kırmızı yaz okulları / Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim Anabilim Dalı - E.Ü. Tıp Fakültesi

Kırmızı Yaz Okulları

kırmızı yaz okulları

YazOkuluProgramı

yılından itibaren her yaz uzman kadrosuyla yaş arası tüm öğrencilere alternatif bir yaz tatili olanağı sunan ÇİLEK YAZ OKULU, çocuklara eğlenceli bir tatil sunmanın yanı sıra onların sosyal bir birey olarak yetişmelerini amaçlamaktadır.

ÇİLEK Yaz Okulu öğrencilerinin;

  • Yoğun geçen bir öğretim yılının ardından eğlenerek vakit geçirmelerini,
  • Düzenli bir şekilde spor yapmalarını,
  • Sanatla iç içe olmalarını,
  • Farklı fiziksel, sosyal, sanatsal beceriler kazanmalarını,
  • Zengin öğrenme ortamlarında ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini,
  • Arkadaşlık duygularını geliştirerek yeni dostluklar kazanmalarını,
  • Takım çalışması alışkanlığı kazanarak birlikte üretmenin keyfini yaşamalarını,
  • Zamanlarını planlamayı öğrenmelerini,
  • Beslenme alışkanlıklarını düzenlemelerini,
  • Paylaşım bilinçlerini arttırmalarını,
  • Düzenlenen oyunlardan ve yarışmalardan yol çıkarak kazanmanın sevinciyle, kimi zaman kaybediyor olmanın burukluğunu kişiliklerinde dengeli bir biçimde kaynaştırabilmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

4- 9 YAŞ GRUBU ETKİNLİKLERİMİZ

  • Sportif Etkinlikler
  • Yüzme, Binicilik, Bisiklet, Basketbol, Futbol, Tenis, Jimnastik, Yoga, Pilates, Eğitsel Oyunlar.
  • Kültürel, Sanatsal ve Diğer Etkinlikler
  • Akıl Oyunları, Eğlenceli Fen Deneyleri, Bilgisayar, İngilizce, Yaratıcı Sanatlar, Satranç, Müzik, Resim, Sinema, Dans, Drama, Yarışmalar, Kültürel Geziler, Piknikler, Dönem Sonu Partileri.

TESİSİMİZ

Yüzme Havuzu, Sinema Salonu, Spor Salonu, Akıl Oyunları Sınıfı, Drama Atölyesi, Yaratıcı Sanatlar Atölyesi, Çocuk Parkı, Jimnastik Salonu, Satranç Odası, Müzik Odası, Resim Atölyesi.

ÇİLEK YAZ OKULU HAFTALIK PROGRAMI

* TENİS * *EĞİTSEL* * OYUNLAR *

ÜSKÜDAR YAZ OKULU 

Çocuklarımıza bütün bir kışın sıkıcı havasını atmak için olanak tanıyan yaz okullarımız yılından bu güne uzman kadromuzla birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. AQUA Yaz Okulu sayesinde unutulmaz bir yaz tatili fırsatı yakalayan çocuklar doğa ile iç içe olup aynı zamanda sportif ve sosyo-kültürel etkinliklerle gelişimlerini desteklemektedirler. Yaz Okulu eğitim alanlarımızdan başlıcaları Yüzme, Basketbol, Tenis olup branşlarında uzman eğitmenlerle yaz boyunca eğitim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

AQUA Yaz Okulu çocuklarımıza tam da ebeveynlerin arzu ettiği şekilde hem şehirde hem de doğa ile iç içe yaz tatili yaşatırken bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeleri için hazırladığımız programla onların eğlenirken öğrenme yolu açıyoruz. Aynı zamanda Yaz Okulu çocuklarımızın kendine güvenen, sosyal bağları kuvvetli, ruhen ve bedenen sağlıklı, kendini iyi ifade edebilen bireyler olmaları için neredeyse olmazsa olmaz niteliği taşımaktadır.

Yer : HAYDARPAŞA LİSESİ

(Altunizade, Okul Çk. No:2, Üsküdar / İstanbul )

( Validebağ Öğretmen Evi ve Acıbadem Hastanesi yanı)

Yaş grubu : 05 – 12 Yaş

Kontenjan:  Kişi

YAZ OKULU DÖNEMLER

I. Dönem :19 Haziran   &#;   21 Temmuz        (4 Hafta)

II.Dönem : 24 Temmuz  &#;   18 Ağustos        (4 Hafta)

DÖNEM ÜCRETLERİ

Tam Gün Programı     : TL (4 haftalık yani tek dönem ücretidir!)

Yarım Gün Programı :YARIM GÜN KONTENJANLARIMIZ DOLDU!!

SEÇMELİ BRANŞLAR

funduszeue.infoÇENEK: Basketbol + Yüzme

funduszeue.infoÇENEK: Tenis + Yüzme

NOT: Çocuklarımız  yukarıda ki seçeneklerden sadece &#;1&#; tanesini seçebilirler!

TAM GÜN PROGRAMI

SAATPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
ToplanmaToplanmaToplanmaToplanmaToplanma
İzcilik – KampçılıkHoby FutbolResimOkçulukİzcilik –  Kampçılık
İngilizceSatrançİngilizceEl İşi &#; Müzikİngilizce
Öğle YemeğiÖğle YemeğiÖğle YemeğiÖğle YemeğiÖğle Yemeği
Survivor ParkuruYüzmeYüzmeYüzmeYüzme
BasketbolBasketbolBasketbolBasketbolBasketbol
TenisTenisTenisTenisTenis
BeslenmeBeslenmeBeslenmeBeslenmeBeslenme
Eve DönüşEve DönüşEve DönüşEve DönüşEve Dönüş

YARIM GÜN PROGRAMI

SAATPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
ToplanmaToplanmaToplanmaToplanmaToplanma
SurvivorYüzmeYüzmeYüzmeYüzme
BasketbolBasketbolBasketbolBasketbolBasketbol
TenisTenisTenisTenisTenis
BeslenmeBeslenmeBeslenmeBeslenmeBeslenme
Eve DönüşEve DönüşEve DönüşEve DönüşEve Dönüş

NOT: Yaz Okulu kapsamında verilen Yarım Gün programında ETÜT Faaliyetleri ve İNGİLİZCE eğitimi yoktur!

+ Yüzme Eğitimi Burhan Felek Sportif tesisleri içerisinde yer alan Galatasaray Ergun Gürsoy Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda yapılmaktadır.

+ Tenis Topu, Basketboş Topu, Yüzme Tahtaları, Çadır, Ok, Hedef tahtası vb. tüm spor malzemeleri AQUA Kamp yaz okulları tarafından karşılanacaktır.

Gerekli Testler : Aşı kartının fotokopisi, yoksa HbsAg Sarılık Tam Kan Testi ve tam İdrar Tahlili getirmeniz gerekir.

GetirilecekMalzemeler : Havlu, Terlik, Mayo, ve yüzücü gözlüğü getirmeniz gerekir.

YÜZME

Çocuklarımız yüzmede seviyelerine göre gruplara ayrılacaktır. Yüzme temel eğitim gruplarımızın (Yüzme bilmeyenlere yönelik) yanı sıra performans grupları da oluşturularak eğitim verilecektir. Yüzme eğitimi basamaklamalı bir şekilde 4 branş olarak öğrencilerin seviyesi doğrultusunda (Serbest, Kelebek, Kurbağalama ve Sırtüstü Stilleri) verilmektedir.

BASKETBOL

Basketbol Eğitiminde çocuklarımız gruplara ayrılır. Antrenörü eşliğinde çalışmalarla birlikte Basketbol branşını sevmeleri, geliştirmeleri, Takım ruhunu anlamaları ve Takımın bir ferdi olmaları hedeflenir. Temel teknikler (Top tutma, Top sürme, Pas verme, Dripling vb.) uygulanarak bu becerileri geliştirilir.

TENİS

Tenis Eğitiminde çocuklarımız gruplara ayrılır. Antrenörü eşliğinde temel teknikler olan (Forehand, Backhand, Raket tutuşu, Top sektirme vb.) çalışmalarla tenis sporunu sevmeleri ve geliştirmeleri sağlanır.

İZCİLİK, KAMPÇILIK, OKÇULUK & ETÜT

Yaz Okuluna katılan çocuklarımız doğa ile baş başa yeşilliklerle dolu bir ortamda İzcilik, Kampçılık, Çadır kurma, Hobi Futbol, Resim, Satranç, Müzik, Animasyon ve Yarışmaların olduğu aktiviteleri yaparlar.

İNGİLİZCE

Yaz Okulları, gün içinde diğer sosyal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra uygulamalı İngilizce Eğitiminin de gerçekleştiği bir yerdir. Aktif ve Pratik öğrenme planıyla öğrencilerimiz kendi seviyelerindeki gruplar içerisinde konuşarak, yaratıcı bir şekilde öğrendiklerini taze tutma olanağı kazanırlar. Dönem boyunca alacakları yaklaşık on (10) saatlik İngilizce eğitimi hem yıl boyunca okullarında öğrenmiş oldukları eğitimi pekiştirme hem de unutmamaları açısından onlara yardımcı olacaktır. Bu arada yeni bilgileri eğlenerek öğrenmelerini sağlayacaktır.

EĞİTMENLER

Yaz Okulları projesi dahilinde AQUA Kamp olarak eğitmenlerimizi titizlikle seçtiğimiz için her bir eğitmenimiz gerekli pedagojik formasyon donanımına sahip, eğitim programımızı başarıyla tamamlamış eğitmenlerdir. Uzun süredir birlikte çalıştığımız eğitmenlerimiz kendi alanında ihtisas yapmış, spor akademisi mezunu olmakla birlikte çocuklarınızı rahatlıkla emanet edebileceğiniz duyarlılığa sahip kişilerdir.

Yaz Okulları olarak çocuklarınızın her konuda özel çocuklar olarak yetişmeleri  için gösterdiğimiz özeni en çok da bu alanda da gösterdiğimizin altını çizerek belirtmek isteriz.

BESLENME

Yemek menüsünün hazırlanması aşamasında göz önünde bulundurulan ilk kriter, kalite onayı almış markaların kullanımıdır. Sonrasında çocuklarımızın ihtiyacı olan enerjiyi sağlıklı ve düzenli şekilde almaları için mönülerimiz Akademisyen Diyetisyen tarafından hazırlanır ve dönemlik yemek listesi olarak siz velilerimizle paylaşılır.
Yaz okulları yemekleri, anlaşmalı olduğumuz catering firması yapar ve tabldot olarak servis edilir.

ULAŞIM

Yoğun tempoda çalışan ebeveynler için çocuğunu evden alıp tekrar eve teslim edecek olan servis hizmetimiz mevcuttur.  Servisimizde hostes bulunmaktadır.
Servis ücreti Yaz Okulları ücretine dahil değildir.

Servis yapılacak semtler aşağıdaki yerler ve civarıdır:
Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy , Ataşehir, Bağdat Caddesi, Göztepe, Bostancı, Boğaz hattının belirli bir kısmı …

YAZ OKULU FAYDALARI

Yaz okullarında çocuklar aynı amaç için bir araya geldikleri diğer çocuklarla bir arada yaşayarak birbirine destek olur ve arkadaşlık kavramının önemini kavrar. Geliştirdiği bağlarla birlikte kendini daha rahat ifade edebilen çocuklar ruhsal gelişimlerinde diğerlerinden hayattaki başarıları adına bir sıfır önde olurlar. Böylece öz güven ve sorumluluk duygusu karakterlerinin ayrılmaz parçası haline gelir. Aynı zamanda yaz okulları imkanıyla doğa ile iç içe yapılan faaliyetler çocuklarımıza doğa sevgisi aşılar, maceracı ve araştırmacı yönlerini ortaya çıkarır.

Çocuklarımızın sosyal, duygusal, bilişsel ve bedensel gelişimlerini  esas amaç olarak edinen Yaz Okulları aynı zamanda çocuklarımız için anlatılabilecek, maceralı, eğlenceli ve tatlı bir anı olacaktır.
Bir ebeveyn olarak böyle bir fırsattan çocuklarımızı mahrum bırakmayın&#;

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası