araba uyarı simgeleri / Araç Uyarı Işıkları ve Anlamları

Araba Uyarı Simgeleri

araba uyarı simgeleri

Bagaj Kilit Simgesi

Bazı insanların bagajı açık olarak yolda ilerlediğini görmüş olabilirsiniz. Ancak bu kullanışlı uyarı ışığıyla, bu kişinin siz olmadığından emin olabilirsiniz. Bagajınızın açık olduğunu ve kapatılması gerektiğini size bildirmek için bu işaret yanacaktır.

Yıkama Sıvısı Seviyesi Dörtlü Sinyaller

Bu üçgen şekilli gösterge, tehlike ışıklarının veya dörtlü flaşörlerin açık olduğu anlamına gelir. Yolun kenarına çekmeniz gerektiğinde kullanışlıdırlar, ancak kapatmayı unutmaları da kolaydır. Bu göstergenin yardımcı olmasının nedeni budur. Dörtlü flaşörler devreye girdiğinde, açık olduklarını ve yanıp söndüklerini sesli olarak hatırlatmak için bir klik sesi de olacaktır.

Yüksek Işın Işığı Park Freni Simgesi

Çevresinde daire bulunan bir &#;P&#;, park veya acil durum freninin devrede olduğunu gösterir. Arabayı çalıştırmadan önce serbest bırakmak isteyeceksiniz. El frenini indirdiyseniz ve ışık yanık kalıyorsa veya yanıp sönüyorsa başka bir sorun olabilir. El freni tamamen devreden çıkmamış olabilir, anahtarda bir sorun olabilir veya fren hidroliğiniz azalmış olabilir.

Aktarma Organı Arızası Emniyet Kemeri Takılı Değil Uyarısı

Bu oldukça açıklayıcı. Emniyet kemerinizi takmayı unuttuysanız bu dostça hatırlatmanın yandığını göreceksiniz. En rahatı olmayabilirler ama kemer takmak için birkaç neden var. Bir, çünkü yasa bu. İkincisi, çünkü yapmazsanız arabanız büyük ihtimalle bip sesi çıkaracak ve canınızı sıkacaktır.

Kaput Açık Işığı 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir