bağlama muskası / Houria Turberville

Bağlama Muskası

bağlama muskası

Aşk büyüleri

P&#;nar Özlem Aytaçlar*

A&#;k büyüleri, hemen her kültürde ve her ça&#;da var olagelmi&#;tir. Antik Ça&#;’da, a&#;k için yap&#;lan büyülere, literatürde, arkeolojik malzeme üzerinde ve çok büyük oranda papirüslerde rastlar&#;z. Yaz&#;nda, Homeros’dan ba&#;lay&#;p erken H&#;ristiyan yaz&#;lar&#;na kadar her dönemde kar&#;&#;m&#;za ç&#;karlar. Örne&#;in &#;lyada’da, Afrodit’in, ba&#;ka bir amaçla Hera’ya verdi&#;i sihirli kemeri, Hera kocas&#; Zeus’u ba&#;tan ç&#;karmak için kullan&#;r. Sirenlerin &#;ark&#;s&#;, kurbanlar&#;n&#; ba&#;tan ç&#;karmak için yapt&#;klar&#; erotik bir büyüdür. Erken dönem yazarlar&#;ndan Hesiodos, Sappho, Pindaros, Sophokles, Euripides gibi yazarlarda da a&#;k büyülerine ili&#;kin kan&#;tlara rastlar&#;z.

A&#;k büyüsü ya da erotik büyülere dair arkeolojik veriler de az de&#;ildir. Mesela “Nestor’un kadehi” olarak tan&#;nan, M.Ö. 8. yüzy&#;la ait ve Yunancan&#;n bilinen en eski yaz&#;l&#; örneklerinden birini ta&#;&#;yan pi&#;mi&#; toprak kap üzerinde, “Her kim bu kadehten içerse güzel taçl&#; Afrodit’in a&#;k&#;na tutulsun” yazar.

 

 

Nestor’un kadehine benzer ba&#;ka örnekler de vard&#;r. Ancak a&#;k büyüsü ile ilgili kan&#;tlar&#;m&#;z temel olarak iki ana kaynaktan gelir: Kur&#;un tabletler ve büyü papirüsleri…

DO&#;UDAN BATIYA GEÇEN R&#;TÜELLER

Yunan büyü papirüsleri M&#;s&#;r’da bulunmu&#;tur. Ancak bu durum, a&#;k büyüsü olgusunun M&#;s&#;r’a özgü oldu&#;u anlam&#;na gelmez. Bu papirüslerin M&#;s&#;r’da bulunmas&#;n&#;n as&#;l nedeni, bölgenin iklim ko&#;ullar&#; sayesinde korunmu&#; ve günümüze ula&#;m&#;&#; olmas&#;d&#;r. Nitekim paralel örneklerine, metal tabletler ve de&#;erli ta&#;lar üzerinde, Atina, K&#;br&#;s, Roma, Afganistan, Suriye, Sicilya, Kartaca, Beyrut ve daha birçok yerde de rastlan&#;r. Bu örnekler, büyü el kitaplar&#;ndaki reçetelerin metal tabletler üzerine kopyalanm&#;&#; halleridir. Yine de Yunan kültürüne ait a&#;k büyülerinin kökenini çok eski devirlerden ve Yunanistan’a çok uzak diyarlardan ald&#;&#;&#;n&#; söylemek yanl&#;&#; olmaz. Mezopotamya’ya ait, M.Ö. 2. bin sonlar&#;ndan itibaren çivi yaz&#;l&#; belgelerde kar&#;&#;m&#;za ç&#;kan büyüler, Yunan kültüründeki inan&#;&#;lar&#;n atas&#;d&#;r. Yak&#;n Do&#;u ve Yunan kültürleri aras&#;nda Bronz Ça&#;&#;’nda ba&#;layan ve M.Ö. 8. yüzy&#;lda zirveye ula&#;an kültürel bir etkile&#;im vard&#;r. Yunan Rönesans&#; olarak adland&#;r&#;lan bu yüzy&#;lda, kayna&#;&#;n&#; do&#;udan alan, an&#;tsal tap&#;naklar&#;n in&#;as&#; ya da alfabenin kullan&#;lmaya ba&#;lanmas&#; gibi büyük geli&#;imler ya&#;anm&#;&#;t&#;r. Dinsel anlamda da do&#;udan bat&#;ya çok &#;ey geçmi&#;tir. Tütsü yakmak, ar&#;nma ritüelleri, hayvanlar&#;n karaci&#;erlerine bakarak kehanette bulunmak (hepatoskopi) ve tap&#;naklar&#;n temelini atarken sunu yap&#;lmas&#; gibi gelenekler hep Yak&#;n Do&#;u’dan al&#;nm&#;&#;t&#;r. A&#;k büyülerinin de bir k&#;sm&#; çok erken bir tarihte Mezopotamya ya da Akdeniz’in do&#;usundan Yunan topraklar&#;na geçmi&#; olmal&#;d&#;r. Ama bu kültürel geçi&#;ler çok h&#;zl&#; bir &#;ekilde Yunan kültürünün bir parças&#; olmu&#;tur. Bu yüzden Yunanl&#;lar, tütsü yakarken ya da bir kurban hayvan&#;n&#;n ba&#;&#;rsaklar&#;na bakarak gelece&#;i görmeye çal&#;&#;&#;rken, kendilerini tuhaf bir oryantal ritüeli taklit eder &#;ekilde görmüyorlard&#;. Yani tüm bu gelenekler Yak&#;n Do&#;u kültürlerinden al&#;nm&#;&#; olsa da bunu yapan Yunanl&#;lar için art&#;k bir Yunan gelene&#;i haline gelmi&#;ti.

ERKEKLERLE KADINLARIN FARKLI BÜYÜLER&#;

En yayg&#;n ve en çok kar&#;&#;la&#;&#;lan a&#;k büyüsü, do&#;al olarak, bir ki&#;inin bir ba&#;kas&#;n&#; kendine â&#;&#;k etmek ya da onunla cinsel ili&#;kiye girmek için yapt&#;&#;&#; büyülerdir. Bununla birlikte Yunan erkeklerinin, büyü içeriklerini ya da tekniklerini, özellikle de iktidars&#;zl&#;k sorunu için kendilerine bir tedavi olarak uygulad&#;klar&#; da görülür. Bu pratik, Do&#;u Akdeniz’de çok eskiden beri bilinir ve Mezopotamya’da ‘iktidar büyüleri’ olarak uygulanan büyülerde de kar&#;&#;m&#;za ç&#;kar. A&#;k büyülerinin bir k&#;sm&#; da kendi çocuklar&#;n&#; belli bir ki&#;iye â&#;&#;k etmek için ebeveynler taraf&#;ndan yap&#;lan büyülerdir. Yunan toplumunda a&#;k evlili&#;ine pek rastlanmaz. Evlilikler, ailelerin ç&#;karlar&#;n&#; gözeten anla&#;mal&#; evliliklerdir. Böylesi bir toplumda da ailelerin, seçtikleri gelin veya damat aday&#;na yönelik büyü yapmas&#; ola&#;an say&#;l&#;r. M.S. 3. yüzy&#;la ait bu örnekte oldu&#;u gibi: “Onlar&#; evlilik ve tutkuyla ba&#;la. Bütün ya&#;amlar&#;n&#; birlikte geçirsinler. K&#;z&#;m&#;za bir köle gibi ba&#;lans&#;n, ona &#;ehvet duysun, ba&#;ka bir kad&#;n&#; ya da k&#;z&#; de&#;il, sadece Domitiana’y&#; hayat yolda&#;&#; olarak tutmay&#; istesin. &#;imdi, &#;imdi, derhal, derhal!”

Bu istisnai örnekler bir kenara konursa, Yunan kültüründe a&#;k büyüsü, kad&#;nlar&#;n erotik tutkusunu kazanabilmek için erkekler taraf&#;ndan yap&#;lanlar ve bir erke&#;in ilgisini sa&#;lamak ya da artt&#;rmak için kad&#;nlar taraf&#;ndan yap&#;lanlar olarak iki temel kategoride ele al&#;nabilir. Genel olarak, kad&#;nlar taraf&#;ndan yap&#;lan büyüler ‘Philia’ büyüsü, erkeklerin yapt&#;klar&#; ise ‘Eros’ büyüsü olarak adland&#;r&#;l&#;r. ‘Eros’ ve ‘Philia’ büyülerine biraz daha yak&#;ndan bakal&#;m.

BA&#;LAMA BÜYÜSÜ

M&#;s&#;r’da,ikiye katlanm&#;&#; bir kur&#;un tabletle birlikte, pi&#;mi&#; toprak bir kab&#;n içine özenle saklanm&#;&#; olarak, kilden yap&#;lm&#;&#; küçük bir kad&#;n heykelci&#;i bulunmu&#;tur.

 

Tablette M.S. seafoodplus.info da 4. yüzy&#;la ait Yunanca bir büyü yaz&#;l&#;d&#;r. Heykelci&#;in ayaklar&#; birbirine ba&#;l&#; &#;ekilde diz çöker haldedir. Kollar&#; da arkada birle&#;tirilmi&#;tir. Heykelci&#;in üzerinde belli bir düzende uygulanm&#;&#; 13 tane i&#;ne giri&#;i vard&#;r. Biri ba&#;&#;n üstünde, biri a&#;&#;zda, her bir göz ve kulaklarda birer tane, kar&#;n bo&#;lu&#;u, vajina ve anüste birer tane, avuç içlerinde birer tane ve ayak tabanlar&#;nda birer tane olmak üzere… Elbette bu figürin, ilk bak&#;&#;ta bir dü&#;mana i&#;kence etmek ve zarar vermek için olu&#;turulmu&#; bir Vudu bebe&#;inden ba&#;ka bir &#;ey de&#;ildir. Bununla birlikte ona e&#;lik eden tabletteki metini okudu&#;umuzda, bu heykelci&#;in, Sarapammon adl&#; bir erkek taraf&#;ndan, arzulad&#;&#;&#; kad&#;n&#;n, kibirli davran&#;&#;lar&#;ndan vazgeçerek onunla sevi&#;mek üzere kendisine gelmesini sa&#;lamak için yap&#;ld&#;&#;&#;n&#; anlar&#;z:

“Bu ba&#;lama büyüsünü size, yeralt&#; tanr&#;lar&#; Pluton ve Kore’ye, Persephone, Ere&#;kigal ve Adonis’e ve Barbaritha ve yeralt&#;n&#;n Hermes’ine ve Toth’a ve muktedir Anubis’e, Hades’in kap&#;lar&#;n&#;n anahtar&#;n&#; elinde tutan Pseriphtha’ya, cehennemin tanr&#;lar&#;na, vakitsiz ölen erkek ve kad&#;nlara, genç erkeklere ve bakire k&#;zlara havale ediyorum. Y&#;ldan y&#;la, aydan aya, günden güne, saatten saate, geceden geceye Antinoos’un ruhuna yard&#;mc&#; olsunlar diye bütün ruhlar&#; buraya ça&#;&#;r&#;yorum. Kendini benim için canland&#;r, her yere git, her kö&#;eye ve her eve gir ve Aias ile Origenes’in k&#;zlar&#; Ptolemais’i ba&#;la. Öyle ki önüne gelenle yatmas&#;n, anal ili&#;kiye girmesin, ba&#;ka bir adamla zevk almak için hiçbir &#;ey yapmas&#;n. Sadece benimle, Area’dan do&#;ma Sarapammon’la olsun. Bensiz, Sarapammon’suz, yemesin içmesin, kimseye &#;efkat göstermesin, d&#;&#;ar&#; ç&#;kmas&#;n, uyumas&#;n bile… Ölü adam Antinoos’un ruhu, seni korkuya ve titremeye neden olan, sesiyle yeryüzünü açan, ruhlar&#; deh&#;etle irkilten, nehirleri ve kayalar&#; parçalay&#;p birbirinden ay&#;ran isminle ça&#;&#;r&#;yorum. Ölü adam Antinoos’un ruhu, seni ça&#;&#;r&#;yorum. Güçten dü&#;me, bilakis benim için kendini canland&#;r ve her yere, her kö&#;eye, her eve gir ve Ptolemais’i bana do&#;ru çek. Bana, Sarapammon’a gelene dek, yemesin içmesin, benden ba&#;ka bir adam&#; kabul etmesin. Bana kar&#;&#; ilgisiz duramayacak hale gelene kadar onu saçlar&#;ndan ve kalbinden sürükle. Ptolemais’i, hayat&#;m boyunca bana itaatkâr, a&#;k dolu, beni tutkuyla ister ve akl&#;ndan geçen her &#;eyi bana anlat&#;r &#;ekilde elimde tutay&#;m. E&#;er bunu benim için ba&#;ar&#;rsan, seni özgür b&#;rakaca&#;&#;m.”

YERALTINDAN VE HAYALETLERDEN YARDIM &#;STEMEK

Kad&#;n kurban Ptolemais, günlük hayat&#;n zevklerine kap&#;lmas&#;n ve ona bu büyüyü yapan adama do&#;ru çekilsin diye, yeralt&#; tanr&#;lar&#; ve ölmü&#; Antinoos’un hayaleti ça&#;&#;r&#;l&#;r. Büyüyü kur&#;un bir tablete yazarak bunu bir mezara gömmek, böylece Pluton, Kore ve Hermes gibi yeralt&#; tanr&#;lar&#;na havale etmek, Klasik dönemden itibaren Sicilya, Atina gibi yerle&#;imlerde kar&#;&#;m&#;za ç&#;kan bir Yunan ritüelidir. Birçok Akdeniz kültüründe de ölü olan&#; canl&#; olana zarar vermesi için ça&#;&#;rmak üzerine yerel gelenekler vard&#;r.

Yunan gelene&#;inde i&#;ne saplama, arzulanan ki&#;iyi kendine ba&#;laman&#;n bir yoluydu. Ayn&#; dönemde çok benzer bir heykelcik üzerindeki sihir reçetesi, uygulayan ki&#;iye, bir yandan di&#;i heykelci&#;i 13 yerinden i&#;nelerken ayn&#; anda &#;unlar&#; söylemesini komut verir: “Falancay&#;, beni hat&#;rlamas&#; için i&#;neliyorum.” Bunlar&#; söylerken ayn&#; anda i&#;neleri bat&#;r&#;yor olu&#;u, o esnada kad&#;n&#;n ac&#; çekmesini ve heykelci&#;i i&#;neleyen adam&#; hat&#;rlamas&#;n&#; sa&#;layacakt&#;r.

YAKMA BÜYÜLER&#;

Yine erkekler taraf&#;ndan yap&#;lan erotik büyülerde, di&#;i kurban&#;n ‘yanmas&#;’n&#;n amaçlanmas&#; da çok yayg&#;nd&#;r. M.S 1. yüzy&#;la ait Kartaca’dan bir büyü &#;u dile&#;i içerir: “Successa, Successus için tutku ve &#;ehvetle yans&#;n.” Bu ‘yakma büyülerinde’ bitkilerin, baharatlar&#;n ve baz&#; ev e&#;yalar&#;n&#;n, kad&#;n&#;n tutku içinde yanmas&#; amac&#;yla yak&#;ld&#;&#;&#;n&#; görürüz. Ayn&#; strateji, mesela halka aç&#;k hamamlar&#;n s&#;cakl&#;k bölmelerine b&#;rak&#;lan papirüs muskalar&#;nda ya da üzerinde Eros’un Psykhe’yi bir me&#;ale yard&#;m&#;yla yakarken tasvir edildi&#;i yüzük ta&#;lar&#;nda da görülür. 

 

A&#;k büyülerinin birço&#;unda kurbana ate&#;le i&#;kence edilir. Kurban için dilenenler aras&#;nda, açl&#;k, susuzluk ve uykusuzluk gibi rahats&#;zl&#;k halleri de vard&#;r. Günümüzde Berlin’de korunan bir papirüste, &#;unlar yazar:

“Ey kötü ruh, cezbet, k&#;z&#;&#;t&#;r, kül et, yak onu! Yan&#;p tutu&#;urken, a&#;ktan kendisinden geçmesini sa&#;la. Eziyet edilen ruhu (Psykhe) Karosa’n&#;n kalbine gönder. Tutku ve a&#;k ile Apalos’a ko&#;sun. Hemen &#;imdi, derhal derhal, çabuk, çabuk… Karosa’n&#;n, kocas&#;n&#;, çocu&#;unu, yemeyi ve içmeyi dü&#;ünmesini engelle. A&#;k ve seksin tutkusuyla, özellikle de Apalos ile sevi&#;menin arzusuyla erisin. Tam &#;imdi, derhal derhal, çabuk, çabuk…”

KADIN BÜYÜLER&#;

Erkeklerin kad&#;nlar&#; elde edebilmek için yapt&#;klar&#; ‘Eros’ büyüleri böyleyken, kad&#;nlar ‘Philia’ büyülerini ayn&#; evde ya&#;ad&#;klar&#; e&#;lerine kar&#;&#; ya da halihaz&#;rda devam eden ili&#;kilerinde erke&#;in kendilerine olan ilgisini artt&#;rmak için yaparlar:

“Serapion’un Dioskorous’a gelmesi, her istedi&#;imi yapmas&#; ve Hades’e gidene de&#;in beni sevmeye devam etmesi için onun kalbini erit, kan&#;n&#; em ve a&#;k&#;na, tutkusuna ve ac&#;s&#;na kar&#;&#;t&#;r.”

Antik Yunan’da a&#;k büyüsünü uygulayanlar elbette sadece erkekler de&#;ildi. Ama erotik bir tutkuyu k&#;&#;k&#;rtmak için büyüyü kullananlar sadece erkeklerdi. Kad&#;nlar da büyü yap&#;yordu ama kulland&#;klar&#; büyü tipleri tamamen farkl&#;yd&#;. Bu büyüler sevgi (philia) ya da a&#;k&#; (agape)sürdürmek ya da tekrar kazanmak üzerine kuruluydu. Baz&#; durumlarda kurban&#;n cinsel iste&#;ini uyand&#;rmay&#; amaçl&#;yorsa da bunlarda ate&#;li, ç&#;lg&#;n bir tutkuya ve buna ula&#;mak için muhatab&#;na i&#;kence etmeye dair hiçbir iz yoktur. Kad&#;nlar&#;n büyüleri, bozulmu&#; bir ili&#;kiyi kurtarmak, yürüyen ama k&#;r&#;lgan bir ili&#;kiyi onarmak için sevgi, cana yak&#;nl&#;k ve ba&#;l&#;l&#;k isteyen büyülerdi. Asur medeniyetine ait, M.Ö. y&#;llar&#;na tarihlenen çivi yaz&#;l&#; bir tablette yer alan ‘bir kad&#;n için kocas&#; ona k&#;zd&#;&#;&#;nda uygulayaca&#;&#; büyü’de oldu&#;u gibi:

“Tek bir ip olacak &#;ekilde bir ceylana ait tendonlar&#;, keneviri ve k&#;rm&#;z&#; yünü birbirine ör. Bunlar&#; 14 bo&#;um olacak &#;ekilde dü&#;ümle. Her dü&#;ümü ba&#;lad&#;&#;&#;nda büyülü sözleri tekrar et. Kad&#;n bu kordonu beline ba&#;layacak ve o bundan sonra sevilecektir.”

Fakat tabii ki bu büyüleri romantize etme tehlikesinden de kaç&#;nmal&#;y&#;z. Çünkü bu örnekler de erke&#;i kontrol etmek, ba&#;lamak ya da kuvvetten dü&#;ürmek için yöntemler içerirler. Bu büyülerde muskalar, merhem ya da iksirler de kullan&#;l&#;rd&#;; ba&#;lama teknikleri ve uyu&#;turucu maddeler içerirlerdi. Yani o kadar da masum de&#;illerdi.

SEVG&#; ARAYAN KADINLAR, &#;EHVET ARAYAN ERKEKLER

Yunancada ‘philia’ ve ‘agape’ sözcükleri, duygusal yak&#;nl&#;k, muhabbet, sevgi kelimelerine kar&#;&#;l&#;k gelir. Di&#;er yandan ‘Eros’ büyüleri genellikle kad&#;nlar&#; evlerinden ay&#;rarak kendi kollar&#;na gelmesi için erkeklerce yap&#;lan büyülerdir. Yunanl&#;lar en erken dönemlerden itibaren Eros’u, Afrodit’in birini vurmak istedi&#;inde kulland&#;&#;&#;, hedefe f&#;rlat&#;lan &#;eytani bir sald&#;r&#; olarak kullanm&#;&#;lard&#;r. Di&#;er yandan ‘philia’ ya da ‘agape’yi hiçbir zaman ki&#;ile&#;tirmemi&#;ler, onlar&#; bir insana zarar vermek için kullanan bir tanr&#;ya dönü&#;türmemi&#;lerdir. Bu kelimeler cinsel birle&#;meyi de içermekle birlikte, daha çok evlilik ili&#;kisi, aile içi ili&#;ki, duygusal ba&#;l&#;l&#;k, öpmek, sar&#;lmak, ilgi göstermek gibi duygulara kar&#;&#;l&#;k gelirler. ‘Eros’ ise sonu kesin olarak seksüel ili&#;kiyi amaçlayan, tehlikeli ve kar&#;&#; konulamaz &#;ehvet için kullan&#;l&#;r. ‘Eros’ büyüleri de agresif yöntemleriyle, eril dünyaya ait büyülerdir.

‘Gerçek a&#;k&#;n büyüsü’ne hakk&#;n&#; verir ve onu bir kenara b&#;rak&#;rsak, erke&#;in avc&#;, kad&#;n&#;n ise muhafaza edici oldu&#;u kad&#;n erkek ili&#;kilerinde, son bin senedir de&#;i&#;en pek bir &#;ey olmam&#;&#; gibi görünüyor.

* Doç. Dr. / Ege Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Eskiça&#; Dilleri ve Kültürleri Bölümü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baglama buyuleri

Baglama buyuleri

Hemen etkisini gösteren bağlama büyüleri yapılma aşamasında olduğu gibi bozulma aşamasında da çok iyi bir medyuma ihtiyaç vardır. Tılsımlı sözleri çok iyi bilen, deneyimli bir medyum tarafından bozulması sayesinde büyü yapılan kişi hayatına normal olarak devam edebilir.

Sayenizde evi otel gibi kullanan kocam, şimdi işten çıktığı gibi kahveye falan uğramadan direkt eve geliyor. Gerçekten de bu büyüyü yaptırırken içimde bir nebze de olsa şüphe vardı. Çok teşekkür ediyorum size

Bağlama Büyüsü Nedir? Bağlama Büyüsünün Etkileri Nelerdir? Bağlama Büyüsü Çeşitleri Nelerdir? Gerçek bağlama büyüleri hangileridir?

Olarak nitelendirilen aynı zamanda jüri üyesi olarak görevlendirilen kişiler üzerinde gerçekleştirilmektedir.

En kolay ve en etkili bağlama büyüleri hangileridir? Birçok çeşidi bulunan bu büyüden en sık tercih edileni aşk adına yapılanıdır. Oldukça kolay, etkili ve hızlı olan büyü şu şekilde yapılır:

Bağlama büyüsü ile kişiler alanında uzmanlık kazanan âlimlerden destek sağlamaktadır. Kişiler bu sayede kadim ilimler kitabında yer alan aşk ve bağlama büyüleri vasıtası ile sevgi ve aşk derecesini yükseltmektedir. Bağlama büyüsü eş ve sevgililerin aralarındaki soğuk, hasarlı ve sorunlu olan bağlarını güçlendiren ve ilişki başarısını yenden kuvvetlendiren bir nevi tamir işlevi görmektedir. Sıklıkta tercih edilen bağlama büyüsü alanında uzman olarak el veren manevi derecesi yüksek olan fıkıh âlimlerince farklı metotlarla hazırlanıp okunmaktadır.  Büyü; üzerinde büyü yapılacak olan kişinin saç teli, toz, adet kanı gibi malzemelerin kullanılarak kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.

Holiganbet

Bağlama Büyüsü Nedir?Bağlama Büyüsünün Etkileri Nelerdir?Bağlama Büyüsü Hangi Amaçla Yapılır?Bağlama Büyüsü Çeşitleri Nelerdir?Kimler Bağlama Büyüsü Yapabilir?Bağlama Büyüsünün Tehlikeleri Nelerdir?Kolay Bağlama Büyüsü Tarifi Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur? Bağlama büyüsü yapmak birçok açıdan büyü yaptırana ve büyü yapılana zarar verebilir. Bu nedenle tüm büyülerde olduğu gibi bağlama büyülerinde de derin ilimlerde uzmanlaşmış kişilerden destek almanız gerekmektedir. Bağlama büyüsü temelde eşlerin veya sevgililerin aralarında yaşadıkları soğukluğun giderilmesine yönelik yapılan büyülerdir. Tesiri oldukça güçlü ve sonuçları etkilidir.

Buyuleri baglama

Bağlama büyüsü yapmanın birçok nedeni bulunmaktadır. Bütün bunları sıralayacak olursak

Bağlama büyüsü yapmaya ve yaptırmaya karar verildiğinde rastgele kişilere gidilmemesi gerekmektedir. Bu konuda gerekli detaylar yazımız içerisinde ayrıntılı bir şekilde verilmektedir. Büyü yapma konusunda kendini yetiştirmiş medyum hocaların tercih edilmesi yapılması istenen büyünün daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. Bütün büyülerin etkisini çabuk göstermesini istiyorsanız bağlama büyüsü bunların içerisinde en önemlisidir. Büyünün doğru gerçekleştirilmesi karşı tarafın her zaman faydasına olacaktır. Bu sayede evlilikler doğal bir şekilde ilerlemesi sağlanacak eşinizin sadakatinin yükselmesi sağlanacak ve her geçen gün sevgisinin daha da arttığını göreceksiniz. Bununla birlikte aşık olunan kişi kadın ve erkek fark etmeksizin sadakati daha yüksek gerçekleşecektir. Bağlama büyüsü yaptığınız kişi istediğiniz yerde sizinle hayatı daha güzel yaşayacaktır. Çocuklar da bağlama büyüsünü anne ve babaları için gerçekleştirebilir. Hatta evliliği yolunda gitmeyen anne ve baba için bağlama büyüsü yapmak için medyum hocaya danışabilirsiniz. Bütün özel durumları değerlendirip özel sonuçların ortaya çıkmasına istiyorsanız profesyonel medyum hocalara danışmak bağlama büyüsünün etkisini daha olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Erkek kardeşim evli ve 2 çocuk babası… Evlendikten sonra belki durulur diye düşündük ama nafile. Halen aklı dışarıda ve bu huyu ailesininde huzurunu kaçırıyor. Eşi bugün bana artık dayanamayacağını söyleyince, size de bir danışayım dedim.

Kim ne derse desin! Benim gözümde bağlama büyüsü uzmanı olan gerçek medyum kimdir deseler o kişi Medyum Saliha’dır. Sizleri bilmem ama ben çok çok uzun zaman medyumların arasında araştırmalar yaptım. Her şekilde araştırma yaptım problemler yaşadım ama sonunda Saliha hanımı buldum. Benim derdime deva oldu. Allah sizden razı olsun hocam. Sizi herkese tavsiye ediyorum. Saygılar sevgiler sunarım.

Doubledown casino real slots online

Bağlama büyüsü yapıldıktan çok kısa bir süre sonra büyünün yapıldığı kimse üzerinde birçok etkileri görülmeye başlanır. Görülen bu etkiler şunlardır;

Buyuleri baglama

Kuzenim sevdiğini aldatıyor. Bu durum beni bile çok rahatsız etti. Sadece cinsel amaçlı da olsa böyle bir aldatmayı kaldıramayacağım için onları birbirine aşık etme celbini yaptırmaya karar verdim. Çok sevdiğini bildiğim için Medyum Burak ile iletişime geçtim. İyi ki onu tercih etmişim. Aşık etme celbiyle onları birbirlerine bağlamak uzun sürmedi. İyi ki varsın Medyum Burak.

Saliha Hocam merhaba, ben birinden hoslanıyorum onun bana ilgisi var mı diye bakabılıyor musunuz ve ucretı nekadar baktırdıktan sonraa bağlama büyüsü yaptırmak ıstıyorumm mümkün müdür? ücret alıyor musunuz?

Bağlama büyüsü ile ilgili sormak istediklerim var. Bu büyüyü yaptırmak istiyorum ama etkisi geçtikten sonra ne gibi tepkiler görebilirim. Ya da bağlama büyüsünü belli aralıklarla yeniletmek amacıyla tekrardan yaptırmamız gerekiyor mu?

Korktuğum başıma geldi oğlum nişanı attı. Bunun babasına nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Son derece despot davranan babamızdan korkumuza aşk büyüsü arayışına girdik. Medyum Burak ile tanışmamızı sağlayan biri sayesinde aşk hamaylı işlemine başlandı ve durum duyulmadan yeniden birleştiler. Her şey için teşekkürler.

Baglama buyuleri

Bağlama büyüsü ile sevdiğiniz insanın size aşık olmasını istediğiniz sevdiğiniz aşık olduğunuz kişiyi bir ömür boyu yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Evlilik içerisinde olan sorunları eşinizin yaptığı olumsuz hareketleri engellemek amacıyla sevgisini daha özel hale getirebilmek için bağlama büyüsü gerçekleştirebilirsiniz. Genellikle eşlerin eve bağlanması birbirine kenetlenmesi daha çabuk olmaktadır. Bütün bunları medyum hoca bilgileri ışığında gerçekleştirebilirsiniz. Yapılacak bağlama büyüsü işini iyi bilen kişilerden danışılarak yapılması daha uygun olmaktadır.

Buyuleri baglama

Merhaba Canan kardeşim. Bağlama büyüsü yaptırdığınız zaman belli aralıklarla yenileme yapmak gibi bir durum yoktur ama büyü ilk yapıldığında işinin ehli bir Medyum tarafından yapılmalıdır.

Medyum Burak’ın adını duymayan yoktur herhalde. Büyü camiasının bir numaralı hocası. Bizim tanışmamıza vesile olan da soğutma büyüsüne ihtiyaç duymam oldu. Kendisi büyüyü bana yaptığı an dilediğim hayata eriştim. Çok sağ olsun başım her sıkıştığında soluğu yanında alırım.

En kolay ve en etkili bağlama büyüleri hangileridir?  Sorusu içerisinde geçen kolay kelimesi kişileri yanıltmamalıdır. Büyü ne kadar kolay olursa olsun deneyimsiz kişiler tarafından yapılmamalıdır. İnternette gördüğünüz bilgiler, gerçek bir büyü yapımı için yetersiz kalacaktır. Büyünün eksik kaldığı durumlarda olumsuzluklar yaşanabilir. Bu olumsuzluklar büyünün tutmaması ya da büyü yapan kişinin zarar görmesi olabilir. Büyünün tutmaması burada bir derece iyi bir sonuçtur. Çünkü kişinin gördüğü zararın telafisi mümkün olmayabilir. Ömür boyu kalabilecek akli ve bedeni zararlar çok korkunçtur. Ayrıca bazı durumlarda cinlerin kızdıkları da bilinmektedir. Büyüyü ve enerjiyi ciddiye almayan bu kişilere musallat olarak hayatlarını cehenneme çevirebilirler. Bu nedenlerle bağlama büyüsü yaptırmak isteyen kişilere bir medyumla çalışmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.

Bedava para veren siteler

Kolay bağlama büyüsü tarifi içinde en bilineni ve yaygın olarak kullanılanı hurma tekniğidir. 7 adet hurma ile yapacağınız bu büyüde güçlü bir enerji yakalayabilirsiniz.

Bağlama büyüleri yapan kişinin bu konu başlığında sahip olduğu yetenek aslında bizlere sonuç bazında da etki verir. Kocaya yapılan bağlama  büyüleri kapsamında süreçleri teker teker değerlendirmek ve buna göre hareket alanı belirlemek gerekir.

Bağlama büyüsü kişinin hem maddi hem manevi fayda sağlamasına yarayan bir büyüdür. Bu büyü kişinin bağlanmak istediği ya bağlamak istediği kişiyi kendisine ömür boyu bağlamayı hedefler. Yapılış amacına göre çeşitlenen birçok bağlama büyüsü bulunmaktadır. Kişinin büyüyü yaptırmaktaki niyeti neyse ona uygun bir sonuçla karşılaşacaktır. Büyü için çok niyetli diyebiliriz. Çünkü hem iyi niyetlerle hem de kötü niyetlerle yapılabilir. Aşk, mutluluk ve zenginlik için yapıldığında genelde iyi niyetlidir. İntikam ve yapılan kişinin zararına olduğu durumlarda ise tamamen kötü niyet barındırır.

Erkeğe yapılan bağlama büyüsü sayesinde kadınlar istedikleri erkeği kendine bağlayarak bütün isteklerini yaptırabilir. Bu büyünün yapılmasındaki amaç çok önemlidir. Çünkü, erkeğe yapılan bağlama büyüsü, iyi ve kötü niyetler doğrultusunda gerçekleşir. Eğer, gerçekten içten ve samimi bir şekilde hiçbir art niyet olmadan aşık olduğunuz adamı kendinize bağlayıp onunla evlilik yolunda ilerlemek istiyorsanız, bu büyü, iyi niyetle yapılan bağlama büyüsü içerisine girer. Fakat, sevmediğiniz ve nefret ettiğiniz bir erkeğin eşinden veya nişanlısından ayrılmasını isteyip kendinize bağlayarak intikam alma amacında ilerlediğiniz zaman yapılan bağlama büyüsü kötü niyetle yapılan büyülerin içerisinde yer alır. Bunun sonucunda da geri dönüşü olmayan durumlarla karşı karşıya kalınır. Bu yüzden medyum hocası özel tılsımları hazırlarken niyetinizi belli etmenizi istediği zaman iyi niyetle karşılık vermeniz gerekir. Çünkü, bağlama büyüsünün etkisi ve kuvveti çok fazla olduğu için yapılacak en ufak hatada bile sonuçlar çok kötü etki eder.

Sarang bobet

Geri DönAna Sayfa Büyüler Dualar Fallar Ritüeller Medyum Saliha Kimdir Trend Yazılar Arama:  Medyum Saliha

Baglama buyuleri

İyi dileklerin ve bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim değerli kardeşim. Hayırlı günler dilerim.

Etkili bir bağlama büyüsü için medyum hocaya danışmak ondan fikir almak büyülerin daha etkili olmasını sağlayacaktır.

Gerçek kullanıcı yorumlarından oluşan en objektif en güvenilir medyum yorumları bulunan medyum yorumları ve şikayetleri sayfamızda güvenilir hocalar hakkında gerçek yorumlara ulaşabilirsiniz. Güvenilir medyum yorumları tamamen tarafsız olarak gerçek kullanıcılar tarafından yapılmaktadır. Siz de bu yorumları okuyarak fikir sahibi olabilir ve kararınızı daha net bir şekilde verebilir istediğiniz medyuma işlem yaptırabilirsiniz.

Buyuleri baglama

Bağlama büyüsü artık kendisinden soğuyan partnerin, eşin yani sevilen kişinin kişiye değer vermemesi, gözünün dışarıda olması, başkaları ile olması ya da olmak istemesi, söz konusu olan kişinin yeniden bağlanmasını isteyen kişi tarafından bağlanması niyeti ile yapılmaktadır.

Bir büyünün yapılmasında gerçek hocalardan destek almak son derece önemli hatta hayati olduğu gibi, aynı zamanda büyülerin bozulmasında da kesinlikle ve kesinlikle medyumun ince eleyip sık dokuyarak seçilmesi çok önemlidir. Gelişigüzel araştırma yapılmadan, sahte bir hocadan büyü bozma konusunda destek alınması ya da kişinin amatör şekilde, kulaktan dolma bilgilerle büyü bozma işlemini kendi başına yapması bazı istenmeyen durumlar ortaya çıkmasına neden olabilir. Özellikle bazı musallatlarla haşır neşir olma durumu bile söz konusu olabilir. Bu nedenle bağlama büyüsü nasıl bozulur anlamak ve bağlama büyüsü bozma konusunda yardım almak için gerçek medyumdan yardım almalısınız. Bağlama büyülerinde birtakım ritüellerin yapılması ile büyü bozma işlemleri yapılmaktadır. Elbette bağlama büyüsü olarak, papaz büyüsü mü, yumurta büyüsü mü ya da hangi büyü yapılması bozmanın de buna göre yapılması lazımdır.

Bağlama büyüsü ile sevdiğiniz insanın size aşık olmasını istediğiniz sevdiğiniz aşık olduğunuz kişiyi bir ömür boyu yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Evlilik içerisinde olan sorunları eşinizin yaptığı olumsuz hareketleri engellemek amacıyla sevgisini daha özel hale getirebilmek için bağlama büyüsü gerçekleştirebilirsiniz.

Buyuleri baglama

Sadece oradan buradan duyularak yapılan büyüler yerine Medyum hocaları tavsiyeleri ile yapılan büyülere daha çok önem verilmesi gerekir.

Dil bağlama büyüsünün yapılması öncelikle büyü gerçekleştirecek kişinin ne amaçla yapacağına karar vermiş olması gerekir. Kötü niyetli olmadığını amacının doğru bir noktaya sirayet edeceğini belirtmesi gerekmektedir. Kötü niyetli kişilerin gerçekleştireceği dil bağlama büyüsü duaları kabul olmamaktadır. Büyünün tamamlanabilmesi için düşmanın dilini bağlama muskası gibi materyallerden faydalanmak mümkün olacaktır. Faydalanılan araçların büyünün etkisi üzerinde tesiri yüksek olacağı için çok dikkatli olmak gerekir. Büyü yapabilmek için özellikle dil bağlama büyüsü yapacak kişinin haksızlığa uğramış olması gerekmektedir. Haksız yorumlara maruz kalması, haksız kazançlara itilmiş olması sürekli kendisi üzerinde olumsuz yorumların gerçekleştirilmiş olması dil bağlama büyüsünün yapmasına neden olan gerekçelerdendir. Dil bağlama büyüsünün en önemli hususlardan birisi haksız yere yapılmaması gerektiği konusudur.

Hemen Etkisini Gösteren Bağlama Büyüsünün Belirtileri Nelerdir?

Komşumuzla olan sorunlarımız canımıza tak etti. Mahallemizden ayrılmaları için ayrılık büyüsü yaptırmak istediğimi bir arkadaşıma bahsettiğimde bana Medyum Burak’ı tavsiye ettim. 0 89 94 numaralı telefonu bana verdi. Arayarak onların bizden uzaklaşmaları isteğimi ileterek ayırma hamaylı işlemine başlaması yönünde karara vardık. Kısa zamanda taşınacaklarını duydum. İyi ki varsın Medyum Burak.

Ayrıca bağlama büyüsü nasıl yapılır? Yazımızdan bakabilirsiniz.

Baglama buyuleri

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Baglama buyuleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir