiyatlar birkaç faktöre bağlı olarak değişebilir. Burulaş'nin bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Burulaş resmi web sitesini kontrol edin.

80(Burulaş)

80 otobüs hattının ilk durağı Kent Meydani olup son durağı Yenişehir Havaalani durağıdır. 80 (Yenişehir Havaalani), Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar çalışıyor.

Ek bilgi: 80 hattında 7 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 39 dakika.

Yolda mısınız? milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Burulaş hatlarını, gerçek zamanlı otobüs saatlerini, canlı yol tariflerini, Bursa konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın 80 otobüs duraklarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? 80 otobüs hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve otobüs saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Yakındaki 80 durakları

80 Gerçek Zamanlı Otobüs Takibi

80 (Yenişehir Havaalani) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i 80 otobüs takip uygulaması veya canlı Burulaş otobüs takip uygulaması olarak kullanın ve otobüs hattınızı asla kaçırmayın.

Bursa çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Burulaş için bir yolculuk planlayıcı veya Metro, Tramvay, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Teleferik için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, Bursa içindeki Burulaş ve 80 hattı dahil herhangi bir otobüs için güncellenmiş verileri gösterir.

80 - Alternatif yol tarifleri

Bursa şehrindeki diğer Burulaş hatları

Burulaş (80) Bursa Yenişehir Havalimanı Otobüs Seferleri

Burulaş 80 Bursa - Yenişehir Havalimanı Otobüs Saatleri

Burulaş Bursa Yenişehir Havalimanı Otobüs Sefer Saatleri

Güncel burulaş havaalanı otobüs saatleri için tıklayın.

Burulaş Bursa - Yenişehir Havalimanı Otobüs Güzergahı;

Not: 80 hattının hareket saatleri Yenişehir Hava alanından kalkış ve iniş yapan uçak saatlerine entegreli olup iptal olan ve ek sefer bilgileri için 99 16 numaralı ulaşım hattımızı arayınız.

Burulaş 80 Bursa Kalkış Noktası: Kent Merkezi

Burulaş 80 Güzergahları: Kent Meydanı - Darmstad Caddesi - Merinos İstasyonu - Arabayatağı İstasyonu - Gürsu İstasyonu - Kestel İstasyonu - Ankara Yolu - Yenişehir Hava Limanı

Burulaş 80 Yenişehir Havalimanı Yolculuk Süresi: 90 dakika

Burulaş 80 Bilet Fiyatları: Tam TL - Öğrenci TL - İndirimli TL


Burulaş İletişim

Burulaş Telefon: 99 16
Burulaş Fax: 52 43
Burulaş E-Posta: [email protected]

80 - KENT MEYDANI - YENİŞEHİR HAVAALANI Otobüsü Saatleri

80 No'lu Bursa Belediyesi Otobüsü

Otobüs Saatleri Yol Tarifi'nden alınmıştır.

BURULAŞ 80 - KENT MEYDANI - YENİŞEHİR HAVAALANI Güzergahı

Gidiş:
  • ARABAYATAĞI İSTASYONU
  • KESTEL TERMİNALİ
  • YENİŞEHİR HAVAALANI
  • ARABAYATAĞI İSTASYONU
  • KENT MEYDANI
  • STADYUM
  • ÇATAL FIRIN
  • KORUYUCU PERON 3
  • ELMASBAHÇELER
Dönüş:
  • ARABAYATAĞI İSTASYONU
  • YENİŞEHİR HAVAALANI
  • KESTEL TERMİNALİ
  • ARABAYATAĞI İSTASYONU
  • ELMASBAHÇELER
  • KORUYUCU PERON 3
  • ÇATAL FIRIN
  • STADYUM
  • KENT MEYDANI

BURULAŞ 80 - KENT MEYDANI - YENİŞEHİR HAVAALANI Saatleri

GidişDönüş
Hafta İçiCumartesiPazarHafta İçiCumartesiPazar
----

Bursa Yenişehir Havalimanı Ulaşım

Bursa Havalimanı şehir merkezine 58km uzaklıkta konumlanmış olup Yenişehir ilçe sınırları içerisindedir. Havalimanı Bursa ilinde ilk olarak senesinde bir askeri üs olarak inşa edilmiştir. Bursa ilinde o dönemde mevcut Yunuseli Havalimanı yetersiz kalınca, yılında havalimanının sivil trafiğe açılması gerekli olmuştur. Havalimanına ek olarak yapılan pistler, taksi yolları ile modern gelişimden sonra Bursa Yenişehir Havalimanı yılından itibaren iç ve dış hatlar terminali, kargo terminaliyle sivil ve askeri olarak kullanılmaktadır. Havalimanına ulaşım hizmeti, belediye otobüsü, minibüs, taksiler ve özel araçlarla sağlanmaktadır. Sayfamızda Bursa Yenişehir Havalimanı ulaşımı ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bursa Yenişehir Havalimanı Nerede? Nasıl Gidilir?

Yenişehir Havalimanı (YEI) kodu ile Bursa ilinin Yenişehir ilçesinde yer almaktadır. Yenişehir ilçe merkezine 10km, Bursa il merkezine ise 58 km uzaklıkta yaklaşık olarak 1 saatlik mesafede bulunmaktadır. Özel aracınızla şehir merkezinden havalimanına gitmek için Bursa Çevre Yolu/O/E90 ve Bilecik Bursa Yolu üzerinden doğu yönünde Yenişehir ve havalimanı tabelalarını takip etmelisiniz.

DHMİ Bursa Yenişehir Havalimanı
Adres: Yolören Mahallesi, Bursa Cad. No, Yenişehir/Bursa
Telefon: 81 81

Bursa Yenişehir Havalimanı Ulaşım Haritası

Haritayı Göster

burulaş

Bursa Yenişehir Havalimanı (Burulaş) Belediye Otobüsü Saatleri

Bursa Yenişehir Havalimanından her gün karşılıklı seferlerin olduğu Burulaş otobüsleri ile şehir merkezine ulaşım ortalama ,5 saat sürmektedir. Bursakart ya da misafirler için tek kullanımlık kartları kullanarak öğrenci için 11,25 TL, indirimli 22,50 TL, tam bilet için 25,00 TL ücret karşılığında ulaşım sağlanmaktadır.

Burulaş araçları ile şehrin birçok noktasına aktarmasız ulaşım sağlanabilmektedir. Otobüs durakları Bursa Yenişehir Havalimanı geliş terminalinin hemen çıkışında bulunmaktadır. 80 numaralı hat ile şehir merkezi havalimanı arasında ulaşım sağlanmaktadır. Otobüsün hareketi, uçakların kalkış ve iniş saatlerine göre değişim göstermektedir.

Burulaş Yenişehir Havalimanı Otobüsü Seferleri Saatleri
HatGüzergah
80 Kent Meydanı - Darmstad Caddesi - Merinos İstasyonu - Arabayatağı İstasyonu - Gürsu İstasyonu - Kestel İstasyonu - Ankara Yolu - Yenişehir Hava Limanı
TarihSefer Saatleri
PAZARTESİ /
Kent Meydanı Kalkışlı
SALI
Kent Meydanı Kalkışlı
ÇARŞAMBA- / -
Kent Meydanı Kalkışlı
PERŞEMBE / /
Kent Meydanı Kalkışlı
CUMA /
Kent Meydanı Kalkışlı
CUMARTESİ- / -
Kent Meydanı Kalkışlı
PAZAR
Kent Meydanı Kalkışlı
PAZARTESİ /
Yenişehir Havalimanı Kalkışlı
SALI-
Yenişehir Havalimanı Kalkışlı
ÇARŞAMBA- / -
Yenişehir Havalimanı Kalkışlı
PERŞEMBE / /
Yenişehir Havalimanı Kalkışlı
CUMA /
Yenişehir Havalimanı Kalkışlı
CUMARTESİ
Yenişehir Havalimanı Kalkışlı
PAZAR
Yenişehir Havalimanı Kalkışlı

Burulaş Telefon Numarası: 99 16

80 Burulaş Bursa - Yenişehir Havalimanı Sefer Saatleri >

Bursa Yenişehir Havalimanı Minibüs ile Ulaşım

Bursa Yenişehir Havalimanına şehrin birçok noktasından ulaşım sağlayan yolcu minibüsleri ile rahat ve ekonomik olarak faydalanabilirsiniz. Havalimanı geliş terminali çıkışında yer alan minibüs duraklarından kalkan araçlarla şehir merkezi, Yenişehir ilçe merkezi ve Bursa Doğu Garajı gibi birçok noktaya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bursa Yenişehir Havalimanı ile şehir merkezi ve diğer önemli noktalar arasında karşılıklı ulaşım sağlayan minibüsler hakkında sorularınız için 36 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bursa Yenişehir Havalimanı Taksi

Yenişehir Havalimanı (YEI) şehir merkezi, otogar ve birçok merkezi yerlere rahat ve hızlı gitmek için taksiyi tercih edebilirsiniz. Taksiler, Bursa Yenişehir Havalimanı’nın yolcu çıkış kapısı önünde hizmet vermektedir. Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan şehir merkezine 58 km uzaklığı, 60 dk yol süresiyle tahmini taksi ücreti TL civarında tutabilmektedir. Havalimanı otogar arası taksiyle TL, Yenişehir Havalimanı İnegöl arası ortalama TL, Kestel arası ise TL kadar tutmaktadır. Belirttiğimiz taksi ücretleri farklılık gösterebilmekte olup, köprü, tünel ve paralı yol ücretleri hariçtir.

Bursa Yenişehir Havalimanı taksi başlangıç fiyatıyla gideceğiniz yere kadar kilometre üzerinden ücret eklenmesiyle hesaplanmaktadır. Bursa Yenişehir Havalimanı taksi fiyat tarifesini öğrenebilmek adına aşağıdaki telefon numarasını arayarak da bilgi alabilirsiniz.

Bursa Yenişehir Havalimanı (Yenişehir Koop) Taksi Telefon Numarası: 81 09

Bursa Yenişehir Havalimanı Araç Kiralama / Rent a Car

Yenişehir Havalimanı araç kiralama şirketleri havaalanı içerisinde ve çevresinde hizmet vermekte olup, ayrıca Yenişehir ilçesinde yer alan birçok firmadan kiralayacağınız araçlarla da gideceğiniz yerlere konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Bursa Yenişehir Havalimanı Araç Kiralama sayfamıza göz atarak bilgi edinebilir ve aşağıda yer alan telefon numaralarını arayarak bilgi alıp güvenli bir şekilde rezervasyon yapabilirsiniz.

Bursa Havaalanı içerisinde yer alan araç kiralama firmaları: Gezgin , Yenişehir Rent A Car, Zirve Rent A Car, Boncuk Otomotiv ve Akçay Büfe & Db Filo Araç Kiralama Hizmetleri şirketlerinden araç kiralama hizmeti alabilirsiniz.

  • Budget Rent a Car / 55 65
  • Polat Rent a car / 33 90
  • Gezgin Rent a Car / 27 66
  • Zirve Rent a Car / 05 87
  • SRC Rent a Car / 04 12
  • İnegöl Rent a Car/ 62 74

Bursa Yenişehir Havalimanı Otopark Ücretleri

Bursa Yenişehir Havalimanı'nda içerisinde yürüme mesafesinde özel bir firma tarafından işletilen açık otopark adet araç, 6 engelli aracı ve 11 otobüslük kapasitesiyle hizmet vermektedir. Bursa Yenişehir Havalimanı Otoparkı İç hatlar Terminali ve Dış Hatlar terminallerine yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır.

Havaalanı otopark, gişelerine ödeme yaptıktan sonra çıkış yapabilirsiniz. Havalimanı dışındaki en yakın otoparklar Yenişehir ilçe merkezinde yer almaktadır.

Bursa Yenişehir Havaalanı taşıt çeşitlerine göre fiyat değişikliği göstererek; 1 saatlik otomobil park süresi ücreti 12,00 TL’dir.

Bursa Yenişehir Havalimanı Otopark ücret tarifesine göre otomobil için;
saat arası otopark bedeli 12,00 TL
saat arası otopark bedeli 18,00 TL
saat arası otopark bedeli 21,00 TL
saat arası otopark bedeli 32,00 TL
saat arası otopark bedeli 39,00 TL
yılı aylık otopark abonman ücreti ise otomobiller için - olarak belirlenmiştir.

Bursa Yenişehir Havalimanı Telefon Numarası: 81 81

Bursa Yenişehir Havalimanı Transfer

Bursa Havalimanı’ndan il ve çevresine birlikte seyahat ettiğiniz kişi sayısına göre uygun araç ve uygun fiyatlarla transfer şirketlerini tercih edebilirsiniz. Araç kiralama bölümünde yer verdiğimiz rent a car firmalarında da transfer hizmeti mevcuttur.
Havaalanından bireysel transfer, grup transferi ve VIP Transfer hizmeti sunan firmalar vardır.
Bursa transfer firmaların başında yer alan Progo Travel gibi özel transfer hizmeti sunan firmalar; Adalı Turizm, Bursa Transfer ve Alan Transfer şirketleri güvenli ve konforlu transfer ulaşımı mevcuttur.

Bursa Otogarı Otobüs Firmaları

Bursa Otogarı – Bursa Yenişehir Airport arası 56 km mesafesiyle toplu taşıma, taksi ve araç kiralama olanaklarını tercih ederek ulaşabilirsiniz.
Bursa Yenişehir Havalimanı’na yapacağınız uçuştan sonra gideceğiniz yere kara yolu ile devam edecekseniz; Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ulaşım hizmeti veren otobüs firmalarının bilgileri web sitemizde yer almaktadır. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden otobüs bileti alarak “Bursa Otobüs Firmaları” sayfamız aracılığıyla Türkiye’nin hemen hemen her şehrine gideceğiniz yöne çalışan otobüs firmalarını görebilir, otobüs saatlerini öğrenebilir otobüs bileti fiyatlarına ulaşıp, otobüs biletinizi online satın alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası