bisiklet sıcak yama seti / Bisiklet Yaması Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Bisiklet Sıcak Yama Seti

bisiklet sıcak yama seti

Get Lock 48 Li Bisiklet Lastik Tamir Yama Seti Soğuk Yama dopigo

Get Lock 48’li bisiklet lastik tamir yama seti, bisikletli kişiler tarafından yolda kalmamak için yanında bulundurdukları bir araçtır. Bu set sürüş esnasında lastikte oluşan problemin giderilmesi için kullanılır. İç lastiği olan lastiklerde kullanılabilen bir üründür. Set içerisinden çıkan solüsyon yapıştırıcı görevi görür. Yamanın atmasının önüne geçmek için kuruması için yeterli süreyi vermelisiniz. Bu set sayesinde bisiklet sürüşleri oldukça güvenli hale gelir. Lastiklerin çıkmasına gerek kalmadan kolaylıkla yama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Tekerlekler için oldukça etkili olan bir üründür. Kaliteli ve pratik yapısı olan ürünü dilediğiniz gibi yanınızda taşıyabilirsiniz. Get Lock markasına ait olan bu yama setinin başlıca özellikleri şu şekildedir:

  • İçerisinde 48 adet yama bulunur.
  • Bisiklet iç lastikleri için kullanılır.
  • Uzun süreli bir kullanımı vardır.

Get Lock 48’li Bisiklet Lastik Tamir Yama Setinde Neler Vardır?

Get Lock 48’li Bisiklet Lastik Tamir Yama Setinde Neler Vardır?

Get Lock 48’li bisiklet lastik tamir yama seti içerisinde 48 adet yama bulunur. Bu yamalar 4 cm genişliğinde ve 2,5 cm yüksekliğindedir. Bu yamaların lastiğe yapışması sağlayacak bir tüp solüsyon vardır. Solüsyon uygulandıktan sonra belli bir süre beklemek gerekir. Bu sayede yama iyi bir şekilde kaynaşarak görevini yerine getirir. Kişiler yıllar içerisinde kendilerini geliştirerek yeni uğraşlarla vakit geçirirler. Bisiklet sürmek sağlık ve sosyallik için oldukça etkili bir aktivitedir. Bu aktivite sırasında çeşitli durumlar meydana gelebilir. Lastikler yolda olan bir çivi yüzünden patlayabilir. Patlayan lastik set kullanılarak kolaylıkla tamir edilebilir. Bu sayede rahat şekilde bisiklet sürmeye devam edebilirsiniz. Get Lock 48’li bisiklet lastik soğuk yama seti ile deneyimlediğiniz bisiklet keyfini sorunsuz bir şekilde geçirebilirsiniz.

Get Lock 48’li Bisiklet Lastik Tamir Yama Seti Kullanışlı mıdır?

Get Lock 48’li bisiklet lastik tamir yama seti oldukça kullanışlı bir üründür. Bisiklet seven kişiler düzenli bakım yaparak kullanım sırasında herhangi bir sorun çıkmasına engel olur. Bu kişiler yola çıkarken genellikle bu tarz yamaları yanlarına alırlar. Bu sayede yolculuk esnasında yaşanacak lastik patlamaları kolay bir şekilde halledilir. Bisiklet sürücüleri yolculuğun getireceği bilinmezliklere karşı önlem alarak sürüşün keyifli geçmesini sağlarlar. Get Lock 48’li bisiklet lastik tamir seti az yer kaplayarak büyük bir iş başarır. Yolda ansızın patlayan lastik bu set ile kolaylıkla onarılabilir. Patlak iç lastik söndürülür ve hasarlı yer bulunur. Yama işlemini setin içerisinden çıkan solüsyon ile kolaylıkla gerçekleştirilir. Solüsyon kuruduktan sonra rahat biçimde yola devam edebilirsiniz. Get Lock markasına ait olan bu ürünü bisiklet sürerken yanınızda bulundurmalısınız.

Get Lock 48’li Bisiklet Lastik Tamir Yama Seti Uzun Ömürlü müdür?

Get Lock 48’li bisiklet lastik tamir yama seti kullanılmadığında herhangi bir sorun oluşmaz. Yamalarda bir bayatlama görülmez. İçerisinde yer alan 48 adet yama ve tüpü sayesinde oldukça uzun süre boyunca kullanabileceğiniz bir üründür. Bu tarz ürünler kullanılarak yapılan işlemler soğuk yama olarak adlandırılır. Hızlı bir şekilde yapıldığı için tekerleklerin sökülmesine gerek olmaz. Bu işlemden sonra lastik eski haline dönerek uzun süre kullanıma uygun olur. Get Lock 48’li bisiklet lastik tamir yama seti fiyatı belirlenirken ürünün özellikleri göz önünde bulundurulur. Pratik bir biçimde kişinin bisikletini tamir eden bu ürün oldukça etkilidir. Get Lock 48’li bisiklet lastik tamir yama seti yorum ve değerlendirmeleri sayesinde kullananların memnuniyetini rahatlıkla görebilirsiniz. Kullanışlı ve taşıması kolay olan bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle temin edebilirsiniz.

Yama seti almayı düşünüyorum.

Samet M.
Kayıt
31 Mayıs
Mesaj
Tepki
Şehir
İstanbul
İsim
Samet Mercemek
Başlangıç
—11
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bence:
Sağlamdan zayıfa:
Sıcak yama > Solüsyonlu yama > Kendinden yapıştırıcılı yama
Pratikten pratik olmayana:
Kendinden yapıştırıcılı > Solüsyonlu > Sıcak yama.

Bonus: sıcak yama demişken çocukluğum gözlerimin önüne geldi:
images (3).jpeg

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası