gizem akbıyık müge anlı / Babasını ekmek tandırında yakmıştı! Mahkeme kararı belli oldu - Afyonkarahisar Haberleri

Gizem Akbıyık Müge Anlı

gizem akbıyık müge anlı

Abdullah Gazi Akbıyık kimdir? Gizem Akbıyık tutuklanacak mı? Müge Anlı neden TT oldu?

Abdullah Gazi Akbıyık kimdir? Abdullah Gazi'yi kim öldürdü?Müge Anlı neden TT oldu? soruları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme geldi. 

Abdullah Gazi Akbıyık kimdir?

Yaklaşık bir aydır kendisinden haber alınamayan Abdullah Gazi' A. ilgili Müge Anlı'nın programında şok bir itiraf geldi. Gazi'nin büyük kızı Gizem A. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bu itirafların ardından Abdullah Gazi A.’yı öldürüp bahçedeki tandırda yaktığını itiraf eden Kıymet A. ile kızı Gizem A. (17), adliyeye sevk edildi.

Abdullah Gazi'yi kim öldürdü?

Müge Anlı, "hayatımın en zor programı" dedi ve cinayetle ilgili çarpıcı gerçekleri şu sözlerle anlattı:
"Yayından sonra Kıymet hanım 'sizinle görüşmek istiyorum' dedi. Görüştük ve hiç beklenmedik bir şey ortaya çıktı. Kıymet hanım ve geldiği günden beri yanında bulunan büyük kızı benimle konuşurken; ortaya çıktı ki Abdullah Gazi'yi 18 Ocak gecesi büyük kızı öldürmüş
Hayatının en zor programı, en çok etkileyen konu neydi diye sorarlardı. Artık onun cevabı var. Güzeller güzeli bir kız çocuğu üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Gerçekten çok güzel. 18 Ocak gecesi bir yere kadar anlatılanlar doğru. Eve alkollü şekilde geliyor baba, annesine senedi imzalatmak istiyor. Ve genç kızın anlattığına göre; annesinin öldürüleceğini düşünen genç kız o silahla babasını öldürüyor istemeden de olsa..

Müge Anlı neden TT oldu?

Kendi aralarında anlaşıyorlar. Evin yakınında bir ocak var, onu oraya atıyorlar. Ve cesetten de bu şekilde kurtuluyorlar. Evde 15 yaşında bir kız çocuğu daha var. Diyorlar ki "Eğer her şey ortaya çıkarsa annem üstlenecek.
Dün Kıymet hanım yayından sonra konuşacağım dediğinde 14 yaşındaki çocuğun da ifadesi alınıyor. Çocuk, anlaştıkları gibi annesinin öldürdüklerini ifade ediyor. Ama aslında olayı iç yüzünde kızını korumaya çalışan bir anne var. Kız her şeyin ifadelerde ortaya çıkacağını düşündü."

Abdullah Gazi'yi öldürdüğünü itiraf eden büyük kızı Gizem A. cinayet gecesini şu sözlerle anlattı:
"Alkollü şekilde eve geldi. Sonra bir senet çıkarttı, annem 'imzalamayacağım' dedi. Sonra vurdu, annem imzalamak zorunda kaldı. Sonra kavga etti, dövmeye başladı. Sonra ben araya girdim, silah patladı. Kime geldiğini anlayamadım, silah babamın elindeydi. Baktım, babam birden yığıldı o vurulmuş sonra öldü. 
Annem ile birlikte aldık, kardeşimi de çağırdık. Götürdük evin arkasında. Orada ekmek yaptıkları bir yer var, orada yaktık. Küçük kardeşime "olay çıktı vuruldu" dedim. Ona biz tembihledik, eğer bir gün ortaya çıkarsa annem yaptı diyelim dedik.
Annem bize annelik yaptı, babalık yaptı. Anneme bir şey olsun istemedim ben. Eğer anneme vurmasaydı, dövmeseydi, silah zoruyla bir şeyler yaptırmaya çalışmasaydı böyle olmazdı.

Gizem Akbıyık kimdir?

Anne Kıymet A: 
"Ne söyleyeceğimizi şaşırdık. Polisi aramak korkumuzdan O yüzden götürüp yaktık zaten, demeyelim bizden bilinmesin diye. Saklayamıyoruz ki, biz yalanı söylerken belli ediyoruz. 
Büyük kızı Gizem A.:
Polisi çağırmayı düşünmedim. Zaten olan olmuş, annemi alıp götürürler, bizi ayırırlar diye korktum. O yüzden saklamak istedik biz. Zaten annem üzerine alacaktı 'Senin üniversite sınavın var. Hayatını karartma' dedi. Ben kabul etmedim."

Gizem Akbıyık tutuklandı mı?

Afyonkarahisar'da annesine şiddet uygulayan babasını silahla öldüren ve annesiyle birlikte ekmek tandırında yakan 17 yaşındaki kız ve annesi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi Abdullah Gazi Akbıyık'ın kaybolduğu ihbarında bulunan Kıymet A., özel bir televizyon programına katılmış ve cinayeti üstlenmişti. Daha sonra 17 yaşındaki kızı Gizem A. babasını kendisinin öldürdüğünü ve annesiyle birlikte ekmek tandırında yaktıklarını itiraf etmişti. Program sonrası İstanbul'da gözaltına alınan Gizem A. ve annesi Kıymet A., Afyonkarahisar'ın Çay ilçe adliyesine getirildi. Burada ifadesi alınan anne ve kızı tutuklandı.

❝Annem için değerdi❞

İHA: ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında babasını öldürdüğünü itiraf eden genç kız ve annesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. funduszeue.info

— Az Önce Oldu (@azonceoldu) 16 Şubat
Bu içeriğimize de göz atabilirsinizclear_all

Gazi Akbıyık davasında karar çıktı

Katıldığı bir televizyon programında, annesini korumak için babasını öldürdüğünü söyleyen 17 yaşındaki A.A için tahliye kararı çıktı. Anne K.A. ise 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yayınlanma:

Gazi Akbıyık davasında karar çıktı

Afyonkarahisar'da kaybolduktan sonra kızı tarafından öldürdüğü ortaya çıkan Gazi Akbıyık ile ilgili karar duruşması Bolvadin Adliyesi'nde görüldü. Gazi Akbıyık'ın “Annemi korumak için babamı öldürmek zorunda kaldım” diyen 17 yaşındaki kızı A.A.'nın tahliye edildilirken, anne K.A. ise “kasten adam öldürmek” suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezasına mahkûm edildi.

Anne-kız katıldıkları bir televizyon programında cinayeti ve öldürülen Gazi Akbıyık ile gerçekleri anlatmıştı. Baba Gazi Akbıyık’ın ikinci eşi olan K.A.’ya uyguladığı işkence ise kan dondurmuştu. Canlı yayın sırasında cinayetin işlendiği günü anlatan 17 yaşındaki A.A., “Babam eve alkollü geldi. Annemle kavga etmeye başladılar. Bu sırada anneme silah çekti. Annemi korumak için araya girdim, silah patladı ve babam öldü. Çok pişmanım” dedi. Kızının bu itirafı üzerine anne cinayeti kızının değil kendisinin işlediğini öne sürdü. İtirafın ardından anne-kız tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

“ÇIRILÇIPLAK SOYUP BOYNUMA HALAT GEÇİRDİ”

Aynı programa katılan ve Gazi Akbıyık’ın eski eşi de evli kaldığı süre boyunca maruz kaldığı çirkin muameleyi anlattı. Eski eş, “Beni çırılçıplak soyup, boynuma ip geçirip dövdü. Boynumda halatla çırılçıplak arabaya bindirilip bir evin bodrumuna götürüldüm ve orada işkenceye devam etti. Dinlenip dinlenip beni yeniden dövdü. O adamdan kurtulabilmek için yaşadığım şehri değiştirdi. Bütün ailem o adamın zulmünden şehir değiştirdi. O adamın zalimliğini anlatmaya kelimelerim yetmez.”

ONLAR YAPMASA BELKİ DE BEN YAPACAKTIM

“Ailem yaşanan o geceyi programda öğrendi. Oğlum öğrenince sabaha kadar ağladı. Eğer gitmeseydim, kalsaydım beni de öldürecekti. Kıymet hanımın anlattıklarında hiç bir çelişki yok. Kızımız için o günden bu yana gözyaşı döküyoruz. Bizim o adamın elinden çektiğimizi hiç kimse tahmin edemez.” diyen Eski eş, sözlerini, “Onlar yapmamış olsaydı belki de ben yapacaktım.” şeklinde noktaladı…

İSTANBUL (İHA)

Afyonkarahisarannebabacanlıcanlı yayınişkenceistanbulkavga

Müge Anlı'da kan donduran cinayet çözüldü! Gazi Akbıyık'ın kızı her şeyi itiraf etti

Türkiye, Gazi Akbıyık cinayetini konuşuyor. Tüyleri diken diken eden olay, Müge Anlı'nın programında gün yüzüne çıktı. İddiaya göre Gazi Akbıyık, 18 Ocak 'da, Afyonkarahisar'daki evinin arka kapısından çıktı ve bir daha kimse görmedi. Gazi Akbıyık'ın esrarengiz bir şekilde kaybolmasından şüphelenen aile fertleri Müge Anlı'nın programına çıkarak Akbıyık'ın bulunması için yardım istedi. 

GAZİ AKBIYIK'I NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ!

Gazi Akbıyık hakkında boşandığı eşi Kıymet Albayrak çarpıcı iddialarda bulundu. Kıymet Albayrak, eski eşinin şiddetine maruz kaldığını ancak korktuğu için kimseye gidip, paylaşamadığını dile getirdi.

Dün ise Gazi Akbıyık ile Kıymat Albayrak'ın 14 yaşındaki küçük kızı A.A., emniyete giderek, babasını, annesinin öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine ilçe emniyet amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri, ailenin yaşadığı evde incelemede bulundu. Ekipler, evin içinde ve arkasındaki tandırda arama yaptı.

KIZI CİNAYETİ KENDİSİNİN İŞLEDİĞİNİ ANLATTI

Bugün ise, Kıymet Albayrak'ın kızı A.A., katıldığı Müge Anlı'nın programında Türkiye'yi şoke eden itirafta bulundu. Genç kız; "O gece babam eve alkollü geldi. Annemle aralarında kavga çıktı. Anneme silah çekti. Ben de annemi korumak için araya girdim. Silah patladı ve babam öldü. Böyle olsun istemezdim. Çok pişmanım" dedi.

"ANNEMİ KORUMAK İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Kızını korumak isteyen anne Kıymet Albayrak ise, "Cinayeti ben işledim" diyerek suçu üstlenmek istedi. Ancak genç kız, "Annemi korumak için babamı öldürmek zorunda kaldım" dedi ve o gece tüm ayrıntısıyla anlattı.

GÖZALTINA ALINDILAR!

Genç kızın, "Annem için her şey değer" diyerek cinayeti işlediği itiraf etmesinin ardından Müge Anlı da gözyaşlarına boğuldu. Gazi Akbıyık'ın eski eşi Kıymet Albayrak ve kızı, Müge Anlı'nın programının ardından, İstanbul'da polis ekiplerince gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere Afyonkarahisar'a götürüldü. Akbıyık'ın evi de polis ekipleri tarafından güvenlik kordonuna alındı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası