pamukkale ekspresi saatleri / Pamukkale Ekspresi Hakkında Tüm Bilgiler - Biletall Blog

Pamukkale Ekspresi Saatleri

pamukkale ekspresi saatleri

pamukkale ekspresi tren saatleri guzergahi ve bileti fiyatlari

Pamukkale Ekspresi her gün düzenli olarak Denizli Eskişehir Denizli arasında sefer düzenleyen TCDD Taşımacılık trenidir. Trende yalnızca pulman vagon yer almaktadır. 2+1 koltuk sistemine sahip olan trenden yolcular diledikleri 2 vagon arasından bilet alabilmektedir. TCDD Taşımacılık her türlü teknolojik ve modern sistemleri tren hizmetlerine entegre ettiğinden dolayı yolcuları elit, konforlu, lüks, ekonomik bir tren yolculuğu bekler.

Doğal güzellikleri ve özellikle Pamukkale Travertenleri ile ünlü olan şehrimiz Denizli her yıl binlerce kişiyi özellikle yaz aylarında ağırlamaktadır. Hem yerli ziyaretçilerin geldiği hem de turistlerin katıldığı bu ziyaretlerde Eskişehir’i de görmek isteyenlerin ilk ulaşım aracı tercihi Pamukkale Ekspresi olmaktadır. Bu nedenle trende her türlü ayrıntı düşünülmüş ve yolcuların konforu için hepsi hizmete sunulmuştur.

Pulman koltuklarda seyahat edecek olan yolcular için bu koltukların özelliklerinden bahsetmekte fayda vardır. Yolcuların konforunun ve güvenliğinin düşünüldüğü bu koltuklar geriye yatırılabilen, ergonomik tasarımlı ve aralıkları geniş oldukça rahat koltuklardır. Koltukların arasında masalar olduğu gibi aynı zamanda koltuk aralarında da katlanabilir masalar yer alıyor. Pulman koltukların üzerinde bagaj konulacak alanlara yolcular eşyalarını yerleştirebiliyorlar. Trende yer alan bazı koltukların yan kısımlarında elektrik prizi yer almaktadır. Vagonun iki tarafında da tuvalet yer almaktadır.

pamukkale ekspresi

Pamukkale Ekspresi Güzergahı

Pamukkale Ekspresi Bilet Fiyatları :Pamukkale Ekspresi’nin, 19 Ocak tarihinde Eskişehir’den Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başladı, Pamukkale Ekspresi’nin, Denizli’den Eskişehir’e seferini konvansiyonel trenlerle gerçekleştireceği, Eskişehir’den İstanbul yönüne seyahat etmek isteyen yolcuların YHT bağlantısı ile seyahat edecekleri valilikten yapılan açıklamayla ile duyuruldu. Eskişehir ile Denizli arası mesafe yaklaşık olarak km&#;dir ve yolculuk saat sürer.

Eskişehir Denizli arası yol yenileme çalışmaları nedeni ile seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi, 19 Ocak tarihinde Eskişehir’den Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlı.

Pamukkale Ekspresi, Denizli’den Eskişehir’e seferini konvansiyonel trenlerle gerçekleştirecek. Eskişehir’den İstanbul yönüne seyahat etmek isteyen yolcular YHT bağlantısı ile seyahat edecek. İsteyen yolcular Ankara yönüne de YHT bağlantısı ile seyahatlerini gerçekleştirebilecek.

Pamukkale Ekspres trenine Afyon-Dinar’dan otobüs bağlantısı verilerek Burdur ve Isparta Halkının demiryolu ile Eskişehir, Ankara ve İstanbul’a daha hızlı ve konforlu seyahat imkanı sağlandı.

Yapılan çalışmalar sonucunda Pamukkale Ekspresinin İstanbul- Denizli arası seyahat süresi 14 saat 23 dakikadan 10 saat 37 dakikaya indi. Ankara-Denizli arası seyahat süresi ise 11 saat 55 dakika olacak.

Pamukkale Ekspresi Haritası

Pamukkale Ekspresi Hakkında

Pamukkale Ekspresi düzenli olarak her gün Denizli- Eskişehir arasında hizmet vermektedir. Treni 7’den 70’e herkes kullanmakta ve memnun kalmaktadır. TCDD Taşımacılık yolcu memnuniyetini en üst seviyede tuttuğundan ve bu konuya dikkat ettiğinden dolayı yolculara eşsiz bir seyahat deneyimi sunmaktadır. Pamukkale Ekspresi Denizli&#;den Eskişehir&#;e giderken şu güzergâhı izler. Denizli’den Sandıklı’ya, Sandıklı’dan Afyon’a, Afyon’dan Kütahya2ya, Kütahya’dan Eskişehir’e. Eskişehir’den Denizli’ye dönüşte ise aynı güzergahı işlemektedir. Pamukkale Ekspresi’nin tek tek geçtiği istasyonlara ayrıntılı olarak bakacak olursak,

Denizli, Goncalı Müselles, Kaklık, Bozkurt, Çardak(Denizli), Dazkırı, Evciler, Sütlaç, Dinar, Karakuyu, Ekinova , Sandıklı, Tınaztepe, Afyon A. Çetinkaya, Gazlıgöl, İhsaniye, Döğer, Değirmenözü, Alayunt Müselles, Kütahya, Alayunt, Uluköy, Sabuncupınar, Porsuk, Gökçekısık, Eskişehir şeklinde bir istasyon güzergâhına sahiptir.

Pamukkale Ekspresi Saatleri

Denizli > Eskişehir Güzergahı Tren Saatleri
İstasyonuVarışÇıkış
Denizli
Goncalı Müselles
Kaklık
Bozkurt
Çardak
Dazkırı
Evciler
Sütlaç
Dinar
Karakuyu
Ekinova
Sandıklı
Kocatepe
Tınaztepe
Afyon A.Çetinkaya
Gazlıgöl
İhsaniye
Döğer
Değirmenözü
Çöğürler
Alayunt Müselles
Kütahya
Alayunt
Uluköy
Sabuncupınar
Gökçekısık
Kızılinler
Eskişehir
Eskişehir > Denizli Güzergahı Tren Saatleri
İstasyonuVarışÇıkış
Eskişehir
Kızılinler
Gökçekısık
Sabuncupınar
Uluköy
Alayunt
Kütahya
Alayunt Müselles
Çöğürler
Değirmenözü
Döğer
İhsaniye
Gazlıgöl
Afyon A.Çetinkaya
Tınaztepe
Kocatepe
Sandıklı
Ekinova
Karakuyu
Dinar
Sütlaç
Evciler
Dazkırı
Çardak
Bozkurt
Kaklık
Goncalı
Denizli

Pamukkale Ekspresi ortalama olarak bir seferin 8 buçuk saat içerisinde tamamlamaktadır. Pulman koltuklarda yolculara konforlu hizmet sunan TCDD Taşımacılık yolcuların daha kaliteli hizmet alması için her türlü ayrıntıyı düşünmüştür. Özellikle Denizli- Eskişehir arasında sefer düzenleyen Pamukkale Ekspresi öğrenciler tarafından çok tercih edildiği için koltuk kenarlarında elektrikli prizler yerleştirilmiştir.

Pamukkale Ekspresi Bilet Fiyatı

Pamukkale Ekspresi, Denizli &#; Eskişehir arası 1. mevki tren bileti fiyatı TL&#; dir. Bu rakam tam bilet fiyatıdır. Denizli &#; Eskişehir arası indirimli tren bileti fiyatlarını Eybis&#;den online bilet satın alırken tarife seçimi yaparak görebilirsiniz. Bunlar indirimler, 65 üstü yaş indirimi (%50), yaş genç indirimi, yaş indirimi (%20), yaş çocuk indirimi, personel indirimi, basın indirimi, öğretmen indirimi, TSK (çalışan) indirimidir. Ayrıca evcil hayvan biletide satın alabilirsiniz.

Bilet Satın Almak İçin TIKLAYINIZ

Denizli Gar İletişim:
Çalışma Saatleri: &#;
Tel: 0() 28 31

Eskişehir Gar İletişim:
Çalışma Saatleri: 24 SAAT AÇIK
Tel: 0() 55 55

Türkiye TCDD Demiryolu Haritası

Günceleme: 12/04/

Denizli Eskişehir tren saatleri, Denizli Afyon Tren saatleri

Denizli’den(Pamukkale Ekspresi) Eskişehir’e gidecek yolcuların sırasıyla Denizli, Goncalı Müselles, Kaklık, Bozkurt, Çardak, Dazkırı, Evciler, Sütlaç, Dinar, Karakuyu, Ekinova, Sandıklı, Kocatepe, Tınaztepe, Afyon A.Çetinkaya, Gazlıgöl, İhsaniye, Döğer, Değirmenözü, Çöğürler, Alayunt Müselles, Kütahya, Alayunt, Uluköy, Sabuncupınar, Gökçekısık, Kızılinler ve son durak olan Eskişehir istasyonunda durur. Yolculuk Denizli’den Eskişehir’e 8 saat 24 dakika sürüyor.

Denizli Afyon tren saatlerini, Denizli Kütahya tren saatlerini ve Denizli Eskişehir tren saatlerini sitemizden öğrenebilirsiniz. Denizli’den sadece 1 saat diliminde Denizli Eskişehir’e tren kalkıyor. O Pamukkale ekspresi treni olurken sabah ’de Denizli’den hareket ediyor. Denizli’den Eskişehir’e gidecek yolcuların ilk durağı Goncalı Müselles istasyonu oluyor. Yolculuk Denizli’den Afyon’a gidecek olan trenin Afyon’da ilk durağı Evciler istasyonu oluyor. Denizli Evciler arası 1 saat 50 dakika sürüyor. Denizli’den Kütahya’ya gidecek yolcuların önce Afyon geçtikten sonra Kütahya Değirmenözü istasyonunda duruyor. Denizli’den Eskişehir’e gidecek yolcuların ise Afyon ve Kütahya’dan geçtikten sonra Eskişehir Uluköy istasyonuna geliyor. Yaz kış dönemi fark etmeden Pamukkale Ekspresi Denizli Afyon Kütahya Eskişehir arasında her gün işler. Denizli’den bu illerden hangisine giderseniz gidin tren kalkış saati ’dir. Denizli  Eskişehir tren biletlerini internetten veya Denizli Tren garından alabilirsiniz. Biletinizi aldıktan sonra 15 dakika öncesinden Denizli Garında olmakta fayda var.

PAMUKKALE EKSPRES SAATLERİ

DENİZLİ ANKARA TREN 

Denizli'den Ankara'ya doğrudan tren yok. Pamukkale Ekspresi ile önce Denizli'den Eskişehir'e gidiliyor. Denizli'den Eskişehir'e 8 saat 14 saat sonra vardıktan sonra aktarnma Eskişehir'den Ankara'ya Yüksek Hızlı tren(YHT) ile 1 saat 30 saat sonra Ankara Garında olabilirsiniz. Toplam yolculuk 11 saat 55 dakika sürerken toplam bilet fiyatı ise 81 lira tutuyor. Businass'da yolculuk yapmak istiyorsanız 98 lirayı gözden çıkarmalısınız. Aynı zamanda koltuklar 2+1 şeklindedir. 

PAMUKKALE EKSPRESİ

Pamukkale Ekspresi Eskişehir’e gidecek yolcuların Eskişehir’den İstanbul’a (Pendik) Yüksek Hızlı trenle(YHT) gidebilirler. Denizli’den Isparta’ya tren olmadığı için trenle Denizli’den Dinar’a oradan otobüsle Isparta’ya gidebilirsiniz. Aynı zamanda Eskişehir’den Ankara’ya da hızlı trenle gidebilirsiniz.

BİLET FİYATLARI

Denizli’den Eskişehir’e gidecek yolcuların en çok merak ettiği konulardan biri ise Denizli – Eskişehir tren bilet fiyatlarıdır. Denizli - Eskişehir arası 1. mevki tren bileti fiyatı  TL’dir. (TAM BİLET FİYATI) Denizli - Eskişehir arası indirimli tren bileti fiyatlarını Eybis'den online bilet satın alırken tarife seçimi yaparak bakabilirsiniz. 65 yaş üstü iseniz yüzde 50, 13 – 26 yaş aralığında iseniz genç indiriminden, 60 ve 64 yaş arasında iseniz yüzde 20,  7 – 12 yaş aralığında ise çocuk indiriminden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda personel indirimi, basın indirimi, öğretmen indirimi ve TSK çalışan indirimden de yararlanabilinir. Ayrıca evcil hayvan bileti de satın alabilirsiniz.

Denizli Sandıklık tren bilet fiyatı TL. 3 saat 29 dakika – –

Denizli Kütahya Tren bilet fiyatı: TL. 6 saat 50 dakika  - –

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DENİZLİ GAR İLETİŞİM:

Çalışma Saatleri: -
Tel: 0() 28 31

ESKİŞEHİR GAR İLETİŞİM:

Çalışma Saatleri: 24 SAAT AÇIK
Tel: 0() 55 55


 TCDD DENİZLİ GAR TELEFON NUMARASI 0   28 31

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ

Kaynak: denizli24haber


  • 0

    SEVDİM

  • 0

    ALKIŞ

  • 0

    KOMİK

  • 0

    İNANILMAZ

  • 0

    ÜZGÜN

  • 0

    KIZGIN

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası