sancaktepe den sabiha gökçene nasıl gidilir / UM73 İETT Sefer Saatleri - UM73 Saat Kaçta Kalkıyor - UM73 Durakları

Sancaktepe Den Sabiha Gökçene Nasıl Gidilir

sancaktepe den sabiha gökçene nasıl gidilir

Görkemli günler! Bugün yurtdışı ve yurtiçi gezilerimizin vazgeçilmez noktalarından birisi olan &#;Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmek&#; isteyenlere yardımcı olacağım, ya da üşenip &#;sabiha gökçen nasıl gidilir&#; diye aratanlara tavsiyelerim olacak!

Burası Görkemliyollar 🙂 10 yılı aşkın süredir İstanbul’da yaşayan, 55&#;ten fazla ülkeye gitmiş deneyimli bir gezgin 🙂 ve onlarca kez Sabiha Gökçen&#;den uçmuş biri olarak sizlere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na nasıl gidileceğini bireysel tecrübelerimle anlatacağım, genellikle sizi trafikten kaçıracak hızlı ve kolay yollar önereceğim, bana güvenin sizi uçağa yetiştireceğim!

Index / Indeks

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidebilirim?

Öncelikle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na birçok farklı gidiş yolu var. İETT otobüslerinden, havabüs isimli ekspress otobüse, metrodan marmaraya, taksi den özel transfere kadar birçok farklı seçenek ile havalimanına ulaşım mümkün.

Ben bu yazı içerisinde size öncelikle tek tek ulaşım seçeneklerini açıklayacağım, sonra semt semt hangi noktalardan nasıl Sabiha Gökçen&#;e gidileceğini en hızlı ve mantıklı yollarla açıklayacağım. Yazı sonunda da ulaşımda merak edebileceğiniz genel soruları yanıtlayıp kapanışı yapacağım 🙂

Ayrıca Sabiha Gökçen&#;e ulaşım seçeneklerine tek tek baktıktan sonra size hangisini tercih etmeniz gerektiğini de anlatacağım! Sizi şaşırtacak önerilerim olacak&#; Sabiha Gökçen Havalimanı Ulaşım Rehberimiz başlasın 🙂

Sabiha Gökçen Havalimanı Nerededir?: Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul Anadolu yakasının Pendik ilçesinde bulunuyor. Genel olarak Kurtköy ve Pendik Merkez arasında kalan bir bölgede yer alıyor. Yazı içerisindeki haritadan tam konumu görebilirsiniz.

Toplu Taşıma Araçları İle Sabiha Gökçen&#;e Ulaşım

1. İETT Otobüsleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Gidiş

Öncelikle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmenin en temel yolu İETT&#;nin hatlı belediye otobüslerini kullanmak olur. Çünkü şuan için Sabiha Gökçen&#;e toplu taşımayla gitmenin daha iyi ve aktarmasız bir alternatifi yok.

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na giden otobüsler genellikle standart hatlı (tek biletli) ve ekspress hatlı (çift biletli) olanlar olarak ikiye ayrılıyor. Şimdi bu hatları tek tek inceleyeyim!

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Giden İETT Otobüsleri

Genel olarak Sabiha Gökçen&#;e giden standart hatlı seferler, ekonomik olmalarından ötürü havalimanına en ucuz ulaşımı sağlıyor. Aşağıdaki hatlar arasında özellikle 16S, MR60 ve C hatları öne çıkıyor.

  • 16S Uzunçayır Metrobüs / Harem / Sabiha Gökçen  (En ucuz ve sık alternatif, S.G.H. sonrası Pendik&#;ten E-5&#;e inip Kadıköy&#;e kadar gidiyor)
  • MR60 Pendik YHT &#; Marmaray / Sabiha Gökçen (En kolay raylı sisteme ulaşım alternatifi çok hızlı bir şekilde 10 dakikada marmaraya ulaştırıyor ama sefer sıklığı biraz az)
  • H Tuzla Deniz Harp Okulu / Sabiha Gökçen
  • C Sultanbeyli / Necip Fazıl Metro / Sabiha Gökçen (Metroya ulaşım alternatiflerinden bir diğeri, sefer sıklığı fazla)
  • Pendik YHT / Sabiha Gökçen
  • H Yenişehir &#; 4. Levent Metro / Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs durağı canlı bilgilerine şuradan ulaşabilirsiniz. Hat rotası, sefer süresi ve sefer saatleri de mevcut!

Sabiha Gökçen&#;e Giden Ekspres Hatlar

Bir de ekspres adı verilen hızlı ve daha az durağa uğrayarak Sabiha Gökçen&#;e giden hatlar var. Bu hatların en meşhurları Kadıköy&#;den kalkan E, E11 ve Bostancı&#;dan kalkan E-9 otobüsü.

Ekspres otobüs hatlarının avantajı sizi nispeten daha az durağa uğratarak götürüyor. Ancak 2 Tam bilet ücreti ile binmeniz gerekiyor ve özellikle öğrenci akbiliniz varsa neredeyse standart hatlara göre 4 kat fazla ücret ödemiş oluyorsunuz.

  • E Kadıköy / Kurtköy / Sabiha Gökçen (S.G.H. sonrası Pendik köprüsünden E-5&#;e inip Kadıköy&#;e kadar gidiyor seferler oldukça sık)
  • E-9 Bostancı / Sabiha Gökçen (S.G.H. sonrası Pendik&#;ten sahile çıkıyor ve Bostancı&#;ya gidiyor, durak sayısı az ve daha hızlı şekilde gider)
  • E Kadıköy / Sabiha Gökçen(S.G.H. sonrası TEM&#;den Yenisahra&#;ya gider ve oradan sonra E-5&#;ten Kadıköy, sefer sık ve hızlı ulaşım sağlar)
  • E-3 4. Levent Metro / Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs durağı canlı bilgilerine şuradan ulaşabilirsiniz. Hat rotası, sefer süresi ve sefer saatleri de mevcut!

2. Havabüs ve Havaş Otobüsleri İle Sabiha Gökçen&#;e Nasıl Gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na giderken kullanabileceğiniz ikinci seçenek şu eskiden yıllarca Havaş otobüsü dediğimiz ve günümüzde Havabüs olan otobüsler. Havabüs otobüsleri, şehirlerarası otobüsler tarzında rahatça bagajınızı alta koyabileceğiniz ve rahatça direkt olarak ulaşım sağlayabileceğiniz bir seçenek sunuyor. Bu otobüslerle Kadıköy, Yeni Sahra ve Taksim&#;den aktarmasız olarak Sabiha Gökçen&#;e gidebiliyorsunuz.

Havabüs otobüslerinin temel iki hattı var;

  • SG-1 Kadıköy / Yenisahra / Sabiha Gökçen ( Seferleri oldukça sık, yaklaşık saatte Kadıköy&#;den havalimanına gidebiliyorsunuz. E-5 ve Yenisahra&#;ya sonrası TEM&#;den gidiyor)
  • SG-2 Taksim / Sabiha Gökçen (Seferleri sık, yaklaşık 2 saatte Taksim&#;den havalimanına ulaştırıyor. İkinci köprü ve TEM üzerinden gidip E-5 ve birinci köprü üzerinden dönüyor)

Havabüs otobüslerinin olumsuz yani ücretleri tabii ki. Çok sık zam geldiği için ben size kısaca hemn hemen 10 tam akbil ücreti diyebilirim size bu sayede hesaplayabilirsiniz. Yani standart iett hatları X ise ortalama olarak ekspress hatlar 2X, havabüs otobüsleri de 10X ücretinde olmuş oluyor.

Havabüs otobüslerinde akbil ve nakit geçiyor bunu da hatırlatayım. Ayrıca bu havabüs otobüslerinde zaman zaman telefon operatörlerinin kampanyalı kodları ile bedava biniş imkanları da oluyor, kampanyaları bir kontrol edin!

3. Metro İle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Gelelim asıl konuya! Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na metroyla nasıl gidilir, nerede inilir, nasıl aktarma yapılır 🙂

Güncelleme: Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu Açıldı! Bu metro uzatılan M4 Kadıköy &#; Kartal &#; Pendik &#; Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu oluyor 🙂 Yani güncel olarak yalnızca M4 metrosuna binerek havalimanına ulaşabiliyorsunuz!!

Öncelikle müjdeyi vereyim, çok yakında M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosu Sabiha Gökçen Havalimanı&#;nın içine kadar gidecek. Yani terminalden direkt olarak M4 metrosuna binebileceksiniz.

Kısaca bu metro artık M4 Kadıköy-Kartal-Pendik-Sabiha Gökçen metrosu olacak! Ayrıca bunlara ek olarak Sabiha Gökçen&#;den Kurköy-Kaynarca ve Pendik Marmaray hattında da çalışacak ikinci bir M10 metrosu da şuan yapılıyor!

Gelelim günümüzde metroyla ulaşımın farklı yollarına;

  • İlk Seçenek: Sabiha Gökçen Havalimanı&#;nın çok yakınlarına kadar metroyla gitme şansınız bulunuyor. M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosunun Pendik istasyonunda inerseniz orası tam olarak Pendik Köprüsü oluyor ve buradan E ve MR60 gibi otobüslere binebiliyorsunuz. (E Pendik köprüsünden yaklaşk dk&#;da havalimanına gidiyor)

Eğer bu rotada MR60 bulursanız hemen atlayın! Çünkü Pendik Köprüsü&#;nden Sabiha Gökçen&#;e giderken hem en hızlı hem de en ucuz seçenek MR60 oluyor. MR60&#;a binerken köprünün biraz sahil tarafındaki sanayi durağını kullanmanız gerekecek. Ancak MR sefer sıklığının azlığından dolayı ben E a göre kendinizi ayarlamanızı öneririm

  • İkinci Seçenek: M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosunun Kartal durağında inerek Kartal Köprüsü&#;nden direkt olarak 16S otobüsüne de binebilirsiniz. (16S Kartal köprüsünden yaklaşık dk&#;da havalimanına gider)

16S de oldukça sık geçen bir otobüs ve tek bilet! Ancak E&#;a göre nispeten daha uzun sürede havalimanına gidiyor.

  • Üçüncü Seçenek: M5 Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosunun Necip Fazıl istasyonunda inerseniz buradan C Sultanbeyli / Necip Fazıl Metro / Sabiha Gökçen otobüsüyle de Sabiha Gökçen&#;e gidebilirsiniz. (C metrodan yaklaşık 1 saatte havalimanına gidiyor)
  • Dördüncü Seçenek: M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosunun son durağı olan Tavşantepe&#;ye gidip, Tavşantepe metrodan da taksiye binin! Tavşantepe metro&#;dan taksi ile hemen hemen trafiğe bağlı olarak dk arasında havalimanına gidersiniz. Fiyatlar taksi bölümünde aşağıda
  • Beşinci Seçenek: Yakında sadece M4 ve M10 metroları ile direkt olarak Sabiha Gökçen&#;e gitmek (daha açılmadı)

Gördüğünüz gibi Sabiha Gökçen&#;e havalimanına giderken İstanbul metrolarının herhangi birine binip M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosuna aktarma yapıp sonra da yukarıdaki seçeneklerden biriyle terminale ulaşabilirsiniz.

Not: İstanbul Toplu Taşıma & Raylı Sistemler Haritası&#;nı yazı sonunda paylaşıyorum, metro aktarma seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

4. Metrobüsle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Gelelim Sabiha Gökçen&#;e metrobüsle nasıl gidilebileceği konusuna. Öncelikle eğer herhangi bir metrobüs durağına yakınsanız (özellikle avrupa yakasından gelirken) kesinlikle metrobüsü kullanın derim!

Metrobüsle Sabiha Gökçen&#;e giderken metrobüsten Uzunçayır&#;da inin ve ister buradan direkt E ve 16S otobüslerinden birine binin. İsterseniz de M4 Kadıköy-Kartal-Pendik metrosuna binerek Kartal ya da Pendik&#;e kadar gidip yeniden aynı otobüslere binin 🙂 Metro&#;dan sonraki seçenekler yukarıda detaylı olarak yazıyor.

Ayrıntılı Metrobüs Durakları (büyütmek için resim üzerine tıklayabilirsiniz)

5. Marmaray İle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Giderim?

Bence Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na en hızlı ulaşım marmarayla olur! Çünkü marmaray bizi Sabiha Gökçen&#;in bulunduğu Pendik&#;e kadar götürüyor.

Nerede olursanız olun direkt olarak marmaraya binin ve Pendik&#;e gidin. Pendik&#;ten eğer saati denk gelirse MR ile trafiksiz bir anda sadece 15 dakikada Sabiha Gökçen&#;e gidebilirsiniz. Ayrıca bu rotada hat numaralı bir otobüs de çalışıyor. Hem MR60 hem de direkt olarak Pendik Marmaray&#;ın oradaki yerden kalkıyor!

Marmaray Durakları Listesi (büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

6. Kocaeli ve Bursa&#;dan Sabiha Gökçen&#;e Otobüsle Nasıl Gidilir?

Toplu taşıma ile ulaşımın son ayağında Sabiha Gökçen&#;e Bursa ve Kocaeli&#;den yapılan otobüs seferleri var. Aslında bu hatta iki tane otobüs çalışıyor;

  • Burulaş Bursa &#; Sabiha Gökçen Otobüsü

Burulaş otobüsleri ile Bursa Otogar, Gemlik, Orhangazi, Yalova gibi noktalardan direkt olarak otobüsle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na ulaşabilirsiniz.

Bu rotada çalışan Burulaş otobüsleri belediyeye bağlı çalışıyor ve seferler ortalama her saatte bir var. Şaşırtıcı şekilde sadece 1 saatte Bursa&#;dan Sabiha Gökçen&#;e gidebiliyorsunuz. Sefer saatleri ve ayrıntılar için şuraya bakın.

  • Kocaeli Belediyesi Hat İzmit Sabiha Gökçen Otobüsü

Aynı şekilde Kocaeli Belediyesi&#;nin de direkt olarak Sabiha Gökçen&#;e otobüsü mevcut. Bu otobüs ile İzmit, Körfez ve Hereke&#;den direkt olarak Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidebilirsiniz. Bu otobüs de şaşırtıcı şekilde adeta ışınlanıyor 🙂 1 saatte İzmit&#;e gidiyorsunuz, neredeyse Kadıköy&#;e gitmekle eş değer. Sefer saatleri ve ayrıntılar burada&#;

Taksi İle Sabiha Gökçen&#;e Ulaşım

Sabiha Gökçen&#;e toplu taşıma ile ulaşım seçeneklerini genel hatlarıyla bitirdik, şimdi sırada taksi seçeneği var! Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na özellikle kişiyseniz aslında taksi ile gitmek de hiç fena bir fikir değil.

Ancak Sabiha Gökçen&#;e taksiyle gidecekler öncelikle bulundukları yere bir uygulama ile ya da duraktan taksi çağırsalar iyi olur. Çünkü her çevireceğiniz taksi o rotaya uygun olmayabilir.

Ayrıca Sabiha Gökçen&#;e taksiyle gidecekler kesinlikle trafik konusunu da düşünmeli! Çünkü eğer trafik saatine denk gelirseniz 15 dakikalık yol 2 saat sürüp uçağınızı kaçırmaya sebebiyet verebilir.

Özel Araçla Sabiha Gökçen&#;e Nasıl Gidilir?

İlk olarak Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na yoğun saatlerde toplu taşımayla gitmenizi öneririm çünkü uçağı kaçırabilirsiniz 🙂 Ayrıca sizi bırakan biri yoksa otopark konusunu da düşünmelisiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Araçla Yol Tarifi

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na arabayla giderken genel olarak yol tarifi oldukça basit. Size hangisi sakınsa her iki yakadan da E-5 ya da TEM otoyoluna çıkın ve Pendik&#;e doğru ilerlerseniz Sabiha Gökçen tabelalarını zaten göreceksiniz 🙂 Ben şimdi size aşağıda Sabiha Gökçen&#;e yol tarifi haritamı da paylaşıyorum.

Not: Sağ üst köşedeki büyütme ikonuna tıklayarak telefonunuza indirebilir ve detaylı inceleyebilirsiniz. Sabiha Gökçen&#;e bulunduğunuz yerden yol tarifi almak için burayatıklayın.

Sabiha Gökçen Havalimanı Otoparkları

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;nın hemen terminalden kolayca yürüyerek ulaşılabilen bir otoparkı bulunuyor. Bu otopark havalimanının kendi işletmesinde ve fiyat v.b bilgilere şuradan ulaşabilirsiniz.

Bu otopark tabii ki kullanımı en rahat olan ama her zaman boş yer olmayabiliyor ve fiyatları da biraz tuzlu gelebilir size 🙂 Baştan uyarayım. Ayrıca ücreti karşılığında vale hizmeti seçeneğiniz de var.

Sabiha Gökçen&#;de uzun süreli park yapacaklar için havalimanı çevresinde çeşitli otopark seçenekleri de bulunuyor. Bu otoparklardan bazıları; Ekspres Park, Avrasya Park, Parkvia şeklinde sıralanabilir. Eğer google da bu isimleri aratırsanız ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Genel olarak bu otoparkların mantığı yakın bir yere daha uygun fiyatlarla aracınızı park ediyorsunuz ve bu noktalardan da shuttle araçlarla sizi 15dk da hemen terminale bırakıyorlar.

Özel Transfer İle Sabiha Gökçen&#;e Gidiş

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmenin bir diğer yolu da özel transferler. Sabiha Gökçen&#;e transfer hizmeti alırsanız, sizi bulunduğunuz yerden alıp hemen terminale kadar bırakıyorlar ve ücret de önceden belirlenmiş oluyor.

Ayrıca bu hizmette genellikle transporter dediğimiz tarzda araçlar oluyor. Eğer kişi civarında bi grupsanız aslında taksiden çok daha uygun fiyatlı şekilde de Sabiha Gökçen&#;e gidebilirsiniz.

Sabiha Gökçen&#;e Giderken Hangi Yolu Seçmeliyim?

Geldik en önemli konuya! &#;Görkem bir sürü yol saydın da biz hangisiyle gidelim?&#;

Güncelleme!! Metro, Metro, Metro 🙂

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım 🙂 İstanbul&#;da artık raylı sistemler (metro,marmaray,tramvay) dışında bir ulaşım seçeneğini ben artık pek dikkate almıyorum. Çünkü bu şehrin trafik saati diye bir şey kalmadı, her zaman trafik var!

Yani Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na giderken olabildiğince en yakına kadar metro ya da marmarayla gideceğiniz yolu tercih etmelisiniz.

  • Nerede olursanız olun Avrupa yakası ve Anadolu yakası farketmeksizin, Sabiha Gökçen&#;e giderken size hangisi yakınsa metro, metrobüs ya da marmaraya binin ve aktarmalarla Pendik Marmaray ya da Pendik Metro İstasyonu&#;na gidin! Bu iki istasyondan da yukarıda detaylı olarak yazdığım aktarmalarla  MR ve E gibi otobüslere binerek Sabiha Gökçen&#;e ulaşın 🙂 Bunun dışındaki tüm yollarda tüm gününüz yolda geçebilir. Şimdi Taksim&#;den otobüsle Sabiha Gökçen&#;e gittiğinizi hayal edin 🙂 ben edemiyorum bile&#;
  • Ben taksi kullanacağım diyenler bile bence önce metro ile Pendik&#;e gitsin ve oradan taksiye binsin derim.
  • Yalnızca eğer gece 11 ile sabah 5 arasında bir saatte gidecekseniz metrosuz karayolu ulaşımlarını düşünün derim.

Not: tüm bunlar benim kişisel tavsiyemdir 🙂 tabii ki burada yazdığım tüm seçeneklerle Sabiha Gökçen&#;e ulaşım mümkün.

Semt Semt Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Ulaşım & Öneriler

1. Anadolu Yakası&#;ndan Sabiha Gökçen&#;e Ulaşım

Kadıköy&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Kadıköy&#;den Sabiha Gökçen&#;e direkt olarak EE11 ve SG1 Havabüs ile Sabiha Gökçen&#;e gidebilirsiniz. Bence önce M4 metrosuyla Pendik&#;e gidin ve oradan otobüse binin.

Güncelleme!! Kadiköy&#;den direkt M4 Metro, Metro, Metro 🙂

Maltepe ve Kartal&#;dan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Maltepe ve Kartal&#;dan Sabiha Gökçen&#;e giderken direkt olarak E-5 ya da sahil yoluna çıkın ve E-9 ve E otobüslerine binin derim. (16S&#;e de binebilirsiniz)

Güncelleme!! Maltepe ve Kartal&#;dan direkt M4 Metro, Metro, Metro 🙂

Uzunçayır ve Üsküdar&#;dan Sabiha Gökçen&#;e Nasıl Gidilir?

Üsküdar&#;dan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidecekler hemen marmaraya binsin ve Pendik&#;e gitsin oradan da otobüsle terminale ulaşabilirler. Otobüs seçenekleri yukarıda yazıyor!

Pendik&#;ten Sabiha Gökçen&#;e Nasıl Gidilir?

Pendik merkez ve sahilden Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidecekler direkt olarak E9, E10, E11 ve MR60 gibi otobüsleri kullanabilir.

Ümraniye, Sancaktepe ve Ataşehir&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Ulaşım

Ümraniye ve Sancaktepe&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na giderken size önerim M5 Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu ile Necip Fazıl&#;a gidin ve otobüse binin.

Ataşehir&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidecekler de önce otobüsle Kozyatağı metroya ulaşsın ve metro + otobüs yaparak havalimanına gitsin.

Beykoz ve Kavacık&#;tan Sabiha Gökçen&#;e Nasıl Gidilir?

Beykoz ve Kavacık&#;tan Sabiha Gökçen&#;e gidecekerin öncelikle otobüsle Üsküdar ya da Kadıköy&#;e ulaşmasını öneririm. Bu iki noktadan da marmaray ve metro ile Sabiha Gökçen&#;e gidebilirsiniz.

Gebze, Darıca ve Derince&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Gebze, Darıca ve Derince&#;den Sabiha Gökçen&#;e giderken E-5 üzerinden geçen Kocaeli Belediyesi&#;nin Hat otobüsüyle Pendik Köprüsü&#;ne gidin ve sonrasında E ile terminale ulaşın!

Tuzla&#;dan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Tuzla tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmek isteyenler T gibi E-5 üzerinde giden herhangi bir otobüsle önce Pendik Köprüsü&#;ne gidip oradan otobüsle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidebilir. Ayrıca direkt olarak giden bir seçenek de var; otobüs bölümünde yazıyor.

İzmit&#;ten Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Kocaeli Belediyesi&#;nin Hat otobüsü ile İzmit&#;ten yalnızca saatte Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidebiliyorsunuz. Sefer saatlerine şuradan bakabilirsiniz. Detaylar yukarıda mevcut.

Bursa&#;dan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Aynı şekilde Burulaş&#;ın da Bursa&#;dan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na otobüs seferleri mevcut ve 1 saatte kolayca havalimanına gidebiliyorsunuz. Detaylar yazı başında yer alıyor.

Ayrıntılı İstanbul Raylı Sistemler & Metro Haritası (büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

2. Avrupa Yakası&#;ndan Sabiha Gökçen&#;e Ulaşım

Beşiktaş&#;tan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Beşiktaş&#;tan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmenin en mantıklı yolu önce vapurla Kadıköy&#;e geçmek ve sonrasın M4 metrosu + otobüsüne binerek terminale ulaşmak.

Taksim ve Mecidiyeköy&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Taksim&#;den direkt olarak otobüsle Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidebilirsiniz. Fakat benim önerim M2 metrosuna binin ve Yenikapı&#;ya gidin. Yenikapı&#;da dan da marmarayla Pendik&#;e kadar ulaşın. Pendik&#;ten de yukarıda yazan bir otobüsle (MR60 olabilir) kolayca Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na ulaşabileceksiniz.

Eminönü ve Karaköy&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Eminönü ve Karaköy&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmek için öncelikle T1 tramvayı ile Sirkeci&#;ye gidip marmaraya binin derim! Marmaraydan sonrasını artık biliyorsunuz 🙂

Fatih ve Zeytinburnu&#;ndan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Fatih ve Zeytinburnu&#;ndan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmek için de T1 tramvayı ile Sirkeci&#;ye gidip marmaraya binmenizi öneririm Marmaraydan sonrasını yukarıda yazıyor!

Zincirlikuyu, Ayazağa ve Levent&#;ten Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Zincirlikuyu, Ayazağa ve Levent&#;ten Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gidecekler bence M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı&#;ya gitsin! Yenikapı&#;dan da Marmaray ile Pendik ve otobüsle terminal!

Şirinevler, Avcılar, Beylikdüzü ve Bakırköy&#;den Sabiha Gökçen&#;e Nasıl Gidilir?

Şirinevler, Avcılar ve Beylikdüzü&#;nden Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na giderken direkt olarak bir metrobüse binin ve Uzunçayır&#;a kadar gidin! Uzunçayır&#;dan da isterseniz direkt otobüs ya da metro + otobüsle terminale ulaşabileceksiniz.

Bağcılar, Kirazlı ve Esenler&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Bağcılar tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gitmek için size tavsiyem M1B Yenikapı-Otogar-Bağcılar-Kirazlı metro hattı ile Yenikapı&#;ya gidin, Yenikapı&#;dan da Marmaray ile Pendik ve otobüsle terminal!

Kağıthane ve Alibeyköy&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Kağıthane ve Alibeyköy&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na gideceklere tavsiyem önce M7 Mecidiyeköy-Kağıthane-Mahmutbey metrosu ile Mecidiyeköy&#;e gidin ve metrobüsle Uzunçayır&#;a geçin. Sonrası da otobüs!

Başakşehir ve İkitelli&#;den Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Başakşehir ve İkitelli Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na en uzak yerlerden biri 🙂 Bana kalırsa önce
M3 Başakşehir-İSTOÇ-Mahmutbey metrosu ise Kirazlı&#;ya gidin. Sonrasında M1B Yenikapı-Otogar-Bağcılar-Kirazlı metro hattı ile Yenikapı ve Marmaray ile Pendik! Pendik&#;ten sonraki ulaşım için yukarıdaki otobüs seçeneklerine bakabilirsiniz.

Bahçelievler, Sefaköy&#;den ve Yenibosna&#;dan Sabiha Gökçen&#;e Nasıl Gidilir?

Bahçelievler, Sefaköy ve Yenibosna&#;dan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na giderken direkt olarak bir metrobüse binin ve Uzunçayır&#;a kadar gidin! Uzunçayır&#;dan da isterseniz direkt otobüs ya da metro + otobüsle terminale ulaşabileceksiniz.

İstanbul Havalimanı&#;ndan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Giderim?

İstanbu Yeni Havalimanı&#;ndan Sabiha Gökçen&#;e gitmek için direkt olarak terminalden Havaist otobüsüne binin ve aktarmasız olarak yaklaşık saatte Sabiha Gökçen&#;e ulaşın! İstanbul Havalimanı&#;na ulaşım rehberi yazıma bakarak ayrıntılı seçenekleri öğrenebilirsiniz.

Otogar&#;dan Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Nasıl Gidilir?

Esenler Otogar&#;dan Sabiha Gökçen&#;e giderken önce terminalden M1B metrosuna binerek Yenikapı&#;ya gidin ve sonrasında marmarayla Pendik&#;e ulaşın derim. Pendik&#;ten de otobüse binerseniz tamamdır 🙂 Harem Otogar&#;dan direkt olarak 16S otobüsü ile Sabiha Gökçen&#;e gitmeniz mümkün.

Alibeyköy Otogar&#;dan Sabiha Gökçen&#;e gitmek isteyenler de önce bir durak tramvay ile gidip M7 Mecidiyeköy-Kağıthane-Mahmutbey metrosuna aktarma yapsın ve Mecidiyeköy&#;e kadar gitsin. Sonra ve metrobüsle Uzunçayır&#;a geçin ve otobüs!

Esenler otogar ulaşım rehberi,Alibeyköy otogara nasıl gidilir? ve Harem&#;e gidiş seçenekleri yazıma bakarak ayrıntılı gidiş yollarını öğrenebilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Ulaşım & Sıkça Sorulanlar

Sabiha Gökçen&#;e En Ucuz Ulaşım Yolu Hangisi?

Sabiha Gökçen&#;e gitmenin en ucuz yolu kesinlikle standart yeni açılan M4 metrosu! Yukarıdan bu hatları kontrol edebilirsiniz.

Sabiha Gökçen&#;e En Hızlı Nasıl Gidilir?

Sabiha Gökçen&#;e en hızlı ulaşım E Kadıköy hattı ve MR60 Pendik Marmaray hattı kanımca. Bunun dışında en hızlı gitmek isteyenler önce metro ile Pendik&#;e gitmeli. Sonra da otobüse aktarma yapmalı.

Güncelleme!! Metro, Metro, Metro 🙂

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;ndan Araç Kiralayabilir Miyim?

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;nda bir çok araç kiralama firmasının ofisi bulunuyor. Ama araç kiralamada yaşanabilecek yoğunluklardan dolayı araç bulamama riskini göze almamak için Enuygun Sabiha Gökçen araba kiralama sayfası gibi bir online servisten önceden rezervasyon yaptırmakta fayda var.

Sabiha Gökçen&#;e Kaç Saat Önce Gitmeliyim?

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na uçuşlarınızdan en az 2 saat önce ulaşmış olmalısınız. Yani ortalama saat öncesinden yola çıkmış olmalısınız!

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Yakınımı Karşılamaya Nasıl Giderim?

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na yakınınızı karşılamaya gidecekseniz, genellikle insanlar havalimanına giriş öncesindeki yol kenarında araçlarıyla beklemeyi tercih ediyor. Ama bu oldukça tehlikeli ve yasak&#; Bence inen kişi sizi dk beklesin gibi ayarlayın, siz direk gidin 🙂

Sabiha Gökçen&#;de Kısa Süreli Otopark Var mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;nda araçla maalesef 10 dakika bile bekleyeceğiniz bir alan yok, yalnızca yolcu indirip bindirmeniz için birkaç dakikanız var 🙂

Upuzuuuun bir yazıyla,artık Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na nasıl gidileceğini biliyorsunuz 🙂 Mağduriyet yaşamamanız için tüm bildiklerimi anlatmaya çalıştım, umarım faydalı olur.

Eğer özel bir noktadanSabiha Gökçen Havalimanı&#;na nasıl gidileceğini merak ediyorsanız, çekinmeden aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak bana sorabilirsiniz! size özel hemen yanıtlıyorum, herkese Görkemli yolculuklar! 🙂

havalimanısabiha gökçen havalimanıyola çıkarken

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI&#;NA NASIL GİDİLİR &#; METRO &#; OTOBÜS &#; UCUZ OTOPARK

Beyler bayanlar, karşınızda İstanbul&#;un trafik çilesinde dünyanın öbür ucundaki havalimanımız Sabiha Gökçen&#;e ulaşmanın türlü yolu.

O uçağa yetişilecek!

Sabiha Gökçen Havalimanına Ulaşım ve Transferler

Sabiha Gökçen&#;e Arabayla Nasıl Gidilir?

Arabayla, Sabiha Gökçen Havalimanı Taksime 50 kilometre, Kadıköy’e 40 kilometre, Pendik’e ise 12 kilometre mesafede bulunuyor. Hem sahil yolundan, hem E5&#;ten hem de TEM otoyolundan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, havalimanının dışında İspark ve Pendik belediyesinin otopark hizmeti bulunuyor. Kendi aracı ile gelmeyi düşünenler çok uygun fiyatlara İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı terminali dışında bulunan bu otoparklarda, aracını park edip buradan kalkan ücretsiz servislerle doğruca havalimanına gidebilirler.

Sabiha Gökçen&#;e Metroyla Nasıl Gidilir?

Metroyla havalimanına ulaşabilmek için de Tavşantepe-Kadıköy Metro hattının Soğanlık durağında inmeniz ve 16S ya da E otobüslerinden birine binmeniz gerekiyor. Metro Kartal&#;dan Tavşantepe&#;ye kadar uzatıldığından, metrodan Pendik durağında inip taksiyle hava limanına daha kolay ulaşabilirsiniz. Taksi tahminen TL arası tutar. E10 otobüsleri ise çift bilet fiyatında. İstanbul kartınız yok diyelim bozuk paranız varsa (hava limanına giden tüm iett hatları için geçerli) araçta nakit ödeme de yapabilirsiniz.

Eğer Avrupa yakasından geliyorsanız da size en yakın olan Marmaray durağından Marmaray’a binerek Anadolu yakasına geçtiğiniz zaman Ayrılık Çeşmesi durağında inip yukarıda anlattığımız yolu izlemelisiniz.

Metronun Sabiha Gökçen Havalimanı’na uzatılması çalışmaları halen sürüyor. Uzartıldığında, eskiden Atatürk Havalimanı&#;nda olduğu gibi havalimanının içine kadar metro ile ulaşılabilinecek.

Sabiha Gökçen&#;e Otobüsle Nasıl Gidilir?

Otobüsle, Sabiha Gökçen’e ulaşım için bir sürü seçeneğiniz var ve bunlar da bulunduğunuz yere göre değişiyor. Malum İstanbul büyük yer. Merkez olarak Bostancı’dan kalkan E-9 hattını, Kadıköy’den kalkan E ve E hatlarını tercih edebilirsiniz. Avrupa yakası&#;ndan kalkan otobüslerde 4. Levent üç bilet olmak üzere çift bilet ücretlendirmesi geçerli. Anadolu Yakası&#;ndan kalkan otobüslerde ise çift veya tek bilet ücretlendirmesi var. Sabiha Gökçen&#;e giden bütün İETT otobüslerinin bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

E3 &#; 4. Levent Metro &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
SG2 &#; Taksim &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
H &#; seafoodplus.info &#; Yenişehir &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
E9 &#; Bostancı &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
E10 &#; Kadıköy &#; Kurtköy &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
E11 &#; Kadıköy &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
16S &#; Uzunçayır Metrobüs &#; Sabiha Gökçen Havalimanı Detaylı bilgi
SG1 &#; Kadıköy &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
H&#; Deniz Harp Okulu (Tuzla) &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi
H &#; Pendik YHT &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi

UM73 &#; Sabiha Gökçen Havalimanı &#; Sultanbeyli Necip Fazıl Metro Detaylı bilgi

MR60 &#;  Pendik/Pendik YTH &#; Sabiha Gökçen Havalimanı  Detaylı bilgi

Sabiha Gökçen&#;e Havaş / Havabus

Transferle araçla yani Havabus (eskiden Havaş olarak bildiğimiz servisin aynısı) ile, gelmek isterseniz de yukarı da bahsettiğimiz gibi belli noktalardan belli bir ücret karşılığı direk olarak havalimanına gidebilirsiniz. Her iki durak tarafından da karşılıklı hizmet veriyorlar. Sabiha Gökçen için de bu hizmetin Taksim, Kadıköy ve Yenisahra’da buluşma noktaları var. Aşağı saatleri için link koyuyoruz.

Havabus Taksim kalkış noktası Divan Hotel karşısı, Point Otel önü.
Havabus Kadıköy kalkış noktası Kadıköy rıhtım İETT otobüs durakları önü.
Havabus Yenisahra kalkış noktası da Yenisahra metrosu olarak belirlenmiş.

Sabiha Gökçen&#;e Transfer

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na toplu taşımayla gitmek yerine özel araçla gitmeyi tercih ederseniz kullanabileceğiniz birkaç aplikasyon var. Bitaksi yakındaki taksileri kolayca çağırmak için bir seçenek, diğerleri ise başka firmaların transfer seçenekleri.

Not: Bazı aplikasyonlar arabada kaldığınız süreye göre ekstra ücretlendirme yapabiliyor, bu yüzden trafik durumuna göre fiyatların artması mümkün. Aracı çağırırken varış noktasını girdiğinizde o anki trafik durumuna göre ortalama bir fiyat çıkacak, mutlaka ona dikkat edin.

Sabiha Gökçen Havalimanı&#;na Kadıköy-Tavşantepe Metrosundan Ulaşım

Kadıköy &#; Tavşantepe M4 metrosundan havalimanına ulaşabilmek için Soğanlık durağında inip 16S ya da E otobüslerinden birine binin. Bu otobüsler Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Sabiha Gökçen&#;i bağlıyor. Otobüsler Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Uzunçayır Metrobüs &#; Sabiha Gökçen arasında sefer yaptığı için sadece kalkış saatleri belli. Yani Soğanlık Metro Durağı ara durak olduğu için maalesef oradan geçiş saati önceden belli değil. Yine de otobüs saatleri için hatların üstüne tıklayıp kontrol etmekte fayda var.

Havalimanında Otopark ve Vale Servisi

Havalimanlarında ücretli otopark var. Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücretleri için tıklayın.

Eğer havalimanına aracınızla gidecekseniz ve park yeri arayarak vakit kaybetmek de istemiyorsanız havalimanında bulunan valelerden yararlanabilirsiniz. Otopark ücretine vale hizmet ücreti ekleniyor.

Ayrıca havalimanı çevresinde de kullanabileceğiniz özel otoparklar mevcut:

IstPark&#;ın araç kapasiteli otoparkı. Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

Havapark&#;ın havalimanına ücretsiz 15 dakikada bir shuttle servisi de olan günlük ücretli otoparkı var. Konum için tıklayın.

Jetpark, Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

Sözmenpark, Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

Avrasya Otopark, Havalimanına ücretsiz shuttle servisi de var. Konum için tıklayın.

 

VIP Lounge’lar

VIP Lounge dediğimiz aslında bekleme salonunun açık büfesi, interneti, rahat koltukları güzel masaları, iyi havalandırması, televizyonu olan ve bunlardan ücretsiz yararlandığınız hali. Diyelim ki uçuşunuza minimum bir iki saat kaldı ve siz de sessiz sakin aynı zamanda güzel vakit geçirebileceğiniz hoş atıştırmalıklardan yararlanabileceğiniz, belki de internette işlerinizi halledebileceğiniz bir ortam istiyorsunuz. Orası işte burası! Bu hizmetten yararlanabilmek için ya uçtuğunuz havayollarının koşullarına bakabilir ya da kullandığınız kredi kartlarınız varsa o bankanın anlaşmasına bakıp giriş ücretini (bankaya göre indirimli de olabiliyor ) ödemeniz gerekiyor.

How to get to Sabiha Gokcen in Sancaktepe by Bus, Metro or Cable Car?

Public Transit to Sabiha Gokcen in Sancaktepe

Wondering how to get to Sabiha Gokcen in Sancaktepe, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Sabiha Gokcen with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Sabiha Gokcen in real time.

Looking for the nearest stop or station to Sabiha Gokcen? Check out this list of stops closest to your destination: Fatma Fitnat Hanim Camii - Çekmeköy Yönü; Lise Caddesi - Sarigazi Yönü; Ebru Sokak; seafoodplus.info Öz Hastanesi - Üsküdar Yönü; Ebru Sokak - Yeni Dogan Yönü; Sarigazi Merkez - Kadiköy Yönü; Halife Caddesi - Ortadag Yönü.

BusSA19E19EK19SUM73Metro:M5Cable Car:MİNİBÜS: BLMİNİBÜS: C

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Sabiha Gokcen easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Sabiha Gokcen easy, which is why over million users, including users in Sancaktepe, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, Metro and Cable Car, costs and ride fares to Sabiha Gokcen, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sabiha Gokcen Address: Ataturk Cattesi street in Sancaktepe

Sarıgazi, Sancaktepe'den Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik'e Nasıl Gidilir?

Harita Özeti

Sarıgazi, Sancaktepe - Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik arası mesafe yaklaşık olarak19 Kmdir. Bu yolculuk arabayla tahminen 23 dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 14 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 31 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Dizel bir araç bu mesafede ortalama Lt, benzinli bir araç ise Lt yakıt tüketir.

Sarıgazi, Sancaktepe ile Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik arası ortalama tüketim maliyeti ise, dizel bir araç için TL, benzinli bir araç için TL olacaktır.

Şayet Sarıgazi, Sancaktepe ve Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik hakkında biraz bilgi lazımsa;
Öncelikle Sarıgazi, Sancaktepe için koordinat bilgileri; , ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır. İkinci olarak Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik için koordinat bilgileri; , ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir